Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 mai 2011

Mesaj de la Matei (3)

(23 aprilie 2011; channeler: Suzanne Ward)
( ultima parte )

Lazarus (continuare):
În cazul în care Mama Natură ar fi lăsată în pace (nu ar fi agresată de om), s-ar putea elibera de negativitate singură, fără a mai fi nevoie de ajutorul altor civilizaţii din univers. Din păcate, mai ales în zonele dens populate, oamenii agresează natura prin tot felul de acţiuni care îi îngreunează situaţia. Din acest motiv, până când omenirea îşi va ridica nivelul de conştientizare şi de civilizaţie, ajutorul nostru este indispensabil. Permiteţi-mi să vă dau ca exemplu, uraganunl pe care l-aţi botezat Earl. Când uraganul s-a declanşat, Mama Natura a intervenit dirijind acest uragan spre întinderile oceanului, unde-şi putea elibera încărcătura energetică negativă. Din păcate, oamenii de ştiinţă care slujesc forţele răului, au intervenit şi au redirijat uraganul spre continent, pentru a produce cât mai multe pagube şi pierderi de vieţi. Intervenţia noastră în acest caz a fost aproape dramatică, pentru a limita efectele şi a scădea puterea acelui uragan redirjat de forţele întunecate.
Suzana: Lazarus, unii dintre noi au simţit cu siguranţă că o mulţime de fiinţe ET au intervenit atunci pentru a ne ajuta. De fapt, Matei a confirmat ulterior aceasta. Noi vă mulţumim pentru intrevenţia voastră care a salvat multe bunuri şi, mai ales, multe vieţi.
Ne mai dai şi alte exemple?
Lazarus: Ei bine, ţinem sub observaţie permnentă pe acei ticăloşi care încearcă mereu să trimită focoase nucleare asupra unor zone ale lumii, considerate de ei duşmane. Am intervenit de fiecare dată şi le-am defectat tehnica de lansare sau le-am dezactivat focoasele nucleare.
Apoi, sunt obiectivele de mai mică amploare, numite „acţiuni militare secrete" unde am intervenit făcându-le de neutilizat sau reducându-le foarte mult efectele.
Unii dintre noi au ca activitate neutralizarea viruşilor obţinuţi în laborator cu intenţia de a fi folosiţi ca arme bateriologice. Forţele întunecate mereu încearcă să creeze şi să răspândească anumite boli pe care ar dori să le extindă la nivel planetar (pandemii), fie utilizând viruşi obţinuţi în laborator, fie prin radiaţii radioactive scăpate de sub control, sau substanţe otrăvitoare care ajung în alimente, în apă sau în produsele vegetale consumate de om sau de animale.
Oh, da, am avut, de asemenea, o intervenţie majoră în Golful Mexic, după avaria apărută la o plarformă de foraj.

Echipe specializate şi corespunzător echipate, ţin sub observaţie permanentă atmosfera planetei şi traiectoriile tuturor corpurilor cereşti: asteroizi, meteoriţi, comete şi orice alt corp stăin a cărui direcţie de deplasare vizează Pământul. Pentru a evita orice coliziune cu planeta, acestor corpuri li se deviază traiectoria de deplasare sau sunt distruse la foarte mari distanţe de atmosfera Pământului.
Aceste observaţii şi intervenţii se fac încă de pe timpul când planeta voastră a coborât în densitatea a treia.

Este cunoscut în univers (numai voi nu aţi avut habar!) cazul relativ recent (la începutul acestui secol) când un meteor deosebit de mare şi de rapid, trimis spre Pământ de forţe întunecate din univers, trebuia să se ciocnească cu planeta căreia i-ar fi produs daune incalculabile (care se puteau solda chiar cu dispariţia civilizaţiei umane). În acel caz au intervenit mai multe civilizaţii care au fragmentat (la mare distanţă de planetă) acel periculos bolid trimis ca o uriaşă ghiulea spre voi. Acele fragmente, ajunse în atmosfera planetei au ars, făra ca cineva să fi păţit ceva.[Nota C.M.: Cred că mulţi dintre noi îşi amintesc că prin anul 1995, în diverse cercuri ezoterice, dar şi în lumea ştiinţei, începuse să se vorbească de apropierea unui corp ceresc care, după toate calculele, urma să se ciocnească cu planeta. Foarte multe grupări spirituale - în primul rând yoghinii - au iniţiat un program intens de meditaţii care a fost menţinut până prin 1999. Scopul acestor meditaţii era ca prin puterea minţii, oamenii să creeze o cantitate suficientă de energie pentru a devia traiectoria acelui corp ceresc. După trecerea acelei perioade, unii oameni de ştiinţă, care ţineau sub permanentă observaţie deplasarea meteoritului, au anunţat, la un moment dat, că pericolul a trecut şi s-a presupus că acel corp s-a înscris pe o traiectorie nepericuloasă pentru Pământ. Cei care eram în temă cu desfăşurarea evenimentului, am fost convinşi (personal, şi acum mai sunt) că puterea gândului şi rugăciunile oamenilor au deviat acel obiect. Faptul că Lazarus aminteşte de acel eveniment, afirmând că meteoritul a fost fragmentat de civilizaţiile care ne ocrotesc, dovedeşte că acele zvonri aveau un temei real, dar, ca totdeauna, guvernanţii şi toţi ceilalţi factori (i)responsabili (şi cu concepţii exclusiv materialiste) au tratat problema cu detaşare şi neîncredere. Aş spune că în acest caz tipic, Dumnezeu ne-a ajutat prin trimiterea unor civilizaţii capabile să înlăture pericolul, dar tot Dumnezeu ne-a ascultat ruga şi ne-a înspirat să ne unim gândurile care, la rândul lor, au ajutat la rezolvarea cazului].
Cred că astronomii nu prea au găsit explicaţii plauzibile pentru dispariţia acestui mare meteorit şi, probabil, au presupus că s-a înscris pe o arbită care l-a îndepărtat de Pământ.

Este destul de sigur că cei care au avut la dispoziţie tehnica adecvată de observare, au văzut cum, la un moment dat, acel corp, pur şi simplu s-a pulverizat. Ei au încheiat cazul concluzionând că s-a produs o anomalie cosmică.

Nu se observă nici-o schimbare în modul de abordare al oamenilor de ştiinţă de pe Pământ? Noi credem că, totuşi, sunt semne încurajatoare. Dar punctul lor de vedere se va schimba dramatic atunci când evenimentele se vor precipita şi dovezile nu vor mai putea fi negate.

Suzana: Există un master-plan în care se prevede şi acel moment?
Lazarus: Absolut, de îndată ce protecţia oamenilor va fi asigurată şi echipajele noastre vor ateriza. Consiliul Federaţiei Intergalactice lucrează la acesată chestiune şi la pregătirea echipajelor de peste 60 de ani. Cu toate erorile care abundă, Biblia are unele referiri la prezenţa ET pe Pământ. 

Flotele lui Hatonn venite din Pleiade au răspuns la strigătul de ajutor lansat de Pământ. Tot flotele lui au consolidat şi refăcut scutul protector în jurul Nirvanei. De asemenea, echipele lui Hatonn au securizat traseul pe care circulă sufletele între Pământ şi Nirvana, şi invers.
Suzana: Mi-a vorbit despre asta şi Matei.Când estimezi că fiinţele ET vor ateriza?
Lazarus: Pe lângă reprezentanţi ai Pleiadelor, printre primii vor fi şi cei de pe Lyra, Arcturus, Sirius si Vega atât pentru faptul că navele lor sunt deja în atmosfera Pământului cât şi pentru că ei sunt cei care au populat primii planeta. Unii dintre voi au strămoşi reptilieni, alţii sunt din Lumină. Este un fel de a spune că aceşti reprezentaţi vor veni, deoarece mulţi dintre ei sunt deja aici. Oricum, estimăm ca acel moment al întâlnirii va fi de un entuziasm imposibil de imaginat. Mulţi vor suferi un adevărat şoc.
Suzana: Vrei să spui că deja noi îi cunoaştem pe mulţi dintre ei şi atunci doar se vor deconspira?
Lazarus: Exact asta vreau să sugerez.
Suzana: Presupun că nu vrei să-mi spui cine sunt ei!?
Lazarus: Nu, pentru că este prerogativa lor de a face acest lucru atunci când va fi momentul. Nu este dreptul meu. De fapt, s-ar putea să nu fi prea şocată în unele cazuri, Suzy!
Suzana: OK, Lazăr. Sunt atât de dornică să trăiesc acel moment!!! În prezent, Pământul are o orbită stabilă sau încă mai este de lucru în această privinţă?
Suzanne Ward
Lazarus: Iubita voastră Gaia!... lasă-mă să introduc ceva aici. Gaia este numele sufletului planetei voastre, iar vechile nume ale corpului ei fizic sunt Terra şi Shan, dar noi îi spunem Pământul, ca şi voi.
În prezent, Pământul a recuperat o foarte mare parte din energia pierdută, prin uriaşele cantităţi de energie luminoasă pe care le-a primit. Dar, folosim încă tehnologia noastră pentru a-i asigura stabilitatea. Până va ascensiona în dimensiunea a 4-a, încă va mai beneficia de ajutorul nostru.
Atunci vom striga cu toţii „ALELUIA – munca noastră s-a încheiat!”
Dar până atunci, deja vă veţi fi întâlnit cu fraţii şi surorile voastre din univers.
Matei: Mulţumesc, mamă!

                                                                 S F Â R Ş I T
SURSA: http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu