Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 octombrie 2015

Mesajul Arhanghelului Haniel pentru perioada 5-11 oct. 2015

[6 oct.2015; channeler Gulcin Onel (Mavinin Sesi)]
Traducerea Const.Mihăilescu

În această perioadă, voi creșteți în gândire, în pașii pe care-i faceți, în decizii. Cei care nu fac niciun progres sunt lăsați în urmă unul câte unul. Toate tiparele voastre comportamentale create și înrădăcinate în ființa voastră și care se bazează pe energiile vechi, dar care au devenit obișnuințe, gândurile voastre, haosul emoțional, toate ies acum la suprafață și cer să vi le recunoașteți și să le eliberați. Procedând astfel, vă puteți asigura creșterea, evoluția rapidă. 
Orice a fost înghețat în ființa voastră, în comportamentul și gândirea voastră, începe acum să se dezghețe. Observați acest fenomen, aveți curajul de a vi-l asuma și eliberați-l, căci nu vă mai folosește.
Puteți avea o atitudine de incitare la acest proces de irezistibilă decongelare, dar personalitatea și voința voastră pot limpezi situațiile și elibera calea de înaintare. 
Priviți cu încredere la magia cu care se derulează fiecare moment, căci acum există o magie în multe dintre faptele și întâmplările cotidiene.
Haosul cu care vă confruntați este unul inevitabil dar constructiv. Vă deplasați prin perdele de fum, dar traversându-le, vă apropiați de lucrurile noi, lucruri proaspete, în care se simte respirația noilor energii. Această nouă prezență apare la suprafață și vă provoacă să priviți în alt fel împrejurimile, gândurile voastre par a avea un alt curs, o altă țintă. Chiar starea voastră emoțională se modifică și se extinde. 
În faptele cotidiene, în desfășurarea evenimentelor sau a întâmplărilor mărunte, aveți impresia că apare un anume element de noutate, poate puțin mai ciudat, mai neobișnuit, și totuși, ceva pare a vă spune că sufletul vostru nu e luat prin surprindere; pentru el pare să fie vorba de ceva pe care l-a cunoscut cândva, l-a mai întâlnit aievea. Și sufletul vostru nu se înșeală.

Dragoste și Lumină
Arhanghelul Haniel
Sursa: http://lightworkers.org

Un comentariu:

  1. Și eu care cream ca este doar entu ziasm! Se pare că este mai mult! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere