Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 august 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (12)

EXCEPTIONAL !
(Aryana Havah; București 200-2008)
SBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

A: Sa ne cumparam unelte mecanice, seminte... casa la tara...
D: Da. Ar fi bine.
A: Pai putem pastra o rezerva de bani si sa o scoatem la nevoie.
D: In curand sistemul bancar va cadea. Peste tot. Banii nu vor mai avea valoare.
A: Ce sa inteleg prin curand?
D: Cam pe la sfarsitul lui 2009 sau in ceputul lui 2010.
A: Asa repede?
D: Da. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, caci trebuie ca Pamantul sa se curete de vibratiile acestea si automat de tot ceea ce inseamna manipulare financiara. Prea mult timp am stat sub dominatia anunnakkilor.
A: Si ce vom manca?
D: Ceea ce avem sau producem. Trebuie sa avem mici reserve de alimente, este necesar sa stim acest lucru.
A: Nu prea suna bine!
D: Este foarte bine. Eu de-abia astept sa ajungem dincolo de 2012. De fapt februarie 2013 totul se va stabiliza si vom in cepe o noua era. O era a Terrei si a locuitorilor ei. O era a binelui, a pacii.(nota C.M.: prevedere din Program nerealizată încă din cauza alegerilor contrare ale pământenilor). Sa stii ca pamantenii sunt buni. Toti care sunt creati din ADN-uI inuakilor sunt speciali. Aproape toti vor merge mai departe.
A: Dar cati sunt?
D: Foarte multi. Nu îi stiu ca numar, dar îi vad pe strada. Ii recunosc drept frati. Dar Romania este foarte pura in aceasta privinta. Aici nu prea se afla sângele anunnakkilor. Sunt si aici, dar mai putini.
A: Dar cum ii poti recunoaste?
D: Eu ii recunosc pe cei dragi, dupa vibratie. Ma uit la ei si stiu. Si tu poti face acelasi lucru.
A: Si pe cei negativi?
D: Iti propun un joc. Uita-te in ochii persoanei cu care vorbesti. Doar in ochi. Nu te uita la zambet sau la gesturi. Priveste-l si intreaba-te daca este inuaki sau anunnakki. Sinele iti va raspunde.
A: Si daca aflu ca este anunnakki, ce fac?
D: Roaga sinele sa iti arate adevarata sa natura si atunci vei intelege. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii eviti. Sa nu tii cont de sfaturile si indrumarile lor.
A: Dar ei stiu ca sunt anunnakki?
D: Unii da, insa marea majoritate nu. Stiu doar cei ce sunt la varf. Acestora li s-a explicat si si-au acceptat conditia, ba mai mult au lucrat constient la inrobirea planetei.
A: Si pe cei care nu stiu nu ii putem ajuta?
D: Nu. Caci ei au o inclinare catre rau. Le vine de undeva din interior, De ce crezi ca exista acele oculte financiare, de ce doar unii subscriu anumitor organizatii, de ce doar unii isi vad propriul interes in detrimentul unor mase intregi de oameni?
A: Si cu cei de genul asta ce se va intampla?
D: Ei vor pleca pe calea lor. Nu trebuie sa ne amestecam in planurile Matricei.
A: Dar daca exista totusi persoane care vor sa se schimbe? Acestora nu le este permis sa ramana?
D: Nu. Ei nu au cum sa corespunda noii energii. Au alta structura. Au drumul lor.
A: Eu nu cred totusi ca toti cei cu sange de anunnakki sunt grupati. Trebuie sa mai existe si oameni care nu fac parte din nici un fel de grup!
D: Crede-ma ca nu exista. Este ceva ce nu poate fi explicat. Ei se recunosc la nivel vibrational si desi poate nu constientizeaza de ce fac acest lucru, se grupeaza in organizatii.
A: Si toti din organizatii sunt cu ADN de anunnakki.
D: Nu. Au intrat si cei ce nu au acest ADN. Acestia sunt cei care vor avea sansa sa se schimbe.
A: Dar de ce crezi ca au aderat la aceste grupari, daca sinele lor nu o simtea?
D: De curiozitate, de frica, din dorinta de a accede pe scara ierarhica sau pur si simplu fiindca asa este bine acum. Poate unii au mostenit acest lucru de la parinti. Poate altii au fost pacaliti, li s-a prezentat o realitate falsa. Sunt multe motive.
A: Si ce trebuie sa faca acestia pentru a avea sansa sa se adapteze noii vibrații?
D: Nimic. Matricea va hotari acest lucru. Daca perturbarile aduse de ei nu sunt ample, atunci li se va permite iesirea lor din segmentul matricial al anunnakkilor. Daca perturbarile sunt grave, atunci asta este,.. a fost alegerea lor si vor merge mai departe impreuna cu acestia... Pacat!
A: Dar eu ma gandesc ca poate li se da o sansa. Nu au stiut!
D: Noi nu it putem ajuta. Doar ei o pot face. Pot intreba Matricea, consultandu-si sinele superior. Doar asa vor afla raspuns la intrebarea aceasta. Daca nu au acces catre aceste raspunsuri, atunci sa stii ca este grav. Eu nu sliu ce ar mai putea face.
A: Spune-mi, cei care sunt implicati in aceste organizatii, dar nu au ADN de anunnakki... Sunt multi?
D: Da. Mult mai multi decat ar trebui.
A: Si la noi in tara?
D: Da. Chiar foarte multi. Pacat, aci aici va fi ceva special.
A: Da, mi-ai zis.
D: As dori sa ne oprim.

Dupa plecarea lui David, deschid calculatorul si tastez fluoride, pineal gland si raman surprinsa de abundenta informatiilor gasite. Cele mai importante comunicari se gasesc la http://www.fluoridealert.org
De aici aflu ca pana in anul 1990 nu s-au efectuat teste despre influenta fluorului asupra glandei pineale. Trebuie stiut ca glanda pineala este o glanda mica localizata intre cele doua emisfere cerebrale. Ea are rolul de a regla secretia de melatonina. Melatonina este un hormon care ajuta la reglarea pubertatii si totodata protejeaza corpul de efectete nocive pe care radicalii liberi le au asupra celulelor.
Unul din promotorii acestui studiu a fost medicul Jennifer Luke, de la Universitatea Surrey din Anglia, care a demonstrat ca glanda pineala este prima tinta atacata de fluor si ca depozitarea in exces a acestui element, la nivelui ei, duce la grave disfunctii, inducand pubertatea la varste fragede si totodata scazand capacitatea organismului de a se para de radicali liberi.
Tot de pe acest site aflam ca fluorul este un factor care poate cauza mutatii genetice la fat, ridicand riscul de cancer. O serie de studii au aratat ca fluorul poate fi cel care cauzeaza si cancerul osos. Bineanteles ca aceste studii sunt la in ceput, ele aflandu-se in faza de cercetare de laborator. Partea proasta este ca ele nu sunt luate in seama, ca de altfel tot ceea ce nu convine. Ganditi-va ce ar insemna pentru industrie sa se demonstreze ca fluorul este toxic! In orice caz va recomand sa parcurgeti acesie pagini. Sunt foarte
multe informatii interesante.
Mai aflu din internet ca din punct de vedere energetic, glanda pineala se ocupa cu acordarea sistemului viu la noii parametri vibrationali ai Terrei.
Imi dau seama ca noi avem aceste lucruri la indemana. Oricine le poate accesa, citi, in telege, dar avem nevoie sa ni se spuna, sa ni se atraga atentia, sa vina cineva si sa ne traga de maneca. Oare de ce?


ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu