Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 martie 2017

Știință revoluționară, etică, generozitate – Conferință a genialului savant iranian Mehran Keshe la București, invitat de MISA


 EVENIMENT DEOSEBIT, TRECUT SUB O CONDAMNABILĂ TĂCERE DE OBEDIENTA MASS-MEDIE ROMÂNEASCĂ



Fizicianul de origine iraniană Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul Fundației Keshe, a acceptat invitația școlii noastre de yoga și a venit miercuri, 22 martie 2017, la sediul MISA din Pipera pentru a susține o conferință. Dl. Keshe a fost primit cu mult entuziasm, cercetările sale fiind deja cunoscute și apreciate de mai mulți ani în cadrul MISA. Atât în timpul conferinței, cât și în web-seminarul pe care l-a susținut din altă țară a doua zi, domnul Keshe a apreciat la rândul său interesul pe care l-a constatat în România pentru cercetările sale de avangardă.


În cadrul expunerii din București au fost atinse subiecte precum stadiul actual al dezvoltării Fundației Keshe, eficiența extraordinară a aplicațiilor Keshe în tratamentul unor probleme grave de sănătate, rezultatele salutare în decontaminarea mediului înregistrate în Japonia, Arizona (SUA) sau Norvegia. Deosebit de revelatoare au fost și corelațiile între aspectele ce țin de dinamica plasmei și funcționarea sistemului biologic uman sau detaliile tehnice despre producerea și utilizarea așa-numitelor GANS-uri (gaze în stare nano ale materiilor solide).


Ca un exemplu de succes în implementarea tehnologiei Keshe au fost prezentate câteva detalii despre filiala din Ghana a Fundației, unde activitatea membrilor este sprijinită în prezent de la nivel guvernamental. Filiala a primit donație din partea conducerii statului o mare suprafață de teren precum și fonduri importante pentru aparatura de cercetare și producție, iar întreaga activitate este protejată de poliția ghaneză. Până și palatul guvernamental din Ghana este susținut cu energie produsă de dispozitivele Keshe. Site-ul din Ghana al Fundației poate fi accesat aici.








Mehran Keshe a evidențiat că există acum mii de relatări ale celor care au obținut rezultate extraordinare prin aplicarea acestor tehnologii în cele mai diverse direcții: de la îmbunătățirea spectaculoasă a randamentului energetic al unor instalații, la vindecarea unor boli sau la facilitarea unor experiențe spirituale. Pe site-ul principal al Fundației Keshe aceste relatări pot fi accesate la secțiunea Mărturii. Foarte multe relatări și experiențe pot fi consultate și pe pagina de Facebook The Golden Age of Gans și chiar pe paginile filialelor Keshe din România: Keshe Foundation România și Tehnologia Magrav.
Având în vedere numărul foarte mare de oameni de știință și specialiști din toată lumea care s-au implicat în dezvoltarea Fundației, precum și numărul uriaș de susținători care se alătură în ritm accelerat, domnul Mehran Keshe a menționat că asociația tinde să devină una dintre cele mai mari organizații științifice din lume. Faptul este cu atât mai remarcabil cu cât aceste rezultate au fost obținute în pofida opoziției îndârjite cu care activitatea Fundației Keshe este întâmpinată de oficialitățile din țările occidentale, unde mass-media refuză efectiv să prezinte opiniei publice chiar și simpla existență a acestei tehnologii. 
De altfel, tocmai legat de această opoziție acerbă cu care s-a confruntat din plin, savantul iranian a spus că înțelege foarte bine situația mentorului școlii MISA, Gregorian Bivolaru. Așa cum puteți viziona și în interviul pe care domnul Keshe l-a acordat la finalul conferinței sale postului de televiziune MISA Senzațional TV, el a relatat că și în cazul său au existat mai multe tentative de asasinat (inclusiv a familiei sale) care au avut ca scop să îl oprească de la distribuirea tehnologiei pe care a descoperit-o, iar în spatele acestor acțiuni criminale s-au aflat – ca și în cazul profesorului yoga Gregorian Bivolaru – aceiași membri ai grupării mondiale Illuminati. Printre altele, dl. Keshe a arătat că mașina i-a fost aruncată în aer de trei ori prin explozia unor bombe, că s-a încercat otrăvirea sa, a fost ținut de mai multe ori în arest sau că a fost catalogat ca fiind un așa-zis „terorist”. 
În inima materiei, pentru oameni




Adeseori în cadrul prezentării sale, acest curajos și genial om de știință a pus accentul pe latura etică a activității pe care o desfășoară. Cu umor a explicat de ce nu este interesat să obțină un brevet asupra descoperirilor sale, preferând în schimb să ofere complet gratuit informațiile tuturor oamenilor. „Cunoașterea de la Dumnezeu este liberă. Cine o poate breveta? Dacă ar fi existat un brevet, Dumnezeu ar fi trimis unul personal. Și nu am văzut așa ceva, deci o folosim.” 
Dovedind o profundă viziune spirituală, el a afirmat că această acțiune de a împărtăși cunoașterea face parte din legile de bază ale Universului: „Dacă ai ceva și nu oferi mai departe te blochezi. Dacă în schimb dai și altora, vei primi și mai mult. Este un secret fundamental.”


yogaesoteric

25 martie 2017

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentarii : 
Anonim26 martie 2017, 12:18
Nu-i nimic; lumea de peste tot este obișnuită să audă despre primitivismul românilor (mai ales al celor „de culoare”). Mass-media promovează imaginea și faptele hoților, incapabililor, corupților, precum : Dragnea, Becali, Tăriceanu, Meleșcanu, Firea, Nicolae, Pop etc.; dar să nu-l uităm pe gângăvitul și incoerentul Grindeanu, ajuns, nici el nu știe cum, sef al unui guvern de amatori, incapabili și cu interese de grup. Și ne mai întrebăm ce are omenirea cu această „mirifică” națiune și de ce, în orice clasament al bunelor performanțe, noi suntem ultimii. 
Teodor Optimistul
===============================================================
Completare
Miercuri, 22 martie 2017, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, însoțit de reprezentantul fundației Keshe Italia, Giovanni Lapadula, a răspuns invitației școlii de yoga MISA de a susține o conferință la București.
În scurtul interviu acordat la finalul evenimentului, dl. Keshe vorbește despre tehnologia revoluționară pe care a descoperit-o și a pus-o la dispoziția întregii umanități, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest demers.
Descoperirile sale sunt, susține dl. Keshe, un nou nivel al cunoașterii. Cunoașterea plasmei din interiorul nucleului atomic este pasul următor, așa cum fără cunoașterea atomului nu am fi putut trece la cunoașterea nucleului atomic și așa cum fără o cunoaștere a moleculei nu am fi putut ajunge la cunoașterea atomului.
Noile tehnologii precum MAGRAV sunt uneori dificil de acceptat de către „comunitatea științifică” datorită presiunilor oculte care se fac, presiuni care i-ar putea lăsa pe reprezentanții acesteia fără slujbe și fără titluri academice.
Fizicianul spune că noi forme de energie pot fi obținute atunci când descoperim cum putem să accesăm energia universală. Acțiunea sa de a dărui gratuit publicului descoperirile realizate este una firească așa cum și cunoașterea de la Dumnezeu este liberă și gratuită.
De asemenea, el face unele dezvăluiri cutremurătoare despre acțiunile unui personaj cu rang înalt în poliția belgiana, în spatele căruia s-ar afla vârfurile belgiene ale illuminati. Conform mărturiilor d-lui Keshe în ultimii șapte ani, mai ales pe timpul șederii în Belgia, acest politist l-a urmărit, persecutat și a atentat în mai multe ocazii la viața sa și a familiei sale.
În ciuda acestor amenințări savantul declară că merge mai departe și nu se lasă intimidat.
Aceste dezvăluiri nu sunt o surpriza. Ele se coroborează într-un mod foarte interesant cu declarațiile profesorul de yoga Gregorian Bivolaru care a povestit la începutul lunii, într-o serie de interviuri, despre reținerea sa ilegală la Paris ce a fost realizată de către poliția belgiană (!!!) și despre amenințările cu moartea primite din partea grupării oculte a așa zișilor „iluminați”.
Familia monarhica belgiană a fost în mai multe ocazii expusă în presă ca făcând parte din grupul ocult Bilderberg și totodată acuzată că ar fi implicată în rețeaua satanistă de pedofilie Dutroux (scandal uriaș în Belgia anilor 1990 ce a fost parțial mușamalizat).
http://misatv.ro/interviu-cu-savantul-iranian-mehran-tavakoli-keshe-aflat-vizita-la-bucuresti-la-invitatia-scolii-de-yoga-misa



3 comentarii:

  1. Nu-i nimic; lumea de peste tot este obișnuită să audă despre primitivismul românilor (mai ales al celor „de culoare”). Mass-media promovează imaginea și faptele hoților, incapabililor, corupților, precum : Dragnea, Becali, Tăriceanu, Meleșcanu, Firea, Nicolae, Pop etc.; dar să nu-l uităm pe gângăvitul și incoerentul Grindeanu, ajuns, nici el nu știe cum, sef al unui guvern de amatori, incapabili și cu interese de grup. Și ne mai întrebăm ce are omenirea cu această „mirifică” națiune și de ce, în orice clasament al bunelor performanțe, noi suntem ultimii. Teodor Optimistul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat sa amintesti de mult-prea-cinstitul tau professor meditator la fizica cu cele 6 case, dintre care 2 le-a pierdut deja in instanta pentru fals,uz de fals si alte infractiuni!!!

      Ștergere
  2. Tot felul de imbecili,elogiati la infinit,de alti imbecili...Un fel de zombi/androizi ai inapoierii/involutiei...Si culmea,este ca si-au gasit loc cald in tara nostra....Nimic,nu este intamplator/fara rost.

    RăspundețiȘtergere