Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 iunie 2017

MIRA de la Înaltul Consiliu Pleiadian.

(5 iun. 2017. channeler Valerie Donner)
Traducerea Const. Mihăilescu



Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian, care lucrează în prezent „cu normă întreagă” cu Consiliul Pământului.
Vă salut astăzi și vă dau o veste bună. Vă prețuim și vă mulțumim pentru lucrarea extraordinară pe care o faceți. Vă rog să știți că toate evenimentele plăcute sau (mai ales) neplăcute pe care le traversați reprezintă un cumul de experiențe utile care vor conduce la un sfârșit brusc a celei de a 3-a dimensiuni pe Mama voastră Pământ.
Este prea devreme să vă spunem exact cum și ce se va întâmpla, dar vă asigur că veți intra într-un profund proces, pe care nu-l veți putea evita.
Ați auzit expresia "Lumea se va schimba chiar în clipa când o priviți." Despre asta vorbim.
Veți fi martori la producerea câtorva mari surprize, care vă vor ușura inimile și vă vor edifica asupra a ceea ce se înseamnă a trăi în conștiința dimensională superioară. Aceasta va fi prezentată la o scară mare, care depășește planul Pământului vostru. Va fi mai mare decât ceea ce întelegeți voi prin „mare” și mai important decât vă puteți imagina. 
Amplitudinea acestei schimbări va fi motiv de sărbătorire împreună cu toată creația. Pământul va fi readus la starea inițială a conștiinței superioare iar omenirea voastră va fi liberă să trăiască în pace, armonie, bucurie, dragoste și abundență.
Suntem încântați că putem urmări ultimele zvâcnuri ale întunericului, dansul lui final pe iubita voastră planetă.
Știm că încrâcenarea în a rezista a întnericului este o suficient de mare provocare pentru mulți dintre voi. Însă, cu fiecare efort pe care-l fac, întunecații se apropie tot mai mult de căderea în prăpastie. Da, căderea în abis este viitorul lor. 
În această conjunctură, lupta nu se dă numai în exteriorul lor (al întunecaților) dar și în interior lor. Este ceva de genul unui vierme care le devorează carnea.
Cu toate acestea, în marea Sa înțelegere și iubire, Creatorul încă le mai dă și lor posibilitatea de a se îndrepta spre Lumină. 
Acum este necesar să faceți efortul de a înțelege cât mai exact adevărul despre modul în care ați trăit până acum, și în viețile anterioare (pentru cei care au acestă însușire).
Aceasta este o importantă oportunitate ca sufletele să se trezească. Ar fi mare păcat s-o irosiți, s-o tratați cu indiferență. 
După cum știți, majoritatea oamenilor care trăiesc pe această planetă sunt încă adormiți în spirit. (nota C.M.: doar cca 3% sunt treziți spiritual).
Acum, când încep să se trezească, sunt șocați de ceea ce văd și nu pot înțelege cum de au fost părtași ori spectatori la ceea ce s-a întâmplat cu planeta și cu omenirea. 
Lucrează acum foarte bine zicala: "Adevărul te va elibera". Deschideți ochi, vedeți cum vă dispar lanțurile ignoraței! Veți fi eliberați!
În ceea ce ne privește, suntem mai ocupați decât oricând în relația de colaborare cu Consiliul Pământului. Legăm „capetele libere” ale acestor circuite și revizuim coplexele planuri care privesc trecerea la o conștiință mai înaltă a omenirii voastre.
Noi și alții vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. Echipele noastre mixte ajută non-stop la realizarea tranziției. Vă suntem ghizi iubitori, ori de câte ori ne-o cereți.

Chiar dacă nu conștientizați, mulți dintre voi faceți parte din echipele noastre de ajutor și intervenție. Toți membrii pământeni ai acestor echipe mixte sunt deja suflete ascensionate. De asta și sunteți cooptați în aceste formațiuni. Dar instruirea și perfecționarea voastră este un proces care va continua. Exersați și vă acomodați în energiile multidimensionalității și ale iubirii necondiționate.
V-ați înscris pe drumul măestriei, al devenirii voastre, și asta este o mare încântare pentru noi. Mulți dintre voi lucrați în gărzi de intervenție și asistență oriunde este nevoie pe Pământ. Vă pregătiți, iubiților, să deveniți galactici. 
Spiritul de cooperare va prevala. Vechile norme și legi eronate nu se vor mai aplica. Iubirea va fi regula la ordiunea zilei. Singura cale preferată va fi cea a cooperării.

Am venit la această întâlnire special pentru a vă oferi aceste cuvinte de încurajare. Începeți să aveți o imagine de ansamblu și știți că vă veți lua planeta înapoi. 

Eu sunt Mira care vă trimite dragostea întregului Consiliu Pleiadian.

http://sananda.website



3 comentarii:

  1. "Este prea devreme sa va spunem exact cum si ce se va intampla"....adica ,cu alte cuvinte,nu va spunem nimic concret,ha,ha,ha.Deci vom servi in continuare povesti,povesti nemuritoare si-atat...Ce le mai place sa ne prosteasca!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neîncrederea și nerăbdarea dv.dovedesc exact ceea ce ne explică această ființă evoluată. Nu vom evolua prin ceea ce vom căpăta stând cu mâna întinsă ci prin ceea ce facem noi înșine. Și ce facem noi? Mai nimic, înafara faptului că îi acauzăm pe ei, pe alții, pentru tarele noastre, pentru lentoarea cu care înaintăm, pentru lipsa noastră de hotărâre...Îmi amintesc că înainte de '89 se întâmpla ca într-o ședință de partid să fie puse în dicuție abaterilile unui membru p.c.r. Cu „mânie proletară” se găseau destui care să-l critice pe „împricinat”. Nu rare ori cel judecat își recunoștea cât de cât greșeala, după care trecea la contraatac: „ Da, tovarăși, recunosc că am greșit, dar de ce voi, colegii mei, nu mi-ați atras atenția,nu m-ați ajutat să nu mai greșesc? Vă consider la fel de vinovați ca și pe mine!” Acest fariseism dădea roade: pedeapsa era mai blândă.
      Înainte de a-i acuza pe alții că nu ne ajută, trebuie ca noi înșine să ne ajutăm. Este greu însă să ieșim din comoditate, dar nu uităm să ne plângem că nu ne este bine. Mă scuzați: mai dau un exemplu: probabil că mulți ați văzut la tv. cum un „asistat social”, un tânăr zdravăn, în deplină putere, se plângea că ajutorul social este prea mic, insuficient pentru nevoile lui. Din păcate, nici reporterul nu l-a întrebat de ce nu-și caută servici (statistic, în acel județ erau, la acea dată, cca 2000 de locuri de muncă libere).

      Ștergere
    2. Domnule Mihailescu,sa-mi fie iertat daca intervin ,insa "reportajele", sau ce sunt aceste demagogii prezentate ca umplutura de tv cabaliste ,cu astfel de tematici nu educa pe nimeni...In schimb,au doar tendinte. In perioada lui 2012 cand am fost pentru a cincea oara in somaj,si aceasta mai mult din cauza locului de munca,viciat de multi de acolo,am redescoperit batjocura structurilor birocratice,ce iau salarii de salarii,si in fapt nu ajuta pe nimeni dintre cei fara munca,cu mai nimic. Toate propunerile lor de job,au vicii de structura diverse,ba au nevoie de plafoane de varsta,ba sunt cu multe inconveniente,de distanta/cazare/salariu/nepotisme/climat psihic daunator,etc. Acesti birocrati,nu te ajuta cu mai nimic,nu-si merita salariile luate comod si cu minime eforturi.Si cum situatia s-a inrautatit,ceea ce ni se prezinta ca realitati,etc. sunt mai mult decat tampenii/bazaconii. Asa ca,nu ajutorul social luat sau nu de nu stiu ce tigan puturos,este important,ci fondurile sifonate de aceasta clasa sociala de autentici paraziti,ce plimba doar hartii prin birouri si nu se remarca prin mai nimic,concret. In rest,nu pot adauga mare lucru caci dvs. cu siguranta sunteti mult prea constient de astfel de ..."evolutii spirituale".

      Ștergere