Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!


O echipă de oameni de ştiinţă britanici a făcut o descoperire uimitoare în Antarctica de Vest, unde a găsit tuneluri uriaşe ascunse sub gheaţă. Acestea sunt aproape la fel de înalte ca Turnul Eiffel din Paris.
Tunelurile, care au o înălţime de 250 de metri, au fost detectate cu ajutorul imaginilor radar şi a fotografiilor obţinute de sateliţi, potrivit Daily Mail.

Cercetătorii de la o serie de universităţi din Marea Britanie şi de la British Antarctic Survey au detectat tunelurile atunci când au zburat cu un avion deasupra zonei Filchner-Ronne Ice Shelf din Antarctica de Vest.

Imaginile radar din avion, precum şi fotografiile din satelit, au arătat că există creste şi cavităţi pe suprafaţa calotei glaciare care corespund unor tuneluri.
Tunelurile sunt aproape la fel de înalte cât Turnul Eiffel (care masora 300 de metri) şi de patru ori mai înalte decât Tower Bridge din Londra.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că plasamentul acestor tuneluri sugerează că ele au fost probabil formate datorită apei eliberate din topirea gheţii care curge sub stratul calotei, ajungând în ocean.

Însă este posibil ca aceste tuneluri să aibă cu totul alte explicații. Se spune că înainte de declanşarea celui de-al Doilea Război Mondial (în 1938-1939), naziştii ar fi construit în Antarctica mai multe baze militare, pentru dezvoltarea de tehnologii avansate. Aceste tuneluri ar putea fi nişte intrări în bazele naziste secrete.

Antarctica este însă subiectul și altor mistere, de care ar putea fi legate tunelurile ascunse sub gheață. Unele dezvăluiri vorbesc chiar de baze extraterestre care s-ar afla pe continentul de la polul sud, sau de porți tainice de intrare către civilizația ce există în interiorul Pământului. O astfel de mărturie a fost oferită de amiralul american Byrd care, după cel de-al Doilea Război Mondial, a efectuat o expediţie în Antarctica, pentru a studia posibilele baze naziste secrete. Amiralul s-a întors mai repede decât fusese programat şi, într-un interviu-fulger acordat ziarului El Mercurio, din Santiago de Chile, a avertizat SUA că trebuie să se pregătească împotriva unui duşman care poate zbura de la un pol la altul al Pământului cu o viteză incredibilă.

yogaesoteric 
6 aprilie 2017
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu