Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 septembrie 2015

Mesaj de la Generalul Kevin Radetsky

5 sept. 2015
Traducere Const Mihăilescu

Dat de (spiritul) generalului Kevin Radetsky prin telepatul AH, care preferă să rămână anonim.
Am ajuns la membrii binecuvântatei Organizații a Celei de a Doua Veniri. Organizația are câteva perspective în acest punct critic. Intenția noastră de a furniza anumite informații prin intermediul acestui canal uman (scrib) se justifică prin dorința de a contribui la creșterea nivelului de conștiință și conștientizare ale oamenilor de  pe Pământ, aflați acum în procesul de tranziție, proces foarte important pentru draga Urantia (n.m.: vechea denumire a Pământului).
Lunga perioada de întuneric care a existat pe planetă, a „infectat” populația într-o asemenea măsură încât s-a generalizat și justifică expresia că ați fost „ legați la ochi”. Adevărurile despre controlul minții, manipularea și minciuna vor fi scoase la iveală cu toată claritatea, prin acțiunea inconfundabilă a luminii.  
Dorim să vă informăm, prin intermediul dragilor membri constitutivi ai acestei Organizații, că timpul schimbărilor profunde și masive este foarte aproape pe această planetă, schimbări care se referă atât la ființa planetei cât și a umanității de pe ea. 
Pregătirea pentru fiecare dintre voi este vitală, chiar acum și în perioada imediat următoare, perioadă destul de scurtă dar foarte intensă, chiar tumultoasă dar și destul de tensionată, în care se va produce „un haos controlat”
Noi insistăm, chiar vă implorăm, dacă este nevoie, să faceți tot ceea ce mai depinde de voi, și să nu tratați cu ușurință sau indiferență apelurile care vi se adresează. Luați, vă rugăm, în serios mesajele care vi se transmit de ceva timp, de către diferiții slujitori ai Luminii, de ghizii voștri spirituali, de îngeri (inclusiv îngerii voștri păzitori). Fiți îndrumători ai celor care doresc sincer să afle și să se pregătească, dar nu le impuneți nimic. Doar vorbiți-le și comunicați-le mesajele noastre.
Vă îndemnăm să chemați, să invocați prezența și sfatul celor al căror suflet a trecut „dincolo”, căci mulți dintre ei au deja un nivel de conștiință suficient de ridicat pentru a cunoaște ce se întâmplă acum pe Pământ. 
Multe și diverse sunt sursele divine care își dau concursul la reușita voastră; ei sunt gata să vă ajute, să vă clarifice asupra tuturor aspectelor și asupra evenimentelor prin care veți trece. Fiți însă selectivi! Cine vrea să vă îngrozească, să vă panicheze, NU ESTE DIN LUMINĂ. Faceți însă deosebirea între intenția cuiva de a vă panica și intenția de a vă informa corect asupra evenimentelor, chiar dacă unele dintre ele vor fi, pentru unii, mai dure.  
Dar, foarte ușor nu va fi pentru nimeni, căci vă veți confrunta cu situații mai dificile decât cele pe care le-ați întâlnit până acum. Păstrați-vă calmul, fiți înțelepți și încrezători! Amintiți-vă în orice situație că nu sunteți singuri, că numeroase ființe celeste vă supraveghează și sunt gata să vă ajute. Când credeți că va fi cazul, chemați-i. Invocați-le prezența și ajutorul. Rețineți că veți fi ajutați DOAR dacă o veți cere.
Păstrați-vă stăpânirea de sine și echilibrul; rămâneți centrați pe inima voastră! În perioada de vârf a evenimentelor, puțini dintre voi vor avea timp să se mai ocupe și de ceilalți. De aceea, dacă vreți să le fiți de ajutor, faceți-o acum.

Eliberați orice credințe care v-au fost inoculate de religie, de „binevoitori”, de necredincioși, de materialiști etc. 
Nu lăsați ca între voi și Divinitate (Dumnezeu și ajutoarele sale) să se insinueze falși sfătuitori. 
Lumina Divină stă ca un far strălucitor asupra ființei voastre; pe unii dintre voi îi scoate din amorțeală. Aveți credință! 
Fiți binecuvântați!

Sursa: http://lightworkers.org

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Fi BINECUVÎNTAT TRADUCĂTORULE,MULT FOLOS ADUCI SUFLETULUI MEU DAR ŞI ÎNŢELEGERE ADEVĂRATĂ ASUPRA VALORILOR PE CARE TREBUIA SĂ PUN PREŢ DE LA NAŞTEREA MEA ! E un păcat că NU AM ŞTIUT ? ?? ???

    RăspundețiȘtergere