Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 martie 2019

Când veți face bine, lumea voastră se va schimba.



Mesaj de la El Morya
25 feb.2019; channeled by Linda Dillon
Traducere Const. Mihăilescu
El Morya.

El Morya ne îndeamnă să ne uităm la ceea ce înseamnă a deveni o nouă ființă, renunțând la ideea de control și având încredere în ceea ce poate aduce iubirea.

Salutări, eu sunt El Morya, El Morya Khan, Mahatma, fratele și prietenul vostru. Sunt bucuros să vă întâmpin și să vă îmbrățișez pe voi toți care ascensionați, devenind astfel îngeri umani, plini de iubire. Am așteptat foarte mult timp această schimbare, această ascensiune, această eliminare a vechiului pentru a reveni la forma voastră originală.
Important și esențial, prietenii mei iubiți, este momentul în care îmbrățișați și vă dedicați dorinței de a face bine. Este la fel de important acest moment pentru fiecare și nu contează dacă sunteți bucătar, om de afaceri, medic, inginer, ori șef de stat.
Pe Noul Pământ, esențială pentru ființa umană este voința de a trece de la dorința de a domina, de a controla, la voința de a face bine, cu fiecare respirație, cu fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare acțiune, în orice loc, în orice circumstanță, punându-vă astfel de acord cu sinele vostru interior, care totdeauna și-a dorit aceasta.
Sunteți în faza în care dependența, falsitatea, iluzia din cea de a 3-a dimensiune se încheie, după o lungă, foarte lungă perioadă de dominație și de frustrări. Pentru că a fost, nu numai o iluzie, ci o aberație, și chiar un adevărat coșmar.
Permanent a existat în individ și în o minusculă grupare o dorință de a controla și a impune deciziile altora. Această dorință s-a creat de-a lungul multelor existențe consumate în 3D, din cauza manipulărilor exterioare.
Vă puteți imagina cum ați fost manipulați și înșelați, atunci când vi s-a spus cu perfidie că trebuie să faceți într-un anume fel, dacă vreți să mergeți pe calea care vă readuce Acasă? Încrezători, ați acceptat și v-ați lăsat crunt exploatați, jefuiți, biciuiți și maltratați, crezând că prin acea suferință vă veți putea mântui. A fost o cruzime din partea celor care v-au cerut și impus sacrificiile, nu o dovadă de iubire. A fost un interes care vi s-a ascuns. Evoluția înseamnă tezirea la realitate, înseamnă să-ți alegi bine oportunitățile care să te propulseze înainte, să-ți ridici frecvența de vibrație și să fii din ce în ce mai fericit.
N-ați fost creați, n-ați fost născuți pentru a consuma un calup de suferință. Ați venit în această viață pentru a vă revendica puterea și abilitățile, amintindu-vă cine sunteți voi cu adevărat.
Da, este cu siguranță o chestiune de auto-evaluare și de dragoste de sine și la aceste valori nu se poate ajunge prin lipsa de încredere în tine însuți; este fundamental să renunțați la neîncrederea în voi înșivă. Când nu ai încredere nici măcar în tine, nu vei putea avea încredere în cel de lângă tine, nici în părinții care-ți doresc binele, nici în univers și nici în Dumnezeu.
Pe fondul acestui sentiment profund de neîncredere, vei începe să devii suspicios, neîncrezător iar în tine se va naște dorința de a-i domina și controla pe ceilalți, indiferent cu ce costuri, indiferent cât de nedumnezeiești ar fi acțiunile pe care va trebui să le întreprinzi.
Eu sunt aici nu ca un maestru înălțat ci ca un învățător și sfătuitor binevoitor, pentu a vă ajuta să treceți mai ușor prin încercări, atenționându-vă din când în când de unele obstacole care vi se ivesc pe calea intoarcerii voastre la Lumină. Renunțați la dorința de a domina și impune voința voastră altora, dovediți-le iubirea voastră fără condiții; fiți onești !
Atunci când preocuparea fiecăruia dintre voi este pentru binele tuturor, societatea progresează. Pe cel care greșește, adică cel care, prin ceea ce face, desevește interesele colectivității și planetei, îndreptați-l prin iubire căci, la origine este la fel ca voi și vine din aceeași Sursă.
Nu ura și viclenia ci bunătatea și blândețea vor vindeca societatea omenească. Numai așa va crește vibrația voastră și a planetei, numai astfel veți ajunge în dimensiunea superioară 5D.
Aliniați-vă dorinței și intenției inimii voastre, nu eu-lui vostru omenesc. Noul Pământ nu se poate consolida decât cu energia înaltelor vibrații, și acestea nu se pot regăsi decât în iubire, compasiune, bunătate, cinste.
Instituțiile, culturile, operele de orice fel, frumusețea Gaiei, diversitatea plantelor și fauna, curățenia râurilor, vigoarea copacilor, toate sunt asigurate numai de bunele intenții, numai prin iubire. Însăși sănătatea trupului vostru este condiționată de iubire. Dacă ai o boală, dacă trupul sau mintea ta sunt în suferință, caută cauza în lipsa iubirii din anumite aspecte ori comportamente.
Iubirea este normalitatea, este condiția dezvoltării, este pământul fertil în care trebuie să săditi sămânța.
Vestea bună este că tocmai în această perioadă, GRĂDINARUL udă pământul. Acum este timpul să puneți în sol sămânța bucuriei și iubirii. Acum este timpul!
Adevarul fundamental este că voi toți sunteți creați din UNUL... iar UNUL este în fiecare dintre voi.
Semănați acum iubirea! Faceți asta și eu vă voi conduce din nou în tărâmul promis, unde, cu adevărat, „curge numai lapte și miere”.
 Căutați-mă în gândurile și meditațiile voastre ca să mergem împreună către acel loc al iubirii, îndestulării și frumuseții !
Vă trimit iubirea mea. Rămas bun!
El Morya


Un comentariu:

  1. Deci suntem condamanati pe veci sa ne autodistrugem mereu si mereu..., cu o floare, sau un buchet, nu se face primavara, iar pestele de la cap se-mpute, acum intunericul este infiltrat in toate domeniile la conducere, nu mai poate fi inlocuit, nu de oameni, lumina nu poate vedea intunericul si face colecta impresionanta de suflete nevinovate, jerfite prin infernul intunericului ce se vrea autotputernic...

    RăspundețiȘtergere