Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 septembrie 2015

Evacuarea planetară .. planul s-a schimbat, explicație. (II)

FOARTE IMPORTANT !
De la Christ Mihail, Soltec, Monjoronson, ESU, Lady Nada și Mantustia.                                          
(30 aug.2015; channeler: Leonette)
Traducere Const.Mihăilescu)
(continuare)


Soltec:
Salutări! Mulțumesc ție celui care ajuți la preluarea și retransmiterea acestui mesaj!
Voi încerca să explic, din punct de vedere geofizic, ceea ce se întâmplă acum și ceea ce este de așteptat să apară.
Planeta este în prezent „ nesigură”("stuttering") în revoluția ei de tranziție (IT). Prin situații aproape similare, planeta a mai trecut în lunga sa istorie. De fiecare dată, au avut loc modificări de frecvență, un anumit grad de volatilitate, indecizie sau neputință, care se manifestau prin anomalii în mișcarea ei de corp ceresc. De data aceasta, lucrurile sunt mult mai dure: manifestarea de tip "stuttering" a planetei este un "spasm", o mișcare de convulsie, care anunță sosirea unor schimbări după un alt model de manifestare. 

În cazul în care frecvența și volatilitatea "stutterings" devin extrem de profunde și frecvente, atunci, acestea sunt dovezi indubitabile că planeta intră într-o fază de izolare, de ieșire din aliniere, de mișcare necontrolată care poate conduce chiar la oprire.
Soltec
Au apărut vârtejuri energetice de spin care se rotesc stânga-dreapta în centrul polului nord și dreapta-stânga în centrul polului sud ale planetei. Aceste vârtejuri energetice crează o legătură sau o articulație cu mijlocul sau "burta" (ecuatorul, n.m.) a planetei. Vreau să știți că „burta”este centrul emoțional al planetei.
Așa cum a menționat mai înainte Christ Mihail, diferitele forme energetice emanate de gândurile și faptele ființelor (umane, în primul rând) au un impact puternic asupra corpului fizic și emoțional al planetei. 
Centrul emoțional al planetei simte efectiv, impactul energiilor care-i asaltează corpul. Centrul emoțional transmite aceste frecvențe de-a lungul vârtejurilor energetice create, printr-o legătură care se realizează cu centrul „burții” planetei.
De fiecare dată când se întâmplă ceva important în domeniul de aplicare a gândirii negative sau al faptelor reprobabile, care provoacă scăderi bruște ale frecvenței de vibrație sau căderi de amplitudine, „pietre” sau ”lovituri”, mai mult sau mai puțin puternice, zguduie planeta și provoacă apariția unor cicloane (vârtejuri) energetice care se manifestă și se propagă spre exterior, evident, printr-o mișcare spiralată, reverberându-se de-a lungul "membranei aurice" a planetei.

Voi, ca ființe sensibile legate de planetă (fizic, mental și emoțional) veți experimenta implicit aceste "șocuri". Astfel de "șocuri" manifestate pe planetă, au o gamă largă de efecte, precum: anomalii meteorologice (furtuni, ploi torențiale, taifunuri, grindină, alunecări de teren, inundații în unele locuri și secetă cumplită, deci și incendii, în altele), dezastre prin mișcări tectonice etc, toate finalizate cu distrugeri materiale, pierderi de vieți (omenești și nu numai), dar și manifestări aberante ale viului (animale și oameni). 
Aceste calamități și devieri comportamentale, sunt cauzate de formele-gând care nasc imense cantități de negativitate. Toată această negativitate hrănește formele-gând, energii care au un impact puternic și se transmit centrului emoțional al corpului planetei. 
În această „sarabandă” a dezastrelor se crează un cerc vicios care se poate amplifica dincolo de orice nivel de suportabilitate atât din partea planetei  (ca entitate) cât și a viului de pe ea și din interiorul ei.
Adăugați la aceasta și influența "afluxului" câmpului energetic obișnuit  al cosmosului dar, mai ales, a centurii fotonice ajunsă foarte aproape de voi, și care este destinată aducerii unor energii menite să crească mult (exponențial) nivelul de conștiință și conștientizare al civilizației umane. Mă refer inclusiv la "principii" ale materiei care fac obiectul fizicii sub-atomice.
Prin urmare, aceste valuri de puternică energie fotonică au un impact din ce în ce mai mare asupra corpurilor fizic, mental și emoțional ale planetei dar și asupra tuturor formelor de viață de pe planetă. Toate se întâmplă și se accelerează acum la încheierea acestui ciclu cosmic.

Aceste Mari Cicluri Cosmice sunt revoluții universale care se rotesc pe spirala ascendentă a evoluției tuturor lumilor universurilor, fără excepție. Scopul este ca, periodic, să se facă un bilanț al modului cum s-a desfășurat procesul evolutiv și să se opereze corecțiile necesare, pentru ca întreaga creație să urmeze Programul Divin de Evoluție a Lumilor, fără să apară dezechilibre între sisteme și Sistemul General.

Această planetă, a ajuns la sfârșitul revoluției sale ciclice într-o serie de etape, acumulând un nivel destul de mic de experiență, în mii de ani de existență, de când a apărut viața pe Pământ. A fost mult, a fost puțin? La cât s-a străduit, umanitatea nu putea să depășească stadiul de evoluție actual. 
Este timpul pentru ca planeta să se mute la un alt stadiu de dezvoltare, în concordanță cu  propriile-i dorințe și ambiții. Se putea mai mult? O, da, mult mai mult! Dar astea v-au fost alegerile.
Acum este programată ascensiunea planetei, care va fi însoțită de toți cei care și-au dorit și s-au străduit să evolueze. Aceste ființe vor fi ajutate să urce împreună cu planeta.

Dragilor, având în vedere cele expuse până aici, îmi propun să vă comunic ce se poate anticipa pentru viitorul imediat și ulterior.
Noi evaluăm acum datele rezultate din măsurătorile de pe planetă: energetica rezultată din gândurile și acțiunile locuitorilor planetei, statistica evenimentelor și tendințele acestora, caracteristica și energetica tornadelor și furtunilor, distribuția precipitațiilor, nivelul poluării, etc. pentru a putea decide exact asupra secvențelor următoare ale evenimentelor planetare. Decidem asupra valorii parametrilor în care să aibă loc evenimentele viitoare, având în vedere nivelul necesităților de recuperare a decalajelor, fără însă a depăși anumite limite de suportabilitate de către planetă și de partea omenirii aflată în procesul de ascensionare.
Calendarul acțiunilor la nivel planetar sau regional se elaborează în funcție de toate aceste rezultate.
Din păcate, există și posibilitatea blocării evoluției sistemului planetar. Suntem într-o consultare permanentă cu Gaia de a cărei decizie vom ține cont, în primul rând. Dacă forța vitală a planetei va fi amenințată, vom bloca înaintarea până la reevaluarea situației de la acel moment, și vom accepta debarasarea planetei de tot ce o obstrucționează și o „sufocă”. Nu putem risca soarta planetei și a celor merituoși. La acest moment, putem doar aproxima că acțiunile de stopare a înălțării par a fi iminente. 
În acest caz, vom interveni cu severitate pentru a salva viața planetei. Aceste acțiuni seamănă foarte mult cu eforturile de la nașterea unui copil: dacă intervin complicații și dacă viața mamei este în pericol, se sacrifică copilul. 
Prin amploarea lor, evenimentele nu vor putea trece neobservate. Deja mulți dintre cei care au atins un anumit nivel spiritual, sau au un simț de observare mai pronunțat, au devenit conștienți că ceva se întâmplă și pare a ieși de sub control. Ei observă ce se întâmplă în jurul lor și au imboldul de a reflecta asupra acestor evenimente și întâmplări. 
Se poate observa de oricine o modificare a iradierii solare.
Puteți constata singuri amploarea unor dezastre (aparent) naturale. 
Problemele de mediu s-au acutizat, ele având un puternic impact asupra duratei de viață și a sănătății.
Lungimea zilelor și a nopților se va modifica ceea ce va începe să afecteze viața florei și animalelor (inclusiv a omului) dar chiar și viața regnului mineral. 

Producția de alimente va fi modificată deoarece ciclurile de cultură vor fi afectate. 
Ciclurile care afectează mareele oceanelor, mărilor și râurilor mari vor fi perturbate. Aceasta va însemna producerea de inundații și devastări pe suprafețe mai întinse decât de obicei.
                       
Plăcile tectonice se vor deplasa, se vor împinge și vor căuta să-și ocupe locul care să le asigure stabilitate, pe măsura sarcinii care le apasă

Schimbările vremii pe întreaga planetă vor fi complet atipice și fluctuațiile vor fi extreme, chiar sălbatice. 
Temperaturile planetare vor fi exacerbate și ceea ce este acum considerat a fi record, va fi cu mult depășit. Sistemelor electronice și digitale multiplex vor funcționa cu erori, vor ieși din parametri și vor crea neîncredere funcțională, atât ca alimentare cât și ca acuratețe.

Sistemele prin satelit nu vor putea asigura transmiterea triangulară a programelor.  Sistemele de comunicație vor avea o funcționare sporadică, aproape întâmplătoare.
Psihicului uman va fi afectat și mulți vor deveni foarte violenți.
Într-o perioadă relativ scurtă, planeta își va încetini mișcarea până la oprire totală. Când aceasta se va produce, nimeni nu va mai putea susține că, de fapt, nu se întâmplă ceva important. De fapt mulți dintre voi vor fi asistați ca să înțeleagă ce se întâmplă și le va fi acordat ajutor, dacă va fi necesar. 

Ca parte dintr-o echipă științifică, cu responsabilitate pentru bunăstarea planetei, rolul meu este de a asigura integritatea corpului său fizic pentru a depăși cu bine tumultul acestor evenimente

Pe măsură ce planeta își va încetini mișcarea, oprindu-și rotația, va deveni necesar să intervenim de-a lungul unor linii planetare sau asupra unor diguri pentru a dispersa presiunea în anumite zone. 
Echipa mea de specialiști în geofizică, împreună cu mine, vom aplica anumite proceduri cu adevărat chirurgicale asupra corpului planetei, dacă se va impune acest lucru. Aceasta cu scopul de a debloca unele zone sau a preveni blocarea lor, blocări care, prin schimbări masice, ar putea provoca dezechilibre.  
Dacă va fi necesar, ne vom coordona eforturile cu alte echipe formate în acest scop. Poate deveni necesar aportul unor specialiști cu responsabilități pe alte domenii, de exemplu, a celor care vor supraveghea și asista comportamentul mental și emoțional al planetei.

Având în vedere spațiul alocat acestei emisiuni, voi încheia acum informarea mea, destul de succintă, totuși.
Am speranța că informațiile furnizate vor ajuta multora dintre voi să discearnă cu cât mai multă acuratețe semnele începerii acestui proces extrem de important, care se va produce foarte curând. De asemenea, sper ca voi să fi înțeles necesitatea și urgența realizării acestor acțiuni, ele fiind menite să salveze, esențialul, adică planeta, fără de care, restul n-ar mai conta.

Înarmați cu aceste informații, voi puteți ajuta derulării procesului în cât mai bune condiții. De asemenea, cei care au înțeles corect vor putea da o mână de ajutor celor care vor avea nevoie de asistență, de încurajare și de clarificări.
Cei care vor intenționa să desfășoare acțiuni ostile vor trebui izolați de mulțime, pentru a nu se provoca panică. Totuși, nimeni nu trebuie forțat să facă ceea ce nu dorește.

Iubiților, PLANETA PĂMÂNT ARE ÎNTÂLNIRE CU DESTINUL EI. Dacă o ajutați, vă veți ajuta pe voi înșivă. Cine va dori s-o însoțească o va putea face.
 
Faceți tot ceea ce depinde de voi ca această întâlnire cu destinul (momentul zero) să fie un mare succes!!
Salut!
http://abundanthope.net/pages/Leonette_112/Planetary-Evacuation-the-plan-changed-explanation.shtml

10 comentarii:

  1. Cât de mult seamănă simbolul de pe *casca* acestui Soltec, cu simbolul masonic al *Arhitectului Universului*...parcă trase la indigo, nu alta!
    Na!, *mai apăru* un *salvator*, mai apăru un *canalizator*! Măi, să fie! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leontte face channeling de destulă vreme; nu l-am tradus eu. Nu am argumente pentru a vă contrazice sau a vă susține afirmațiile (de altfel, nici dv.), constat însă că niciunul nu dorește să ne panicheze, cu adevăruri ce pot fi constatate de oricine, ci doar să ne îndrepte, prin faptele și gândirea noastră, către Dumnezeu. Asta nu face parte din preocupările lojilor masonice, dimpotrivă. Și nici nu intenționează să ne facă prozeliți ai întunecaților (inclusiv ai masoneriei). A refuza să accepți evidența, nu este un act de curaj ci de teamă; și asta înseamnă iraționalitate. C.M.

      Ștergere
  2. NAMASTE ! Sint convins ca semnul despre care face Cristian vorbire si trimitere a fost si el la rindul lui copiat de masoni de la ENTITĂŢI BENEFICE-asa cum le place masonilor sa se numeasca,desi faptele lor la nivel mondial sustin contrariul.Dealungul acestui mesaj este remarcata BUNA INTENTIE asa ca orice interpretari nu cred ca -si au rostul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semnul masonic al unghiurilor, căci altul nu cunosc (excepție ochiul într-un triunghi), are unghiul echerului în jos iar cel al compasului în sus (cumva invers, deci) ,și el face referire la intenția de supunere a științei, intereselor masoneriei. De fapt întunecații (cu ramura lor aproape ocultă, ca activitate, masoneria) nu au scrupule când este vorba să creeze confuzii, pentru a induce în eroare.

      Ștergere
  3. Acum se pune întrebarea : cum ne dăm noi aştia simpli seama dacă prin gîndurile,vorbele şi faptele noastre SÎNTEM PE DRUMUL CEL BUN ? A-şi opri rotaţia,Planeta nu va mai urma ciclul diurn-nocturn ? Timul va avea valoare 0 ? Oprirea timpului ar însemna şi imposibilitatea de deplasare în spaţiu între două locaţii ? Nu cred că Pămîntul a cunoscut un grad de violenţă mai mare ca în aceste vremuri. Amplificarea ei ar duce la dezastre incalculabile. Lungirea zilelor şi nopţilor va lungi durata în ore a celor 24 de ore ? Multe fooarte multe confuzii îmi răvăşesc acum mintea...nici nu ştiu de unde să încep.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Suntem pe drumul cel bun” dacă prin tot ceea ce facem și gândim nu lezăm interesul general (al planetei și al viului de pe ea, interes care-l înglobează și pe al nostru personal), adică dacă respectăm CELE 10 PORUNCI.
      Dacă planeta își va opri mișcarea de rotație (căci de cea de revoluție nu poate fi vorba), atunci, cei „prinși” pe timpul zilei vor constata că nu se mai face noapte (iar Soarele a „încremenit” pe cer) iar cei aflați atunci în noapte, vor constata că nu mai apar
      zorile. Dar, se pare că în acest interval (apreciat a fi de 4-12 ore), nu vom mai fi conștienți de ceea c e se întâmplă. În această scurtă perioadă se va produce schimbarea polilor magnetici ai planetei și (cel puțin așa se sugerează) oamenii se vor regăsi, la trezire, în una dintre cele două locații: cea a ascensionaților și cea a celor care au optat pentru a-și continua viața în dimensiunea 3D). Vom vedea. Numai să se întâmple odată!

      Ștergere
    2. "se intampla odata" e ca a fost deja ;)
      te intalnesti cu tine insuti. ramane in ce masura te recunosti.
      progresie logaritmica..cubica..exponentiala.

      Ștergere
  4. Si daca n-o sa se intample nimic ce-o sa faci C.M?
    O sa traiesti in aceeasi paci si iubire, o sa te gandesti la binele planetei?
    Sau iti "bagi picioarele"
    Vezi sa nu fie ca aia (lupu, lupu) si a treia oara a venit lupu.

    Gogu

    RăspundețiȘtergere
  5. Super mesajele, hi hi, adica dupa ce ca nu s-a intamplat nimic notabil de cand tot anunta schimbarea, ceva care sa atraga atentia ca ceva se intampla cu noi, acum .....stai ca nu se mai poate face nimic si gata...salvam planeta si ceva oameni care se pot ridica vibrational sa faca saltul. Nu e cool chestia hi hi, eu insa nu inteleg alt aspect, cum de nu au intervenit cand a fost invazia archonilor, si au aplicat legea de a nu interveni , deci atunci cand chiar conta nu acum cand suntem varza cu totii fizic si psihic, manipulati de uitam si de noi cu asa 'experti' , pentru ca acum e cam tarziu sa ne aducem aminte de unde venim bla bla si altele de genul. Deci iau lasat pe archoni sa-si faca treaba si acum il al noualea ceas, stai ca am venit sa va ajutam, cred ca stau cam prost cu luarea deciziilor, hi hi, pana se hoarasc trec mii de ani. Bafta cautatorilor de mai bine, dar pentru mine toata vrajeala asta a adus mai mult dezamagire decat sa ma insufleteasca, pentru ca de vorbe ne-am saturat cu totii fie ele si frumoase. Acum ce sa zic, poate ca or face ceva luminosii astia, dar atata timp cat omenilrea habar nu are nu are cum sa se astepte sa ridicam capul din mizeria asta de societate, in care traim si ata de perfect construita de archoni.
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  6. E grea soferia,mai grea carnea de porc,dar si mai grea evolutia spirituala!Toti decat vreti,cereti,sunteti nerabdatori,batjocoritori,ganditi decat cu mintea(logica 3d),inima va-ti uitat-o,nici voi nu stiti unde.Recititi-va comentariile sa vedeti cat sunt de egotice,nu va judec!decat observ ca nu ave-ti iubire adevarata in voi.Nu uitati ca sunte-ti creatorii propriei realitati! ce ganditi aia materializati!Si mai presus decat orice,MAMA TATA CREATORI va iubeste neconditionat pe toti! (mesagerul lui Mihail.blogspot.ro) NAMASTE!!!

    RăspundețiȘtergere