Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 martie 2017

Mesaj de la Sinele meu Superior.


(24 mart.2017; channeler Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu
 (selecțiuni)

Mulți dintre voi sunt deja bine pregătiți pentru Ascensiune, însă numeroși sunt și cei rămași în urmă, aceștia având puține șanse să-și mai îmbunătățească radical starea vibrațională, pentru a mai prinde acest „tren”. 
Nu se poate spune că această situație este rea sau bună, căci ea corespunde gradului de pregătire al fiecărei ființe. 
Cert este că scopul și menirea fiecărui suflet este să ascensioneze, însă accelerarea procesului sau amânarea lui este alegerea fiecărei ființe. Nimeni nu poate face aceasta în locul altuia. Asta înseamnă respectarea Liberului Arbitru.
Unii au considerat că le este bine așa și au decis să se ocupe de această problemă a ascensiunii în mai mică măsură sau de loc, în această viață, preferând să dea prioritate intereselor de ordin material, adică a celor din planul fizic. Pentru partea spirituală, au luat, adică, o pauză. Este dreptul lor și nimeni nu-i condamnă pentru aceasta. 
Să se înțeleagă biune: această alegere nu este „un păcat”. Dacă va fi să regrete cineva, atunci probabil că ei vor avea această stare, după ce se vor fi trezit. Vor sosi și ei dar „cu altă cursă”.
Dragilor, ați parcurs un drum lung până să ajungeți unde sunteți acum. În acest lung drum nu v-au ocolit suferințele și neajunsurile. 
Experiențele prin care a trecut umanitatea voastră v-au scăzut mult nivelul vibrațional, fapt ce v-a condus în dimensiuni cu densitate grosieră. Ba, chiar ați coborât atât de mult încât era cât pe ce să intrați în disoluție, împreună cu sistemul vostru planetar. Nu mai reluăm această tristă poveste, fapt este că mulți v-ați trezit înainte de a fi prea târziu, înclinând balanta. 
Cu ajutorul prietenilor de pretutindeni și cu vrerea și aprobarea Tatălui Ceresc, sistemul vostru planetar a depășit acea situație limită și a început să se redreseze, primind imense cantități de Lumină care v-au salvat.   
Faptul că atât de mulți dintre voi s-au ridicat nu înseamnă că nu a trebuit să faceți față multor provocări dintre cele mai dificile. Determinarea și perseverența voastră s-au dovedit și se dovedesc lăudabile.
Cei aflați în această minunată situație veți culege în curând roadele muncii voastre plină de devotament și de credință. Destui dintre voi nici măcar nu știu că fac parte dintre cei merituoși. O vor afla atunci când vor face saltul în dimensiunea 5D, sau foarte aproape de acel moment. 
Pentru ei un lucru este sigur: din ce în ce mai evident le va fi faptul că numărul și duritatea provocărilor vor scădea și că „întâmplările” fericite, sincronicitățile vor deveni din ce în ce mai dese în viața lor. Aceasta va face va ultima porțiune de cale, până să acceadă în dimensiunea superioară (5D, pentru cei mai mulți) să fie mult mai plăcută, mai agreabilă. 
Pe de altă parte, ceea ce au acumulat în plan spiritual până acum, le va garanta nerevenirea în dimensiunea inferioară 3D; desigur, dacă ei nu vor alege altfel. 
Pentru a vă ajuta în munca voastră de înălțare puteți accesa multe adrese (sit-uri) pe internet. Noi vă indică și articolele și conferințele sufletului încarnat David Wilcock, dar și altor îndrumători pentru New Age. Mesajele lor vor purta mereu o energie care vă va penetra subconstientul și vă vor povesti despre adevăr. (nota C.M.: recomand și cartea lui D. Wilcock  „Misterele Ascensiunii”, apărută recent la ed. Adevăr Divin)
În mod clar însă nu orice suflet este gata pentru a putea primi și înțelege aceste adevăruri. 
Pentru mulți, aceste realități vor fi poate de neînțeles ori doar utopii, deocamdată. Pe măsură ce-și vor ridica nivelul vibrațional (conștiința) vor vedea lucrurile din cu toatul altă perspectivă. [nota C.M.: doar un singur exemplu: insiderii i-au transmis lui D.W. că aproape toate lunile (sateliții) planetelor din sistemul nostru solar - deci și Luna – sunt goi natural sau au fost goliți cândva în interior și transformați în zone, inclusiv cu destinație militară, de către civilizații avansate, din acest univers; aceasta explicând și „dezinteresul” subit al americanilor și rușilor pentru continuarea explorării Lunii).
Cu toate acestea, există întotdeauna suflete evoluate, bine informate, care nu numai că înțeleg dar pot și transmite cu multă convingere din cunoștințele lor celor care au nevoie de ele.  
 
Nu-i mai puțin adevărat că internet-ul este inundat și de mesaje false, menite să vă inducă în eroare. Dacă aveți dubii, rămâneți circumspecți asupra unei anumite surse și urmăriți cum se corelează evenimentele în timp cu informațiile transmise de acea sursă. Cu siguranță că puteți identifica suficient de multe surse care livrează înformații reale și nu sunt aservite unor interese oculte. Un indiciu de luat în seamă este starea pe care v-o crează citirea unui articol informativ, unei comunicări etc. Dacă este o stare de bine, de iubire, de împăcare, puteți, cel puțin pentru început, considera sursa este de încredere. Explicația constă în faptul că materialele care exprimă adevăruri și vin de la surse acceptate de Divinitate, degajă energii benefice care rezonează cu inima și sufletul vostru. După „consumarea” unor asemenea mesaje, vă simțiți armonioși în gândire și în atitudine. Asemenea stări sunt cunoscute mai ales de Lucrătorii întru Lumină.
Fapt este că ființele umane interesate de creșterea nivelului lor de cunoaștere (împlicit a nivelului lor de conștiință), prin energiile benefice pe care le degajă, devin ajutoare importante pentru Lucrătorii Luminii, în lupta comună împotriva  forțelor întunecate.
Ca o parantează, amintim că Forțele Luminii au obținut în ultimii ani victorii importante împotriva întunecaților, inclusiv prin anihilarea unor baze militare și subversive care existau în interiorul Pământului. Unele dintre aceste baze existau de foarte multă vreme în Pământul interior.
Încă mai există, din păcate, asemenea baze în labiriturile și tunelele planetei și ele se întind pe sute de mile, legătura dintre ele fiind realizată cu mijloace de transport de foarte mare viteză.
Unii dintre voi se vor putea întreba cum de este posibil ca asemenea lucruri să existe fără ca lumea de la suprafață să știe de existența lor. Explicația constă în faptul că asemenea obiective se află la mare adâncime, ieșirile la suprafață fiind în locuri inaccesibile iar tehnica de care dispun aceste forțe fiind mult superioară tehnologiei de care dispune umanitatea voastră de la suprafață.
Pe de altă parte, trebuie spus că, totuși, din când în când, unii pământeni descoperă accidental asemenea căi de acces. Întunecații (Cabala, Illuminati) și-au creat în timp o vastă rețea media care îi este obedientă și care cenzurează orice asemenea știre. Ei lasă să circule doar informațiile care nu-i deranjează și nu-i deconspiră.
Cu toate acestea, în ultimii 80 de ani, multe dintre asemenea știri „interzise” au ajuns la cunoașterea oamenilor. Din păcate însă, în general, tipul acesta de știri este greu de crezut de către omul neinstruit, puțin cunoscător al marilor adevăruri. 

Vestea bună este că nu va mai trece prea mult timp până când lumea va fi eliberată din acest cerc al secretizării, manipulării și dezinformării. Orice ar face întunecații, lumea se deșteaptă și înțelege tot mai mult din adevărurile care i-au fost ascunse.
Este aproape de necrezut că într-o lume în care acum se știe cum se produce energia liberă, când există tehnologia necesară pentru obținerea abundenței, milioane de oameni mor de foame, de boală sau de sete.
Deși drumul până la instaurarea definitivă a păcii globale pare încă un deziderat greu de atins, este sigur că se fac pași importanți în această direcție. Se dovedește încă odată că marii profitori nu renuță atât de ușor la poziția lor dominatoare.
Noi vă spunem cu toată responsabilitatea și grija pe care v-o purtăm că ziua eliberării voastre de aceste stări de nedreptate, este foarte aproape. Deși viitorul vi-l făuriți voi înșivă, nu ne hazardăm când afirmăm că, în marea voastră majoritate, voi cei aflați în această viață, veți trăi acele zile minunate ale păcii, iubirii, abundenței și fraternității.
Prin natura ei, rasa umană nu este războinică, dar mereu a fost împinsă în războaie pentru a satisface lăcomia celor care au profitat de ea.

Noi credem că omenirea va ști, de această dată, să-și impună voința împotriva oligarhiei care mii de ani v-a măcinat forțele și voința.
Determinarea voastră își va arăta roadele foarte curând. Bineînțeles că instaurarea unei situații globale normale va necesita o perioadă oarecare de timp dar, oricum, situațiile insuportabile vor dispărea din viața fiecăruia dintre voi. Succesul vostru este scris în stele.
Timpul se accelerează vizibil și aceasta este încă o dovadă că nu mai aveți mult până la linia de sosire. Deși mai există ici și colo evenimente tragice provocate de grupări debusolate și manipulate de întunecați, tendința clară este spre pace, spre liniștire.
Poate părea improbabil să vă amintiți, dar există forțe puternice care susțin rasa umană; ei sunt Keepers voștri care nu vor renunța la munca de eliberare a umanității pe care au început-o de foarte multă vreme..
Războiul sau vibrațiile joase nu vor mai putea exista în viitor pe planeta voastră.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele și vă doresc ca Lumina să vă călăuzească calea.

Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior. 
Iubire și  Lumină
Mike Quinsey.

Website: 
Tree of the Golden Light


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu