Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 iunie 2010

Energiile lunii Iunie 2010!


De la Arhanghelul Jophiel
(02.06.2010, prin Frixos Christodoulou)

Vara a venit! Noile grile energetice care caroiază holograma Pământului conduc la o evoluţie accelerată a sistemului vostru planetar. Vă este deja cunoscut faptul că viteza de rotaţie a Pământului a crescut, ceea ce denotă o însănătoşire a planetei. In această lună se va continua cu aducerea unor mari cantităţi de lumină pe Pământ. Procesul de curăţare şi restaurare a ordinii în plan material va continua.
O importantă contribuţie vor avea, în această lună, planetele Jupiter şi Marte.
Teama generala, care este în vigoare, provoacă contracţia trupurilor voastre, dar în curând va urma o dilatare, care le va extinde. Această dilatare este un fenomen fizic ce se întâmplă datorită influenţei câmpului magnetic al Soarelui, şi altor factori, cum ar fi creşterea generală a vibraţiilor planetei. Toate acestea au impact şi asupra gândirii, reacţiilor şi alegerilor voastre.

In cele trei luni de vară se vor produce o serie de alinieri planetare şi stelare, care vor afecta galaxia, sistemul vostru solar şi, desigur, planeta Pământ.

Alinierea din 13 Iunie 2010, ora 13:30 va provoca un nou impuls acceleraţiei planetei, care, la rândul său, va creşte cantitatea de lumină receptată de Pământ. Plusul de energie va ridica cu o octavă nivelul spre straturile astrale superioare. Aceasta va pregăti cu graţie planeta şi umanitatea pentru intrarea într-o nouă realitate, a celei de a cincea dimensiuni.

In acest interval se va produce eliminarea amprentelor memoriei colective a umanităţii şi a planetei, care nu mai sunt necesare în procesul de ascensionare. Cu toate acestea, vor continua să mai rămână, încă o perioadă, aspecte a le vechii energii, ale vechii paradigme, şi aceasta din cauza obisnuinţei de a merge pe căi cunoscute şi temerii de a explora noi câmpuri existenţiale. Acum este necesar să se manifeste inspiraţia, creativitatea şi curajul de a înainta, chiar dacă în memoria voastră, a colectivităţii umane şi a planetei, nu există modele, nu există certitudini.
Iubiţi Lucratori intru Lumină, Ierarhia Planetară al Luminii a depus mari eforturi în sprijinirea tuturor oamenilor de pe Pământ pentru o schimbare completă, aducând cantităţi uriaşe de energie şi de informaţie pentru a vă ghida cu uşurinţă spre accesul pe poarta Noii Ere a Luminii, care se apropie.

Timpul care se prăbuşeşte.
Cunoaşteţi, desigur, că ceea ce aţi numit pâna acum TIMP, începe să se se estompeze, să dispară. Semnele sunt din ce în ce mai evidente.
Explicaţia vi s-a dat prin mai multe surse, şi nu mai insistăm acum.
Oricum, dispariţia noţiunii şi senzaţiei de timp este legată de schimbarea vitezei de rotaţie a planetei, de creşterea frecvenţei de vibraţie a în sistemul planetar şi de modificarea structurii ADN.
Toate acestea apar ca ‘’ingrediente’’necesare trecerii la dimensiunea a 5-a. Pregnantă nu va fi senzaţia ca "timpul trece repede", ci, mai de grabă, viteza cu care acţiunile şi concretizările (materializările) se vor manifesta. Veţi constata că apropierea dimensiunii a 5-a va face ca rezultatele să nu se mai obţină atât prin acţiuni fizice cât, mai cu seamă, prin atitudine, dorinţă şi implicare mentală.
Legile în cea dea a cincea dimensiune sunt altele faţă de cele din dimensiunea a 3-a. Cea mai corectă atitudine pe care ar trebui s-o adoptaţi în această perioadă de tranziţie ar fi ca să primiţi toate noutăţile, toate senzaţiile şi toate provocările cu încredere şi optimism.
O asemenea atitudine vă v-a face tranzitia mai uşoară, mai agreabilă. In tot ceea ce faceţi, ascultaţi-vă îndemnul inimii şi sufletului, nu al minţii, al ego-ului.

In luna iunie a acestui veri se va experimenta o adaptare energetică şi o codificare, în vederea pregătirii pentru alinierea galactica cu centura de fotonică cu care sistemul vostru va avea de-a face în viitorul apropiat.

Din galaxia voastră, Alcyone, vor fi transmise, în spirală, prin sistemul vostru solar, către sistemul vostru planetar, formele energetice necesare pregătirii sistemului vostru colectiv şi individual care să vă facă apţi pentru întâlnirea cu acest eveniment cosmic rarisim. Momentul iunie 2010 reprezintă începutul unui nou ciclu.

Energiile minţii planetare sunt pe cale de a schimba modul în care acestea afectează Pământul şi mulţi dintre cei care corespund cu zodiacul perioadei, vor primi noile coduri de lumina. Multi vor primi abilităţi noi, pe care şi le vor putea dezvolta ulterior, dacă doresc.
Este posibil să observaţi schimbări bruşte în starea voastră de spirit şi momente cu stari intense şi hipotone, cu alternanţe frecvente. Folosiţi aceste stări şi trăiri în conformitate cu dorinţa inimii, pentru a vă consolida starea de spirit şi sănătatea.

Arhanghelul Mihail si purificatoarea hologramei planetare:
Iubiţilor Lucrători în Lumină, doresc să vă aduc un mesaj care vă priveşte.
Eu sunt Arhanghelul Mihail.
In această perioadă, holograma Pământului este pe cale de a fi separată de câmpul energetic al gândurilor distorsionate care există în colectivitatea umană şi care au existat în codificarea holografă.
Măsura se ia pentru a evita în viitor anumite tipuri de dezordine pe planetă şi pentru a restabili, în acest domeniu, echilibrul necesar.
Această curăţare va afecta întreaga hologramă a Pământului, într-un interval de timp-spatiu corespunzător, facilitând ascensiunea la o frecvenţă mai mare de iubire si lumină. Această informaţie o puteţi folosi pentru o mai corectă înţelegere a ceea ce se întâmplă în spaţiul vostru existenţial.

Din Regatul Angelic Luminii, Arhanghelul Mihail.
Regatul Angelic, şi acţiunile Ierarhiei Angelice, nu abandoneză planeta şi îi furnizează continuu energie angelică pentru accelerarea ascensiunii.
În final, dorim să subliniem că, în scurtă vreme, se vor produce mari perturbări în multe domenii ale vieţii pe planetă, perturbări care se vor menţine până la restabilirea echilibrului.
Cei angajaţi în creşterea conştiinţei şi nielului lor de vibraţie se vor adapta cu uşurinţă noilor realităţi. Efortul vostru trebuie să fie canalizat spre evoluţia spirituală, dând prioritate acelor acţiuni care izvorăsc din inimă, din iubire.
Vă doresc o lună plină de realizări şi înaintarea sufletului spre întâlnirea cu Spiritul vostru Înalt. Mihail

Pe scurt, ce se va întâmpla in IUNIE 2010
1. Alinierea mai mare cu Soarele Central al galaxiei.
2. Furtuni Solare, între 16 şi 17 Iunie,
3. Creşterea afluxului de energie cosmică, recepţionată pe Pământ,
4. Focul Cosmic începe pregătirea primirii celei de a 7-a Raze.
5. Uşoare modificări şi ajustări în constelaţia Ursa Mare. Acest lucru va determina sinteza unei noi energii care va ajuta sistemul planetar al Pământului.

Alte date importante în Iunie:
Solstiţiul de vară: 21 06
Luna Plina: 26.06
Eclipsa parţială de Luna: 26 iunie. (Vizibilă din Australia, Asia de Est şi America de Nord şi de Sud).
Pe 13/06/2010: importantă alinierea planetară. Planetele Uranus, Jupiter si Mercur se vor afla plasate într-o parte a Soarelui iar Venus, Marte si Saturn, în cealată parte, formând o gigantică literă T.

Cu iubire,
Arhanghelul Jophiel
SURSA: www.angelicreiki.eu (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu