Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacăra Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie! (în sprijinul cititorului)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 mai 2017

Misterioasele coloane de lumină. Unul dintre cele mai neobișnuite fenomene atmosferice observate pe Pământ

 
Dacă ați fost vreodată martorii unor asemenea lumini misterioase, sunteți unul dintre puțini norocoși din lume. Fenomenul coloanelor de lumină apare îndeosebi dimineața, când vremea este rece, și este cauzat de reflecția luminii Soarelui sau a Lunii în particulele mici de gheață din aer. Dacă sursa de lumină este aproape de sol, stâlpul de lumină apare plutind în aer. Când lumina vine de la Soare sau Lună, stâlpul de lumină poate apărea ca venind din Pământ.
Potrivit credințelor populare, mai ales în trecut, acest fenomen atmosferic era deseori privit ca un semn divin. În evul mediu oamenii asociau aceste coloane de lumină cu iminența producerii unui dezastru natural în acel loc.
Spre deosebire de aurora boreală, stâlpii de lumină nu sunt influențați de câmpul magnetic al Terrei. Mai mult, pot fi creați inclusiv de om, prin lumină artificială.
Atunci când condițiile atmosferice sunt propice, particulele de gheață pot reflecta lumina provenită de la stâlpii stradali de iluminat sau de la felinarele agățate în fața caselor, dând naștere spectaculosului fenomen.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu