Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 decembrie 2010

ÎNCEPE ACTIVAREA ADN-ului (4)

                                                              LA MULŢI ANI !
Mesaj de la Kryon
(25 nov. 2010, Channeling prin Lee) 
(continuare)

Cele mai importante două straturi.
Cele două energii (straturi) ale ADN-ului, despre care vom discuta acum, sunt cele mai importante pentru fiinţa umană de pe planetă. Ele vor fi întotdeauna cele mai importante, deoarece conduc motorul acumulărilor karmice. Ele sunt responsabile pentru lecţiile de viaţă şi ţin legătura cu stratul şase, Sinele Superior.

Ascultaţi: există doar două grupuri de straturi ADN, care sunt perechi. Ele sunt straturile patru şi cinci, despre care nu vom discuta astăzi, şi straturile şapte si opt, despre care vom vorbi imediat.
Atât grupa (patru şi cinci) cât şi (şapte şi opt) sunt intim legate între ele. M-aţi putea întreba: "Ei bine, dacă sunt aşa de intim legate, de ce nu decidem să le considerăm doar două, nu patru? " Păi, ca să le pot analiza eu numerologic!! [Kryon zâmbeşte]. Straturile 7 şi 8 opt le-am numit straturi lemuriene. Acestea sunt straturile creaţiei, care vă reprezintă în Inregistrările Akashice. Adică, reprezintă nivelul vostru maxim pe care l-aţi atins în toate vieţile pe care le-aţi avut până acum, în corp fizic, pe Pământ.

În ADN-ul vostru există depozitate cunoştinte spirituale pe care le-aţi acumulat de eoni. Cât de multe vieţi trecute credeţi că aţi avut în vechiul suflet? Staţi aici şi acum fără a avea habar de vieţile voastre trecute, deşi aveţi intuiţia că ele au existat cândva, nu-i asa? Eu ştiu cine se află în faţa mea acum, fără putinţă de tăgadă.
De-a lungul drumului pe care l-aţi străbătut, aţi acumulat experienţă iar ceea ce ştiţi acum este rezultatul acestor acumulări, din toate vieţile voastre trecute. Foarte mult aţi învăţat şi din greşeli, din eşecuri, din insuccese. Aţi făcut aceleaşi greşeli până când aţi învăţat lecţia. De fapt, mai corect ar fi să spunem că aţi repetat până când aţi reuşit să vă reamintiţi.
Ramurile ADN-ului vostru s-au tot încărcat cu cunoaştere. În rezervorul vostru de cunoaştere s-a tot adunat. Aveţi de gând să scoateţi la lumină ceea ce aţi adunat, sau continuaţi să mai repetaţi din experienţele trecutului? Eu vă repet că în straturile ADN-ului vostru există inclusiv cunoaşterea din Înregistrările Akashice. Dacă destupaţi acest rezervor, veţi găsi tot ceea ce vă trebuie pentru a deveni maeştri, şamani.

Am descris doar unul dintre atributele pe care le conţine cadoul care vi-l puteţi face: capacitatea de a avea înţelepciunea spirituală imediat, astfel încât veţi şti scopul vostru, lecţia de viaţă pe care trebuie s-o asimilaţi şi cum să faci pentru ca să înceapă un proces de conectare. Toate astea le puteţi obţine doar deschizând rezervorul spiritual aflat îngropat în inconştientul vostru. Cei care vor deschide rezervoarele lor spirituale vor căpăta şi cunoaşterea a ceea ce urmează să întâlnească în noua energie. Acest lucru v-ar ajuta să înţelegeţi mai complet ceea ce am de gând să vă predau la nivel cuantic.
Acum, haideţi să discutăm despre interacţiunea dintre straturile 7 şi 8 cu stratul 6, Sinele Superior. Ce credeţi că este important să cunoaşteţi despre vieţile trecute? Eu voi menţiona două atribute care se referă la această discuţie.

În modelul cuantic, nu există în nici un fel noţiunea de viaţă din trecut. Reţineţi deci că pentru ADN şi Înregistrările Akashice există doar starea cuantică. Prin urmare, nu se poate face referire la "trecut". " Atunci, ce înseamnă pentru tine, Kryon, o viaţă trecută?'' Voi nu aţi trăit niciodată în "trecut". Oh, în 3D s-ar putea ! Voi da un exemplu care să vă facă înţelegerea mai uşoară. Ce se întâmplă dacă ai fost un mare pictor acum 300 de ani? După aceea, talentul s-a pierdut? Unde a dispărut el? Vă spun eu, talentul este încă acolo. "O fi cum zici tu, dar eu, cel de astăzi, nu am nicio înclinaţie spre pictură" Văd. Această inabilitate o ai doar în această viaţă consumată în dimensiunea a 3-a. Dacă însă ai demara un proces de meditaţie prin care să ajungi să comunici cu structura ta celulară, intenţionând să accesezi memoria din viaţa pe care ai avut-o ca pictor, ai putea constata că, în timp, înclinaţia către pictură ţi-ar reveni. Ai începe să înţelegi şi să simţi altfel culorile. Partenerul meu stie că acest lucru este adevărat, pentru că, la rugămintea mea, el şi-a extras din Akasha, anumite abilitaţi care-i erau necesare în relaţia cu mine. Ia luat ani, dar, până la urmă, a găsit acolo ceea ce căuta.
Vreau să spun că în Înregistrarile voastre Akashice se păstrează totul, toată experienţa pe care aţi acumulat-o în vieţile pe care le-aţi trăit, şi, pentru a reactiva ceva din acel bagaj pus la păstrare, trebuie doar să găsiţi calea de a ajunge acolo şi a vă preleva ceea ce aveţi nevoie. Este geamantanul vostru, proprietatea voastră, şi aveţi dreptul imprescriptibil de a-l utiliza aşa cum doriţi şi când doriţi. Totul este să vă amintiţi calea care vă duce acolo.

Acum, cum că să facem referire la Sinele vostru Inalt? Vă voi spune aşa: dacă v-aţi afla în cabinetul unui specialist în regresie temporală şi v-aţi întoarce la o viaţă trecută, aşa cum o numiţi voi, să spunem că la una petrecută cu sute de ani în urmă, specialistul vă va spune ce eraţi în acea viaţă. De unde ia el aceste informaţii? Din depozitul pe care vi l-aţi lăsat singuri în Akasha. El are abilitatea de a ajunge acolo (cu permisiunea dv.) unde va găsi informaţiile care-l interesează pentru a vi le pune la dispoziţie. Dar, toată această treabă el o face printr-un intermediar: Sinele vostru Înalt, cel care ocupă stratul 6 din ADN. Acest Sine deţine toate informaţiile, toată experienţa pentru că el este nemuritor. El a fost de la început, el v-a asistat în toate vieţile pe care le-aţi avut şi le veţi avea. Este ca şi cum ai avea un prieten care a fost peste tot pe unde ai fost şi tu, împreună cu tine. Tu ai uitat, el însă a păstrat totul pentru ca, atunci cănd te vei trezi, să ţi-l pună la dispoziţie.

În continuare doresc să vă furnizez tot date complicate, dar este important să le auziţi. În Înregistrarile voastre Akashice sunt atributele de care aveţi nevoie, dragi Fiinţe Umane. Acum, chiar acum, în această Nouă Eră, aveţi nevoie de aceste instrumente. Aveţi nevoie de această măestrie. Aveţi nevoie de această răbdare cuantică. Dar nu trebuie să mergeţi voi în Akasha ci doar să vă adresaţi Sinelui vostru Superior. Sinele vostru Inalt este gata să o facă în locul vostru. El vrea să-şi menajeze ‘’pacientul’’. Nu credeţi?
"Kryon, eu nu pot schimba atributele (capacităţile) personalităţii mele?" Despre asta este vorba, acesta este instrumentul care vi se pune la dispoziţie pentru a face transformarea. Oh, dar cu acest instrument puteţi face mult mai mult. Cum v-ar place să fiţi: calm sau ager la mânie? Cum v-ar place să aveţi o personalitate care niciodată să nu se panicheze sau să-i fie frică? Caracteristicile unei astfel de personalităţi le puteţi găsi în depozitul aflat în stratul Lemurian. Le găsiţi în ADN-ul vostru.
Am numit ’’zăcămintele’’ aflate în Akasha. Scoateţi la suprafaţă părţile şi piesele care vă sunt necesare acum, ele vă aparţin şi au aparţinut vieţilor voastre anterioare.

Ce aţi învăţat în această viaţă, ce aţi învăţat în această seară; ca femeie, ca bărbat, ca fiinţă umană? Veţi spune: "ei bine, mi-ar trebui mult mai mult decât o seară pentru a scrie ceea ce am învăţat în lecţiile acestei vieţi." Da, aşa este! Dar dacă ar trebui să vă reamintiţi tot ceea ce aţi învăţat din experienţele tuturor vieţilor pe care le-aţi avut? O bibliotecă enormă de experienţe şi cunoştinţe! Aţi umple un depozit enorm. Fiecare dintre voi dispune de o cantitate imensă de experienţă pe care o aduceţi şi v-o etalaţi în momentul de ACUM.
Şi aşa este!
KRYON
SURSA : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu