Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 februarie 2014

CE SUNT ACTIVĂRILE?(2 feb.2014; channeled by Holly Hawkins Marwood)
Traducere Const.Mihăilescu
                 


Salutări Dragilor!
Suntem Consiliului Superior din Orion .Mesajul nostru de astăzi va face referire la natura, tipul și importanța activărilor. Unii dintre voi ar putea să fie conștienți de producerea activărilor în timp ce alții nu au asemenea sensibilități. Aceste momente reprezintă aspecte importante care provoacă și/sau accelerează anumite transformări în ființa umană și o ajută să facă unul sau mai mulți pași înainte, pe calea evoluției. Totul depinde de nivelul la care este „prinsă” ființa în momentul infuziei de energii trimise spre Pământ pentru a susține și accelera procesul ascensionării.
Noi am fost actorii din umbră care au ajutat omenirea voastră, în multele situații în care asemenea fluxuri energetice au avut ca țintă ființele umane de pe planeta Pământ.

Acum dorim să explicăm cum funcționează acest proces și de ce este important să vorbim despre el în acest moment. Activările sunt fluxuri de energie care penetrează ființele fizice și energetice într-o modalitate diferită de cum s-a procedat până acum. Prin acțiunea de activare se deschid anumite căi energetice care respectă o geometrie cerească cu particularitatea că este vorba de o geometrie sacră. Bazat pe sacralitatea acestor forme geometrice, energia divină de o anume specificitate este astfel ordonată încât să permită alinierea unor tipuri energetice existente pe planetă cu matricea energeticii universale, obținându-se o aliniere în raport cu geometria formei. 
Energiile luminoase încărcate (modulate) cu informație codificată încep să curgă prin această structură geometrică sacră, făcând posibilă interacțiunea dintre energia sosită și formele fizice umane la toate nivelurile.  (Nota C.M.: poate că pentru unii cititori, formularea pare a fi dificilă. Din acest motiv, voi face o metaforă. Să spunem că un tren plin de marfă trebuie dirijat într-o anume direcție pentru ca vagoanele să poată fi garate la locul de descărcare și depozitare. Aceasta impune anumite manevre care se reduc, practic, la schimbări de direcție, cu ajutorul macazurilor. În plus, pentru fluidizarea muncii de descărcare, jghiaburi special confecționate pot fi atașate la vagoane pentru ca marfa să poată aluneca pe ele până la locul de depozitare).
Pe scurt, trebuie să înțelegeți că pentru ca energiile specializate, trimise către voi din univers, să poată fi asimilate de ființele umane, trebuie făcut un anume aranjament, o anume aliniere, anumite adaptări și o anume sincronizare. Acestea toate se pot obține prin utilizarea unor matrici cu forme geometrice sacre. Tot acest proces se numește ACTIVARE.

Fiecare activare are o geometrie diferită (Nota C.M.: adică, pentru recepționarea, ancorarea și asimilarea unor fronturi enegetice specializate – care pot diferi unele față de altele prin nivel de vibrație, modulație, conținut informațional, putere de transmitere etc.- este nevoie de o anumită „construcție” energetică, de un anumit model).

Fiecare front energetic recepționat produce anumite modificări în ființa umană.
Pentru ca întregul program de transformare a ființelor umane să fie complet realizat, au fost și vor mai fi necesare mai multe ACTIVĂRI care, treptat, vor definitiva noua ființă umană aptă să existe în dimensiunea 5D. Activarea 111 a fost prima treaptă a acestui proces. Atunci s-a infuzat energia prin formele sacre specifice codului ”111”.
Aceste energii vor permite ființei umane să afle cine este și care este relația ei cu toate nivelurile și vor face posibilă alinierea sufletului cu Sinele Superior. Ce înseamnă asta? Înseamnă că veți începe să aveți experiențe de viață diferite,  într- un mod mai clar aliniate, permițând sufletului vostru să-și exprime mai puternic dorința și voința. Sistemul vostru energetic va fi coordonat într-o măsură mult mai mare de suflet și mai puțin de egoul uman (prin minte). Adevărurile voastre vor fi mult mai mult aliniate la Adevărul Universal și aceasta vă va face să fiți substanțial mai știutori a cine sunteți, care este rolul vostru în viața pe care o derulați și care este scopul vostru global.
Înțelegerea cu mediul și cu semenii voștri se va situa pe o treaptă superioară, pentru aceasta un rol important începând să fie deținut de simțuri și mai puțin de limbaj.
Aceste Activări, din care multe s-au produs dar încă și mai multe vor urma, vor fi din ce în ce mai specializate și vor folosi, de fiecare dată, o geometrie sacră diferită.

Fiecare dintre aceste Activari va produce asupra voastră modificări unice, într-o ordine desăvârșită și impusă de scopul prevăzut în Program.
Pe viitor ne propunem să mai vorbim despre scopul, utilitatea și necesitatea ACTIVĂRILOR, ele fiind legate mereu de Solstiții, fazele Lunii și ale Astrului Cresc, Soarele, precum și de eclipsele celor două corpuri cerești.
Fiți binecuvântați!
Suntem Consiliul Superior din Orion


SURSA: www.AkashaHealingStudio.com 
 Audio http://www.akashahealingstudio.com/high-council-of-orion-what-are-the-activations-2nd-feb-2014/
(C.M.)


Un comentariu:

  1. Îmi puteți spune de unde aveți această variantă pentru că pe site-ul AkashaHealigStudio varianta publicată este diferită. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere