Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 iunie 2017

PRIMIND LUMINA ÎNALTEI CONȘTIINȚE.

Mesaj de la Arhanghelul Zadikel
(31 mai 2017, prin Linda Robinson)
Traducerea Const. Mihăilescu 

Salutări preaiubiților!
Sunt Arhanghelul Zadkiel, care, împreună cu Sfânta Arheie Ametist (!), venim să vă salutăm cu multă dragoste.
Astăzi, dorim să discutăm despre primirea Luminii Conștiinței.
Lumină rarifiată, cu frecvență mai mare, ajunge în această perioadă pe planeta voastră într-un ritm mult mai accelerat și cu o intensitate mai mare decât ați experimentat până acum. Energia aceasta a fost trimisă și circulă atât în jurului acestui univers cât și în interiorul lui, cu scopul de a accelera evoluția tuturor formelor de viață din acest imens areal.
Sunteți invitați (provocați) să experimentați un sentiment de ușurință în trecerea la o conștiință superioară. 
Prin „Lumina conștiinței” voi trebuie să înțelegeți că este o frecvență vibrațională, mai degrabă decât o formă solidă (materială). 
Chemarea de a asimila Lumina Conștiinței poate să apară în multe feluri: poate apărea ca o formă liniștită și diafană a energiei, se poate sesiza ca o briză ușoară care vă atinge, chiar atunci când în jurul vostru nu suflă vântul.  
De asemenea, poate fi percepută ca o melodie unduitoare care vine de nicăieri și de peste tot, ori apare ca un gând ce se insinuiază în mintea voastră. Uneori, se poate manifesta prin vizualizarea unui frumos curcubeu sau prin sesizarea unui parfum adorabil, de proveniență „inexplicabilă”.
Oricare ar fi forma, atunci când ești deschis și pregătit să primești această Lumină, ea va apărea și se va manifesta în câmpul cunoașterii voastre prin oricare dintre simțuri.

Când te deschizi și spui „da”, acceptând invitația pentru asimilarea Luminii Conștiinței, ea se va manifesta (uneori instantaneu) în jurul tău, gata să-ți penetreze ființa. 
Puncte de Lumină efervescentă vor începe să curgă ușor în câmpul tău de energie (aura) amestecându-se și vitalizând modelul energetic preexistent. 
Interesant și de reținut este faptul că voi puteți controla și regla convenabil debitul fluxului energetic printr-un act de voință, stabilind mental cât de mare poate fi „secțiunea tubului de aducțiune” a energiei pe care acceptați s-o primiți. Știu, vi se pare o imposibilitate, mai ales că nu prea există modalități de a face o demonstrație. 
Când însă vă veți afla în situația concretă a acestei operațiuni, vă veți convinge cât de ușor este. Oricum, totul este de natura unei anumite „comunicări” cu Sinele vostru Interior. Odată ce debutați în acest tip de activitate, totul devine rutină, obișnuință. Ea decurge dintr-un fel de parteneriat pe care-l stabiliți cu SURSA CONȘTIINȚEI UNIVERSALE.

Pregătirea pentru primirea Luminii Conștiinței este un proces continuu. Cu cât vă pregătiți mai mult pentru a primi Lumina, cu atât mai ușor o veți putea asimila în câmpul vostru energetic. Cu cât mai multă lumină încorporați, cu atât mai mult veți putea primi alte noi volume de energie-conștiință.
Așa cum am discutat în mesajele anterioare, renunțarea la vechile moduri de gândire este una dintre metodele prin care declanșați și amplificați acest proces.
Conștientizarea tiparelor de gândire vă permite să monitorizați starea actuală a ființei voastre. Pe măsură ce vă revizuiți comportamentul și gândirea cotidiană, puteți evalua dacă gândurile voastre au îmbunătățit procesul de acumulare și dacă este cazul să faceți unele ajustări. Ne pare rău că pare prea complicat, dar nu este așa cum pare! 
Asta și pentru că schimbarea este o constantă și în lumea 3D.
Când vă aliniați modelele de gândire pentru a reflecta conceptul că schimbarea este în continuă evoluție, veți putea fi mai pregătiți pentru aceasta.
Veți realiza că, în unele situații, deși anumite schimbări este posibil să nu vă placă, ele se vor impune și vor apărea ca justificate și necesare pentru a vă întări și acomoda resursele interioare, astfel încât veți avea mai multe șanse să rămâneți concentrați în aceste vremuri, indiferent de situația de moment. Practica zilnică a meditație și replierea în zonele liniștite ale gândirii, vă pot ajuta să vă construiți și amplificați resursele interioare care să vă ajute în evoluție și creșterea nivelului de conștiință.  .
Dacă descoperiți că aveți anumite tipare de gândire care apar sistematic și care vă induc stări de angoasă, de primejdie, de nesiguranță, de vulnerabilitate, puteți decide să vă acordați un anumit timp pentru a reflecta asupra cauzelor apariției acestor gânduri și sentimente, încercând să depistați ce sau cine stă în spatele lor și ce se urmărește prin expunerea (insinuarea) lor în câmpul conștienizării voastre.
Foarte adesea, primul gând în jurul unei asemenea situații ascunde în fundal un alt gând sau un sentiment subiacent asociat cu starea creată. Când deveniți conștient de aceste modele, când v-ați edificat, aveți posibilitatea de a schimba acel gând cu un altul, care să-l dezamprenteze (să-l șteargă) sau măcar să-l estompeze pe primul. 
Chiar dacă nu este posibil să puteți schimba în totalitate situația, veți fi măcar conștient de ceea ce se întâmplă și, plecând de la această constatare, vă veți putea controla mai bine gândurile, evitând să mai alimentați cu noi energii, „gaura neagră” creată, cine știe cum, în câmpul vostru energetic.
Apoi, puteți să permiteți formarea unor gânduri noi, mai incluzive și modele de gândire mai extinsă în conștiința voastră. Aceasta va ajuta la formarea de noi căi prin care poate să curgă Lumina.
Pe măsură ce se formează aceste noi căi, s-ar putea să vă deschideți alte noi modele de gândire încă și mai extinse. Printre altele, puteți deveni conștienți de existența și prezența noastră prin noi moduri de a privi situații pe care nu le-ați avut în vedere înainte de conștiința extinsă.
Este posibil să vă puteți edifica asupra tuturor aspectelor unei situații și să înțelegeți fiecare punct de vedere, rămânând în același timp clarificați asupa semnificației pe care o reprezintă starea actuală de conștiență. Nu înseamnă că trebuie să fiți de acord cu fiecare punct de vedere. Este pur și simplu doar observarea și conștientizarea fiecărui punct de vedere.
Observarea și conștientizarea vă permit să vă aflați în poziția de observator. Pentru că doar observați, asta nu vă implică emoțional în ceea ce se întâmplă.

Permanent ar tebui să dețineți controlul, în sensul că puteți să cereți ce este mai bine pentru voi. Când faceți acest lucru, puteți să primiți mai multă Lumină a Conștiinței. Acest lucru vă va ridică la un nivel de vibrație mai înalt. 
Pe măsură ce primiți mai multă Lumină, ea va curge de la voi către toți cei care sunt în jurul vostru și se va extinde în tot Universul.
L.R.
Dragilor, acesta este un proces și un ciclu continuu. Cu cât înțelegeți mai mult, cu atât veți încorpora mai multă Lumină a Conștiinței.
Extindeți-vă propria creștere pe calea ascensiunii și veți fi în stare să contribuiți mai mult  la radierea Luminii voastre, căci voi sunteți ființe magnifice făcute din Limină și, în același timp, purtătoare de Lumină.
Iubiților, noi suntem fericiți că vă extindeți abilitatea de a primi Lumina Conștiinței. 
Suntem cu voi în timp ce călătoriți pe această cale magnifică de Conștiință și Lumină. 
Aflați că sunteți foarte iubiți.
Noi suntem Arhanghelul Zadkiel și Sft. Arheia Ametist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu