Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 iunie 2017

Mesajul ARHANGHELULUI SANDALPHON

(25 iunie 2017; channeler John Kassl)
Traducere Const. Mihailescu

Depinde în întregime de voi și de voința voastră să vedeți Lumina lui Dumnezeu și propria voastră Lumină.

Eu sunt ARHANGHELUL SANDALPHON
Pământul este casa mea iar ființele umane sunt frații și surorile mele. Pentru că așa cum voi trăiți astăzi pe Pământ, cândva și eu am trăit ca un om printre voi.
Știu ce înseamnă să trăiești o viață într-un trup din carne și oase într-o lume plină de înșelăciune.
În acest mesaj, despre această lume a voastră, fosta mea lume, vreau să vorbesc.
Omenirea face ultimii pași în această lume veche și atât de tarată. Unii dintre voi încercați s-o mai alimentați cu lumină. Mă refer și la tine (channelerul), la aspirația ta spre înțelegere, dorința ta de iluminare și de conexiune cu Dumnezeu.
Însă iubiților, omenirea face ultimii pași în vechea sa formă și alcătuire, în vechea sa conștiință. Din fericire tot mai mulți oameni se trezesc la nivel individual dar și colectiv și înțeleg că decât să încerci să renovezi un edificiu perimat și putrezit, mai bine reclădești totul folosind „noile materiale și tehnologii”.
Procesul de trezire în care ați intrat poate fi descris astfel:
-) să deveniți propriul vostru servitor și al Sinelui vostru; aspectul egotic al acestui proces nu este un păcat ci este calea care duce la iubirea necondiționată. Aceasta deoarece în momentul în care v-ați recuperat total ființa prin iubire, v-ați salvat atât divinitatea din voi cât și latura voastră umană.
-) "Lucrul în grădina voastră" este acum de cea mai mare importanță, pentru că marea revoluție mondială are loc în inimile ființelor umane, la nivel de individ, nu la grămadă.
-) Cu cât mai mulți oameni se eliberează (renunță) la obiceiurile lor dăunătoare și la credințele lor greșite, cu atât își dau șansa de a se vindeca emoțional de înșelăciunile mentale ale lumii materiale, cu care și-au construit realitățile pe pământ, realități care au fost folosite ca stâlpi de susținere ai edificiului vieți pe această planetă, edificiu care acum se va prăbuși precum uriașul cu picioare de lut, sub povara propriei greutăți. 

Astăzi, voi trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: "Cum pot să sprijin cel mai eficient transformarea mea ca individ?"
Răspunsul este simplu, dar, pentru mulți dintre voi, realizarea nu este ușoară. El sună cam așa: deveniți întregi, compleți, dacă și pe măsură ce vă transformați cât mai total într-o ființă divină, plină de lumină, pe deplin conștientă de originea și misiunea voastră în etapa existențială în care vă aflați. 
Repet: Revoluția de astăzi nu are nevoie de agitatori, ea se produce în primul rând în înteriorul fiecărui individ, în interiorul fiecărei ființe umane care vede și înțelege că lumea veche a fost o iluzie ce și-a dovedit limitele și care trebuie să plece..
Acesta este motivul pentru care este esențial să fiți conectați la și dependenți de conștiința de sine; ACUM, nu mai târziu, căci aceste condițiile extrem de favorabile nu vor fi permanente. Înțelegeți că Universul are ciclurile lui prin care trece cu necesitate, căci nimic în Creație nu este trunchiat, încremenit, imobil. În consecință, există perioade și momente mai favorabile decât altele, pentru anumite acțiuni. Momentul încheierii ascensiunii voastre (din această etapă) este ACUM.
Purtați-vă responsabil, curățați (energetic) locul din voi și din afara voastră! Aruncați tot ce nu vă mai sevește, eliberați spațiul vostru existențial pentru ca Dumnezeu să vă poată trimite în el IUBIREA SA nemărginită !! Nu vi se poate expedia „coletul” dacă n-ați creat condițiile, n-ați făcut curățenie. Doar n-o să-l deșertați în mocirla trecutului?
Cunosc dificultatea voastră când este vorba de a iubi necondiționat. Voi ați fost obișnuiți să dați ceva dacă primiți la schimb. Asta a fost condiția impusă de eul vostru pământean, nu de Sinele vostru Interior.
Sinele pretinde "iubire necondiționată" și această înțelegere vine odată cu edificarea "conștiinței de sine".
Etapele atingerii acestui stadiu sunt:
a) auto-vindecarea,
b) conștiința de sine,
c) auto-ajutorul,
d) întâlnirea (contopirea) interioară între Suflet și Sine.

În aceste zile, când toată omenirea pare să fie bulversată, trebuie să vă întoarceți în mod hotărât la voi, să vă recunoașteți și să vă reconsiderați prioritățile. Esența acestor priorități poate fi exprimată prin îndemnul: VINDECĂ-TE ȘI AJUTĂ ȘI PE CEILALTI SĂ SE VINDECE !
Începeți această acțiune chiar dacă, pentru moment, nu credeți că aveți calități de vindecător.
Mai întâi de toate, identificați și recunoașteți schemele și modelele vechi care v-au fost impuse în gândire, în comportament, în atitudine. În demersul vostru, invocați mereu sprijinul și îndrumarea maeștrilor voștri știuți, neștiuți, văzuți sau nevăzuți. Stabilizați legătura voastră cu ei. 
Adresați-vă mai ales entităților pe care le simțiți mai aproape, cele care și cu alte ocazii v-au ascultat ruga și v-au sărit în ajutor. Pot fi arhangheli, maeștri înălțați, îngeri, Mama Divină, Iisus și însuși Dumnezeu. Dar pot fi și prieteni din civilizații superioare, ori ființe plecate la Cer, trăitoare cândva pe pământ.
Astfel, puteți să depășiți mai ușor orice obstacol și să eliminați orice blocaj.
Mai mult ca niciodată, dragul meu om, astăzi - la sfârșitul timpului și al drumului pentru omenire – aproape totul depinde de tine, de atitudinea și alegerile tale.
Asumă-ți responsabilitatea pentru destinul tău și al planetei.
Nu te pierde în acțiuni, atitudini și frecușuri politice, nici în credințe ori dispute religioase, căci niciuna dintre ele nu-ți deschide sau arată calea pe care trebuie să mergi ca ființă trezită. Nu prin biserică ajungi la Dumnezeu. Biserica este, în marea ei majoritate, o găselniță, o condiționare care mai mult te împiedică să ajungi la Dumnezeu decât te ajută. Biserca este o instituție a interesului uman, meschin și profitor.

Dacă oamenii nu vor mai participa la farsa votării și vor evita să mai intre pe ușa bisericilor sau templelor acestei lumi, pliticienii și preoții își vor pierde puterea de manipulare asupra voastră, iar voi veți deveni ființe libere în gândire și apte să creați o legătură directă cu ființele și puterile celeste. Numai astfel veți putea evolua spiritual și chiar material.
Dacă oamenii s-ar gândi și ar dori să-și folosească propria putere, dacă ar înceta să se mai lase manipulați de programele TV, care nu urmăresc decât să vă manipuleze voința și să vă golească buzunareale, puterea acestei matrici existențiale, în care ați fost împinși cu cinism și reacredință, s-ar termina. 
Cei care spuneți că nu puteți trăi fără ceea ce vă servește permanent mass-media prin toate mijloacele ei de informare, trebuie să renunțați la a alimenta această industrie a păcatului, urii și minciunii, dacă vă pasă cu adevăprat de soarta și viitorul vostru și al copiilor voștri.
Vă puteți imagina foarte bine ce ar însemna dacă un număr mare de persoane ar decide simultan să facă acest lucru. Colportorii de minciuni, păpușarii ar da faliment.

Prin această „schimbare de macaz” v-ați putea demonstra responsabilitatea preluării împuternicirii de sine care vi s-a acordat de însuși Creatorul. Ar trebui să vă întrebați mereu cum se face că voi, marea majoritate, sărăciți din ce în ce mai mult iar cei pe care-i alegeți sau în care credeți se îmbogățesc tot mai mult!? 

Viața voastră nu va fi niciodată completă, plină de bucurie și îndestulare dacă nu vă hotărâți să nu vă mai lăsați manipulați și exploatați de foarte puținii îmbuibați, pretinși și falși apărători ori salvatori ai intereselor voastre. Desigur, ei își vor primi plata, dar cu voi cum rămâne, ce vreți să faceți cu viața voastră? Credeți că ați venit pe Pământ pentru a „spăla picioarele” netrebnicilor?
De ce mai persistați în această eroare, de ce nu vă „aruncați lanțurile”, din moment ce aveți la îndemână cheia încuietorii ? 
Raiul vă ajută în acest demers dar alegerea vă aparține. Vă ajutăm și vă „dăm la mână” tot ce trebuie, dar mișcarea este a voastră. Vă ajutăm să vă atingeți adevăratul Sine.
Dacă credința voastră în Dumnezeu este mare, așa cum clamați de fiecare dată, prin hotărâre și puterea dragostei puteți schimba lumea. Mai cu seamă acum când vă apropiați de linia de sosire.
Pentru ca această călătorie să se poată încheia fericit, trebuie să faceți și ultimul pas.
FACEȚI-L !!! Noi vă ajutăm cu iubire.
Arhanghelul SANDALPHON.

http://lichtweltverlag.at/en/2017/06/23/its-up-to-you-archangel-sandalphon/



Un comentariu:

  1. P1. Pt. IO-CEL CE SUNT...(din partea Pacaliciului).In primul rand vreau sa-mi cer scuze fata de tine, pentru mesajele anterioare, ceva mai ironice, dar nu suntem detinatorii adevarului absolut.Vreau sa-ti spun ca ma bucur pentru faptul ca nu esti unul dintre cei care 'NU CITESC CA SA NU FIU INFLUENTAT'.Esti un tip dezghetat, dar cu lecturi haotice si trecute doar prin minte, nu si suflet.Sper sa nu se supere dl. CM, dar am sa fac cateva precizari la nedumeririle tale, de unde a si pornit polemica.In manualul de fizica era dat un experiment referitor la relativitate. Doi observatori intr-o gara...unul in trenul in miscare, iar al doilea in fata peronului. Ambii observatori au acelasi decor, dar perceptii diferite. Aceeasi situatie este si la cei ce raporteaza starea noastra pe alte dimensiuni. Observatorul din ISLANDA va avea o perceptie, cel din Africa alta, iar cel din Noua Zeelanda alta, corespunzatoare pamantului pe care se afla (nici gravitatia nu este aceeasi pe glob). Toti au dreptate, dar pentru zona in care au luat pulsul-1D sau 4D.In Orientul mijlociu nu poate fi ca si in ISLANDA.
    2. Referitor la romaniaezoterica - prin faptul ca traim in Gradina Maicii Domnului nu inseamna ca toti vom fi mantuiti, sau feriti de griji. Nici aici nu sunt toti cu inima curata, deci nu au loc pentru inaltare (cand va fi cazul).Si aici este frecventa scazuta si imi pare rau pentru acest lucru. Inca mai avem de lucrat la suflet...si trebuie facut repede. Inca pacatuim...si cand spun pacatuim, nu ma refer numai la crime, violuri etc. Ma refer la frecventa. Orice cuvant sau gest care modifica starea de bine, prin crearea de ganduri negative este un pacat. Atata timp cat ne porcaim sau jignim, frecventa nu poate creste.(Asta ai facut tu cu dl CM - dar sunt sigur ca te-a si iertat.Are altceva mai nobil de facut, decat sa raspunda unor atacuri).
    3.Pentru a vedea care este diferenta intre frecvente, iti recoman ...si nu numai tie...2 carti f. interesante. TEOFILACT si SATURNIENII. Vei fi surprins de diferenta (care o face credinta si iubirea). Prima cu inceputul crestinismului, iar a doua cu fiinte evoluate...iar pentru tine, caci esti un TOTH, iti mai recomand ca punct de pornire TOTH ATLANTUL.
    Nu fii suparat. Te inteleg si te iubesc...dar mai si cugeta...Pacaliciul

    RăspundețiȘtergere