Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 decembrie 2010

ÎNCEPE ACTIVAREA ADN-ului VOSTRU


Mesaj de la Kryon

(25 November 2010, Channeling prin Lee)

(prima parte)

Notă de la channeler:
Pentru a ajuta cititorul, acest mesaj a fost re-canalizat [de Kryon prin Lee] şi întregit, pentru a oferi o înţelegere mai clară a subiectului abordat. În plus, acest mesaj reluat, a fost tradus simultan în patru limbi. Locul reluării şi retransmiterii mesajului prin canneling a fost Riga, capitala Letoniei, în luna martie 2009.

MESAJUL:
Salutări dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.
De la început doresc să spun că energiile din acest loc sunt foarte curate şi nu sunt prezente foţe întunecate care să încerce alterarea mesajului.
Pentru o corectă înţelegere este necesar ca auditoriul să-şi deschidă inima acceptând cu deplină încredere comunicarea care urmează.
Fiinţele umane caută apropierea de Creator de când se nasc în corp fizic, simţind şi înţelegând că ceva din existenţa lor lipseşte. Această căutare frenetică eu o denumesc muzica sufletului.

Naşterea într-un corp fizic uman este pentru suflet un stres, care se manifestă în primele clipe de viaţă printr-un şoc. Sentimentul predominant al sufletului aflat în corpul care abia s-a născut este unul de singurătate, poate chiar de abandonare. Lăsând la o parte activităţile în care va fi implicat corpul uman în întreaga viaţă care urmează, există şi un scop spiritual al părţii nemateriale a fiinţei umane, anume, căutarea căii de întoarcere ACASĂ, locul în care se afla înainte de venirea (sau re-venirea) lui pe Pământ. (Nota C.M.: Din cauza stresului la care este supus sufletul la naşterea corpului uman, actul naşterii nu este o bucurie pentru suflet – decât în măsura în care este conştient că a ales singur să treacă prin această încercare. Dimpotrivă, contrar percepţiei noastre, actul morţii ar trebui să fie un prilej de bucurie, de jubilaţie chiar, deoarece sufletul se eliberează din strânsoarea corpului fizic, pe care acum îl abandonează)  
Unii dintre voi au descoperit, probabil, în lăcaşurile voastre de închinăciune (biserici, catedrale, moschei etc), un profund sentiment de apropiere faţă de Divinitate, indiferent dacă au stat în genunchi, în picioare sau  pe scaun. Acea stare de apropiere de Dumnezeu vă eliberează, vă dă parcă putere, făcându-vă să trăiţi clipe de beatitudine. Asemenea stări pot fi atinse şi de cei care se adâncesc în meditaţii. În asemenea momente simţiţi că mult din dorinţa intimă a sufletului primeşte răspunsul aşteptat.
Acele momente scurte, de trăire intensă a sentimentelor de iubire necondiţionată, de beatitudine, dispar repede lăsând în urma lor dorinţa voastră de a le retrăi. Nu sunteţi siguri dacă acele atingeri ale Duhului vor mai reveni, dar speraţi şi tânjiţi după ele. Mereu veţi încerca să reproduceţi condiţiile care v-au făcut să trăiţi acele minunate clipe de fericire.
Acelea au fost graţii ale Divinităţii care vi s-au dat pentru a înţelege că nu aţi fost uitaţi şi că aveţi dreptul să speraţi să le reîntâlniţi.
Ce minunat ar fi ca acea stare să nu vă părăsească niciodată! Eu, Kryon, am bucuria de a nu mă despărţi niciodată de muzica celestă, fără de care nu-mi pot imagina cum aş putea exista.
Muzica cerurilor este de o frumuseţe greu de imaginat, pentru cel care n-a ascultat-o niciodată. Aici, în dimensiunea în care mă aflu, coruri celeste cântă fără întrerupere muzica plăcută sufletului.

Când sufletul vostru nu se află în corpul fizic, beneficiază de asemenea audiţii de o frumuseţe fără seamăn. Când sufletul se află în corp, acea cale de ascultare se estompează, dispare, şi puţine fiinţe umane se mai pot conecta la ea, decât dacă reuşesc să aplice tehnicile de aprofundare în spirit (meditaţie, contemplare).

Vom începe astăzi un program care să vă ajute la evoluţia voastră spirituală, care implică şi trăirea unor stări beatifice.
În prezent, există pe planeta voastră o energie nouă care are conexiune cu ADN-ul, acea zonă a fiinţei voastre în care se regăsesc atât caracteristicile dimensiunii a treia cât şi cele ale multor altor dimensiuni. Acea zonă este sălaşul Spiritului vostru Înalt.
Ceea ce se întâmplă în această perioadă de trecere a sistemului vostru planetar la o dimensiune superioară, cuprinde multe acţiuni precum: realinierea grilei magnetice a planetei, restructurarea ADN, stabilirea reţelei cristaline a planetei (nota C.M.: În principal, prin reactivarea marilor cristale conservate de pe timpul Atlantidei), trecerea fiinţelor de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu), stabilizarea la un nivel superior al ciclului vibraţional al Gaei, curăţarea planetei de energiile negative etc.
Toate acestea vă vor ajuta să vă creşteţi nivelul de conştiinţă în vederea reconectării voastre şi a asistemului vostru planetar la reţeaua cristalină a Universului. Pe parcursul desfăşurării acestui proces, unii dintre voi vor începe să audă din nou muzica celestă.  Pentru a atinge acea stare, nu va mai fi necesar să executaţi tehnici de meditaţie, contemplaţie etc. căci structura ADN-ului vostru modificat vă va asigura această abilitate.

Ceea ce urmează va fi cuprins într-o carte, pe care channelerul meu (Lee) a început să o scrie. Acolo, va fi rezervat un capitol special referitor la noul ADN. Veţi afla astfel că ADN-ul va fi format din 12 straturi (Nota C.M., spirale)  şi se va explica rolul şi importanţa fiecărui strat.
Faptul că aceste date vi le dezvălui acum, în acest loc, are unele explicaţii. Conţinutul acesui mesaj nu putea fi făcut cunoscut în mediul energetic al Zonei Vestice a continentului. Ceea ce comunic acum este transmis în limbile Engleză, Letonă, Rusă, Lituaniană şi Estoniană. Este însă sigur că cea mai utilizată şi înţeleasă va fi Limba Dragostei.

Încep expunerea
Participanţii la această întâlnire au pus unele întrebări celui care face channelingul. "Ce este cu acest ADN? De ce Kryon vorbeşte mereu despre ADN? De ce nu ne vorbeşte despre lumea angelică, despre subiecte ezoterice? De ce nu ne-a anunţat despre ce vrea să ne comunice? El vrea să ne vorbească mai mult despre biochimie".

Dacă esti unul dintre cei care au pus asemenea întrebări, trebuie să-ţi spun că încă marele adevăr nu ţi s-a relevat: în structura voastră celulară se află uneltele măestriei şi acestea nu sunt invizibile. Ele fac parte din structura celulară a corpului fizic şi ar trebui studiate, e adevărat, cu totul altfel decât o face ştiinţa voastră astăzi. Secretele spirituale ale fiinţei se găsesc în ADN. Seturile de instrucţiuni necesare obţinerii măestriei, tot în ADN se găsesc. Prin urmare, un studiu ezoteric al ADN-ului înseamnă şcoala obţinerii măestriei, Dumnezeul din interiorul vostru şi poarta de întrare pentru a afla tot ceea ce există în creaţie.
Aveţi sute de trilioane de copii ale dublului helix (dublei spirale) în corpul vostru, şi am dat numele energiilor din interiorul lor.

Acum vom vorbi despre unele dintre ele care au anumite specificităţi. Înainte de aceasta, vreau să vă fac unele menţionări. Fiinţele umane doresc liste! Voi vreţi să disecaţi totul astfel încât să puteţi înţelege la nivelul gândirii voastre liniare. Pentru aceasta vă folosiţi de cunaşterea mecanică şi biochimică. În procesul vostru de cunoaştere, căutaţi să găsiţi similitudini şi caracteristici pentru a putea încadra rezultatul învestigaţiilor voastre pe o listă a atributelor întocmită de-a lungul istoriei umanităţii.

ADN-ul cuantic nu funcţionează liniar, ceea ce face ca funcţionarea şi componenţa sa să nu poată fi analizate secvenţial, utilizând raţionamentul liniar.
Cele mai sofisticate echipamente electronice funcţionează plecând de la simplitatea dualităţii (0/1, +/-, deschis/închis). Milioane de procese pot fi reduse la această funcţie binară, indiferent de complexitatea lor. 
ADN-ul cuantic nu poate fi cuprins în acest şablon. ADN-ul nu este o maşină. Voi trebuie să începeţi să gândiţi că ADN-ul este total diferit şi complet interactiv cu el însuşi. Când se schimbă o parte din el, partea alăturată, de asemenea, suferă modificări.
Din această cauză, nu veţi putea identifica o destinaţie singulară pentru un component ADN care să ştie să îndeplinească un singur rol. Gândiţi-vă la complexitatea unui ceas. Dacă ar avea caracteristii interdimensionale, iarna, l-aţi putea transforma, să zicem, în unealtă de făcut pârtie, vara l-aţi face bicicletă iar când aţi dori să ştiţi cât este ora, l-aţi readuce la forma şi rolul de ceas. În aceste ipotetice transformări, părţile care nu mai sunt utile îndeplinirii unui rol dorit, dispar sau, mai precis, se transformă în altceva. Asta da complexitate! În plus, acest ceas cuantic ar avea şi abilitatea de a modifica scurgerea timpului. Ciudat,nu? Cam aşa trebuie să gândiţi despre ADN-ul cuantic.

Cu ceva timp în urmă, am vorbit despre cele 12 spirale ADN. Atunci v-am spus doar despre scopul fiecărui strat (spirală), fără a da explicaţii detaliate. 
Pe măsură ce lucrează împreună, fiecare componentă se schimbă (ca formă şi funcţiune), impus de de ceea ce vecina sa a făcut.
De ex., să spunem că aveţi un motor compus,evident, din foarte multe părţi distincte, dar care ajută întregului să funcţioneze corect. La un anumit moment, ceva se defectează iremediabil. Pentru ca motorul să nu se oprească, o componentă vecină preia înstantaneu rolul si forma piesei defecte, fără ca funcţionarea motorului să aibă de suferit. Aceasta este complexitatea cuantică de care vă povestesc.
Într-o starea cuantica, nu există timp. Într-o stare cuantica locul pe care-l ocupă ceva (sau cineva) poate fi luat de orice parte a întregului. Cam aceasta înseamnă, la nivel cuantic, expresia  ’’toţi pentru unul şi unul pentru toţi’’. 
Vă puteţi imagina măcar complexitatea proceselor prin care se obţin asemenea transformări profunde şi instantanee?
Acum, imaginaţi-vă că toate aceste procese instantanee, multiplicte de sute de milioane de ori, se află chiar în corpul vostru.
Şi aşa este!
KRYON


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu