Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 ianuarie 2018

* Calogero Grifasi - Noi informatii uluitoare.

9 sept.2016


Fiecare hipnoza realizata de Calogero Grifasi este pentru noi o aventura a cunoasterii obtinuta prin intermediul unor povesti fascinante care ne descriu calatoria sufletului suveran, omnipotent, omniprezent, a divinului care suntem prin mlutiversul infinit si care experimenteaza atemporal temporalitatea ... este fascinant si uluitor modul in care sufletul omului poate sa se intoarca in timp, poate investiga din toate unghiurile evenimente din trecut sau viitor, de a cerceta si cauta adevarul, in cele mai mici detalii si de a cere raspunsuri clare, pertinente, celor care constient sau nu, au avut tangenta cu fiinta noastra fizica sau energetica, acum, in trecut sau vor avea in viitor.
Este povestea libertatii absolute a sufletului unic care a ales sa uite cine este, care a ales sa experimenteze limitarea, drama, victimizarea, sa fie pierdut in jocul iluziei, in somnul ratiunii, in uitarea uitarilor, adancit in visul din visul visului visului, aparent pierdut intr-un haos energetic si un turbion de ganduri, energii, entitati, o incalcitura aparent fara iesire, un labirint care pentru multi se intinde pe multe, foarte multe vieti in corp fizic sau nu.
Suntem bucurosi ca am dat peste aceste informatii si dorim sa va reamintim de ele ... Merita studiate, cercetate, investigate ...
Dorim sa multumim din nou pe aceasta cale traducatorului hipnozelor lui Calogero ... Prietene, faci o treaba foarte buna ... Tine-o tot asa! Acum sunt deja traduse 31 de hipnoze regresive din cele peste 1225 postate de Calo pe canalul sau youtube, sesiuni care se inmultesc cu repeziciune. Multumim Calo ca existi!
Mai jos gasiti playlistul primelor 31 de hipnoze traduse in limba romana, iar la final veti gasi si marturia uimitoare a uneia dintre clientele lui Calo, pe nume Prisca. 


In aceasta marturie Calo vine si cu cateva idei personale pe marginea hipnozelor sale si ne descrie un pic din viziunea lui asupra lucrurilor, o viziune care noua ni se pare una echilibrata si de bun simt. Calogero pare un tip foarte treaz, un om foarte constient si un bun ghid in explorarea multiversurilor. 
Mai multe info despre Calogero gasiti in categoria CALOGERO GRIFASI (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS). 
De asemenea aici http://www.calogerogrifasi.it/en .

Comentarii: 

Anonim: 
Il urmaresc si eu de ceva timp, am primit raspuns la unele intrebari si a dat peste cap tot ce credeam ca stiu despre karma si reincarnare.
In aproape toate hipnozele se ajunge la concluzia ca ne reincarnam numai ca sa fim „papa” bună pentru entitatile "binevoitoare", care ne spun ca ne reincarnam aici ca sa evoluam dar de fapt ne pacalesc cumva pentru a accepta reincarnarea.Am urmarit si pe Corrado Malanga, si am citit si Destinul sufletelor, toate se leaga, toate te duc spre niste concluzii, iar vălul se ridica incet incet de pe ochi. De pe ochii unora, pentru ca, din pacate, in anturajul si societatea in care traim, daca indraznesti macar sa atingi un subiect de genul "energie" deja esti considerat dus cu pluta.
Dar ma bucur ca exista acest site si e ca o confirmare ca mai exista si altii  "dusi cu pluta" :
19 octombrie 2016, 13:16

FreeYourMind 
Yep ... incet, incet ne-om trezi cu totii si-om evada din matrixul asta extrem de incalcit.
19 octombrie 2016, 16:26

Simona Rodica Johansson 
Foarte bine ai spus. De vreo zece ani citeam pe internet tot felul, un pic rătăcită, am fost considerată și eu; am suportat însă cu nădejde că se va ajunge intr-o zi la astfel de aflări, de dezvăluiri și înțelegeri!
23 mai 2017, 00:54

Dr Mihaella Gheorghiu
Este evident și bine stiut că reptilienii, insectele(insectoizii) și alții de acest gen sunt de frecvență joasă și niște mincinoși.Totuși, observ că în regresii Calogero se axează enorm de mult pe aceștia și chiar crede ce spun și foarte, foarte, foarte puțin pe conversația cu entitățile înalte spiritual. Parcă le evită!Înțeleg să îi abordeze cât să afle cauzele pentru care oamenii se simt obosiți, bolnavi și să-i elimine, dar minciunile acestor entități malefice chiar nu au rost!Au rost însă îndrumările entităților evoluate spiritual care pot fi și chiar permit să fie accesate, doar că Grifasi nu insistă asupra dialogului atunci când ei se arată, darămite să le ceară intervenția! E ceva în neregulă cu Grifasi la acest aspect...
20 august 2017, 21:10

19 ian. 2018
Răspuns din partea bloggerului C.M.:
Și pe mine m-a frapat acest fapt dar, mai târziu, la această întrebare a răspuns chiar Calogero care a explicat că, în principiu, și-a asumat sarcina de a vindeca cât mai mulți oameni care au probleme cauzate de implanturi și, în felul acesta, să-i ajute să se și elibereze.  El nu ar mai avea timpul necesar și pentru a face regresii în care entități divine intervin și ne ajută. Mi se pare plauzibil, deși, sincer, tare aș dori să vedem cum ne ajută și cum intervin ființele de Lumină pentru noi. Cred că această dorință ne va fi satisfăcută abia atunci când vor fi mult mai mulți „terapeuți” de felul lui Grifasi. De altfel, au și început să apară -(Nu uitați data la care dau eu acest răspuns). Unii dintre aceștia sunt români, dar nu știu de ce, pare-se că este un fel de copiere nereușită a metodei de „intervievare prin hipnoză” a subiecților, parcă nereală și din interes financiar. Sper să greșesc și, de asemenea, sper să apară și cei autentici !). La data la care scriu aceste rânduri, numărul inducțiilor hipnotice realizate de Calogero se apropie de 3000, dintre care peste 50 sunt cu „pacienți” români. 
Vreau doar să vă invit să vă gâdiți ce efect extraordinar de important îl au aceste regresii, în care lumea se „trezește” și alungă de pe Pământ entitățile malefice. Apreciez că este cea mai eficientă metodă de a evolua și a face ca negativitatea de pe planetă să dispară (Aș alătura, deși cu o eficiență mult mai mică, efectul pe care-l au meditațiile-invocațiile de genul celor pe care sper că mulți dintre noi le fac în fiecare dumminică la ora 22,30). În sfârșit, sper că și la noi vor apărea cursuri de învățare a tehnicilor de hipnotizare. (Deși, aici, lucrurile par a se complica, dacă ne gândim la ce ar putea face un rău-intenționat cu abilitățile de hipnotizare pe care le capătă la cursuri.) C.M.

Anonim ...
Păi, Grifasi nu crede in Lucratorii in Lumina, Maestrii Iluminati si alte entitati benefice. El crede doar ca suntem aici pentru a constientiza ca în noi exista o forta foarte mare cu care putem ieși din Iluzie (Matrix).
19 septembrie 2017, 02:10

19 ian.2018
Intervenție C.M.
Citiți explicația de mai sus și nu-i faceți lui Calogero un proces de rele intenții. Gândiți-vă cine vă îndeamnă să dați astfel de verdicte.

Gratia Ionescu.
Eu cred ca spiritele bune nu sunt in acelasi loc unde sunt cele rele, reptilieni si alții. Am sesizat ca Grifassi nu crede in Dumnezeul Crestinilor, si nici pacienții lui nu cred, poate de aceea si ajung in mana demonilor. E clar ca Grifasi nu spune nimănui sa se roage lui D, lui Iisus Hristos si sfintilor Poate il va întreba cineva de ce?
24 septembrie 2017, 23:14

19 ian.2018.
Intervenție C.M.: Evident că spiritele bune și cele rele nu pot exista în același plan, aceeași dimensiune, asta și face diferența între întuneric și Lumină (diferența o dă frecvența de vibrație diferită). O entitate întunecată n-ar putea supraviețui într-o dimensiune în care în frecvența este mare (precum cea în care trăiesc ființele Luminii) căci, pur și simplu ar arde, s-ar mistui. 
În ceea ce privește credința lui Calogero, cred că aveți o interpretare eronată. O ființă liberă de orice contract, de orice constrângere, depinzând exclusiv de alegerile sale, este un adevărat dumnezeu. Așa am fost creați: să facem ceea ce ne dictează liberul nostru arbitru (cu respectarea, legilor care au stat la baza creării acestui univers). Dacă veți răspunde că respectarea acestor legi tot este o constrângere, atunci greșiți (pe acest subiect se poate discuta) 
Când dv. vă închinați, mergeți la biserică, vă rugați, vă miruiți, beți agheazmă, vă spovediți (adică faceți ce spune biserica, popa) știți cu precizie cine vi le primește, cui vă predați, cui îi permiteți să intre în ființa dv. pentru a o controla? 
Abia acum (datorită unor ființe minunate precum Calogero) lumea începe să afle că toate religiile (mai puțin Budhismul, se pare) servesc nu Dumnezeului adevărat, cel care a primit în administrare acest univers (Nebadonul) și nici Creatorului Suprem, ci unor civilizații interesate să ne manipuleze în așa fel încât noi să producem energia negativă, cu care ele se hrănesc. Asta pentru că ele nu mai sunt capabile să-și producă energia (hrana) de care au nevoie pentru a supraviețui (și, dacă se poate, pentru a prospera), ori, pentru că ceea ce produc este insuficient. 
Dumnezeul acestui univers este unul, chiar dacă religiile îl numesc diferit: Dumnezeu, Alah, Budha etc. 
Credeți că îndemnurile bisericii (precum: „crede și nu cerceta!”, „fă ceea ce spune popa nu ceea ce face popa !”) sunt vorbe goale? 
Mă rog, ar fi multe de discutat pe tema credinței în dogmele religioase, în biserică. 
Putem și trebuie să credem în Dumnezeul Adevărat pe care-l aflăm în noi, în inima și spiritul nostru, cu condiția să fim liberi de orice constrângere. 
Biserica este o afacere murdară condusă de oameni manevrați de forțe oculte, pământene și nepământene, este „strunga” unde se „mulg” energiile negative produse de omul ignorant, manevrat, căruia i se cere să sufere, să fie supus, să creadă orbește în ceea ce prelații îi spun, să se mulțumească cu foarte puțin etc. Ea cută să ne inducă ideea că nu putem ajunge la Dumnezeu decât prin mijlocirea ei. Ce escrocherie!! 
Când te spovedești spui (cel puțin, așa ți se cere) duhovnicului tot ce tu știi că nu ai făcut corect, pentru ca el, „unsul lui Dumnezeu”, să mijlocească iertarea tuturor păcatelor tale mărturisite. 
De fapt, adevărul subtil al acestei practici este că, atunci când te deschizi și-ți recunoști păcatele, te predai, te încredințezi unui dumnezeu al bisericii (cine știe ce cornițe, ori solzi are acesta!), pe care, în naivitatea ta crezi că este chiar Dumnezeul Adevărat. Iată cum biserica crează, în acest mod, momente în care tu accepți ca ființa ta să fie preluată sub control de entități pe care, de fapt, nu le interesează fericirea ori evoluția ta, ci supunerea și suferința ta, pentru ca tu să devii o sursă de enegie negativă, de care ei au nevoie.
Cu partea materială pe care o primește biserica se ghiftuiesc prelații iar cu partea nematerială (energia negativă) se hrănesc enitățile care-i manevrează (pe ei și pe enoriașii habotnici). Ce afacere profitabilă!!
[Judecați singuri: ce face pariarhul nostru (un mason recunoscut), care este justificarea megalomaniei cu care se construiește așa-zisa Catedrală a Neamului - de fapt a marii armate de prelați -, gândiți-vă la adevăratele biruri percepute mai ales de preoțimea rurală, care condiționează orice „prestație a feței bisericești” de plata unor taxe, întrebați-vă cum se justifică scutirea bisericii de orice impozit, ori taxă, în timp ce tu, omul obișnuit, dacă nu-ți plătești taxele, facturile și impozitele poți rămâne pe drumuri, ori poți face pușcărie; asta în condițiile în care prelații sunt....salariați ai statului, plătiți din munca noastră. Fie și numai din acest motiv, întreaga prestație a preoților ar trebui să fie absolut gratuită. Sunt convins că și dv. cunoașteți cazuri în care, undeva la țară, preoptul a condiționat efectuarea unui seviciu bisericesc (înmormântare, nuntă sau botez) de plata la zi a datoriilor restante către biserică, plus, bineînțeles, achitarea cotravalorii pentru acel serviciu]. Oameni buni, credeți cu tărie în Dumnezeul Adevărat, dar nu-L confundați cu religia, cu biserica, cu popii care, cică, la hirotonisire, au primit „har” ca să ne conducă la Divinitate. De la cine ? Dumnezeu ne-a făcut spirite libere și cine vrea să ne îngrădească acest drept nu este reprezentantul Lui.

FreeYourMind:
Gratia ..daca urmaresti cateva dintre hipnozele facute de Grifasi vei intelege de ce .. Facand acele hipnoze el a vazut ca de fapt spiritele asa zis bune, de lumina, adeseori sunt doar satane , reptilieni, insectoizi si alte fiinte demonice care au invatat cum sa-si faca corp luminos si sa imprumute chipuri religioase. Nu uita ca in Biblie se spune ca Satan este un inger care poate imbraca chip de lumina daca doreste ... De fapt la sfarsitul veacurilor, aceasta va fi metoda preferată de a pacali oamenii.  El a hipnotizat o gramada de oameni care cred in Dumnezeu (sau credeau) in Biblie, Isus si nu odata s-a dovedit ca acest Dumnezeu al crestinilor ar fi tot o Satana , mai ales Iehova, Vechiul testament fiind o dovada a faptului ca acest Iehova este de fapt un Arhon, o Satana alaturi de familia de zei EL (neamul Elohim) ... Rugaciunea e considerata o cedare a puteri personale ..cand te rogi se presupune ca esti neputincios si ai nevoie de ajutor ..Grifasi insista ca suntem inzestrati cu suflet, iar acesta, odata trezit, este un mic Dumnezeu al realitatii personale si ca nu avem nevoie de nimeni si nimic ca sa ne ridicam vibratia ... Dimpotriva, invocand diverse entitati, habar nu avem pe cine chemam de fapt? In plus, tot in hipnoze s-a aflat ca Isus este un personaj inventat tot de arhoni, toata religia fiind un sistem foarte eficient de drenare a energiilor psihice si fizice (bani, resurse, timp) ale diversilor adepti. Plus ca prin religii se mentin focarele de conflict in lume, razboaiele din care tot ei castiga, caci se hranesc cu energia fricii.
25 septembrie 2017, 11:57 

Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/2016/09/calogero-grifasi-noi-informatii.html




2 comentarii:

  1. Eu urmaresc fenomenul in totaltate si exista mai multe feluri de abordare a Hipnozei Regresive;Lucio Cari,Johany Fernanez,Peter Dragos Coroset mai sunt si altii,dar acestea sunt abordarile de baza.

    RăspundețiȘtergere