Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 octombrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE(7)



(18 septembrie 2010)
(ultima parte)

Cristalele din Arkansas
Vom sări peste perioada de 12.000 de ani, ajungând în epoca actuală.

Arkansas a fost special ales pentru a găzdui cele trei mega cristale, din mai multe motive:
(1) Locul era deja o exploatare minieră pentru extracţia de cristale. Existau deci căile (tunelurile) de acces între Arcansas şi Poseida. Atlanţii dezvoltaseră tehnologii de creştere rapidă a culturilor de cristale, astfel că exista o activitate de recoltare a cristalelor maturate.
(2) Era de presupus că vortexul din zonă Arcansas, urma să joace un rol foarte important în perioada tranziţiei planetei şi umanităţii la o altă dimensiune, în epoca ce avea să vină, în jurul anului 2012. Geologia unica a subsolului din Arkansas, în care se găseau zăcăminte de cuarţ, diamante, magnetită, fier, calcar, presărate în numeroase peşteri şi alte configuraţii cavernoase, făceau din zona aceasta, adevărate aglomerări de pepiniere, în care se regăseau condiţiile perfecte pentru dezvoltarea plantaţiilor de cristale. Dealtfel, cristalele apăruseră în această zonă cu mii de ani înaintea potopului.
 (3) Prezenţa unor metale magnetice în straturile de cristal a facilitat cresterea mai rapidă a unor formaţiuni de cristale magnifice, ca dimensiuni şi puritate.
(4) În subteranele Arcansas exista o colonie extrem de binevoitoare de Lemurieni cu pielea albastră precum şi o bază (tot subterană) a Siriusienilor. Ambele colonii şi-au manifestat disponibilitatea de a asigura paza cristalelor care urmau să fie aduse din Atlantida, pentru a fi conservate în stare de neactivare.

In prezent, cele trei cristale păstrate în subsolul Arcansas sunt pre-programate să fie conectate la reţeaua-grilă a celorlalte cinci Mega Cristale Maestru, aflate în Brazilia, Shasta, Bimini şi a celor două Cristale plasate sub Lacul Titicaca. Ele sunt specializate în Vindecare, Inţelepciune, Energie şi Transporturi şi fuseseră utilizate în Templul Vindecării, Templul Sunetului şi al Luminii, Templul Cunoaşterii, Templul lui UNU, Templul lui Thoth, Templul Focului Rubiniu şi Templul Regenerării.
Cristalele au fost plasate în special în zone de supremă importanţă pentru Noul Pământ, pentru a fi activate şi repuse în funcţiune în perioada 2012, anul ascensiunii. Cristalul de Smarald al Femininului Divin va acţiona ca declanşator al celorlate cristale.
Recapitulăm lista cristalelor, specializarea lor, amplasamentul şi datele-vortex cînd au fost sau vor fi activate:
În Arkansas:

1) Cristalul Albastru al Cunoasterii, activare în 8-8-8,                                                     
(2) Cristalul de Smarald al Sănătăţii, activare în 9-9-9,                                                       
(3) Cristalul de Platină al Comunicării, activare în 11-11-11.
În Bimini Bank:

(1) Cristalul de Rubin al Focului Energiei, activare în 12-12-12.                                
În Brazilia:
(1) Cristalul de Aur al Regenerării, activare în 9-9-9,                                                         
(2) Cristalul Violet al Sunetului, activare în 10-10-10.
Muntele Shasta:

(1) Cristalul Interfaţării Multidimensionale, activare în 9-9-9,
 În Tiajuanaco-Lacul Titicaca, Bolivia:

(1) Cristalul Luminii Soarelui şi Lunii, activare în 9-9-9,                                                  
(2) Cristalul Secret al lui Thoth, activare în 12-12-12.
Reamintim că în 2008, Cristalul Albastru al Înţelepciunii şi cel al Cunoaşterii, au fost activate complet.
Prin vortexul din 9-9-9, Cristalul de Smarald, Cristalul de Aur şi Cristalul Om au fost trezite (reactivate).
Cristalul de Smarald al Feminităţii Dinine şi-a asumat apoi rolul de declanşator al tuturor Cristalelor Mestru.

În concluzie, vortexul 10-10-10 (din10 octombrie 2010), va fi momentul, lansării reţelei cristaline, la capacitatea funcţională de cca 84%, restul urmînd a se completa cu activarea Cristalelor Maestru (Cristalul de Platină al Comunicării, Cristalul de Rubin al Focului Energiei şi Cristalul Secret al lui Thoth).  
În acest fel, pe 10 oct.2010, vor fi acive 132 de faţete ale dublului dodecaedru, restui de 12 faţete urmând a se activa eşalonat până în 12 dec.2012.
Listen
Read phonetically

Realimentarea şi Reprogramarea
Efectul acestor cristale va fi initial destul de subtil, sesizabil doar de către cei mai senzitivi. În principal, efectele vor viza creşterea sentimentului de iubire şi acceptare, al stării de mai bine, ca rezultat mai ales al vortexurilor cristalelor din Arkansas, Lacul Titicaca şi Brazilia.
Este de menţionat că nu toată lumea va fi capabilă să absoarbă aceste radiaţii benefice, ci doar aceia care vor fi atins un nivel minim al conştiinţei, adică un prag suficient al frecvenţei de vibraţie.
Ca obsevaţie generală, îmbunătăţirea condiţiei umane va începe cu creşterea înţelepciunii indivizilor, vindecarea corpului eteric şi elberarea traumelor lăsate de dezastrul Atlantidei, care a afectat foarte multe suflete. Abia după aceea se va putea vorbi de începutul apariţiei binefacerilor Epocii de Aur, în existenţa omenirii.
Între Brazilia, Lacul Titicaca, Arkansas şi Muntele Shasta se va forma un romb de aur care, în 2020 va alcătui o reţea generală care va îngloba numeroasele punctele de pe planetă
Trezirea cristalelor începută în Arkansas, va deschide poarta fraţilor voştri din univers care vor putea să vă întâlnească faţă în faţă. Va fi o revenire a neamurilor voastre din stele. De fapt, este un fel de a spune că ei se întorc deoarece niciodată ei nu au fost plecaţi; numai adormirea simţurilor voastre iniţiale v-a făcut să nu-i puteţi observa şi să nu puteţi comunica cu ei, la modul cinştient.

Încheiere:
Cristalele Atlanteniene deschid poarţile eterică, portaluri dimensionale, care vor permite omenirii de carbon să se interfereze cu alte tipuri de viaţă bio-plasmatică din univers şi din cosmos.
Trebuie să înţelegeţi că voi existaţi nu numai ca fiinţă într-un corp limitat ci şi ca entităţi multidimensionale. Într-adevăr, voi sunteţi Siriusieni, sunteţi Pleadieni, sunteţi Arcturienii, şi nu numai atăt. Sunteţi scântei multidimensionale ale Creatorului, Marele Maestru Cosmic, din care s-a născut totul.
După deschiderea portalurilor din Arkansas, destul de mulţi dintre voi vor cunoaşte un salt de conştiinţă, o îmbunătăţire a vieţii lor cotidiene, o viaţă mai plină de lumină şi mai cu plăcere acceptată.
Dragilor, în Vortexul din Arkansas, se află o energie cristalină necunoscută de niciunul dintre voi, dacă nu aţi avut vieţi în Epoca de Aur a Atlantidei, de acum 20.000 de ani. Va fi pentru voi o aliniere la cunoaşterea generală, la starea de vindecare a trecutului. Veţi fi capabili să vă conectaţi la energia cristalină care vă va ajuta să extindeţi în Mer-Ka-Na, în divinitatea voastră multidimensională, în Sinele Divin!
Momentul adevărului vostru este aproape şi ar fi păcat să-l rataţi.
Maeştrilor, acesta este sfârşitul începutului! Visătorii se trezesc!
Sunt Metatron iar voi sunteţi cei cu adevărat mult-iubiţi !
Şi aşa este!

(C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu