Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 august 2016

Conversație cu Federația Luminii

Blossom Goodchild - 06 august, 2016
Traducerea în Română: Star Child,
(Corectura Const.Mihăilescu)

Blossom: Bună dimineața. Mă aflu într-o dilemă în această dimineață. Ieri noaptea mi-au trimis un videoclip al unei mari nave-mamă, observată pe cerul Columbiei.


1 – Se vedea a fi impresionantă.
2 – S-a petrecut la finalele lunii Iunie. Cum a fost posibil să nu fie mai de loc  popularizată?
3 – O altă persoană a făcut un videoclip, unde era vorba de o hologramă /un steag /care arăta o „invazie” terestră.
4 – Cum este posibil ca inima mea să nu-mi permită să ȘTIU ADEVĂRUL ?
5 Fără să vreau sa fiu un promotor al fricii … doresc doar sa ajung la miezul lucrurilor… care sunt punctele dvs, de vedere despre steaguri false (induceri în eroare, manipulare; n.m.), etc,? Și dacă nu pot SIMȚI ADEVARUL … cum voi putea să cercetez toate astea ?
6 – Nu sunt dezamăgită … numiți-mă numai „D-na. Confuză de la Noosa” !

Federația Luminii: Suntem conștienți Iubit Suflet ca ai avut numai intenția de a scoate la lumina Adevarul Cel Prea Înalt, asa cum mereu o faci, înainte de a comunica cu noi. Cu toate acestea, există anumite chestiuni care pur și simplu nu ar fi benefic să le discutam, și aceasta este una dintre ele.
Blossom: De ce ?
Federația Luminii : Datorită formatului instituțional sau posibilității comiterii unei anume forme de ”delict”.
Blossom: Cu toate acestea, oare, nu este important pentru noi oamenii sa ajungem la Adevăr ?
Federația Luminii: Foarte important … cu toate acestea, siguranța voastră este, de asemenea, o preocupare pentru noi.
Blossom: A mea, pentru că fac acest channeling sau și siguranța celorlalți ?
Federația Luminii: A ta, pentru că, prin comunicarea pe care o faci, aduci ADEVARUL la lumină.
Blossom: Dar,  „oameni buni”, asta este foarte frustrant … adică: era aceasta o navă-mamă adevărată, în videoclip, sau era o hologramă ?
Federația Luminii: Era o Navă absolut Reală. Însă,cu toate că era destul de mare, nu era o Navă Mamă.
Blossom: Atunci, cum se face că mulți dintre noi nu am auzit vorbind-se despre aceasta mai înainte? Acest fapt s-a petrecut cu mai mult de o lună în urmă !
Federația Luminii: Aceasta nu este zona (responsabilitatea) noastră. Nu noi controlăm mediile voastre de comunicare, și în ce fel se răspândește informația. Zâmbim dar privim problema cu compasiune. Vă cerem să vă eliberați de toate preocupările legate de aceste false sau ignorate știri. … Energia noastră confidentă, pe care o cunoașteți sub numele de Nor Alb, … nu ignoră și nu ascunde ADEVĂRUL. Zâmbim, de asemenea, pentru că este amuzant când ne gândim cum va fi și ce vor face colportorii de minciuni când va începe „spectacolul”
Blossom: Știu. Asta este amuzant … și, cu toate acestea, cu toate că ați confirmat că nu era o holograma ci un obiect absolut real… încă simt puțină îndoială.
Putem să continuăm cu asta ? Îndoiala nu este o senzație bună, cu toate acestea, nu am niciun dubiu că mă aflu în contact cu VOI, cei din FEDERAȚIA LUMINII … așa că, îmi pare rău, de ceea ce se referă la mine.
Revenind, cum acest lucru (apariție) este în prezent deja o știre veche, mi se pare straniu ca nu s-a vorbit mai mult de el.
Curios este că din miile de observatori, martori ai acelui eveniment, așa cum se susține, nu s-au găsit prea mulți să le filmeze sau să le fotografieze, deși, este absolut sigur că majoritatea dintre ei aveau telefoane mobile (și cred că nu erau puțini); de ce nu le-au folosit?
Federația Luminii: Cu cel mai adânc respect, acest fapt nu schimbă (alterează) în niciun fel ADEVARUL. S-a dorit, probabil, să fie ținut sub tăcere, să se creeze a anumită confuzie. Cu s-au fără telefoane mobile, evenimente de acest gen au tot fost dar au fost… sifonate.
Blossom: Adevărat. Este neobișnuit pentru mine să aprofundez aceste întâmplări, însă, uneori, simt nevoia.
Așa cum tot spun, VREAU ADEVARUL … și, vă rog, să nu spuneți, că în transmisiunile pe care le faceți voi NU PUTEȚI MANIPULA ADEVĂRUL, dacă vreți!
Federația Luminii: Nu este vorba că nu se poate manevra adevarul, dacă se dorește. Trebuie însă ținut cont și de faptul că, pentru aflarea în totalitate a ADEVĂRULUI, civilizația umană nu este încă pe deplin pregătită.
Simțim nevoia de a elimina neliniștea din gândurile tale referitor la viitor, la ceea ce vă așteaptă.
Toți cei care ați urmat și urmați îndemnul inimilor voastre de a citi acest mesaj, toți cei pentru care „coincidența” fericită lucrează, faceți parte din grupul sufletelor care ați venit acum, în această viață, pe Pământ, pentru a vă salva planeta și confrații. Înainte de a vă lua acest corp uman ați știut de ce vreți s-o faceți. Aveți o misiune și nu va mai trece mult până când fiecare dintre voi își va aminti. Va fi un fel de déjà vu care se va manifesta ca un flash.
Blossom: Bine … atunci, acceptând, puțin cam pueril, ipoteza că va avea loc acel Mare Spectacol pe cerul planetei, cine ne garantează nouă că va fi cu adevărat grupul vostru, grupul băieților buni, și nu vom fi înșelați cu niște imagini holografice, etc.?
Federația Luminii: Simțim nevoia să-ți acordăm o caldă îmbrățișare, și să te legănăm ca pe un copil căruia i se spun povești. El trebuie liniștit mai ales dacă i s-a prezentat o istorie înfricoșătoare.  
Blossom: Îmi place analogia …
Federația Luminii: Iar nouă ne place acest ADEVĂR.
Suflete ale Pământului, atunci când ne vom prezenta pe cerul vostru, atunci când vom apărea în corpurile noastre fizice, în fața ochilor voștri, veți ști instinctiv că noi suntem, nu alții.
Cu siguranță, nu vom fi înarmați, nu vom mărșălui ca să vă impunem teamă și respect, ci vom descinde ca unele dintre rudele pe care le așteptați să apară dintr-un avion care a aterizat. Dacă vom apărea altfel, veți putea concluziona că nu suntem noi cei așteptați.
Permiteți-ne să continuăm să vă liniștim. În mod cinstit, crezi tu că noi nu ne-am pus această problemă a credibilității și evitării oricărei situații de înșelare a celor care așteaptă?
De toate am ținut cont, și ne-am luat măsuri corespunzătoare, pentru ca nu cumva să fie o încercare de deturnare și folosire a acelei ocazii, în scopuri întunecate. 
Crezi că dacă ar fi o încercare de inducere în eroare („steag fals”), o hologramă, adică ceva care nu are legătură cu realitatea, noi nu am ști cum să dejucăm această rea intenție? Tehnologia extrem de avansată nu ne-ar permite să anihilăm sau să popularizăm asemenea încercare de înșelătorie?
Acum vă cerem să pătrundeți în profunzimea inimii voastre….
Suflete ale Adevărului….Suflete ale Onoarei…atunci când alegem să intrăm în atmosfera joasă a planetei voastre, ne camuflăm navele astfel ca privitorii să nu observe nimic deosebit (Nota C.M.: vedem doar niște nori de forme obișnuite sau mai speciale), dar când vom decide să fim observați, o vom face cu claritate și fără echivoc. Și nu numai atât, dar acea realitate o veți simți cu toate simțurile voastre.
Blossom : Îmi pare rău să vă întrerup atunci când sunteți atât de fluizi … dar acum este cazul: cum se face că atunci când am vizionat videoclipul,  n-am avut nicio senzație deosebită?
Federația Luminii : Datorită îndoielilor pe care ți le-au „procurat” experiențele trecute, corpul tău luându-și măsuri de autoapărare. Nu-i așa Blossom, că acum ești mult mai atentă, după ce ai învățat atâta de mult în ultimii ani ?
Blossom : Oh, bineînțeles, bineînțeles ! Cu toate acestea, cine ar putea să spună că voi fi tot atât de pregătită atunci când MARELE SPECTACOL va începe ?
Federația Luminii : Ar fi imposibil să te îndoiești … sau să-ți fie TEAMĂ ! Nu subestima ceea ce suntem și ceea ce putem să facem!
Blossom : Accept ironia voastră! Fără îndoială că o puternică senzație de iubire m-ar cuprinde, care … așa precum de atâtea ori înainte … m-a făcut sa plâng …. De ce plâng astfel câte o data? Pentru că dintr-o dată SIMT că sunt pătrunsă de un sentiment profund de IUBIRE și de ADEVĂR, și, atunci, inima mea ȘTIE, și permite totalității ființei mele să ȘTIE, și asta se manifestă prin lacrimi de bucurie. De asemenea, este un sentiment de conexiune cu voi, pe care vă simt atât de aproape și, totuși, atât ce departe…!
Federația Luminii : Înțelegem această situație. Cu toate acestea, mărturisirea ta ne aduce atâta bucurie, știind ca poți SĂ NE SIMȚI … că putem SĂ AJUNGEM PÂNĂ LA TINE. …tu, cea care te afli atât de aproape și atât de departe !
Blossom : De ce, mă întreb, nu reușesc să mă simt emoționată când vizionez acel videoclip… sau mi-ați răspuns deja la această întrebare ?
Federația Luminii : Am făcut-o. Vezi, prin înșelăciune … pentru că … de-a lungul anilor, multe au fost reprezentate (folosite) pentru ca tu să te simți în acest fel … legat de îndoială și confuzie.
Blossom : Oh, Mmm !
Federația Luminii : A trebuit să ajungi la a recunoaștere în interiorul FIINȚEI TALE CĂ NOI SUNTEM CINE SPUNEM CĂ SUNTEM … și că nimic în prezent nu va mai putea instaura în tine neîncrederea, îndoiala asupra existenței noastre. Nimic.
Pentru tine lucrează deja ADEVĂRUL CUNOAȘTERII. Cu toate acestea, nu consideri că a fost o călătorie accidentată, cu multe obstacole în calea formării tale?
Blossom : Da. Nu numai pentru mine, pentru noi toți ! Pentru că sunt mulți care călătoresc alături de mine … și care au ȘTIUT că voi sunteți și slujiți ADEVARUL … mai mult decât mine, uneori !
Federația Luminii : Acest lucru nu se datorează numai faptului că a crescut ÎNCREDEREA în Sinele lor … dar și faptului că aceste « EVENIMENTE » se produc din ce în ce mai aproape … de voi. Poți acum să justifici în toate colțurile minții tale că ceea ce începi să simți este ADEVĂRUL pe care-l așteptai, adevăr care nu se află prea departe..
Asta este o schimbare radicală.
Blossom : Ah …trebuie să vă întrerup din nou.. : sunt cam preocupată, pentru că știu, că va aflați pe punctul de a spune « ACEST AVERTISMENT » … eei, ?
Federația Luminii : Și te-ai abținut să-l scrii crezând că este o propunere negativă, sau nu?
Blossom : Da, și un cuvânt diferit de ceea ce utilizați voi. Cu toate acestea, știu că sunteți voi, și acum am mai multă încredere în asta.
Federația Luminii : ''Avertismentul'', este mai de grabă un ''Priviți !'' … ''Fiți atenți !'' …
O mare schimbare sosește, așa cum v-am mai spus deja. Orgoliul precede căderea și cei care s-au lăudat pretinzând că au fost în serviciul tuturor, poate chiar „sacrificându-se”….fără îndoială, vor trebui să suporte căderea.
Această cădere va fi dură pentru ei, mai ales că nu prea vor înțelege ce și de ce li se întâmplă tocmai lor care „s-au sacrificat”. Contondent va fi viitorul și pentru cei care au lâncezit sau au dormit, până când furtuna îi va trezi fără menajamente.
ATUNCI…ATUNCI…ATUNCI….voi, Războinicii Luminii trebuie să vă ocupați pozițiile pentru care ați venit, și să acționați.Toți cei din jur vor simți forța și determinarea fiecărui Războinic al Luminii. Arma și tăria lor va fi acțiunea pornită din inimă. Ei vor prelua meritat și necondiționat controlul, conducându-i și îndrumându-i pe ceilalți către Pământul promis.
Blossom: Adevăr adevărat ați grăit, deși asta a sunat destul de dramatic. Aproape că puteam să aud acompaniamentul orchestrei !

Ei, dragilor s-a făcut ora 9 am. Numai un pic, să-mi las pijamaua, după care, reluăm. Doamne, ce viață amuzantă și interesantă ne-ai dat să trăim! Dacă cineva mă va întreba : ''cum a fost ziua ta ?'' Voi spune :'' bine mulțumesc, și a ta ?''
În curând poate ne vom aminti că la începutul acestei dimineți, am avut o conversație cu ființe E.T.! Ce chestie palpitantă! Vă iubesc cu ADEVARAT, chiar și atunci când mă joc (cu cuvintele) … Am o atât de mare recunoștință pentru voi, prietenii noștri care ne stați aproape!
Federația Luminii : Putem să spunem numai că ne aflăm în foarte mare acord cu gândurile tale. Nu vei înceta niciodată să ILUMINEZI FIINȚELE NOASTRE, asa precum noi, sperăm, că o facem pentru tine.
Blossom : Cu siguranță o faceți. Cu siguranță că o faceți, prietenii mei !!

După ce au „plecat” … am zâmbit și le-am trimis gândul meu de iubire.
Să aveți în fiecare zi o zi fericită!

                  http://galacticchannelings.com/romana/blossom06-08-16.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu