Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 martie 2011

Telos, oraşul lemurian de sub Mt. Shasta (3)

De la Joanna Cherry 
(continuare)
Sharula Dux (269 ani!)
(20 feb. 2011; channeler: Damayanthi

JC: Există acte antisociale în Telos?
SD: Nici unul.
JC: Nici crime?
SD: Nici.
JC: Oameni săraci?
SD: Nu, fiecare om dispune de ceea ce are nevoie şi ceea ce-şi doreşte.
JC: Cum arată o casă a unui telosian obişnuit?
SD: Casele au la bază geometria sacră; cele mai multe au formă sferică. Clădirile noastre publice seamănă, în mare parte, cu cele care existau în Grecia antică.
JC: Ce surse de energie utilizaţi?
SD: Am dezvoltat tehnologii prin care energia se obţine din eter, deci nu avem nevoie de energie electrică. Unele aparate sunt asemănătoare cu ale voastre, dar mai avansate. Dispunem chiar de un replicator, care seamănă cu cel din serialul vostru tv. Star Trek, dar, de cele mai multe ori, oamenilor le place să-şi gătească singuri.
JC: Alimentele voastre seamănă cu cele ale vegetarienilor de la suprafaţă? 
SD: Foarte mult. (Am furat o parte din ideile tale şi acum facem şi noi pizza! De asemenea, ne place mult ciocolata).
JC: Aveţi animale de companie în Telos? 
SD: Da, la fel ca voi.
JC: Ce înălţime medie au oamenii din Telos? 
SD: Sunt cu un picior (30,5 cm) mai înalţi decât oamenii de la suprafaţă.
JC: Şi care este durata medie de viaţă, la voi?
SD: În Telos nu există îmbătrânire. Suntem genetic exact ca voi, dar noi ştim cum să nu îmbătrânim. În Telos există câţiva indieni americani care au atins acum vârsta de câteva sute de ani.
JC: Tu ce vârstă ai?
SD: 269 de ani. Cei mai mulţi telosieni au vârste de ordinul sutelor şi chiar miilor de ani. A existat un bărbat în Telos care trecuse de 30.000 de ani. Lumea-i spunea NEMURITORUL.
JC: Se poate spune că tu eşti foarte tânără! Ce zici de diferenţa de vârstă în cuplu? De ex., o fată de 25 de ani se poate căsători cu un bărbat de 2000?
SD: Sunt cazuri frecvente! (Râde)

JC: Cazuri de deces se întâlnesc în Telos?
SD: Da, dar rar, şi asta mai ales ca urmare a unui accident. Animalele de companie nu mor.
JC: Ce se întâmplă atunci când cineva este în pragul morţii sau a murit?
SD: Majoritatea, după părăsirea corpului fizic, trec în corpul de lumină şi se mută într-o dimensiune superioară. Cei care nu sunt pregătiţi să ascensioneze învaţă cum să-şi părăsească corpul fizic, după care, acesta este dematerializat.

JC: Care este sentimentul vieţii şi al morţii în Telos?
SD: Atunci când oamenii ştiu cât şi-au propus să trăiască, indiferent la ce vârstă şi-au programat să ajungă, spre sfârşitul perioadei, încep să fie obsedaţi de apropierea acelei date şi-şi modifică atitudinea faţă de viaţa cotidiană, pentru a se apropia în linişte şi împăcare de momentul trecerii. Sentimentul vieţii şi al morţii este complet diferit în Telos, comparativ cu situaţia de la suprafaţă. Nu există mentalitatea „Cât sunt tânăr, vreau să-mi trăiesc viaţa, aşa că-mi pot permite orice!” Asemenea concepţii conduc tinerii voştri la degradare morală, la droguri, alcool, acte antisociale şi proaste obiceiuri.
Când ştii că viaţa ta poate fi de sute sau mii de ani, nu-ţi mai permiţi să gândeşti:” Nu-mi pasă! După mine, potopul!”. Asta poate explica şi marea noastră grijă pentru mediul înconjurător şi pentru sănătatea corpului nostru faţă de care ne simţim responsabili. Din păcate, la voi, după trecerea puţinilor ani de viaţă pe care vi i-aţi permis, poate că ajungeţi să deveniţi înţelepţi, dar nu prea vă mai foloseşte, căci moartea „bate la uşă”.


Mt.Shasta
JC: Cum este guvernat Telos-ul?
SD: Avem un Consiliu de Doisprezece plus Unu. Cei douisprezece care locuiesc în Templu sunt şase bărbaţi şi şase femei, maeştri ascensionaţi, în cea mai mare parte, oameni de mare înţelepciune care s-au eliberat. Ei pun pe primul plan binele celor mulţi nu binele personal, şi respectă voinţa lui Dumnezeu.
JC: Ce semnificaţie are acel „plus Unu?”
SD: UNU este fie cuplul Marele Preot şi Marea Preoteasă, fie regele şi regina din Telos. Ei sunt reprezentanţii Ordinului lui Melchisedec şi ţintesc iluminarea spirituală a tuturor.
JC: Cine sunt Marele Preot şi Marea Preoteasa?
SD: Ca preocupări, ei sunt parteneri de lucru. Marele Preot este Adama, un maestru înălţat care lucrează direct cu Arhanghelul Mihail. El este un maestru al Razei Albastre. Marea Preoteasă este Ra Terra. Ea este recunoscută ca fiind mama bună şi iubitoare a tuturor copiilor din Telos. Este, de asemenea, un maestru înălţat.
JC: Iar regele şi regina din Telos?
SD: Ei sunt Ra şi Rana Mu. Această filiaţie este neîntreruptă de peste 30.000 de ani. Deşi au dreptul de moştenire a tronului, trecerea de la părinţi la copii nu se face automat. De asemenea, deşi, în principiu, primul copil are prioritate la tron, părinţii decid care copil sau nepot va prelua şceptrul de rege/regină, în funcţie de cât este de capabil şi de potrivit pentru această înaltă funcţie.
JC: Ai rangul de prinţesă. Are aceasta vreo legătură cu familia regală??
SD: Da, eu sunt una din ficele cuplului Ra şi Rana Mu.

JC: Cine ia deciziile în procesul de guvernare?
SD: Consiliul celor Doisprezece. Atunci când iau o decizie, aceasta se înainteză cuplului regal care o poate accepta, modifica sau respinge. În caz de diferende, ultimul cuvânt îl are cuplul Marele Preot şi Marea Preoteasă. În structurile locale Consiliile sunt formate dintr-un număr mai mic de membri, şi acestea au grijă de buna funcţionare la nivelul respectiv. Şi la acest nivel, eventualele dezacorduri sunt supuse deciziei unui arbitru format dintr-un Preot sau Preoteasă, care are acces la înregistrările akashice, pentru a lua cea mai corectă decizie.
JC: De ce este nevoie să se apeleze la aceste înregistrări? SD: Deoarece, de multe ori, litigiile vin din încarnări anterioare. Atunci când o decizie este luată, părţile aflate în dezacord înţeleg mai bine motivaţia celui cu care este în litigiu şi asta duce la soluţionarea mai rapidă şi amiabilă a problemei.

JC: Pe Telos există masă monetară?
SD: Nu, avem în schim o bază non-monetară.
JC: Cum functioneaza acest sistem?
SD: Guvernul deţine totul, dar nu controlează nimic.(El nu este proprietar). Să luăm un exemplu. Bunurile de larg consum (alimente, îmbrăcăminte, mobilier, cărţi etc.,) ajung la punctele de desfacere. Cei care au nevoie de unul sau mai multe dintre aceste produse, merg la acel magazin şi le ridică, în cantităţile şi sortimentele care le sunt necesare.

JC: Dacă oamenii nu trebuie să lucreze pentru bani în Telos, cum se obţin toate bunurile?
SD: Fiecare persoană alege ceea ce vrea să facă. Comunică preferinţa sa de a lucra într-un anume loc şi ce muncă doreşte să presteze. Se stabileşte un program de lucru conform cu necesităţile muncii şi posibilităţile lui, şi se prezintă la lucru la orele programate. Dacă este necesar, în prealabil, va primi un instructaj adecvat. Acest sistem nu s-ar putea aplica fără o deplină responsabilitate a fiecărui individ. Oricum, oamenii dispun de suficient timp liber pentru a practica sporturile preferate, a face lecturi sau studii dar şi pentru a se ocupa de elevarea lor spirituală prin programe de meditaţie şi tehnici ezoterice..
JC: Dar cum se procedează în cazul muncilor în general neagreate de nimeni, cum ar fi igenizarea instalaţiilor sanitare, colectarea gunoiului etc? SD: Toată lumea înţelege că asemenea munci trebuie prestate şi, în consecinţă, nimeni nu este scutit de ele. Chiar şi cei 12 membri ai Consiliului le execută periodic. Din acest punct de vedere nu există scutire pe diferite criterii. Se stabileşte un program de colectare şi dematerializare a gunoiului strâns din colectarea resturilor menajere, buruienilor din parcuri şi grădini, escrementele animalelor etc. Executării acestor munci i se dă mereu o tentă amuzantă şi distractivă. JC: Ai participat şi tu la aceste munci de dematerializare a deşeurilor? SD: Bineînţeles..
JC: Poate îţi vei demonstra calificarea aceasta şi aici, la suprafaţă!

JC: Există căsătorii în Telos?
SD: Da, avem două tipuri de căsătorii: căsătoria cu responsabilităţi şi căsătoria sacră. Când doi oameni simt că au nevoie unul de altul, au preocupări şi afinităţi comune, pot merge la un preot sau preoteasă şi angajează o căsătorie cu responsabilităţi. Aceste căsătorii pot dura sute de ani; de obicei însă sunt mai scurte.
Partenerii căsătoriţi prin angajament nu au copii. În cazul în care căsătoria nu funcţionează, ei merg pur şi simplu din nou la preot sau preoteasa unde li se face dezlegarea.
Dacă o căsătorie de acest fel devine profundă şi de durată, cei doi pot alege să o transforme în căsătorie sacră. Această hotărâre o pot lua indiferent când: după două luni sau două sute de ani.La căsătoriile sacre se organizează o foarte frumoasă nuntă. Toţi copiii noştri provin numai din căsătorii sacre.
JC: Sharula, de ce ai ales să te căsătoreşti cu un bărbat (Shield Dux) de la suprafaţa Pământului?
SD: El este flacara meu geamănă, jumătatea masculină a sufletului meu.
El a ales să se încarneze la suprafaţă pentru a ajuta la îndeplinirea proiectului nostru comun de a ajuta la unificarea celor două civilizaţii (cea de la suprafaţă şi cea din interiorul planetei).

JC: Orice telosian îşi poate încheia existenţa materială din interiorul planetei pe una din cele două căi:
1) trecerea la un corp de lumină, într-o dimensiune superioară, cu întreaga sa fiinţă (inclusiv corpul material), sau
2) dematerializarea corpului fizic după ce sufletul a părăsit planul Pământului?
Joanna Cherry
SD: Da, ei se pregătesc pentru aceasta absolvind cursurile de specialitate care se predau în Templu.
JC: Sharula, îţi mulţumesc pentru că ai venit să trăieşti la suprafaţă pentru a ajuta la fuzionarea celor două civilizaţii. Cât timp crezi că vei mai rămâne la suprafaţă?
SD: Asta îmi va comunica Spiritul.
JC: Mulţumesc.
                                   S F Â R Ş I T.
SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu