Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 decembrie 2019

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/2 -a)

25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu



SHET-I
În ultimele patru mii de ani, omul pământen a fost înșelat.
SHET-I sunt încă aici (n.m.: reptilienii intratereștri). Nativii americani știu despre ei și îi numesc „CHET-U”, „Lizard Men” (oameni șopârlă). Ascunși în întuneric, ei ies la suprafață pentru a chinui și folosi oamenii pentru propriile lor scopuri.
SHET-I sunt cunoscuți astăzi sub numele de „GRAY ”.
Create din material genetic al ființelor SSS și al altor ființe ASA-RRR , SHET-I sunt șopârle hibride care păstrează multe dintre caracteristicile predecesorilor lor.
Ființele ASA-RRR (EA, EN-LIL, AN-U, etc.) aveau lobi cranieni mari, la fel și GRAY. Ochii mari negri sunt o reminiscență a SSS în special de la cei care locuiau în caverne, în grote subterane, unde lumina e puțină.

SHET-I a păstrat, de asemenea, statura, în general mai mică, a strămoșiilor lor șopârle, inclusiv fragilitatea corpului acestora.

Ca descendenți ai reptilelor, SSS, SHET-I au păstrat culoarea și textura pielii reptilelor, o culoare gri pronunțat, până la un pal deschis. Culoarea pielii SHET-I dă senzația de rece și „moale” la atingere.

Dacă ASA-RRR aveau proprietatea de a scoate flăcări pe nări și urechi, SHET-I și-au pierdut mult din aceste însușiri, găurile pe care le au pe post de nări și urechi amintind mult de un șearpe. „Mâinile” lor sunt ca de reptilă, cu gheare dar și cu membrană între degete.

Diferite rapoarte vorbesc de faptul că aceste făpturi au pe cap o creastă osoasă cristalină, care separă emisferele creierului. Acestea reprezintă rezultatul experimentărilor prințului EA pe ființe SHETI.
Osul cristalin din creier permite o mai mare acuratețe în recepționarea semnalelor.

Un raport suplimentar dezvăluie faptul că GRAYS au un sistem cu două inimi (voi reveni asupra acestei constatări)
Practic nu au un tract gastro-intestinal (digestiv), acesta s-a resorbit aproape în totalitate din cauza utilizării persistente a glandulelor.

Organele reproducătoare nu sunt, în general, prezente, căci reproducerea nu este un atribut pe care GRAYS să-l aibă.

Timp de mii de ani, GRAYS au fost autorii a ceea ce umanitatea numește fenomenul de „ răpire”.
Folosind tehnicile de modificare a minții utilizate de strămoși lor SSA-TA, GRAYS continuă și astăzi aplicarea tehnicii de ștergere a memoriei celor răpiți, în încercarea de a ascunde adevărata lor activitate de manipulare și experimentare pe ființele umane.

Cei răpiți au practic întotdeauna pierderi de memorie, o stare sufletească modificată puse în evidență în ședințele de hipnoză regresivă.

Numeroși psihologi descoperă că amintirile victimelor se recuperează prin procesul de hipnoză, amintiri îngropate adânc în subconștientul pacienților investigați.
Adesea, amintirile sunt însoțite de stări de frică față de entitățile GRAY, pe care le descriu (cu ochii minții) ca pe niște ființe cu ochii mari, ca de bufniță, ori sub formă de cerbi și alte animale.
Rostul răpirilor este de implantare în corp a unor dispozitive utilizabile în diverse scopuri, inclusiv pentru localizarea subiectului.
Raportările privind răpirile de ființe umane, ștergerea memoriei, implanturi în diverse scopuri, în primul rând pentru manipulare și inducerea unor comenzi pe care subiecții să le pună în aplicare în plan fizic, confirmă faptul că metodele antice ale SSA-TA nu au fost simple povești, ci realități ale practicilor unor entități, inclusiv GRAY, asupra ființelor umane.
Tot astfel, declarațiile despre existența șopârlelor SHET-I (rasa reptiliană) NU sunt fabulații născute de imaginația unei civilizații în urmă cu mii de ani, ci sunt reale.

Aceste entități locuiesc în proximitatea noastră sau chiar circulă printre noi, veghează asupra noastră, efectuează răpiri, ne manipulează și ne șterg din memorie amintirile, lăsând în mintea noastră o bandă goală sau vagi și încețoșate amintiri.
Din păcate, deocamdată, suntem ai lor și ne folosesc în propriul lor interes.

[nota C.M.: interesul lor constă în:
1. producerea de către ființele umane a energiilor de joasă vibrație pe care ei le recoltează din corpurile noastre, energii cu care se hrănesc sau pe care le utilizează ca materie primă în diverse scopuri, inclusiv pentru producerea de mijloace de transport în galaxie, în univers sau chiar în alte universuri;
2. experimente privind procrearea de entități de diferite rase scop în care ființele umane sunt utilizate ca incubatoare și surse de hrănire a embrionilor.
3. cercetarea posibilității de a-și crea un corp subtil (suflet), așa cum au ființele umane;
Aceste ființe sunt de mai multe rase: reptilieni, grays, draconieni, mantizi, arhoni și FDL, (adică ființe de lumină falsă)]...

( va continua)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu