Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 iulie 2018

Anul 2018, an al completării perioadei extremei polarități (I)


Mesaj de la Arhan.Metatron
(4 iul. 2018; via James Tyberonn),
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, Maeștrilor! Sunt Metatron, Stăpânul Luminii și, prin Tyberonn de la Serviciul Cristalin, vă salut cu drag pe fiecare dintre voi. Vă îmbrățișez în momentul de "Acum", când citiți aceste cuvinte, și vă înconjor cu energia iubirii mele necondiționate.
Dragilor, în acest mesaj dorim să vă comunicăm informații importante privind actulalitatea de pe Pământ. Mă refer mai cu seamă la incredibilele valuri energetice saturniene, energii meteorice uimitoare, eclipse, echinocțiul și solstițiul care vor urma în cea de a doua parte a anului 2018, 
al șaselea an al existenței Noului Pământ. În mod normal, voi ar trebui să discerneți ce rezonează și ce nu cu ființa voastră... pentru că sunteți într-adevăr Maeștri în devenire.
Din nou, vă rugăm să dați atenția cuvenită informațiilor pe care vi le furnizăm în acest mesaj, deoarece ele sunt aspecte ale întregului sacru. Vă asigurăm că în mintea superioară care se formează, știința va înțelege și va adăuga o importantă esență cunoașterii voastre generale, chiar dacă aceasta va face referire și la eliberarea timpului, ca noțiune.
Începând cu 2018, lumea voastră intră într-un proces amplu și profund de remodelare, iar ștacheta frecvenței de vibrație va fi ridicată la nivele la care n-a mai fost, și asta, atenție! indiferent dacă omenirea este sau nu pregătită pentru acest salt. Se va întâmpla aceasta din cauza energiei incipiente, a șocului din start. 

Din motive pe care nu le vom explica acum, timpul se accelerează, tecerea timpului zilei de astăzi fiind sensibil diferită de cea care a fost ieri. 
În consecință, 2018 va impulsiona o mărire a accelerației, care se va repercuta și asupra puterii de interpretare lucidă. Altfel spus, creșterea nivelului de conștiință va intra într-un proces accelerat.
Vedeți voi, cu accelerarea timpului, totul se accelerează, căci este nevoie să se atingă parametrii timpului "Noului Pământ", iar 2018 este un prag ce trebuie depășit.
Pe măsură ce timpul se transformă, întrinsec se va schimba și experiența omenirii, forțele vizibile și invizibile ale naturii și cele ale Pământului însuși.
Vă așteaptă provocări pe care nu veți putea (și nu trebuie) să le ocoliți, căci ați fost pregătiți pentru asta și vi s-au dat toate instrumentele necesare să depășiți aceste încercări.

Dragilor, anii experienței voastre fizice, de la naștere până la moarte, sunt trecuți în "cartea" vieții voastre ... , fiecare an care trece scriind treptat o pagina care cuprinde un nou capitol al vastei voastre experiențe.
Acum vă aflați la mometul "2018, Anul Șase al Noul Pământ" .... an care este extrem de agitat, dar și extrem de transformator. 
De fapt, puteți să-l numiți „anul extremelor”. În felul său, acest an este unic, în care lunile iulie și august
vor aduce câteva provocări formidabile. 

Va urma perioada septembrie – decembrie, încărcată cu puncte și fațete codificate de energii extrem de binevoitoare, de gentile. 
Această energie mult mai acceptabilă vă va fi livrată de un aspect al luminii stelare, al gravitației planetare și de anumite valuri astronomice neconvenționale, heteromorfe.

Să fim înțeleși: știința pe care o numiți astrologie este altceva decât ceea ce deseori vi se prezintă vouă în horoscoape simplificate, pentru a satisface interese comerciale, interesat modificate și foarte greșit înțelese.
Dar noi vă spunem că atunci când se face cu înțelepciune și cu respectarea adevărului universal, astrologia trebuie înțeleasă ca o știință mistică, uimitoare. Deși ignorate în lumea voastră, chiar la nivel academic, undele gravitaționale și unghiurile astrale ale corpurilor cerești vă influențează într-adevăr, dar, în multe cazuri, ... într-un grad mic.
Într-adevăr, energiile care vă însoțesc pe drumul către anul 2038 sunt cuprinse într-un singur program care, din perspectva noastră mai înaltă, purced din 2018, și cuprind procese ale revenirii Luminii, care va duce la Ascensiunea Umanității.
Scopul nostru, căci și noi suntem implicați în acest proces, este să ne concentrăm asupra aspectelor din 2018, an în mijlocul căruia ați ajuns deja. 
Într-adevăr, Maeștrilor, "Înălțarea Umană" nu este o complexitate abruptă și criptată a scribului profetic (nota C.M.: referire la Edgar Cayce), ci mai degrabă, o expresie firească și necesară a conștiinței planetare acceleratoare.
Ca atare, toți cei din planul Pământului se află acum în câmpul unei energii cristaline incredibile. 

Rezultatul va fi că propriile câmpuri aurice și corpurile de lumină Mer-Ka-Na vor fi, prin inducție, forțate să evolueze la un nivel energetic caracterizat de o extremă mișcare.
aflați în miezul unui salt evolutiv, iar forțele gravitaționale astronomice și undele cosmice de lumina sunt puse să îndeplinească roluri importante de creștere a frecvenței energiei și o fidelitate coerenta a vibrațiilor. Omenirea se află într-un prodigios "Quantum-Leap" care este un eveniment evolutiv multidimensional expansiv.
Este prima intrare, faza inițială, a unui punct de referință profetizat în ședințele voastre, echivalentă cu creșterea "gradului de conștientizare" a "speciilor" și "absolvire" a programului evolutiv din această etapă.
Recunoaștem și vă avertizăm că debutul unui salt evolutiv enorm, ca acesta pe care-l veți trăi, nu va fi ușor.
Poate fi o perioadă foarte dificilă de incercări, de inconsistență și lipsă de coerență pentu multe ființe umane. Pentru că în prezent energiile electromagnetice ale planetelor sunt integrate în flux, gravitația Pământului începe să se afle la un nivel extrem de scăzut, în schimbarea sa ciclică, iar polii (magnetici; n.m.) planetei se află deja integrați în lentul fluxul magnetic al inversării.
Toate acestea creează extreme vibrații și anomalii frecvente care pot afecta câmpul cris-electromagnetic (aura) umană și circuitele sale conexe.

( va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu