Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 noiembrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(11)

Autor Adrian Dvir
(continuare)
Pe data de 27 iulie, Chaya m-a chemat să-mi spună că echipa medicală nu era cu ea, membrii acesteia fiind ocupaţi cu nava spaţială. În schimb, a apărut un Alien care nu făcea parte din echipă. Mai întâi i-a simţit prezenţa, fără să-l vadă. În retrospectivă, a realizat că el umblase din loc în loc în jurul casei dar abia acum Chaya s-a hotărât să-l contacteze. A constatat că acel Alien era membru al grupului de cercetări biologice şi aştepta să revină echipa medicală. Se învârtea în jurul ei punându-i întrebări inocente, ca un copil. De ex. a întrebat ce gust are prăjitura pe care tocmai o mânca Chayia.
I-am cerut să-i pun întrebări prin Chayia.
Adrian: În ce scop ai venit aici?
Alien: Păstrez secretul informaţiei. Nu sunt şeful grupului şi nu am calitatea de a răspunde la această întrebare.
Adr.: Câţi ani ai?
Alien: Am 340 de ani.
Adr.: Eşti căsătorit?
Alien: Ce înseamnă acest cuvânt?
Adr.: Ai făcut învestigaţii asupra mea şi a lui Chaya? Marţi noaptea, ne-ai aplicat marcaje?
Alien: Prietenii mei le-au făcut. Au avut aprobare ca să ia legătura cu subconştientul tău şi al Chayei.
Adr.: De ce ne-aţi introdus marcaje?
Alien: Marcajele sunt pentru o lungă perioadă de timp şi sunt informaţii privilegiate (nu se dau detalii). Noi punem marcaje multor persoane.
Chaya: Locul unde mi-aţi aplicat marcajul mi-a provocat dureri.
Alien: Ce înseamnă ’’durere ‘’?
I-am cerut Chayei să-i descrie ceea ce simţise.
Chaya: În primul rând că nu-l pot vedea clar.
I-am cerut Alienului să se transfere într-o dimensiune mai apropiată de a noastră, pentru a-l putea vedea mai clar. În final, am reuşit să văd o figură de cca 1,7 m înălţime, ochi înclinaţi şi o faţă deformată. Nu purta îmbrăcăminte şi nici încălţăminte. În zona genitală nu se putea observa ceva anume.
Adrian către Alien: Tu mănânci?
Alien: Nu, dar aveţi cumva nişte ulei de maşină?

DOI GENETICIENI

Într-o seară de august 1997, apropiindu-mă de automobilul meu, am putut desluşi două figuri neclare stând pe bancheta din spate şi aşteptându-mă. După ce am intrat şi am pornit maşina, am încercat să iau legătura cu ei. Am reuşit să înţeleg că erau două fiinţe de gen feminin, studente geneticiene, care doreau să facă un tur prin zonă în maşina mea. Plimbarea părea a fi interesantă pentru cele două vizitatoare. Am folosit ocazia de a le întreba câte ceva. Cum se văd ele când sunt în maşină sau în afara ei?
Aliens: Imaginează-ţi un balon de forma unui om, aşezat pe banca din spate. Balonul este luminos dar cu conturul invizibil.
Conducând maşina am avut impresia că ceea ce vedeau prin fereastră le producea satisfacţie.
Adrian: Voi cum ne vedeţi pe noi?
Aliens: În condiţii normale, oamenii nu sunt vizibili pentru noi dar, pentru a-i putea observa, ne folosim de un echipament special (asemănător binoclului).
Adr.: Te rog, descrie acest echipament.
Aliens: Există mai multe tipuri – unele pentru folosinţă personală, altele pentru a fi utilizate de un grup de Aliens. Uneori, vizualizarea este transmisă direct la creierul privitorilor, unde se crează un fel de realitate virtuală.

În ziua următoare am avut o bună oportunitate de colaborare. Chaya m-a sunat ca să mă anunţe ca dr.X3 va veni mai târziu şi ea mă va anunţa când.
După un timp, am observat că telefonul meu nu mai funcţiona, motiv pentru care am luat legătura cu Chaya, de la alt telefon. Mi-a spus că de cca o jumătate de oră tot a încercat să mă contacteze, timp în care X3 privea la televizor, aşteptând să stabilească legătura telefonică cu mine.
Adrian: Cum vede el la televizor?
Chaya: Poartă nişte ochelari speciali.
Adr.: Au un echipament special care le redă imagini tv?
X3: Folosim un echipament special pentru lectură, individual sau pentru un grup. Echipamentul este proiectat pentru a reda în timp real holograme în 3D, lumea voastră. Îl utilizăm şi la intervenţiile chirurgicale.
Adrian: Doi Aliens au călătorit cu mine în maşină.
X3: Da, îi cunosc. Sunt studente geneticiene.

UN SPIRIT ALIEN NUMIT AL

Într-o noapte, culcat fiind, am devenit conştient de prezenţa unei figuri lângă patul meu. Avea o siluetă păroasă care-mi amintea de un câine crescut peste măsură. Am luat contact cu el.
Alien: Eu sunt spiritul unui Alien şi am nava mea specială, denumită ‘’Free lancer’’ . Consiliul m-a angajat ca supervizor.
Adr.: Crezi că Aliens vor avea succes în rezolvarea problemelor medicale de care se ocupă?
Alien: Ei lucrează pe specific. Fiecare decizie este luată de către un anumit consiliu sau de către un comitet. După ce hotărârea a fost luată, cei implicaţi depun efortul de a o îndeplini. Puteţi fi siguri că echipa medicală face tot posibilul pentru a vă ajuta. Procedeele medicale şi echipamentul utilizat de către ei aici, pe Pământ, nu sunt dintre cele mai performante, deşi depăşesc cu mult ceea ce foloseşte medicina voastră. Dacă, spre exemplu, un important membru al Consiliului ar fi rănit foarte grav, şi, cu excepţia capului, restul trupului ar fi distrus, Alies sunt capabili să-i reconstruiască trupul. Reconstruirea se realizează cu un echipament complex care face ca moleculele şi ţesuturile să se refacă la loc, reproducând structura genetică a celui în cauză, în conformitate cu datele din banca biologică de date, unde se găsesc toate informaţiile privind entitatea respectivă. Un asemenea echipament ultramodern poate fi găsit doar în centrele medicale mari.

În ziua următoare, am vrut să discut pe această temă cu dr.X3.
X3: Sursa de informaţii a sufletelor Alien este neclară pentru mine. Din câte cunosc, după moarte, populaţia de pe Sirius se întoarce la Lumină. Nu sunt un expert în acest domeniu. Când ai spus că cel pe care l-ai contactat avea o figură de om-câine, aceasta poate însemna acest lucru. Oricum, explicaţia pe care ai primit-o cu privire la reconstituirea moleculară şi a ţesuturilor distruse, este corectă. Un asemenea echipament nu există decât în centre ET unde nu pot fi aduşi bolnavi umani. Asemenea centre medicale primesc şi stimulatoare biologice sau părţi ale acestora. (X3 se referea la utilizarea unui tip de fiinţă zombi - corpuri omeneşti vii dar fără suflet - create în laborator, pentru prelevarea de organe).
Adrian: Sunteţi în stare să reproduceţi şi organe umane?
X3: Din nefericire, nu le putem reproduce pe toate. E o chestiune de buget. Alte departamente primesc fonduri de sute de ori mai mari; de ex. cele care se ocupă de cercetări nucleare şi de ecologie.
Adrian: Poţi fi mai precis?
X3: Mă refeream la echipele Aliens care studiază depozitele secrete de arme nucleare şi cele care se ocupă de problemele ecologice de pe Pământ.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu