Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 septembrie 2019

Cetaceele de pe Sirius B

8 sept.2019,via Galaxygirl,
Traducerea Const. Mihăilescu.


Suntem rasa cetaceelor de pe Sirius B.
Din adâncurile apelor vedem foarte clar imaginea umanității de pe Pământ.
Multe suflete încarnate pe planeta voastră au plecat de aici ceea ce, unii dintre voi încep să-și amintească, să intre în conștientul vostru fizic.
De altfel, multe adevăruri se află adânc săpate în subconștientul vostru. Pare ireal să vă spunem că unii dintre voi ați trăit cândva în apă și ați avut corpuri de cetacee.
Încet, încet însă amintirea acelor existențe începe acum să iasă la suprafață.
Vedem și apreciem foarte obiectiv energiile discordante și haotice din lumea voastră.
Vedem comunitatea lucrătorilor umani în lumină, mulți obosiți în căutările lor.

Noi, balenele din mediul acvatic al planetei Sirius B dorim să vă reamintim despre sufletul vostru de balenă, care în unele vieți anterioare era corpul fizic ce v-a ajutat să cunoașteți cum se trăiește în apele oceanelor ori mărilor voastre. Aceste amintiri s-au depozitat în mintea subconștientului vostru, prentru a putea fi scoase la suprafață, adică conștientizate, atunci când ființa voastră totală va avea nevoie de ele.
Deși pare improbabil, vă asigurăm că este ușor să vă conectați cu noi.
(Și cum ar putea fi altfel, din moment ce noi suntem voi, într-o altă formă ?). În marea majoritate a cazurilor, și reciproca este tot atât de adevărată.
În memoria voastră ancestrală există și amintirea că, de fapt, sunteți ființe multidimensionale, și doar contextul actual în care existați și vă manifestați vă împiedică să vă vedeți și să vă recunoașteți măreția.
În parte, aceasta este o binecuvântare căci, dacă n-ar fi uitarea, ființei voastre i-ar fi imposibil să facă față colosalului bagaj de amintiri.
Este un adevăr indubitabil.

Și totuși, fiecare dintre voi tânjește la mai multă înțelepciune, la mai multă cunoaștere, mai multă cuprindere universală.
V-ați fracturat amintirile pentru a putea avea experiențe, neinfluențați de existențele trecute. Evident, o legătură cu experiențele trecute va exista întotdeauna, însă nu la nivel mental.
Majoritatea dintre voi ați venit pe Gaia pentru a vă încarna ca oameni, din dorința de a experimenta și, mai ales, din dorința de a ajuta la evoluția planetei și rasei umane.
Misiunea fiecăruia dintre voi este de a mișca lucrurile din loc, de a nu lăsa sistemul să se gripeze.


Oameni fiind, puteți înota alături de noi; de fapt, o și faceți, întotdeauna fără teama de a vă apropia de balene ori de delfini, care, mereu și-au dovedit încântarea de a vă avea parteneri de „bălăceală” în mediul în care rudele noastre pământene trăiesc.
Plonjând în adâncurile Mamei Gaia, cetaceele din apele planetei voastre, rudele noastre dar și ale voastre, simt bătaia inimii Mamei Pământ, și asta le calmează și le face încrezătoare, în ceea ce privește viitorul acestei rase acolo.
Există multă muncă de depus pentru a insufla acest sentiment profund de pace și ființelor umane de la suprafață.
Recomandarea noastră este să practicați înotul dar și meditația, mai ales pe malul apelor sau în ambarcațiuni care plutesc pe aceste ape. 
Multe linii de timp converg către asta.
Mulți, care nu mai servesc sau care au vibrații prea scăzute, se alătură în fluxul timpului vostru pentru dizolvare. Căci ați hotărât că nu mai trebuie să continuați pe căi și realități proprii dimensiunilor inferioare.
Creatorul a considerat că această poartă dimensională poate fi închisă deoarece termenele de existență în frecvențe inferioare au expirat. 
Pe măsură ce înotați în fluxul de cunoaștere profundă, trebuie să mai faceți și pauze „de ajustare”, după care să continuați. Odihniți-vă în această apă limpede, care vă cuprinde și vă curăță! Totul a venit într-o cronologie perfectă.
Din când în când, apele se tulbură și pot deveni agitate. Atunci trebuie să vă amintiți de Sinele vostru și să vă adresați lui, căci el nu-și pierde niciodată claritatea și luciditatea și nici nu poate fi afectat de furtuni ori ploi. În curând, pentru voi, apele vor deveni limpezi și atunci veți înțelege și veți vedea mult mai bine, din nou.
Noi, balenele lui Sirius B, vă rugăm să vă conectați cu adevăratul vostru sine de balenă, sinele vostru antic, al cunoașterii profunde. Rămâneți, în continuare, în aceste „apele liniștite ale adâncurilor”!
Multe adevăruri minunate veți găsi acolo. Multe, multe amintiri.


Pe măsură ce vârtejurile de la suprafață își intensifică agitația, pe măsură ce valurile cresc și scad, în adâncuri liniștea rămâne netulburată.
Nicio agitație, niciun vortex nu apare întâmplător. Fiecare este trimis să facă ceva, să schimbe ceva, să așeze energiile altfel și să curețe planeta pentru a așterne vouă și planetei straie noi, făcute și încărcate cu energii mai luminoase. Deși mulți nintre voi se sperie, noi vă spunem: totul este în ordine, totul este în program. 
Cu cât agitația este mai mare, cu atât schimbarea va fi mai mare, mai importantă. Totul este așa cum trebuie să fie. Voi, deținătorii de lumină, trebuie să țineți lumina, pacea și încrederea. 
Viteazul din voi, pe care noi îl vedem, se simte obosit. Obosit de luptă, dar mai ales de așteptare.
Amintiți-vă de voi, de cine sunteți voi cu adevărat, descoperiți porțile care vi se deschid spre noua lume, lumea IUBIRII și a PUTERII!
Voi nu sunteți și nu v-ați născut robii cuiva, voi sunteți stăpânii lumilor pe care le creați.
Rămânem prietenele și admiratoarele voastre.
Cetaceele de pe Sirius B.

https://sananda.website/whales-of-sirius-b-via-galaxygirl-september-8th-2019/

2 comentarii: