Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 martie 2014

SaLuSa, 14 mart. 2014



Channeled by Mike Quinsey

Traducere Const. Mihăilescu

SaLuSa
Dragilor, vor fi trasate aceste căi până când veți deveni suficient de frustrați sau confuzi. Motivul este foarte multe se întâmplă dintr-o dată în lumea voastră, iar vouă, din poziția pe care o ocupați, vă este dificil să înțelegeți în ce direcție vă îndreptați. Cea mai bună recomandare pe care v-o facem este să rămâneți concentrați și atenți asupra propriei voastre amplasări, încercând să vă mențineți lumina pe care să o străluciți și celorlalți, care au nevoie de de ea mai mult ca oricând. Foarte mulți oameni sunt confuzi și îngrijorați de viitorul care-i așteaptă, din cauza multelor schimbări la care sunt martori sau în care sunt implicați. La această confuzie generală, cohortele întunecaților și-au adus propria lor contribuție. Însă timpul lor practic s-a epuizat și puțin va mai trece până când întunecații vor trebui să se declare învinși. Ei vor recunoaște că și-au epuizat putearea de influențate și manipulare. Aceste evenimente și transformări fac parte din amplul proces care se desfășoară pe întreaga voastră planetă. Ele vor continua până la stabilizarea civilizației voastre în Noua Eră.

Fiți siguri că, în ceea ce ne privește, suntem prezenți pentru a garanta succesul acțiunilor programate și a face imposibilă declanșarea unui război planetar. Activitatea noastră urmărește constant revenirea planetei și civilizației umane la Lumină. 
Evenimentul va fi celebrat la nivel mondial și va fi sărbătorit de întreaga lume, eliberată definitiv de teama că forțele întunericului ar mai putea interfera. Voi, cei prezenți în trup acum pe planetă, sunteți niște privilegiați căci aveți posibilitatea de a trăi aceste minunate schimbări.  
Toate ființele trezite și aflate în Lumină pe Pământ au un important rol de jucat în această perioadă, și mai ales în cea care urmează. Nu vă faceți însă griji căci nu va fi peste puterile voastre de realizare. Fiecare lucrător în Lumină va avea un rol în răspândirea Luminii, și această muncă va cuprinde din ce în ce mai multe ființe umane. Vă asigurăm că, atunci când vă veți face bilanțul, veți privi înapoi cu mândrie la ceea ce fiecare dintre voi a realizat și la faptul că ați făcut parte din efectivele ființelor care au contribuit substanțial la transformările prin care trece planeta și civilizația voastră.

Bancherilor li se va arăta adevărata lor față, lipsa lor de rușine și lăcomia de care au dat dovadă în acapararea rezultatului muncii celor cinstiți. Toți vor cunoaște jocurile lor nechibzuite în acumularea și cheltuirea fondurilor care le-au fost încredințate de către societate. Aroganța și nepăsarea acestor magnați în ceea ce privește administrarea banilor celor care au avut încredere în ei, sunt fără limite. Multe cercetări și expertize vor avea loc pentru a descoperi și face cunoscută toată încrengătura financiară care s-a răspândit ca o caracatiță, și a avut o caracteristică transnațională.



În viitor, pe măsura progreselor pe care le veți face, vă va fi din ce în ce mai clar că sistemul monetar nu va mai fi necesar. Pe termen lung, băncile vor dispărea în cele din urmă, ele pierzându-și definitiv orice rol în economia umanității. Societatea viitoare va fi una în care nu vor mai exista banii.

În ceea ce privește trecerea la o dimensiune superioară (ca vibrație și nivel de conștiință), trebuie să menționăm că nimic nu va fi obligatoriu. Cei care vor alege un alt drum sau vor dori să-și continuie existența în dimensiuni inferioare, vor fi mutați sau vor reveni în dimensiunile corespunzătoare urmând ca, după ce-și vor fi epuizat programele existențiale, să reia calea evolutivă. Fiecare suflet se va afla exact în punctul care corespunde cel mai bine nivelului său evolutiv din acel moment, știut fiind că în acest proces nu se poate sări peste etape.

Am dori să menționăm că toată lumea, fără excepție, are un program de viață, astfel întocmit încât să-i ofere cele mai bune condiții de a evolua. Când începe o nouă viață, fiecare vine cu programul său propriu, individual, pe care se va strădui să și-l realizeze. Nu există ființă inteligentă care să se reîncarneze fără a avea un anumit program de viață. Dacă anumite prevederi ale programului de viață nu au putut fi îndeplinite din varii motive, ele vor fi reportate pentru viața următoare, până când ele vor fi realizate. Deci, nu vă faceți griji că acele prevederi se vor pierde, lecțiile care trebuie învățate se vor relua în viețile viitoare, până când ele vor fi bine însușite.
Pentru mulți Lucratori în Lumină viața actuală va fi ultima în dimensiunile mai joase, și mulți dintre ei intuiesc aceasta. În realizarea acestor obiective, ființele pot primi ajutor, dacă ele devin conștiente de aceasta și îl solicită celor de la care îl pot primi. În toate viețile pe care le-ați avut, ființele aflate în tărâmurile superioare v-au ajutat să evoluați, în măsura în care vibrația voastră le-a permis să o facă. Acolo unde vibrația este foarte scăzută, acordarea sprijinului este mai dificilă, Lumina pătrunzând mai greu cu cât densitatea este mai grosieră. Cu toate acestea, fiecare suflet își va modifica nivelul de vibrație într-un ritm propriu.

Din păcate, destui dintre cei care vă înconjoară sunt încă prinși în energiile inferioare, subordonându-se activității întunecaților. Încă ei nu conștientizează că tutela pe care o acceptă din partea forțelor malefice nu numai că nu-i ajută în evoluție ci îi indepărtează tot mai mult de Lumină.  

Nu vă grăbiți însă în a-i condamna căci voi nu cunoașteți adevăratele cauze care-i determină să aleagă acum căile care vouă vi se par greșite. Ajutați-i să înțeleagă și să descopere Lumina, dacă constatați că ei manifestă interes în acest sens. Nimeni nu poate impune evoluția cuiva care nu o acceptă. Va veni și momentul când singuri vor înțelege ceea ce au de făcut. Important este ca voi să vă urmați calea și să refuzați a fi cooptați în legiunile ființelor malefice. Nu-i judecați pe alții dar nu le acceptați avansurile oricât de tentante ar fi. Apărați adevărul și dreptatea prin exemplul vostru personal și prin disponibiltatea de a-i ajuta pe cei care doresc să se trezească și să evoluieze în Lumină.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, fericită să revin, după trauma pe care a cunoscut-o Mihail (?) 
Mike
Țineți cont de faptul că ceea ce pare a fi o experiență pierdută poate ascunde în ea adevărate comori spirituale. Multe se învață din experiențele triste la nivel fizic și mental, și aceasta mă determină să vă sfătuiesc să nu evitați nici-o experiență, indiferent cât de provocatoare ar fi. Cea mai corectă atitudine este să acceptați confruntările dar să le tratați cu mult discernământ și cu credință. 
Continuați să aveți o abordare calmă a tuturor problemelor cu care vă confruntați căci ele sunt daruri puse în calea voastră pentru a vă perfecționa în demersul pe care-l faceți de a atinge măestria. Cu siguranță, problemele care vă apar nu sunt insurmontabile, ele sunt pe măsura puterii voastre de a le soluționa. Dacă le veți evita, ele vor reapărea în viața voastră, cu mai multă putere și mai provocatoare.
Fiecare problemă rezolvată vă crește frecvența de vibrație și cunoașterea. Rămâneți concentrați pe Lumină și aveți credința că veți părăsi nu peste mult timp domeniile joaselor frecvențe, care v-au ținut în întuneric multe vieți. Vă rog să acceptați binecvântarea și dragostea mea. SaLuSa

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com                                 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu