Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 august 2011

TREZIREA INIMII PRIN Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya si Maestrul Saint Germain.

(20 August 2011; channeler: Natalie Sian Glasson )

Fiinţe iubite şi încântătoare din lumină de pe Pământ, ne folosim de conjunctura energetică favorabilă pentru a vă reţine atenţia asupra unor probleme actuale de pe planeta voastră. Trei maeştri înălţaţi (Kuthumi, El Morya şi Saint Germain), reuniţi într-o singură voce, vrem să vă împărtăşim unele informaţii de utilitate în această ultimă perioadă a tranziţiei sistemului vostru planetar. Creatorul a cerut ca umanitatea, aflată pe planetă în acest foarte special şi spectaculos timp al înălţării spre dimensiuni superioare, să-şi ţină activată (deschisă) cât mai mult posibil chakra inimii, pentru a primii energiile divine ale purificării şi înălţării sufletului. Înaltele spirite, fiinţele de lumină, vor accesa chakra inimii celor care o lasă deschisă, chiar şi în timp ce ei dorm.  
După cum ştiţi, intrăm într-un nou ciclu energetic pentru care se fac preparative deosebit de intense.                                                                                                                                      
Ms. Sain Germain
Noi: Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Maestrul Saint Germain am fost învestiţi cu energii din sufletul Creatorului, pentru a transmite omenirii voastre voinţa celei mai înalte Autorităţi Divine. În acest scop vom lucra intens cu frecvenţele chakrei inimii fiinţelor umane angajate în procesul de ascensionare.
Aceste vibraţii de lumina au o culoare albastru levantică şi sunt menite să creeze sentimente şi dorinţe de aliniere a fiinţei la armonia divină, atitudine de acceptare, pace şi relaxare.
Ms.El Morya
Lumina albastru lavadă aduce energii de relaxare care ajung în fiinţa voastră prin chakra inimii (Anahata). Totodată, aceste vibraţii luminoase vor aduce vindecare şi împăcare celor care se considerau separaţi de Dumnezeu, ca urmare a experienţelor pe care le avuseseră în această viaţă sau anterior. Va exista o alinare a durerii şi regretelor provocate de pierderea, din diverse motive, a unor fiinţe dragi, fie prin moarte fie prin acţiuni judecătoreşti.

Pentru mărirea efectelor acestor energii, cine doreşte poate să practice acel tip de respiraţie indicată în manualele yoghine de pranayama.
Este important că acest proces are loc acum în domeniul de frecvenţă caracteristic chakrei inimii. Beneficiarii acestor energii vor fi mai plini de compasiune şi de sentimente de iubire necondiţionată. Asigurarea unei curgeri libere a acestor energii vă va da o putere mai mare de înţelegere, un mai mare grad de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru, mai multă lumină în inimile şi sufletele voastre. 
Un sentiment de pace extraordinară şi echilibru vor resimţi toţi cei care vor fi deschişi acestor vibraţii, modalitate prin care aceste fiinţe vor putea împărtăşi şi celorlalţi această minunată experientă.
Datorită frecvenţei albastru-lavandă va apărea o stare de profundă relaxare; la limită, unii dintre voi pot să aibă stări pasagere de letargice, oarecare somnolenţă, un fel de indiferenţă însoţită de un sentiment de siguranţă că nimic rău nu li se poate întâmpla.
Vă veţi creşte perioda de vitalitate. Nu vă neliniştiţi dacă veţi avea tendinţa de a vă reaminti anumite momente când aţi suferit din varii motive. Aceasta va fi o reacţie normală  prin care subconştientul vostru va dori să scoată din ceea ce este stocat în câmpul vostru auric, pentru a aduce vindecare fiinţei voastre totale. Este timpul purificării şi inventarierii depozitelor karmice şi eliberării a tot ceea ce nu vă mai serveşte.
Natalie
În această amplă acţiune de reordonare şi restructurare a fiinţei voastre, puteţi apela la  noi: Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Maestrul Saint Germain pentru a vă ajuta în munca aceasta în care este implicată chakra inimii. 
O puteţi face înainte de culcare când puteţi invoca şi vizualiza cum o lumină cu vibraţia culorii albastru-lavandă vă pătrunde fiinţa prin centrul de forţă al inimii. 
Spuneţi: ” Invoc energia divină cu vibraţia culorii albastru lavandă, trimisă de Mestrii Kuthumi, El Morya şi Saint Germain, pe care îi rog ca în această noapte să mă asiste la încorporarea acestei vibraţii în întreaga mea fiinţă. Doresc ca fiinţa mea totală să fie cuprinsă de o stare de profundă linişte, înţelegere şi iubire. Fie ca vibraţia albastru-lavandă să vindece rănile din trecutul vieţii mele acutuale şi veţilor anterioare şi să-mi purifice fiinţa. Maeştrilor Kuthumi, El Morya şi Saint Germain, vă rog să integraţi fiinţa mea într-un triunghi de lumină cuprins între voi”
Imaginaţi-vă cum Maestrul Kuthumi stă în faţa voastră iar în părţile laterale se află Maestrul El Moryia, respectiv Maestrul Saint Garmain. Gândiţi şi spuneţi că acest triunghi de energie asigură protecţia voastră totală şi că începe procesul vindecării fiinţei voastre. (Se lasă timp pentru a experimenta acest lucru)
Spuneţi:" Energia primită prin chakra inimii dizolvă toată tensiunea, stresul, frica şi toate blocajele din fiinţa mea. Acum!" 
Mai rămâneţi în această stare de totală deschidere şi adresati mulţumiţi celor trei Maeştri pentru ajutorul şi asistenţa pe care v-au acordat-o. 
Întregul exerciţiu va dura cca 20 de minute.
In tot acest timp, respiraţi profund şi rar, simţiţi-vă cât mai confortabil.
Incercaţi ca în fiecare zi, atunci când vă puteţi permite câteva momente de repaus, să vă imaginaţi cum în jurul chakrei inimii voastre se formează, o zonă de energie albastru lavandă care vă asigură sănătate perfectă şi protecţie.

Ori de cîte ori vă încearcă o stare de disconfort, de oboseală, de nelinişte sau enervare, apelaţi la chakra inimii, vizualizând de fiecare dată cum este înconjurată de lumina divină a albastrului de lavandă.

Noi suntem mereu aici pentru voi şi vă iubim necondiţionat; apelaţi la ajutorul nostru ori de câte ori doriţi şi aveţi nevoie de un prieten.
Cu dragoste,
Maestrul Kuthumi, Maestrul El Morya şi Master Saint Germain

SURSA : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu