Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 septembrie 2015

Evacuarea planetară .. planul s-a schimbat, explicație. (III)

De la Christ Mihail, Soltec, Monjoronson ESU, Lady Nada și Mantustia, 
(30 aug.2015; channeler: Leonette)
Traducere Const.Mihăilescu)
(continuare)

Christ Mihail: Acum, dau cuvântul lui Monjoronson.
Monjoronson: Ne întâlnim din nou în momente de bun augur pentru ca eu să vin în numele Justiției pentru a mă pronunța asupra măsurilor care au fost luate pentru asanarea acestei situații de pe planeta voastră.

Este o eroare să credem că echipa care și-a adjudecat această misiune de salvare și-a început activitatea, de instaurare a dreptății, doar de curând. Lucrarea de redresare și echilibrare a început imediat după ce a avut loc Rebeliunea Luciferică, însă, de puțină vreme s-a acceptat o activitate de compensare a faptelor anormale și abuzive care au fost comise împotriva planetei, atât la nivel fizic (material) cât și non-material.
Noi am fost acolo după ce s-a produs Rebeliunea Luciferică dar doar recent ni s-a permis să procedăm la filtrarea rămășițelor „inferioare” rezultate din acea rebeliune și localizate în tărâmurile de jos. 
Această completare de misiune ne-a  fost facilitată prin grație de către Christ Michael, care, având în vedere multitudinea de motive și implicarea multor personalități, care au avut manifestări în planul fizic al acestui tărâm, a permis acest tip de activitate, pentru un timp limitat, ca urmare a posibilității reale ca planeta să intre încă o dată în aliniere divină.               

Această oportunitate a fost oferită câtorva, cu disponibilități, dar încă destul de puțini. În orice caz, timpul alocat de Christ Michael este foarte scurt, ceea ce ne impune nouă, celor care ducem la îndeplinire această activitate, o grabă justificată. De asemenea, doresc să subliniez faptul că responsabilitatea pentruuncreation” (n.m.: presupun că înseamnă „anihilarea a ceea ce s-a creat greșit”) revine "Celui Vechi de Zile" („The Ancient of Days”- Veteranului) care participă cu puteri legitime și responsabilități pentru "disiparea" energiilor, anulând frecvențele discordante și re-integrând elementele dezinfectate” înapoi în "întreg".
Rolul meu, în această activitate specială, este de a investiga și a concluziona asupra treburilor oamenilor, făcând, totodată, recomandările necesare pentru luarea măsurilor corespunzătoare, și care vor fi înaintate autorităților competente

Cum planeta se apropie de această etapăo piatră de hotar în ascensiune glorioasă, va fi nevoie de o rapidă sortare ("fast track"),  a locuitorilor, în conformitate cu nivelul de vibrații la care au ajuns și cu destinațiile dorite de suflete.
Pentru a simplifica înțelesul celor afirmate acum, permiteți-mi să spun că fiecare ființă umană (n.m.: și nu numai, cred) va fi îndrumată și va merge acolo unde corespunde cel mai bine nivelului său de evoluție și trezire.
În cursul investigațiilor mele am reușit compilarea multelor informații pentru a determina adecvarea cea mai bună a fiecărei ființe, ocazie cu care am stabilit și tipul de reabilitare care-i este necesar. Totodată, am recomandat măsuri corespunzătoare care vor fi luate în cazul celor care au ales în mod deliberat o cale în antiteza vieții recomandată de DUMNEZEU
În calitatea voastră de co-creatori, aveți dreptul, prin liberul vostru arbitru, să vă determinați propriul destin, excepție făcând cei încă „necreați” (n.m.: cred că este vorba de cei procreați dar existenți la acel moment în starea de făt, adică încă nenăscuți).
De fapt, auto-determinarea propriului destin va fi un proces continuu, ori de câte ori cei care aleg ulterior să revină în Lumină și să se alinieze Legilor Cosmice.

Mai mult încă, pe măsură ce planeta se va opri din rotație, ajungând la momentul balansării (n.m. momentul de „trecere prin zero”), timp în care „își va ambala motoarele” pentru a-și relua mișcarea, toate formele-gând nealiniate, și neconforme vibrațional nu vor mai avea timpul necesar să se atașeze la planetă.

Forța dată de "masa în rotație" poartă în ea un impuls, ceea ce va facilita ca "atașamentele" să se mute în zonele care vor fi alese în conformitate cu forța de împingere a acestui impuls.

În cazul în care "masa în rotație", în acest caz, planeta, se oprește și „atârnă”, impulsul de asemenea, va înceta să mai existe, pentru un moment. Ca urmare a forței de inerție, va apărea un moment de "relaxare” a ”atașamentelor” (n.m.: adică a formelor-gând „neconforme” atașate planetei, dar care nu-și  mai au locul pe planetă).
Imediat ce aceste forme-gând nu vor mai fi „agățate” componentelor de bază ale câmpurilor energetice ale planetei, ele, detașate fiind de planetă, vor fi valorificate la nivel de colectivitate pe „domenii de energie” (n.m.: eu interpretez ca fiind vorba de dimensiuni inferioare) unde vor fi conduse de echipa „Celui Vechi de Zile”.
Așteptați-vă ca, atunci când aceste forme-gând se vor detașa, indiferent dacă în fizic sau psihic, se vor manifesta complet incoerent și cu totul incomprehensibil.

Este imperativ pentru mine vă reamintesc în acest moment, că legile care guvernează pre-dispunerea sufletelor, permit fiecăruia să-și facă propria alegere în această chestiune.
În circumstanțele actuale de "nu știu", nu se poate determina, ceea ce este cel mai bine pentru tine și încă și mai puțin pentru altul.
Fiecare se va afla la acel moment la nivelul de înțelegere pe care i-l va permite conștiința și frecvența de vibrație.

Rolul meu este de a asigura "sistemul este curățat și pregătit" și, o dată ce revoluția planetei se va fi încheiat, leagănul vieții să primească acel impuls care va crea acele forme de gândire care au la bază idealurile nobile. 

Rămâneți în pace și să știți că totul se află în mâini bune și totul este echilibrat, în conformitate cu cele mai înalte idealuri Cosmice.
Eu sunt Monjoronson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu