Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 septembrie 2017

Apel la trezire.

Mesaj de la Horus
(20 sept.2017; channeler Nancy Tate)
Traducerea Const. Mihăilescu.

Sunt Horus și doresc să vă vorbesc despre prezența viitoare a ființelor frumoase care vor ieși la suprafață din Pământul interior.
Apariția lor se va face în mai multe etape ocazionate de anumite evenimente care vor avea loc pe Pământ. Aceste evenimente vor avea menirea să vă reamintească de puterea pe care o aveți și pe care o veți putea folosi în manifestarea a ceea ce doriți să se întâmple în realitatea voastră. Va fi un proces similar cu aducerea aminte a ceea ce cunoșteați cândva și în care trebuia să vă bazați pe alții pentru a vă fi de folos și vouă.
Vă garantez că acele memento-uri sunt deja în vigoare în prezentul ACUM și că vi se va arăta cum și unde să le găsiți.
Vor fi multe evenimente care vor reprezenta simbolic ceea ce ați fost o dată, când dispuneați de puterea de a aduce în realitatea voastră ceea ce doreați.
Veți începe să realizați că abilitatea voastră de manifestare se află în interiorul ființei voastre și poate fi activată într-o secundă. 
Pe măsură ce veți începe să vedeți acest lucru în viețile voastre și ale altora, veți ști și înțelege exact de ce a trebuit să treceți prin procesul evolutiv pe care, de altfel, ați ales să-l experimentați. 
Ceea ce ați ales să faceți în această experiență a dualității a fost să vă arătați vouă cum puteți să vă ancorați în viața de zi cu zi, mai degrabă decât să puteți ieși din abilitatea voastră interioară de a crea ceva la voință.
DE data aceasta va fi vorba de a aduce și manifesta din nou adevărul puterii voastre, de a avea posibilitatea să ieșiți în univers și de a crea ceva care să aibă un scop și utilitate în viața voastră, printr-o modalitate care pare a fi un alt fel de a crea. Prin această abilitate, revenită în viața voastră, puteți să vă determinați un nou început într-o altă expresie a voastră .
Va fi o chestiune de viziune creativă care să vă dea posibilitatea de a alege și stabiliza realități existențiale.
De altfel, puteți deja proceda la experimentări folosindu-vă inclusiv de stările onirice. 
Este un proces de trezire la o nouă conștiință. Prin încercări insistente, animați de dorința fermă de a reuși, vă veți reactiva capacitățile și abilitățile creative de a materializa ceea ce nici măcar nu v-ați imaginat că ar putea fi posibil. 
Toți vă afalți acum la început de drum în ceea ce privește abilitatea de a crea.
Faceți alegerile de materializare cu grjă și într-o ordine de dificultate crescândă, pentru a nu avea dezamăgiri asupra rezultatului așteptat (nota C.M.: adică să începem cu manifestări simple).
Evenimentele viitoare vor avea ca scop să vă dea posibilitatea de a vă recupera ideile pe care le-ți avut cândva, ca ființe iubitoare dotate cu har creativ.
Energiile care vi se trimit au menirea de a vă readuce inspirația alegerii următorilor pași care trebuie făcuți pe calea dreptului creativ la care aveți legitimitate și acces. 
Eu plec acum dar voi continua să observ ce înseamnă să aduceți în viața voastră, în realitatea voastră, gânduri, idei și sentimente care să vă propulseze înainte..
Aștept cu nerăbdare momentul când toți vom fi reuniți.
Până atunci, suntem deja prezenți în arealul Pământului Interior și al Golfului [?]
Sunteți acum la marginea revenirii la cunoașterea despre adevăratul vostru sine.
Eu zâmbesc pe măsură ce vă comunic și mă delectez la ideea observării atitudinii voastre viitoare, când veți deveni conștienți de puterea voastră reală de manifestare în creație.
Iubirea este cea mai mare modalitate de manifestare pe care trebuie să-o activați în viitor în procesul creției.
Dragoste și încredere!

http://sananda.website/horus-via-nancy-tate-september-20th-2017/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu