Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 februarie 2011

MESAJUL SĂPTĂMÂNII 30 ian/6feb.2011.

De la Hilarion
(30 ian 2011;Channeler: Marlene Swetlishoff).

Dragi Lucrători în Lumină,
În această săptămână Pământul va primi o cantitate suplimentară de energie de înaltă intensitate de care vor beneficia în egală măsură planeta şi umanitatea. Mulţi vor sesiza unele vibraţii în urechi iar în corp vor simţi "furnicături", mai ales în zona chakrei coroanei. Mulţi vor avea stări inexplicabile de oboselă datorate noilor alinieri şi calibrări la frecventele mai înalte, care se produc în corpul vostru total.

Pentru depăşirea mai uşoară a acestor stări de aclimatizeze vă indic ca zilnic să încercaţi creşterea frecvenţei voastre de vibraţie meditând sau având o atitudine pozitivă şi plină de devoţiune faţă de Marea Prezenţă EU SUNT (Dumnezeu).
Cine are posibilitatea, poate face plimbări în natură, în aerul curat de munte sau pe lângă apele curgătoare. Prin aceasta se va asigura curgerea lină a energiilor prin fiinţa voastră şi spălarea ei de eventuale energii negative acumulate din diverse motive: stres, enervare, suferinţă, mediu viciat, hrană inadecvată.

Faceţi zilnic aliniarea la voinţa şi forţele divine prin gânduri pozitive, sentimente de bucurie, cuvinte de laudă adresate celor merituoşi, compasiune şi încurajarea celor care par a fi căzut în desnădejde.

Este posibil să apară senzaţii de disconfort într-una dintre chakrele voastre. Aceasta înseamnă că în acel centru de forţă se produc schimbări şi realinieri vibraţionale. Pentru orice stare neplăcută cu care vă cofruntaţi, puteţi cere sprijinul entităţilor angelice pe care le puteţi invoca.
În orice caz, aceste stări deosebite e nelinişte nu trebuie să vă alarmeze căci sunt fireşti în această perioadă. Aveţi încredere că totul decurge conform unui program divin şi fiţi bucuroşi că, iată, transformările cuprind şi fiinţa voastră.
„Predaţi-vă” fiinţa în braţele Marelui EU SUNT şi acceptaţi cu bucurie şi recunoştinţă planul lui Dumnezeu în viaţa voastră. Eliberaţi toate temerile şi îndoielile şi acordaţi-vă la emanaţiile chakrei inimii vostre. Inima voastră vă conduce pe calea ce a mai scurtă la tărâmurile mai inalte ale Luminii.
Faceţi zilnic execiţiul de a trimite iubire sinceră către prietenii şi duşmanii voştri, către întreaga creaţie. După cca 40 de minute va fi imposibil să nu vă simţiţi mai binedispus, mai încrezător, mai plin de viaţă. Încercaţi!

În această perioadă totul vi se deschide în cale, dacă sunteţi încrezători în fiinţele divine care vă înconjoară şi vă ocrotesc.
Veţi începe să vă orientaţi mai bine, să luaţi hotărârile cele mai adecvate, veţi simţi că sincronicitatea începe să lucreze şi în viaţa voastră cotidiană.
Pentru problemele care vi se par mai dificile, luaţi o pauză de câteva minute şi gândiţi-vă la ele conştientizând că cineva din planurile superioare vă oferă o soluţie viabilă. Veţi vedea că funcţionează.
Răspunsul poate veni pe diverse căi: o secvenţă la tv, o ştire la radio, o vorbă auzită pe stradă, o propoziţie citită într-un ziar, o intuiţie divină etc. Pentru aceasta, după ce aţi transmis Universului întrebarea şi dorinţa de a afla un răspuns, rămâneţi „pe recepţie” în sensul că trebuie să fiţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru. Fiecare dintre voi este un instrument fin, care poate fi adaptat fiecărei situaţii astfel ca să recepţioneze şi să utilizeze energiile care-i parvin.

Acceptă ideea că lumea este mai bună, şi va deveni şi mai bună, şi pentru că tu faci parte din ea. Pentru că eşti aici, acum. Fiecare dintre voi este important pentru Dumnezeu, deoarece în Marele Său Plan aveţi un loc al vostru, o muncă de executat, un rol de jucat.
Nimeni n-a fost exclus, nimeni n-a fost uitat.
Aţi venit în această viaţă pentru că aveţi ceva anume de făcut, în folosul vostru, în folosul umanităţii, în folosul Mamei Pământ. Luminaţi cu lumina voastră tot ceea ce vă înconjoară.
Marlene
Puneţi umărul la edificarea Raiului pe Pământ, al Epocii de Aur care stă să înceapă.
Pe săptămâna viitoare.
Eu sunt Hilarion.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu