Pentru a ajuta procesul ascensionării, propum cititorilor ca în fiecare DUMINICĂ, ora 22,30, timp de 10 minute, să facem următoarea invocație: Cu credință, umilință și iubire, cer Matricei-Dumnezeu să retragă de pe Pământ toate ființele care, prin alegerile, acțiunile și gândurile lor, se opun ASCENSIUNII planetei și umanității în dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.


Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 ianuarie 2015

ATENTIE! Virus


 INFORMATIA VINE DE LA MICROSOFT SI NORTON. 
VA ROG TRANSMITETI ACEST MESAJ ORICĂREI PERSOANE CARE ARE ACCES LA INTERNET.
DACA PRIMITI UN E-MAIL CU O PREZENTARE DE POWER POINT APARENT INOFENSIVA, INTITULATA VIATA ESTE FRUMOASA.PPS, NU DESCHIDETI ACEST FISIER SUB NICIUN MOTIV CI STERGEȚI-L IMEDIAT !!! 

DACA-L DESCHIDETI VA APAREA URMĂTORUL MESAJ: "ACUM ESTE PREA TARZIU, VIATA TA NU MAI ESTE  FRUMOASA "

URMAREA VA FI CĂ IMEDIAT VEI PIERDE TOT CE AI IN CALCULATOR IAR PERSOANA CARE TI-L TRIMITE VA AVEA ACCES LA NUMELE TAU, E-mail-ul tău și la parola ta.
Este vorba despre un virus nou extrem de periculos care a început să circule cu mare viteză în rețea. Acțiunea lui distrugătoare poate fi oprită doar printr-o acțiune concertată la care toți utilizatorii internetului trebuie să-și aducă contribuția.

Din păcate, niciunul dintre programele antivirus cunoscute nu poate neutraliza acest virus.
Hakerul care a creat acest virus se auto-numește ”stăpânul vieții” iar intenția lui declarată este să distrugă rețeaua de calculatoare particulare. El este camuflat cu o extensie PPS.

Trimiteți această atenționare cât mai multor utilizatori de calculatoare!

Împreună vom putea anihila și acest virus, chiar dacă este unul extrem de puternic și de insidios.

C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu