Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 septembrie 2010

LUCRĂM ÎMPREUNĂ CA UNUL

MESAJ DE LA KUTHUMI


(9 September 2010, channeler Marlene Swetlishoff)

Iubiţi Lucrători întru Lumină,
Am venit mai repede în această zi pentru a transmite un mesaj de mulţumire tuturor celor care şi-au manifestat disponibilitatea şi hotărârea de a lucra în tărâmurile înalte, în ultimele luni. Ştim că acesta a fost şi un test al fiecăruia dintre voi în ceea ce priveşte determinarea cu care a acceptat să desfăşoare activitate şi în acest plan.

În această perioadă există multe energii în zona în care aţi acceptat să lucraţi, energii care sunt de o mare diversitate şi au nivele ridicate.Un anume grad de dificultate există pentru că lucraţi în aceste condiţii noi, cu energii puternice şi cu vibraţii mai înalte decât cele cu care eraţi obişnuiţi pe Pământ. (Nota C.M., se face referire la faptul că, în timpul somnului, multe suflete de pe Pământ lucrează în ţinuturile Noului Pământ care se ‘’amenajază ‘’în dimensiunea a 5-a).

Cunoaştem că unora dintre voi nu le este foarte uşor să lucreze şi aici, după programul de muncă epuizant pe care-l au pe Pământ, în activitatea lor cotidiană. Trebuie să se cunoască faptul că cei care lucrează şi în aceste ţinuturi ale dimensiunii a 5-a, sunt lucrătorii care ajută la ascensionarea planetei prin ancorarea luminii.

Continuând să acumulaţi şi să ancoraţi lumina, amintiţi-vă că voi creaţi o nouă cale pentru fiinţa umană, şi asta poate face ca, în viaţa de zi cu zi, să vă confruntaţi cu opoziţia şi contestarea din partea celor rămaşi la nivele de conştiinţă şi conştientizare mai scăzute şi cu care, prin natura activităţilor voastre, veniţi în contact. Faţă de aceştia, poziţia voastră trebuie să fie una fermă şi echilibrată, astfel ca voi să rămâneţi centraţi în lumină.
În prezent schimbarea este la ordinea zilei şi practic nu există sector al vieţii în care noul să nu se manifeste, cu toată opoziţia vechiului. Schimbările apar constant şi lumea învaţă din mers noile reguli pe care le impune noua energie.

Vă rugăm să continuaţi să vă afirmaţi deciziile şi orientarea pentru ca prin atitudinea voastră fermă, tot ceea ce nu rezonează cu noile energii, să fie dat la o parte. Aveţi încredere în destinul vostru măreţ şi fiţi convinşi că faceţi parte din Planul Divin care prevede ascensionarea planetei în dimensiuni superioare. Nu vă condamnaţi pentru eventuale eşecuri momentane şi fiţi încretători în reuşita deplină a programului în care sunteţi şi voi cooptaţi.

În ceea ce ne priveşte, vom fi mereu alături de voi pentru a vă sprijini în demersurile voastre. Ajutorul nostru va veni prin creşterea inspiraţie şi harului vostru, prin oferirea de sincronicităţi şi uşurintă în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Rezultatul eforturilor voastre se va vedea nu peste mult timp, când veţi realiza căt de repede şi frumos aţi crescut spiritual.

Pentru noi este o adevărată încântare să lucrăm cu voi la Marea Operă care va asigura saltul planetei şi al omenirii.

Vă anunţăm că întregul program este în grafic, totul desfăşurându-se la nivelul aşteptat. Vă milţumim vouă, tuturor, care vă daţi osteneala să ajutaţi la edificarea Noii Lumi, chiar dacă de munca voastră puţini sunteţi conştienti, din cauza vălului care încă ne desparte. Vă încredinţăm că este aproape clipa în care acel văl va fi dat la o parte.

Marea trezire este acum în curs de înfăptuire şi ea va apărea treptat. Se va întâmpla aceasta ca urmare a eforturilor şi determinării voastre de a ascensiona împreună cu planeta.

Ne plecăm în faţa voastră care sunteţi plini de măreţie!
Sunt Kuthumi

SURSA: http://www.therainbowscribe.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu