Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 noiembrie 2015

Mesaj de la Federația Galactică

(24 nov.2015; channeler Sheldan Nidle
Taducere Const. Mihăilescu

Dratzo! Lumea continuă să se miște într-o direcție pozitivă. Toate fondurile de decontare și rezervele sunt în mișcare și cele mai multe au ajuns la punctele de distribuție.Toate aceste transporturi se fac sub cea mai mare securitate.

În trecut, principala îngrijorare era legată de acțiunile micilor creaturi ale întunericului care puteau influența aceste acțiuni de distribuire. Acest fel de îngrijorare nu mai este cel principal, datorită măsurilor masive de securitate care s-au luat.

Noua găselniță în explicarea întârzierilor a fost pusă pe seama erorilor intempestive constatate în transmiterea datelor prin mijloace de telecomunicații. Și acestea au fost corectate în cea mai mare măsură.

Cu toate acestea, un număr important de circuite ale banilor, site-uri, web, au avut o funcționare critică și ele au perturbat circulația documentelor. Nici acum nu s-au rezolvat în totalitate aceste probleme dar ele s-au diminuat foarte, foarte mult. 
Oricum, se poate considera că principala preocupare în circuitul de transferare a banilor a fost rezolvată. Pentru a anihila această rețea infracțională care se formase a fost nevoie de arestarea unor indivizi cu rol cheie în această afacere. Operațiunea aceasta mai este încă în curs de desfășurare. 
În acest sens, ne-am folosit mult de serviciile noastre specializate, principala lor însărcinare fiind de strângere de informații doveditoare a implicării multora dintre componenții rețelei. Oligarhii întunecați vizați au depus eforturi extraordinare de a abate atenția și a pune agenții noștri pe piste false și care nu duceau nicăieri.

Trebuie spus că această amplă acțiune combinată a împiedicat grupurile teroriste să pună mâna pe aceste fonduri, ceea ce le-a pus în imposibilitatea de a-și susține financiar acțiunile teroriste din întreaga lume.

Ne aflăm acum în faza finală a îndeplinirii acestei îndelungate acțiuni, acțiune care a fost vizată de la început de grupurile mafiote care, permanent au încercat să se înfiltreze în rețeaua de distribuție, pentru a se plasa în pozițiile cele mai favorabile, care le-ar fi permis deturnări de fonduri la nivel mondial. Acum, în această etapă finală, vom impune un nou sistem financiar la nivel mondial.

Acest proces determinat și crearea de noi centre de distribuire și de plată, care exclud posibilitatea de a se comite acte de fraudă și de devalizare la scară mai mică sau mai mare.
În plus, cu ajutorul unei tehnologii noi, în monede și în bancnote se vor introduce anumite fire (sârme) care să descurajeze orice tentativă de falsificare sau furt de bani și să ajute prompt la localizare.

Instrucțiuni de utilizare și interpretare au fost trimise unui număr de țări importante și instituții financiare.
A fost nevoie de găsirea și aplicarea unor concepte noi care să dea răspunsuri speciale la introducerea unor elemente vitale în funcționarea și desfășurarea fără riscuri a sistemului financiar local și mondial. 

O atenție deosebită a fost acordată unor elemente fundamentale cu trimitere la vechile familii, inclusiv familii regale.
S-a ținut cont că unele dintre aceste familii descind din tărâmuri dictatoriale conduse de oligarhi întunecați.

Toate acestea au făcut ca procesul să înregistreze unele sincope și întârzieri.

În prezent ne aflăm în fața începerii testării sistemului de distribuire, de care să beneficieze primii oameni.

În acest stadiu fiind, putem să afirmăm că foarte puțin timp va trece până când cei mai îndreptățiți vor beneficia de acest sistem de distribuire.

În ceea ce privește soarta Cabalei, au fost și se mai poartă negocieri privind modalitățile de recunoaștere și predare a întunecaților, inclusiv prin părăsirea planetei.
Acest eveniment care are semnficiații profunde și urmări foarte importante asupra civilizației umane, este pregătit cu toată atenția și profunzimea.

În Atlantis, ați început o mare călătorie care, în prezent este pe punctul de a se încheia cu o mare și definitivă victorie asupra întunericului.
Societatea dominatoare din Atlantida reprezenta interesele Anunnaki, care erau păpușarii originari din afara Pământului. Scopul lor era cucerirea definitivă și înrobirea umanității prin utilizarea diferitelor modalități. 
După 13 milenii, acest sistem urmează să fie înlocuit pentru a se putea ajunge cu adevărat la libertate, adevăr și prosperitate, pe care omenirea le merită din plin.

Faceți-vă timp pentru a privi cu mai multă profunzime implicațiile a ceea ce se întâmplă acum și la care voi sunteți martori și participanți. 
Nu numai ca să recăpătați adevărata cunoaștere a istoriei voastre zbuciumate dar și pentru a cunoaște adevărul despre societatea umană, prin prisma precursorilor ei, până la sosirea noastră. 

Această serie amplă de tranziții este veriga finală necesară pentru restabilirea dreptății pe Pământ și reașezarea umanității în rândul civilizațiilor demne și merituoase ale universului nostru local. 
Procesul actual vă reunește cu familiile voastre spirituale de peste tot, din multele amplasamente ale universului. Veți face parte din Marea Familie, recunoscându-vi-se nu numai suferința dar și dreptul la libertate și la pace.

Deoarece realizarea obiectivelor acestui vast program a întârziat întrucâtva, următoarele desfășurări vor fi accelerate, ceea ce, va face ca unele dintre ele să pară adevărate miracole, asta din cauza avangardismului în care se vor înscrie realitățile, comparativ cu nivelul momentan de cunoaștere și conștiință. 
Aceasta ne face să vă cerem ca începând chiar de pe acum, să observați și să analizați cu calm, încredere și deschidere ceea ce vi se va părea, la început, ca fiind miracol.

Familiile regale și familiile vechi au fost de acord și au contribuit la formarea unui fond mondial care va fi distribuit celor mai nevoiașe familii, pentru a pune capăt sărăciei în care se zbat. În primul rând, se are în vedere furnizarea de apă din surse stabile și apropiate, electrificarea locuințelor și purificarea aerului.

Un obiectiv important este crearea de colectivități, unde să se poată realiza programe existențiale, în contrast cu dispersarea populației în grupuri mici, unde este mai costisitor și mai greu să se asigure condiții decente de viață. Avantajele vieții în colectivitate sunt net superioare, grupurilor mici. Tehnologiile noi, adaptate la condițiile locale, sunt mai ușor de pus în practică în colectivități acceptabil de extinse. 
Toate acestea vor asigura crearea de noi realități pentru umanitate, care să vină în întâmpinarea dorinței și năzuințelor oamenilor. În plus, prin noile concepte se va aduce un omagiu strămoșilor voștri îndepărtați și gândirii lor ancestrale. 
Fiți veseli și gata pentru a începe un viitor minunat!

Namaste! Suntem strămoșii voștri Inălțați!
Lumea voastră se schimbă rapid sub impactul noilor energii care vă inundă conștiința. Cerul binecuvântează ca aceasta energie divină menită să ajute ghizii cerești să exercite influențe benefice asupra celor aflați în corp fizic. 
Aceste energii sunt pentru a ajuta Camera Luminii de Cristal din inima voastră, pregătindu-vă pentru conștiința completă.

Divinul a decis intensificarea în scurt timp a  acestor energii, pe măsură ce vă apropiați de momentul în care următorul set de energii va începe să sosească pe planetă.

Noul an (2016) va fi un timp al marilor schimbări, deoarece energiile pe care le aduce vor fi instrumentele cu care se vor implementa începuturile apariției noilor percepții și noii stări de abundență.

Cerul intenționează, în acest spectru albastru-verde prețios, să jaloneze un moment de început modificator al căilor sale antice întunecate.

Sarcinile noastre includ  monitorizarea și sprijinirea personală a fiecăruia dintre voi. În curând veți începe să realizați adânc în inima voastră noile modalități cu care veți fi inspirați pentru a revizui și remodela anticele scenarii și concepții de viață. În marea sa majoritate, vechiul program va fi resetat.

Ajung pe Pământ numeroase și diferite echipe medicale din Federația Galactică. Prima lor sarcină este adunarea de date și efectuarea unei evaluări a ființelor umane. Ele vor ajuta la diagnosticarea exactă a nivelului de degradare a formulei umane de dezvoltare, față de programul Divin. La aceste investigații vor participa și cei din Agartha, care au o bogată cunoaștere a celor de la suprafață, rudele lor cele mai apropiate.

Bucuria noastră cea mai mare este dată de această muncă plină de iubire, de asistare a ființelor umane, în sensul evoluției lor și revenirii în familia Galactică. 
Cea mai importantă transformare va fi trecerea corpului vostru fizic la structura cristalină, cu implicații directe asupra sănătății, duratei de viață, fizionomiei, posibilităților de a evolua și însușirii unor abilități noi precum telepatia, levitația, imunitatea etc. Cabinete speciale se vor ocupa de aceste activități strict specializate.

Exact la crearea momentului divin, Cerul se va înfățișa privirilor amenajat ca pentru o mare sărbătoare. Până atunci, vasul vostru sacru trebuie pregătit corespunzător pentru a putea vedea și suporta toată vasta panoramă.

Suntem divin îndrumați pentru a vă ghida în efectuarea întregului program de pregătire. La acele momente, întunericul va fi doar o amintire.
Se va fi încheiat lunga voastră cădere care a început cu căderea Atlantidei, adică acea perioadă în care Anunnaki vă stăpâneau fără milă.

Aceste aproape 13 milenii de cădere în cel mai adânc întuneric, au lăsat în ființa voastră amprente dureroase și degradante, în marea majoritate dintre voi. Toate aceste rele-modificări trebuie acum corectate, iar deprimarea, stresul, cumplita desfrânare, experimentele nefaste, suicidul, ura și răzbunarea, dorința de îmbogățire materială, minciuna, apetitul pentru beligeranță, toate vor fi șterse din matricea celulei umane, grav avariată în perioada de decădere.

În ființa și în formula voastră de viață s-au introdus mantre malefice pe care, fără voia voastră, le repetați la nesfârșit (nota C.M.: prin acordarea lor la frecvența de vibrație a corpului omenesc). Aceasta a asigurat întunecaților „dreptul lor de posesiune”.

Toate aceste redute vor cădea, sufletul și trupul vostru vor redeveni ogoare pline de fertilitate, în care Dumnezeu va pune sămânța iubirii și divinității Sale. Fiți pregătiți pentru a afla cine sunteți voi cu adevărat!

Acesta a fost raportul nostru săptămânal.
Utilizați forța voastră interioară pentru ca permanent să vă pregătiți pentru noile realități. 
Gândiți liber pentru a fi liberi, dar evitați libertinajul! 
Uitați de preceptele și dogmele voastre bisericești. 
Dumnezeu a depus sămânță în fiecare dintre voi, nu în zidurile catedralelor sau sub patrafirul preoților. 
Împărăția Cerurilor va fi cu adevărat accesibilă și pentru fiecare dintre voi.

 Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!

www.paoweb.com/sn112415.ht


Un comentariu:

  1. NAMASTE TRADUCĂTORULE,NAMASTE FIINŢE MUULT IUBITE. SĂ ÎNCEAPĂ MAREA SĂRBĂTOARE A UMANITĂŢII ! VĂ MULŢUMIM ÎNALŢI MAEŞTRII ASCENSIONAŢI ASHTAR,LORD SANANDA,ANESH,ARCTURIENI,HATORY,SIRIUSIENI,VENUSIENI....TUTUROR VĂ MULŢUMIM ŞI PLINI DE ÎNCREDERE VĂ URMĂM !

    RăspundețiȘtergere