Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Pare incredibil, dar este adevărat! Atât China cât şi India au admis deja posibilitatea existenţei unor baze extraterestre în Himalaya

India și China au dat publicității un comunicat în care se arată că la granița dintre cele două țări, în munții Himalaya, au descoperit în subteran o bază extraterestră. Trupele armatei chineze, dislocate la granița cu India, au raportat o activitate intensă a unor obiecte spațiale neidentificate. Sute de apariții bizare s-au produs în ultimii ani și autoritățile afirmă că nu îşi dau seama care poate să fie cauza prezenței OZN-urilor în zona respectivă.
Corpul 14 al armatei chineze a trimis spre Cartierul General sute de informări referitoare la apariția unor nave spațiale care au apărut la granița dintre China și India. Lumini galbene, după cum a fost consemnat în rapoarte, par să iasă din pământ, după care se ridică spre cer, unde plutesc un număr de ore şi apoi dispar fără urmă.
Oficialii chinezi au confirmat faptul că luminile în cauză nu sunt drone și nici tehnologie care să aparțină Chinei. În tot acest timp s-a urmărit identificarea OZN-urilor pe radar, dar nu s-a reuşit aceasta. Obiectele zburătoare neidentificate erau vizibile cu ochiul liber, iar soldații care le-au văzut au susținut că arătau precum niște discuri uriașe de metal care emanau o lumină puternică de culoare galbenă.
Reprezentanții armatei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apariţia acestor obiecte spațiale neidentificate în zona de frontieră. Oficialii chinezi iau în calcul existența unei baze extraterestre secrete în Munții Himalaya, de unde sute de OZN-uri decolează și aterizează în fiecare zi.
Deocamdată, armata chineză este în alertă și, până la găsirea unei soluții, nu poate decât să privească neputincioasă la spectacolul nocturn pe care îl oferă OZN-urile.
În comunicat se mai arată că autoritățile urmăresc să calmeze populația și monitorizează atent zona, în vederea evitării oricărui conflict. Autoritățile indiene au fost obligate să dea şi ele un comunicat, dat fiind numărul mare de pelerini hinduși care străbat acea zonă și care au fost martori la apariția OZN-urilor din acea regiune. În prima fază, India a suspectat China că pregătește un atac aerian. China a dezmințit această intenţie și a propus trimiterea unei echipe mixte de specialiști în zonă.
Populația din zonă, care a fost martoră la astfel de evenimente, crede că în interiorul munților există o bază extraterestră. Deocamdată, India și China nu au permis accesul specialiștilor străini în zonă. Specialiștii americani susțin că în acea regiune, crusta terestră este cea mai groasă din lume. Cu toate acestea, un cunoscut ufolog, George Malley, a avut permisiunea de a se deplasa în apropierea zonei. El susține că farfuriile zburătoare pe care le-a văzut intrând și ieșind din munte vin de pe planeta Gootan. Malley consideră că aceste OZN-uri nu sunt aparate de luptă, ci sunt destinate supravegherii planetei Pământ.
Această zonă din Himalaya este sursa unei mari tensiuni între cele două țări, fiind revendicată de fiecare dintre cele două state. În 1962 chiar a avut loc o confruntare armată între cele două părţi. Momentan, zona fiind în litigiu, nu există frontieră între China şi India. Regiunea este foarte greu accesibilă și periculoasă, fiind situată la o altitudine extrem de mare. Totuși, au existat grupuri de alpiniști curajoși care s-au apropiat de zonă. Patrulele chineze și cele indiene păzesc zona și nu permit nimănui să intre în perimetrul considerat ca fiind foarte apropiat de baza extraterestră.
yogaesoteric
15 aprilie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu