Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 mai 2010

AVANTAJELE ALINIERII SI NOILE ENERGII


De la Arhanghelul Raphael
(25 March 2010, prin Meredith Murphy)

Când eliberezi, totul începe să se sincronizeze! Lucrurile normale care vă preocupă lucrează asupra conştiinţei voastre şi, de la un anume moment, începeţi să intuiţi, să anticipaţi ce urmează a se întâmpla. In tot ceea ce faceţi apare o potrivire, o oportunitate care nu exista înainte, când doreaţi să păstraţi şi să controlaţi totul.
In viitorul apropiat veţi trăi experienţe în care vi se va confirma această abilitate.

Alinierea energetică, prin care se dobândesc asemenea abilităţi, se poate face în mai multe moduri :
- practicând plimbările de agrement prin zone verzi si împădutite,
- ascultând muzică liniştitoare,
- meditaţii si/sau contemplări,
- practicând introspecţia,
- refuzând stările de stres,
- adoptând, ca mod de viaţă, compasiunea.


Noile energii fac ca percepţiile şi conştientizarea asupra timpului şi spaţiului să se modifice, şi aceasta este în regulă. Viitorul vostru şi al planetei este legat de cea de a 5-a dimensiune. In această dimensiune, predominantă este Conştiinţa Unităţii, ceea ce înseamnă că cei care trăiesc în acest domeniu de frecvenţă sunt pe deplin conştienţi că aparţin colectivităţii şi nu sunt entităţi izolate de ceilalţi, de umanitate. (Mai multe amănunte am dat într-o comunicare anterioară intitulată ‘’ Imperativul Unităţii Conştiinţei’’). Dorinţa mea actuală este să constat o extindere mai rapidă a beneficiilor oferite de Noua Energie.
Cei treziţi, cu dorinţa de a-şi accelera evoluţia, pot cere maeştrilor înalţaţi să fie asistaţi şi ajutaţi în încorporarea noilor energii ale conştiiţei unităţii. In planul 3D predomină vechile energii, bazate pe separate, pe individualitate. Din pacate, in această dimensiune inferioară, nu a lucrat principiul unităţii prin diversitate, si s-a considerat că nesimilitudinile înseamnă separare, excluzându-se înterdependenţa.

Trăind dincolo de timp şi spaţiu, veţi constata că nu mai are aplicabilitate conceptul separării. Veţi începe să acceptaţi că există continuitate şi interdependenţă şi între fizic şi non-fizic. Prin experienţă, veţi constata ca de la gând (dorinţă) la materializare nu este decât un pas (ceea ce nu se întâmplă în 3D, când, transpunerea în plan fizic a dorinţelor se face, sau nu, după o lungă perioadă de timp, uneori, chiar în vieţile următoare). Asta vă va convinge repede ca există o continuitate naturală şi firească între fizic şi non-fizic, adică între gând şi faptă. [Desigur, aceasta va trebui să ne facă absolut responsabili asupra a ceea ce gândim (dorim) pentru a nu materializa aberaţii sau ,, anormalităţi’’ C.M.]. Experienţa voastră va putea trece dincolo de planul terestru – caci veţi avea posibilitatea şi abilitaţile necesare de a crea aspecte ale sufletului vostru şi în alte dimensiuni, care vor putea să aibă suficientă autonomie. Aceste aspecte vor putea avea sau nu consistenţă materială. Minunată perspectivă, nu?! (zâmbeşte)

Libertatea este o calitate majoră a iubirii şi aceasta va trebui astfel folosită încât sa asigure progresul fiinţei umane în deplină consonanţă cu Legile Divine. Pentru a ajunge la acest nivel de conştientizare, vor fi necesare unele ajustări ale fiinţei umane, unele modificări ale concepţiilor de viaţă şi coexistare în colectivitate. Formula generală care va trebui permanent folosită are o expresie simplă : TE IUBESC ! - gândită şi exprimată cu deplină sinceritate.
Aveţi încredere în rostul şi utilitatea experienţelor care vor urma! Bazaţi-vă pe, şi lucraţi sârguincios cu ghidul voastru interior. Ascultaţi-vă inima şi sufletul şi lasaţi-vă conduşi de intuiţie nu de intelect. Stiu că pentru unii dintre voi, asta va fi o grea încercare căci, nu o dată, mintea vă va spune că intuiţia vrea să vă conducă pe un drum periculos. Pentru a vă învinge temerile intelectuale, începeţi cu chestiuni care oricum n-ar putea să va pună în pericol. Faceţi aceasta atunci când sunteţi acasă, nestrasaţi de nimic. Incet, veţi începe să căpătaţi încredere în ghidul vostru interior, astfel că vă veţi putea generaliza comportamentul cu o siguranţă din ce în ce mai mare. Nu vă propuneţi de la început obiective fundamentale, măreţe, mai greu de atins, pentru a nu vă descuraja şi a nu avea eşecuri.
Nu uitaţi de utilitatea lui TE IUBESC !
Aşteptaţi ca lucrurile să vină la voi, fără a le forţa. Inimile voastre nu mai au nevoie de vindecare, căci etapa aceasta a fost depăşită. Important este să evitaţi ceea ce v-ar stresa fară a ezita, totuşi, să acceptaţi provocările şi situaţiile care pot prezenta anumite dificultăţi în rezolvare, dar care sunt necesare. Abordaţi-le cu încrederea că le veţi rezolva cu bine, pentru că în tot ceea ce faceţi sunteţi ajutaţi.

Nu vă minimalizaţi puterea şi posibilităţile. Admiraţi-vă ca perfecţiunea care sunteţi, dar faceţi-o fără infatuare. Preţuiţi-vă ghidul interior şi consideraţi-vă o fiinţă puternică, capabilă de realizări măreţe. Asta nu este peste puterile unui Lucrător în Lumină. Incercaţi să vă amintiţi că de la început aţi fost puternici.
Reamintindu-vă trecutul, s-ar putea ca unele fapte să nu vă justifice grandoarea. Consideraţi însă ca acele experienţe erau necesare şi cuprinse în programul vostru de viaţă, pentru a vă oferi unele daruri a căror utilitate, poate, nu aţi înţeles-o exact. Si, dacă totul a fost conform programului, poate cineva spune că acele fapte n-au fot perfecte?

Eu sunt Arhanghelul Rafael, partenerul tău în joc, bufon în viaţă, cel care iţi arată izvorul tuturor resurselor pe care să le foloseşti! Ha, ha ! Este mult mai uşor decât crezi. Tu trebuie doar sa laşi să se întâmple. Şi, ai încredere în tine! Tu ştii deja ce şi cum trebuie făcut. Trebuie doar să-ţi aminteşti. Distrează-te cu asta!
După cum am menţionat în comunicarile anterioare: "Nu este nimic mai important acum decât trezirea la Constiinţa Unităţii’’


Noi suntem fericiţi întotdeauna să ne acceptaţi ca partenerii voştri de joacă.
Mă retrag acum, cu dragoste şi un zâmbet larg. Ha, ha!

Rafael
Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu