Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 septembrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE(1)






De la Arhan. Metatron  

  (prima parte)

 (18 September 2010)

Salutări maeştrilor, eu sunt Arhanghelul Metatron, Lord al Luminii!  Vă salut pe toţi cu o dragoste necondiţionată!

Se apropie rapid 10-10-10, portal atribuit puternicului Cristal din Templul Atlantean. Cristalul de Smarald al Vindecării, activat pe 9-9-9, serveşte drept catalizator pentru activarea altor cristale implantate pe planetă.
Pe 10-10-10, la oră târzie de noapte, în zona Muntelui Maga în Arkansas, va avea loc activarea Cristalului de Smarald, iar în dimineaţa zilei de 10 octombrie, activarea va fi încheiată.
Şi astfel, din nou, vom putea vorbi despre formarea unui mega vortex în Arkansas, portal cuantic al frecvenţelor cristaline. De acum, din 2010, acest vortex de maximă importanţă, va reveni la rolul determinant pe care l-a avut în Epoca de Aur din Atlantis, atunci când s-a atins cea mai înaltă frecvenţă de vibraţie din planul terestru.
Cu adevărat, a sosit timpul.
În tot anul 2010 va continua să crească exponenţial fluxul energetic de înaltă vibraţíe, rolul predominant în această acţiune avându-l cele 9 cristale din Atlantis, reamplasate în prezent în diferite locaţii.  
Aceste cristale au stat neactivate timp de peste 12.000 de ani. Mulţi dintre voi vor lua parte la momentul inaugural al reactivării Marelui Cristal din Arkansas, căci aţi fost acolo, cu 12.000 de ani în urmă, când s-a hotărât trecerea în consevare a acestor extraordinare cristale. Mulţi dintre voi aţi fost martori ai producerii potopului care a urmat.  
Faza de diamant a tranziţiei cristaline a Pământului va fi realizată pe 10-10-10, în rezonanţă cu cea de a 10-a dimensiune şi a 12-a chakră. Atunci, "Craterul de diamante" din Arkansas va elibera o energie coerentă de rezonanţă în formă de romb, declanşând activarea cristalului din Mt. Maga, ceea ce va conduce la activarea în lanţ a cristalelor aflate în Africa, America de Sud, Canada, Rusia, Australia şi Asia. Toate se vor alinia la frecvenţa centrală.
Dragilor, energia cristalină este omnipotentă, ca sursă de putere, şi va avea impact asupra gradului de înţelegerea al fiinţelor umane. Structura cristalină este formată din esenţa frecvenţei de rezonanţă a luminii, care este multidimensional valabilă şi se extinde atât în spaţiul material cît şi în antimaterie. Aceasta stă la baza şablonului Metatronic divin, sursa întregii creaţii şi formează cea mai înaltă compoziţie matrixială (notă C.M., pentru configuraţii de formare a matricelor) în fiecare plan existenţial.
 Acestea sunt, dacă vreţi, enzimele realităţii şi vitalităţii spiralei de dezvoltare a Cosmosului.
Gândurile voastre cele mai înalte vor trebui să se nască în viitor în concordanţă cu formele cristaline, pentru a se putea manifesta. Lumina coerentă este energie cristalină, şi vitalitatea însăşi care stă la baza tuturor tipurilor de natură ce se regăsesc în diferitele lumi şi realităţi. Structurile cristaline formează graniţele aparente şi diviziunile între diversele dimensiuni, atât în zonele materiei cât şi în cele unde există antimaterie. Totul este structură cristalină, de o anumită formă.
Graduarea planetei voastre, termenul folosit fiind Ascensiunea, este în fapt atingerea masei critice de conversie a acestor Pământuri, pentru a deveni capabile să adopte un şablon, interpretat în dialect local, precum saltul de la analog la digital şi de la alb/negru la color. Conversia Cristalină se realizează prin antene acordate pe Reţeaua Cristalină  144 - care asigură creşterea capacităţii de recepţie de la frecvenţele celei de a 3-a dimensiuni către dimensiuni superioare, precum cea de a 12-a dimensiune, şi chiar dincolo de aceasta. Este asemănător cu trecerea de la arhaicele antene la recepţia prin satelit. Aceasta va fi caracterisica Erei Cristaline.
Există multă energie care ar putea fi utilizată. Dar se impune eliberarea fricii, dragii mei, în această Eră Cristalină, pentru a nu face greşeli în utilizarea acestor imense Energii Cosmice.
Trei cristale vizând înţelepciunea şi vindecarea, cristale care emanau cândva energia şi lumina celestă în Templul Vindecării, Templul Cunoaşterii şi Templul lui Unu, au fost plasate în zona Arkansas şi au rămas neactivate până de curând. Astfel, primul dintre acestea a fost trezit în 2008 iar celelalte două, în 2009. În acest an, 2010,  frecvenţele acestor cristale se vor alinia cu celelalte cristale atlanteniene aflate în Brazilia, Muntele Shasta, Bimini şi Lacul Titicaca.
Cristalul Violet al Sunetului, localizat în Brazilia va fi trezit prin vortexul din 10.10.10. Activarea va fi comletă în anul 2012.
Intr-adevăr, în perioada aceasta se produce energizarea Cristalului Disc Sunetul de Aur, din Arkansas, şi alinierea cu cele 12 cristale-craniu, răspândite pe întreaga planetă.
Mulţi sunt chemaţi şi mulţi vor veni în Arkansas pentru a participa la această reactivare, onorând, în acest fel, angajamentele pe care şi le-au luat în antichitate şi promisiunile sacre care au ajuns acum la scadenţă. Mulţi sunt deja acolo, chemaţi să trăiască în aceste vortexuri de energie cristalină, care vor emite la întreaga lor capacitate la sfârşitul anului 2012.
În ceea ce vă priveşte, sarcina voastră în această perioadă nu este de a contribui la activarea cristalelor ci de a vă alinia noilor frecvenţe. Munca de reactivare a cristalelor revine preoţilor-savanţi, Atla-Ra si Gardienilor Templului Poseidon,  păzitori ai Legii lui Unu, care au fost deja chemaţi. Maeştri au aşteptat eoni acest moment, pentru a săvârşi această finalizare.
Mulţi pot avea acces la energia binefăcătoare şi înţelepciunea Cristalelor Atlanteene dar prezenţa voastră fizică acolo, în vortex, nu este absolut necesară. Cu toate acestea, cei care vor răspunde acestei chemări lăuntrice vor avea mult de câştigat în plan spiritual şi al creşterii frecvenţei de vibraţie. Acelora dintre voi care fac alegerea de a vizita pământurile sacre din Arkansas li se va înlesni posibilitatea să găsească un cristal personalizat, cristal încărcat cu energii ale Epocii de Aur a Atlantidei. Într-adevăr, s-a dat permisiunea ca asemenea cristale să poată fi procurate în diverse moduri şi cu destulă uşurinţă, de cei ajunşi în zona sacră.  
Protectorii din Sirius, Arcturius şi Pleiade, se pregătesc întens pentru această fază a tranziţiei, şi vă aşteaptă şi pe voi să va alăturaţi. Pentru aceasta este necesar şi suficient să vă trimiteţi lumina şi dorinţa celui mai înalt bine către Cristalul Maestru Albastru al Cunoaşterii. Cei care vor face aceste meditaţii vor putea simţi în inima lor o imensă bucurie şi vor vărsa lacrimi de inefabilă iubire.

Atlantis, veriga lipsă a Pangaei.
 
Atlantis este într-adevăr, veriga lipsă a Pangaei, situată în mijlocul Atlanticului.
Vă vom împărtăşi în detaliu această poveste. 
Dar să fiţi convinşi, dragi maeştri, că nu toate cele mai mari Cristale din Templul Atlantidei s-au pierdut.                 
Trebuie să spun că unii dintre voi v-aţi implicat în salvarea acestor cristale.
    - Primul Cristal din Templu salvat a fost Cristalul Albastru al Cunoaşterii. Se află acum amplasat în Pământ în punctul central al vortexului, sub lanţul muntos denumit Talimena Ridge, într-o prăpastie sacră, construită cu mult timp în urmă. Cristalul Albastru al Cunoaşterii este poziţionat vertical, are 48 de metri înălţime şi un diametru de12 metri. El emite impulsuri sub formă de curcubeu cu irizaţii argintii, turcuaz şi albastru-cobalt.El deţine înţelepciune multidimensională şi cunoaşterea vârstelelor.
     - Al doilea cristal salvat a fost Cristalul de Smarald. Acum se află amplasat sub Mt Maga, în centrul inimii Vortexului de Cristal din Arkansas. Are aproximativ 20 de metri în înălţime şi 5 metri în lăţime.

Atlantis. Adevărata legendă a decăderii.

Dragii mei, aceste cristale au fost salvate de la distrugere, şi acum vă sunt oferite vouă, celor de astăzi.
Este timpul să vă amintiţi cine aţi fost, pentru a vă trezi complet, în aceste momente ale tranziţiei.

Atlantida a trăit o epocă de aur dar a fost trădată de sfârşitul său indecent.
Vedeţi voi, Atlantida a dăinuit peste 200.000 de ani, marea majoritate a timpului într-o epocă luminoasă.
Numai în faza finală, localizată între 17500 - 10500 ani  î.Hr. a avut o existenţă întunecată, dar bogată în învăţăminte.

Epoca de aur

În Perioada de Aur, Atlantida a atins cel mai înalt nivel al Conştiinţei-Luminii care a existat vreodată pe Pământ.
Civilizaţia era foarte avansată, superioară celei din Lemuria, sau celei din Mu; mai mare decât cea din antica Romă, decât Ignacious.
Deşi era la modă să se afirme că Lemuria i-a fost superioară ca civilizaţie, Atlantida a atins, pentru o scurtă perioadă, o înaltă conştiinţă, însă fiinţele deţinătoare ale acestei înalte conştiinţe nu erau în corp fizic ci în statele device, avînd corpuri eterice.
Într-adevăr, niciodată Lemuria nu a atins nivelul extrem de avansat din Atlantida Epocii de Aur (cuprinsă în intervalul 40.000 -18.000 î.Hr). Era perioada când zeii umblau pe Pământ, printre oameni, având fizionomii încântătoare şi expresii joviale. 

În acea perioadă sfântă, mulţi dintre voi eraţi consideraţi copii ai stelelor, care, mai târziu, au ales să aibă un corp fizic şi şi-au creat ciclurile de încarnare (Nota C.M., deci moartea corpului fizic) pe Planeta Albastră numită Pământul.
Aşa dar, când vorbiţi despre Atlantida, drept este să amintiţi şi de perioada ei de glorie, nu numai de decăderea ei, căci, în vremurile antediluviene a existat, cu certitudine, o mirifică lume atlantă.

(C.M.)

Un comentariu:

  1. Pare a fi cea mai completă şilămuritoare descriere a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acele timpuri. Aştept întreaga comunicare.
    Faceţi o treabă minunată. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere