Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 martie 2017

Comunicare de la Matei (I)

(6 mart.2017: channeler Suzanne Ward)
Traducere Const.Mihăilescu.

 Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Totul în lumea voastră anunță schimbarea gărzii, ca să spunem așa. Fățiș ori ocultat, o amplă acțiune se duce pe mai multe fronturi într-un ritm din ce în ce mai rapid, pentru eliberarea Pământului de elementele care au ținut civilizația umană în robie timp de milenii. Și, pe măsură ce vibrațiile cresc, se va produce o coagulare și polarizare a filozofiilor și ideologiilor, într-un larg proces de dezgheț, așa cum se topește gheața din regiunile polare ale planetei. În cele din urmă, va exista o singură „stare de agregare”, o unitate a spiritului uman, la nivel mondial. Este firesc să fie așa căci destinul și menirea popoarelor Pământului este să trăiască în deplină libertate, fără constrângeri de niciun fel, într-o pace general acceptată, în armonie și îndestulare. Ne plecăm în fața celor care sunt angrenați în vasta operă de edificare a Epocii de Aur pe Pământ.

Pe parcursul ultimelor luni ne-am referit la interesele voastre în evenimente globale și am făcut acest lucru cu bucurie, dar am neglijat oarecum unele dintre mesajele noastre principale, care vă ajută în călătoria voastră evolutivă.
Numeroase e-mailuri trimise mamei mele cuprind întrebări și comentarii care arată existența unor percepții eronate despre ascensiune, o chestiune confuză sufletelor abia trezite și, poate, chiar pentru unii mai familiarizați cu informații de natură spirituală. Ascensiunea trebuie corect înțeleasă, și noi încercăm să dăm răpuns acestor întrebări, de dată mai recentă.

1. Întrebare. "O cunoștință mi-a spus că citește mesaje transmise prin channeling în care se susține că Ascensiunea se va produce în curând. De ce Matei nu ne spune despre acest lucru și cum să ne pregătim pentru acest eveniment? "
Răspuns: Noi nu cunoaștem la ce fel de ascensiune se referă mai precis alte surse dar punctul nostru de vedere este următorul.
În primul rând, există două feluri de ascensiune: planetară și personală.
Vom începe cu prima. Cu aproximativ 80 de ani în urmă, când Gaia, (sufletul planetei Pământ), a strigat după ajutor, multe civilizații avansate (și prietene) au trimis planetei (cu aprobarea lui Dumnezeu) cantități foarte mari de energie luminoasă, care au stabilizat planeta aflată, la acel moment, într-o gravă stare de instabilitate, operațiune prin care s-a împiedicat intrarea corpului ceresc, „Pământ”, în derivă, cu consecința că, în final, s-ar fi ajuns la dezintegrarea acestei planete. Această lumină a început să readucă planeta la starea normală de echilibru.
Perioada aceasta poate fi numită începutul ascensiunii planetare.
Să ne abatem un moment de la derularea acelui eveniment pentru a menționa ceva care ar putea fi un punct de confuzie.
Deoarece noțiunile de „dimensiune” și „densitate” sunt folosite când se vorbește despre ascensiune, trebuie menționat că ele sunt moduri diferite de exprimare care se referă la aceeași stare. „Densitatea” este mai precis un termen științific utilizat pentru a defini consistența unei stări de agregare, în timp ce „ascensiunea” face referire la energie, la nivel de spiritualitate.            
Pământul, ca entitate materială, a trecut pragul celei de a 4-a densități (4D) abia în decembrie 2012 și, de atunci, își continuă procesul de înaintare către 5D.
Într-o mișcare spiralată, timp de eoni, planeta s-a tot afundat în densități din ce în ce mai grosiere, atingând nivelul cel mai de jos al dimensiunii 3D. Gaia (sufletul Pământului) a rămas însă într-o densitate superioară, 5D, care-i permitea să evolueze spiritual.
În ceea ce înseamnă ascensiunea personală (a ființelor) putem face referire, de asemenea, atât la procesul ascensiunii corpului fizic, mai mult sau mai puțin dens (dar, sigur fizic), cât și la ascensiunea sufletului, ca nivel de conștiință, o ascensiune spirituală. Evoluția este un proces, nu un eveniment, care poate afecta în grade diferite popoarele (deci, și indivizii care le alcătuiesc) în perioade de timp nu neapărat identice. 
Există anumite cicluri care se repetă destul de exact în timp (nota C.M.: referire la ciuclul cosmic de cca 26.000 de ani tereștri).
Pentru a folosi o metaforă, putem spune că un ciclu este precum mareele – fluxul și refluxul – apelor pe Pământ. Energia mareelor scade și crește, depinzând de faza în care se află (flux ori reflux). Energia apei care lovește uscatul la flux este mult mai mare decât cea din timpul retragerii apelor (reflux). „Fluxul”, care înseamnă aport de eneregie, este un moment prielnic, de care poate beneficia umanitatea, ca urmare a excesului de energie ce poate fi utilizat - ca o consecință - la accelerarea proceselor. (nota C.M.: asta însemnând că ceea ce se producea în mod normal în sute ori mii de ani, se poate obține în câteva săptămâni sau, cel mult câțiva ani. Să luăm un exemplu: încărcătura karmică - factor de care depinde evoluția spirituală – acumulată de-a lungul multor vieți, și care impune cu necesitate reîncarnarea, până la lichidarea ei, poate fi lichidată într-un interval de timp de mii de ori mai scurt, ființa sau colectivitatea respectivă putând evolua foarte repede). 
Dar aceste adevărate explozii de energie nu sunt selective (în sensul că nu fac deosebiri) comportamentul lor afectând în mod egal toate procesele, indivizii reacționînd la ele în conformitate cu înclinațiile lor pozitive sau negative de bază. (nota C.M.: altfel spus, în asemenea perioade de accelerare, un om rău-intenționat își va exacerba manifestările aberante, sadice, iraționale, separatiste, egoiste etc, în timp ce omul bine-intenționat va fi din ce în ce mai bun, mai iertător, mai iubitor, mai compasiv etc. După părerea mea, este clar că o asemenea deplasare va polariza la maxim societatea iar discrepanțele se vor adânci. „Coarda”se va întinde dincolo de limita suportabilității, până când se va rupe, adică se va produce „explozia”. În acel moment „cineva” va trebui să intervină pentru a pune capăt haosului, înainte ca un act apocaliptic să se producă. Însă salvarea nu va putea veni, Grația Divină nu ne va fi acordată, dacă numărul celor „treziți” nu va prevala. Civilizația poate face saltul spre dimensiuni superioare sau o va lua de la capăt, până când își va învăța lecția).
Energia luminoasă, care a început să curgă pe planetă cu cca 80 de ani în urmă, a salvat viața planetei, ca entitate, și a regnurilor de pe ea. De atunci, această energie a fost și este disponibilă tuturor rezidenților planetari. Ea a ajutat la trezirea foarte multor ființe umane, fără ca asimilarea ei să fie impusă de cineva. Singurul care a decis a fost Liberul Arbitru al fiecărei ființe. 
Reluarea sau accelerarea procesului evolutiv, a fost și rămâne dreptul inalienabil al fiecărei entități. Motorul care împinge lucrurile înainte este dorința firească a sufletului de a ascensiona, singura cale care-l readuce ACASĂ.
Fiecare suflet are frecvența sa unică (streamer de energie), care este determinată de gândurile, sentimentele, comportamentul fiecărei ființe care-și utilizează voință liberă. Lunga perioadă în care ființele umane au trăit în densitatea grosieră a celei de a 3-a densități, le-a făcut să înainteze foarte puțin sau chiar să regreseze spiritual, astfel că în prezent, abia au trecut de prima liniuță a celei de a 4-a dimensiuni, o dimensiune de tranziție. Abia acum lumea voastră începe să aleagă drumul bun, calea dreaptă a Ascensiunii, spre dimensiuni superioare. (nota C.M.: să de amintim că la sfârșitul anului 2012, printr-o Dispensă Divină, tuturor ființelor umane de pe planetă li s-a permis să pășească în 4D, printre acestea extrem de multe fiind cele care nu îndeplineau criteriile de puritate, condiția fiind ca în cel mai scurt timp, ființele „datoare” să-și recupereze handicapul, altfel, la o dată neprecizată, vor fi retrimise în dimensiunea 3D, la nivelul a cărui vibrație rezonează cu ele). 

Este posibil ca principala confuzie cu privire la ascensiune să fie numerotarea dimensiunilor. În fapt, acest univers nu are densități numerotate și nici suflete pendinte de o anume dimensiune. Noi folosim numerotarea numai pentru a indica poziția Pământului în raport cu nivelele de înțelepciune caracteristice acestui univers. Când spunem că planeta există, ca entitate fizică, în dimensiunea 3D, spunem că doar la nivel majoritar ființele de pe ea corespund acestei dimensiuni, putând exista ființe care s-ar acorda perfect altor dimensiuni. (nota C.M.: de fapt, totdeauna o ființă „neacordată” frecvențial cu locul în care există, va avea tendința să se plaseze exact în locul care-i asigură o mai bună adaptare. Reglarea acestor discrepanțe se realizează prin una dintre modalitățile următoare:
* moartea corpului fizic, pentru ca sufletul să se reîncarneze într-un loc potrivit ca vibrație (dacă diferențele ar fi imposibil de recuperat în acea viață); 
* ridicarea vibrației prin gândire, comportament, credință superioară, care vor asigura sufletului domeniul de vibrație necesar. Și în acest caz, sufletul poate să aleagă părăsirea corpului fizic pentru o existență viitoare într-o dimensiune superioară (a fost chiar cazul lui Matei, atunci când a plecat de pe Pământ); 
* coborârea vibrației, prin comportament și gândire, dacă ființa a ales să regreseze, ceea ce-i va asigura plasarea într-o dimensiune sau nivel suficient de coborât).
* cazurile extrem de rare în care o ființă evoluată se înalță „la ceruri” cu trupul fizic, părăsind planul Pământului (Iisus, diferiți sfinți, ascetul Milarepa etc)

Deci, pe planetă pot exista, simultan ființe cu vibrație diferită, cele acordate locului fiind complet stabilizate, ori ființe în dezacord frecvențial cu mediul în care trăiesc, acestea aflându-se într-o anumită stare de instabilitate, de anumite grade.
Acesta este motivul pentru care majoritatea dintre ființele umane nu au sesizat pe 21 dec. 2016 schimbările dramatice la care se așteptau; și nici ulterior, chiar dacă, așa cum am spus, ele au pășit deja pe prima treaptă a dimensiunii 4D, cu sau fără Dispensă. 
Ați făcut acest pas împreună cu Pământul.

Din acel moment, posibilitatea unei ascensiuni personale, indiferent de locația ființei pe planetă, a devenit o invitație permanentă, saltul devenind o chestiune de realizări personale.
Chiar și în vremea lungilor veacuri în care Pământul se afla împotmolit în adâncurile cele mai profunde ale dimensiunii 3D, sufletele au fost însoțite permanent de Scânteia Divină care le-a arătat calea spre Lumină.
Așa că eu aș vrea să vă întreb:„ de când și cu câtă hotărâre ați pornit pe calea Ascensiunii?” Este doar o chestiune de alegere.
2. Întrebare: "Cât de mulți ani vor fi necesari pentru ca Pământul să ajungă la destinație?"
Răspuns: Dacă există un răspuns ferm, noi nu-l cunoaștem, și asta pentru că, în mare parte, depinde de voi. Ceeea ce putem spune este că veți simți trecerea timpului din ce în ce mai repede. Aceasta se va datora faptului că sistemul vostru planetar va intra în planuri din ce în ce mai rafinate, cu frecvențe de vibrație din ce în ce mai înaltă, până când, la un anumit moment, veți reliza că sunteți în afara timpului (această mărime care, la nivel universal, nu există). Atunci veți conștientiza că nu numai timpul liniar nu există dar și spațiul. Și că numai intenția voastră va conta să vă aflați oriunde în univers, fiind suficient să vă doriți.   


http://www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu