Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 august 2017

Arhanghelul Mihail, via Ailia Mira.

 2 aug. 2017
Traducere Const. Mihăilescu


Dragilor, vă iubim și suntem încântați pentru invitația pe care ne-ați făcut-o de a vă contacta din nou.
Astăzi vrem să vorbim despre cum să vă faceți viața mai ușoară.
Atunci când faceți ceea ce simțiți că este corect, adică NU lucruri ori acțiuni în contradicție cu scopul vieții, ori lucruri care să distoneze cu curgerea naturală și lină a energiilor, atunci când vă simțiți în aliniere cu ceea ce vă înconjoară, ființa voastră este în rezonanță cu inima și sufletul vostru. 
Atunci când sunteți entuziasmați de ceea ce faceți sau doriți, simțind că universul este de partea voastră, parcă se stabilește o curgere de idei novatoare către mintea voastră.
Dorim să începeți să observați că în ele însele, ideile sunt manifestări cărora le-ați permis să se întâmple. O idee primită este o manifestare. Observați că atunci când vă vin în minte, ideile minunate, benefice, primesc acceptul de a curge prin ființa voastră, fără obstrucție și fără consum suplimentar de energie, de efort.
Dacă, dimpotrivă, ideea care așteaptă acceptul vostru devine copleșitoare, stresantă, incomodă, complicat de aplicat, repede veți ajunge la concluzia că nu este cazul să-i aprobați liberă intrare. Aproape instinctiv veți ști că nu este cazul să acționați pentru transpunerea acelei idei în realitatea voastră.
În principiu, ideile care vă vin sunt factori care vă propun programe de acțiune. Ca atitudine generală, ideile trebuie primite cu plăcere, chiar nerăbdare, dar, înainte de a fi trecute în programul de realizare, ele vor trebui selectate în funcție de utilitatea și corectitudinea a ceea ce vă propun cât și de felul cum ele țin cont atât de interesul particular și general, al comunității. Un criteriu general de apreciere este dat de atitudinea voastră ca ființă, înainte de a supune raționamentelor conținutul propunerilor cuprinse într-o anumită idee. Ca regulă generală, bucurați-vă de ideile care vă vin, savurați-le, simțiți și înțelegeți promisiunile pe care vi le fac ele și concluzionați dacă o idee sau alta ar putea fi o bună și lucrativă învestiție. O idee este demnă de luat în seamă dacă  transpunerea ei în ralitate v-ar aduce o îmbunătățire a standardului vostru de viață.
Dacă ideea care s-a născut în mintea voastră reclamă un consum energetic peste limitele admisibile ale ființei voastre, va fi cazul să considerați că nu este momentul punerii ei în operă, cel puțin deocamdată. Dacă momentul transpunerii unei idei în realitate vă stârnește entuziazmul și nerăbdarea, este semn că puteți trece la realizarea acelui obiectiv și că acela este necesar și justificat.
Momentul este optim ales atunci când știi perfect cum să acționezi.
Dacă nu simțiți un imbold entuziast, de neoprit pentru a acționa, atunci nu este momentul să abordați acea acțiune. 
În majoritatea cazurilor, demararea acțiunilor nu trebuie să se  bazeze pe afirmația: „Începe fără a avea un plan căci soluțiile vor apărea pe parcurs!” 
De asemenea, nu trebuie să bravați, alegând cea mai dificilă cale, dacă aveți la dispoziție căi mai facile de rezolvare. Folosiți-vă inspirația dar nu demarați realizarea fără a avea certitudinea reușitei. 
Chiar dacă nu v-ați elaborat în detaliu programul, trebuie să întrevedeți măcar etapele de realizare și finalitatea acelui program. Adică, nu realizați un obiectiv gândind că: „lasă că văd eu cum o scot la capăt și la ce-mi va trebui”. 

În greneral momentul când va trebui să acționați este simțit și presimțit de ființa voastră. Ceva vă va „spune” că sunteți gata. Acel „ceva”  poate fi o coincidență, o sicronicitate, o expresie recepționată, un concurs de împrejurări care parcă intenționat a făcut loc demarării acțiunii gândită anterior. Începeți dacă simți că lucrurile se vor desfășura cursiv iar voi vă veți simți antrenați cu plăcere în acea lucrare.

Vrem să înțelegeți că întotdeauna există o cale mai ușoară de realizare, de transpunere în realitate a ideilor, dacă obiectivul se bazează pe raționamente și principii acceptate de Univers (Matrice) și dacă se va alinia perfect în aranjamentul universului local. 
În prealabil este nevoie de o focalizare vibrațională astfel încât obiectivul programat să se „plieze” bine „reliefului” local. 
Când pregătirea necesară a avut loc, când aliniamentul cu realitatea este încheiat, când momentul este potrivit, veți avea un simțământ care vă va da ghes pentru demararea acelui program.
Puteți petrece mai mult timp exersând concentrarea asupra scopului și învățând cum să puneți de acord pe cine sunteți voi cu adevărat cu aspectele realităților trăite. 
Finalitatea obținută va demonstra că ați atins un echilibru mai bun, ceea ce se va materializa prin dovezi ale faptului că vă deplasați în direcția dorită cu mai multă ușurință și, deci, cu un consum mai mic de energie. 
Vă sugerăm să nu căutați abordări complicate, căi întortocheate ci să le utilizați pe cele transparente, rectilinii și, bineînțeles, oneste.
Împortant este însă să fiți activi, să evitați stagnarea (inclusiv mentală). Bucuriile vin doar prin acțiune, prin manifestare și prin punerea în practică a ideilor și intuiției. 
Știți și voi că o apă stătătoare, liniștită și fără valuri, ajunge până la urmă un mediu impropriu vieții. 
Dar acțiunea, mobilitatea nu trebuie împinse la extrem, altfel se ajunge la epuizarea resurselor (materiale, de idei, de energie, de voință etc)
Bucurați-vă de ceea ce ar putea fi numit manifestarea conștiinței voastre, fie că este vorba de idei ori de acțiuni.

Repetând și exersând, căpătați încredere în voi, în capacitățile voastre. Când desfășurați o activitate, fiți în totalitate concentrați asupra ei, nu lăsați mintea să vagabondeze. Aceasta deoarece altfel, rezultatul nu va fi cel dorit iar satisfacția realizării va fi diminuată. Învățați cum să vă acordați cu tot ceea ce sunteți și să permiteți experienței voastre să curgă ușor, acesta fiind un mod rafinat și complet realist de a trăi.
A.M.
Intensitatea cu care vă trăiți viața este direct proporțională cu atenția pe care o acordați activității pe care o desfășurați. Sugestia noastră este ca pur și simplu să învățați să simți și să aveți încredere în voi.
Fiecare dintre voi a constatat că atunci când realizează un lucru, o acțiune, totul se desfășoară cu mult mai multă ușurință dacă executantul este plin de voioșie și de încredere. Sincronizările și sincronicitățile nu sunt întâmplătoare ci consecințe ale atitudinii.
Nici măcar nu este dificil de explicat: într-un mediu în care se manifestă plăcerea, buna dispoziție, acceparea, se crează câmpuri energetice favorizante, pozitive; munca decurge fără efort, fără încrâncenare, fără accidente.
Și mai este ceva: munca făcută cu plăcere are valențele unei meditații și unei binecuvântări reușite.
Comportă-te astfel și viața va fi mai ușoară și mai plăcută pentru tine.
Permiteți-vă să simțiți calea simplă ! 
Eu sunt Arhanghelul Mihail cu Consiliul Luminii Radiante.
http://www.expectwonderful.com/blog_index.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu