Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 septembrie 2015

SaLuSa, 17 sept. 2015

( 17 sept 2015; channeler Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu

Primiți dovada schimbărilor care sunt în curs de desfășurare și, deși ați avut dezamăgiri în trecut, mulți dintre voi vă bucurați deja de beneficiile lor. Comparând stările pe care le-ați avut anterior cu cele actuale, unii dintre voi ar trebui să simtă diferitele energii aflate în jurul vostru mai ales că nivelul lor a crescut foarte mult în ultima perioadă.
A fost o acumulare lentă, dar pozitivă ,de-a lungul ultimilor ani, acumulare care este pe cale de a atinge vârful, aducând cu ea o ridicare remarcabilă a conștiinței. Efectul general va fi unul care trezește mult mai multe persoane la adevăr, astfel încât să le determine să ia decizia de a se desprinde de influența întunecaților.
Dragilor, Lumina a realizat o victorie asupra forțelor întunecate, punându-le în imposibilitatea de a mai putea subjuga rasa umană.
Modificările vor veni acum destul de repede, și ele vor pune bazele unei noi ere, unde libertatea va fi restaurată și se va înfăptui un salt în primirea beneficiilor care până acum v-au fost refuzate.Totul este pregătit și se va înfăptui imediat ce circumstanțele o vor permite.
Aveți rabdare căci este vorba de modificări fundamentale, care se vor produce într-o conjunctură favorabilă a câmpurilor electro-magnetice.
Problema cea mai importantă, în prezent, este eliminarea definitivă a influenței celor întunecați care încearcă să se interfereze cu viitorul vostru.
Într-o bună zi, atunci când veți arunca o privire retrospectivă, vă veți da seama că viețile voastre din dualitate nu au fost chiar inutile căci, prin experiențele pe care le-ați avut, unele triste sau chiar dramatice, v-ați asigurat o creștere importantă a nivelului vostru de cunoaștere și de conștiință. Mulți, poate chiar majoritatea, ați crescut ca pasărea Phoenix, din propria voastră cenușă. Lunga voastră existență, măsurată în eoni, a cunoscut, pe total, o creștere în spiritualitate, care poate fi măsurată și apreciată acum la sfârșit
de ciclu. (Nota C.M.: luat din alt mesaj >„ Noi știm cât de greu v-a fost, căci și noi am trecut prin asta. Voi aveți însă marele noroc că sunteți înconjurați de frați și surori din univers, care sunt aproape de voi și vă inspiră acțiunile cele mai favorabile, dar și acționează pentru protejarea sistemului vostru planetar. Nu vă mai repetăm de câte ori am înlăturat pericole iminente care vă vizau în mod direct. E suficient dacă avem satisfacția că v-am fost de folos.”). 
A fost greu, și chiar acum unele suflete mai sunt încă în procesul de compensare a vechilor acumulări karmice; aceasta și ținând cont că se impune cu necesitate, în această fază a dezvoltării să vă încheiați călătoria fără restanțe.
Să știți că fiecare dintre voi s-a oferit (la nivel de suflet) să aibă acele experiențe pe care și le-a ales și care-i asigurau cea mai convenabilă evoluție, astfel încât, nu ar trebui să existe cineva care să învinovățească Ierarhia pentru tot ceea ce a pătimit el. Până la urmă totul este pe punctul de a se transforma într-o mare izbândă.
Vă garantăm că pentru tot efortul depus sunteți iubiți foarte mult și sunteți văzuți în adevărata voastră măsură, adică mult mai importanți și mai mari decât o credeți voi. Deci, dragilor, „capul sus și pieptul înainte!” și mulțumiți chiar și energiilor vechi care acum își încheie misiunea, căci ele v-au slujit de-a lungul existențelor voastre. 

Așa cum am menționat recent, sufletele care sunt mai avansate, pot ajuta și pe cele rămase mai în urmă, în limita disponibilităților de care dispun, astfel încât să nu-și pericliteze propria evoluție. Ajutați-i pe cei încă adormiți să se trezească la realitate.
Toți trebuie să conștientizeze faptul că ceea ce se întâmplă este spre binele lor, și, deci, nu trebuie să privească cu reticență sau teamă evenimentele prin care vor trece. Unii sunt atașați de realizările lor materiale din 3D și nu vor să părăsească această ambianță. Dar ar trebui să înțeleagă că în dimensiunea superioară în care se pregătesc să ajungă, condițiile de viață sunt infinit mai bune. Pe de altă parte, pentru toate realizările onest obținute pe Vechiul Pământ, vor primi un bonus care să-i ajute la stabilizarea lor pe Noul Pământ. Creatorul recunoaște strădania și determinarea celor cinstiți pentru a avea succes în viața din dualitate (pe plan spiritual, mai cu seamă), și le promite că se vor bucura de roadele muncii lor cinstite.
Încet, dar sigur, veți afla adevărul despre istoria și locul înălțat în care ați apărut pentru prima oară în Univers. O parte le veți afla de la prietenii voștri din univers, care vă monitorizează și vă privesc cu admirație. De altfel, ei așteaptă cu mare nerăbdare să vă întâlnească, în faza în care și voi veți fi complet conștienți de această întâlnire.
 Trebuie să cunoașteți că realizările voastre se răsfrâng benefic asupra universului căruia-i aparțineți, deci și asupra lor. În timp, veți înțelege pe deplin, la ce ne referim; deocamdată ar fi prea mult pentru voi dacă am încerca să detaliem subiectul. Este suficient dacă rețineți că IUBIREA este forța și cuvântul cheie care vă poate asigura succesul.

Acolo unde este posibil și necesar nu faceți rabat la odihnă, căci ființa voastră este asaltată de multele transformări prin care trece, chiar dacă voi sunteți conștienți doar de o mică parte dintre ele. Puțin a mai rămas până când toate grijile și îngrijorările voastre vor dispărea. Răbdare și Curaj!
Fiți siguri că cei care doresc să intre „prin efracție” în viața voastră, vor fi opriți. Așa cum am menționat mai înainte, Pământul a fost ținut în carantină, dar protejat de flota de Starships, care v-a însoțit și v-a asigurat călătoria și neintervenția forțelor întunericului. Ați fost mereu în siguranță și la aceasta ne-am adus și noi contribuția. 
Dragilor, despre viitorul vostru nu putem vorbi decât de bine.
Credem că nu peste multă vreme vor fi fost realizate toate condițiile debarcării noastre pe Pământ, pentru ca, în sfârșit, EVENIMENTUL să se producă.
 Știm că unii dintre cei cu copii vă faceți griji cu privire la viitorul lor; dorim să vă asigur că acestea vor fi bine îngrijiți (n.m.: se referă la situațiile în care va exista o mare diferență de vibrație între copii și părinți, mai ales în cazul copiilor veniți în ultima perioadă, ei fiind, de regulă, suflete foarte evoluate). Unii s-au încarnat deja în dimensiuni superioare, având în vedere, în special evenimentele care urmează. Ele sunt suflete care au  multe de oferit și vor fi de un imens ajutor atunci când va fi nevoie de cunoștințele lor avansate.
Într-adevăr, unii se nasc lideri și abilitățile lor psihice și alte calități vor fi binevenite. Pe măsură ce vă mutați în Noua Eră, vă veți dezvolta abilități speciale, coroborat cu extinderea și multiplicarea sistemului vostru de chakre.
Evoluția nu se oprește niciodată și astfel viața va progresa din ce în ce mai mult.
De exemplu, unii dintre voi au deja calități telepatice, calități care cor deveni naturale și se vor regăsi la toate ființele umane.
Voi puteți ajuta și accelera acest proces care concură la  crearea viitorului vostru, prin gândurile, dorințele și acțiunile voastre. Este imperativ să nu acceptați gânduri negative căci ele atrag alte gânduri încă și mai întunecate (n.m.: de fapt, gândurile negative persistente, sunt adevărate ancore care se leagă la câmpurile energiilor negative, cărora le asigură o cale de acces spre ființa noastră).
Opoziția față de acceptarea gândurilor negative va deveni mult mai eficientă, pe măsură ce frecvența de vibrație a ființei crește.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și, de la un timp, mă simt destul de aproape de voi. Vă stau la dispoziție, dacă aveți nevoie de ajutorul meu. Puteți apela la mine. Sunt la un singur gând distanță de voi. Încercați și veți constata că sunteți ajutați.
Ne bucurăm că serviciul nostru de asistență a umanității începe să se obțină din ce în ce mai repede și progresează, pe măsură ce voi vă ridicați frecvența de vibrație.  Ce aproape sunteți de finalizarea călătoriei voastre!!
Eu știu că festivitățile de primire pot începe.
Mulțumesc SaLuSa
Mike Quinsey
http://firstcontactgroundcrewteam.com

Notă de la Mike: Am inclus următorul mesaj, primit pe 27 nov. 2011. Acesta deoarece răspunde multor întrebări formulate de pământeni și legate de Ascensiune.

Mesaj de la Consiliul Andromedan.
(27 nov.2011)

Întrebări adresate Consiliului de către pământeni.

(selecțiuni)

Întrebarea 6: cum vom ști noi, oamenii Pământului, că am trecut în 4D?
Răspuns: mai întâi trebuie menționat că această trecere (transformare) nu va fi instantanee, va fi un proces destul de lin. Metamorfoza din ființă 3D în ființă 4D nu va fi dureroasă. Totul se referă la transformarea structurii celulare. Asta include o trecere de la un corp foarte dens la unul mai rafinat, mai ușor și mai suplu, cu modificarea corespunzătoare a dimensiunilor. 
Corpul vostru fizic va fi mai înalt, literalmente mai ușor, ca masă. Veți avea o greutate de doar 10% din cea existentă acum. Gândiți-vă că moleculele voastre nu se vor mai baza pe rețeaua carbonului ci pe cea a cristalului (siliciu). Membrana celulelor existente în 3D se va transmuta într-una cristalină. În concluzie, nu veți mai avea corp pe bază de carbon ca în 3D, ci unul de cristal. Asta va face ca centrul fiecărei celule, să fie penetrat de lumină. Corpurile voastre 4D vor fi, într-adevăr, foarte translucide.
Miezul, centrul, fiecărei celule va fi infuzat cu lumină. Densitatea în 4D va fi mai mică decât în 3D.

Toată lumea va fi relativ înaltă și subțire, ca statură, aceasta datorându-șe în totalitate formei rețelelor cristaline. Cum am spus, veți fi mai ușori și, printre altele, aceasta va însemna o rarefiere, ceea ce va înlesni pătrunderea mult mai ușoară a luminii în corp. Alt fel spus, vă va dispărea actuala opacitate și veți deveni mult mai translucizi. Copiii voștri se vor transforma, de asemenea, dar, în ceea ce privește aspectul dat de vârstă, se va prelungi mult fiecare etapă, ținând cont că „linia de timp” va fi total modificată. Toată această evoluție de la copil la vârstnic se va întinde pe mii de ani. În ceea ce privește pe adulții care au ales să rămână pe Vechiul Pământ, timpul lor de schimbare va fi într-un interval de 32-35 de ani (?)
În ceea ce privește înălțime, ca o comparație: un bărbat de înălțime medie în 3D, va avea  aproximativ 7 ft (2,1 m.) în 4D, care este o înălțime medie pentru această dimensiune. O femeie de pe Pământul actual, înaltă de 1,70 m, în 4D va fi înaltă de cca 1,8 m.
În ceea ce privește greutatea, în 4D un bărbat va cântări (45 –65) kg. iar o femeie, în jur de (25 –30)kg.
Toată lumea va fi relativ proporționată, ca raport între talie (corpolență) și înălțime. Din nou, aceasta se va datora trecerii de la structura celulară de carbon la cea de cristal (siliciu).
În ceea ce privește starea generala de sănătate, oamenii de pe Pământul 4D (Noul Pământ) vor fi foarte sănătoși și plini de lumină. Prin trecerea în 4D, pe Pământ nu vor mai putea exista boli, așa cum există în 3D.
Intrebarea 7: Dacă vom fi așa de sănătoși și bolile de orice fel vor fi eradicate, cât timp vor trăi oamenii în 4D, pe Noul Pământ?
Răspuns: Răspunsul vă va face plăcere. Apreciind după sistemul vostru actual de măsurare a timpului, ființele umane din 4D vor trăi minim 6.000 de ani și maxim 10.000 de ani. Trebuie însă remarcat că există 12 octave (trepte) de conștientizare în fiecare dimensiune superioară, de la 4D în sus. E mult de experimentat pentru a le parcurge pe toate.
Vă rugăm să țineți cont că am utilizat acești termeni, raportându-ne la anii de pe actualul Pământ 3D. Asta se va schimba o dată ce planeta ascensionează în 4D. Planul este ca această trecere completă a Pământului în 4D să aibă loc pe 20 ianuarie 2014 (Nota C.M.: termen care după cum vedem a fost depășit, acum, noi aflându-ne în septembrie 2015; mă rog, cauzele le cunoaștem și ni se datorează).
În orice caz, în 4D, veți trăi o foarte lungă viață (iarăși, raportându-ne la timpul măsurat de voi acum) până să ajungeți în 5D.
Intrebarea 8: Noi ne gândim la vindecarea completă a corpului fizic existent, dar ce se va întâmpla cu cei bolnavi de autism, cei retardați mintal, cei cu sindroame incurabile, cei cu alte diferite boli mintale?  ?
Răspuns: Am înțeles cu siguranță gravitatea acestei probleme. "Echipa medicala / asistență medicală” de pe Biosfera Primară va ajuta, asista și consilia acele ființe care au probleme speciale de adaptare în 4D.
Să nu uităm de faptul că în 4D voința de a scăpa de unele tare este puternică și poate aduce vindecarea. Când nivelul de conștiință va atinge o anumită valoare, ființele cu aceste deficiențe pot acționa prin voință. Nu este chiar atât de complicat, dacă aveți în vedere că, de fapt, totul este o chestiune a valorii frecvenței de vibrație (care în structura cristalină nu mai este insurmontabilă)
Iar "Asistența medicală” din Biosfera Primară, sau specialiștii din celelalte 11 Consilii  Andromedane, cu echipe staționate în biosfera sistemului solar și planetar, pot folosi diferite frecvențe de rezonanță sonică sau diverse alte înalte tehnici pentru a rezolva, corecta, atenua sau ajusta diversele tipuri de infirmități sau deficiențe umane.
Important este să cunoașteți că toate acestea sunt curabile, își pot găsi rezolvarea. Sigur, problemele fiind diverse, și rezolvările, sau durata acestor tratammente, pot cuprinde o paletă întreagă rezolvări și soluții. În definitiv, corpul uman este un instrument care poate fi perfect acordat.
Intrebarea 9: Am înțeles cum va fi în 4D, dar sunt și alte aspecte legate de corpul uman: dantura stricată sau lipsă, distrofii musculare, paraliziile cerebrale, sau cei care s-au întors din războaiele din Golf sau din Afganistan, cu sănătatea mintală complet distrusă, boli psihice, cu brațe sau picioare amputate, cu aceștia cum rămâne? 
Răspuns: Ofițerul Medical Sef, al Biosferei Consiliului Andromedan ne răspunde acum următoarele: "Mulți oameni au pus acest tip de întrebare. Da, transformarea corpului 3D într-un corp 4D va eradica bolile existente și toate bolile cunoscute, inclusiv malformații congenitale, diverse sindroame, pierderea membrelor, dinții stricați sau lipsă, auz sau văz defectuos, carențele aduse de bătrânețe - toate acestea vor fi rezolvate în condiții foarte bune. Din nou, amintiți-vă că trupul vostru nu va mai fi același, nu va mai avea aceeași substanță. Veți avea un corp viguros, complet și sănătos.”
Întrebarea 10: OK! Să revenim la 5D. Ca să trecem din 4D în 5D, va trebui să murim?
Răspuns: Nu, nu, ai înțeles greșit. Ideea este că nu vei mai muri. Amintește-ți că de la 4D în sus, nu mai există timp. Tu nu vei mai experimenta timpul. Însăși noțiunea de timp va fi caducă.
Deci, oamenii Pământului care vor trăi în 4D nu vor mai muri.
Pentru ca o ființă să fie anihilată ar trebui să facă mereu alegerile cele mai defavorabile, pentru ca asemenea lucru să se întâmple. Oricum aceste cazuri sunt foarte, foarte rare.  (Nota C.M.: amintiți-vă de ”sufletele pierdute”)

Atunci când o persoană 4D ajunge la punctul în care el sau ea a împlinit venerabila vârstă de 6.000-10.000 de ani (după măsura voastră actuală), și dacă cel în cauză consideră că a învățat suficient, a contribuit satisfăcător la progresul societății, și nu ar mai avea ce învăța în dimensiunea 4D,  atunci își va programa momentul când va avansa în următoarea dimensiune 5D, printr-o creștere corespunzătoare de vibrație. Va începe, în acest fel, un alt set de experiențe, care-i vor îmbogăți cunoașterea și-i vor ridica conștiința la un nivel superior.
Încă o dată: totul este o chestiune de vibrație, care atrage după sine noi capacități, noi abilități, noi experiențe. 
Rețineți: VOI NU MURIȚI!


Link-ul original a fost: http://andromedacouncil.com/page05.html

2 comentarii:

  1. salusa îmi place foarte mult :)
    mulțumesc, și s-auzim de bine

    RăspundețiȘtergere
  2. SaLuSa Multumesc foarte mult cu multa multa recunostinta Asa este ,asa va fi ,, astept sa ne vedem de simtit ne simtim la nivel energetic ,,,Namaste tuturor,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere