Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 septembrie 2018

Avertismentul a 15.000 de oameni de știință într-o «scrisoare adresată către întreaga omenire»

Planeta se apropie de punctul în care nu va mai putea susţine viaţa fără a suferi daune ireversibile, arată cercetătorii în revista BioScience.
Punere în gardă pentru omenire: cel de al doilea avertisment”. Aceasta este semnalul de alarmă solemn pe care mai mult de 15.000 de oameni de știință din 184 de țări l-au publicat în luna noiembrie 2017 în revista BioScience.
Ei cer acţiuni concrete şi rapide de protecţie a mediului, în condiţiile în care, la nivel internaţional, au fost luate măsuri doar pentru stabilizarea stratului de ozon. Însă, în ultimii 25 de ani, populaţia planetei a crescut cu 35%, în timp ce resursele de apă potabilă au scăzut cu un sfert şi s-au defrişat mai mult de 120 de milioane de hectare de pădure, relatează The Independent.
Oamenii de știință, printre care și laureați ai premiului Nobel, au scos în evidență faptul că, în ultimii 25 de ani, pe glob au avut loc:
- cantitatea de apă potabilă pe cap de locuitor la nivel mondial a scăzut cu 26%;
- numărul „zonelor moarte” din oceane – locuri în care vietățile abia pot trăi din cauza poluării și a lipsei de oxigen – a crescut cu 75%;
- aproape 121 de milioane de hectare de pădure au fost defrișate pentru a face loc terenurilor agricole;
- populația Pământului a crescut cu 35%;
- în total, populația de mamifere, reptile, amfibii, păsări și pești a scăzut în lume cu 29%.
Pentru supravieţuirea planetei, specialiştii recomandă crearea unor noi rezerve naturale terestre şi marine, dar şi încetinirea creşterii demografice.

Citiți și:
Cu Pământul în vizită la doctor
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9295
Semnal de alarmă: planeta Pământ este în pericol, în conformitate cu profețiile făcute de Fecioara Maria la Fatima
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8130
Cinci moduri în care vegetarianismul ar putea salva lumea
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10544
yogaesoteric
9 septembrie 2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu