Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 ianuarie 2014

ȚINEȚI-VĂ BINE ÎN ȘA, ÎN PERIOADA CARE URMEAZĂ!Mesaj de la Consiliul Celor Șapte(21 ian. 2014: channeler: Ron Head)
Traducere Const. Mihăilescu

Să continuăm... .

Ron Head
Dragilor, dacă ați putea vedea ce se întâmplă cu foarte mulți dintre voi, în acest moment - posibilitate pe care noi o avem, - v-ați putea forma o imagine mult mai clară și mai optimistă asupra situației lumii voastre. În primul rând, ați constata, în modul cel mai clar, că progresați foarte rapid spre destinația pe care v-ați ales-o. Ar fi interesant și pentru că ați cunoaște și modul în care evoluiază fiecare dintre cei de care sunteți legați afectiv. În al  doilea rând, ați conștientiza că, în efortul vostru de a vă accelera evoluția, nu sunteți singuri ci formați un mare și reconfortant front comun. Evident că asemenea perspectivă v-ar da aripi și v-ar mobiliza încă și mai mult, căci una este să înaintezi spre necunoscut singur, sau doar cu câțiva alături, și alta este când deplasarea se face pe un front larg, în care sunt angajate milioane de suflete.
Avantajul nostru este că noi vedem întreaga „tapiserie”. Noi vedem și înțelegem nivelul de angajare al fiecăruia dar și al întregii umanități.   Din acest motiv, vă rugăm să tratați cu deplină încredere comunicările noastre, în ceea ce privește stadiul în care vă aflați în acest proces evolutiv.  Succint, costatările noastre sunt următoarele: 
 - înaintarea voastră se face în grup aproape compact, 
- în ultima perioadă, ați accelerat acest proces,
- vi se alătură din ce în ce mai mulți, care s-au trezit mai târziu, și care fac eforturi vizibile de a ajunge din urmă grupul mai avansat, 
- mulți încă nu sunt conștienți de faptul că sunt participanți în procesul ascensionării.
În ceea ce privește modalitățile prin care voi înșivă vă puteți da seama cam pe unde vă aflați, menționăm câteva dintre posibilele constatări:

- în realitatea voastră cotidiană apar evenimente și fapte favorabile și deosebite, de tipul celor pe care nu le-ați trăit până atunci; 
- în stare de somn, aveți desfășurări onirice pline de miez, instructive și în care dovediți capacități sau abilități ieșite din comun; 
- în viața cotidiană, apar sincronicități care vă ajută la rezolvarea optimă și fără eforturi mari a unor probleme;
 - în momentele în care ați avea nevoie de o idee salvatoare, aceasta apare exact atunci când mai era încă posibil să salvați situația;
- unele dintre dorințele voastre se îndeplinesc într-un interval mai scurt de timp decât altădată;
- aveți mai mult fler în evitarea situațiilor neplăcute și care v-ar putea provoca un anumit disconfort. 
- dovediți, uneori, abilități pe care nu bănuiați că le-ați putea avea, etc.
Este bine să vă monitorizați mai atent activitatea și comportamentul, pentru a constata dacă sunt noutăți în ceea ce privește capacitățile voastre de a le rezolva.
Sunteți la momentul acesta aproape șapte miliarde de suflete pe Pământ, dar fiecare este unic în felul său. De altfel cunoașteți, desigur, că în întregul univers nu pot fi găsite nici măcar două ființe absolut identice.

Așa că, permiteți-ne să vă spunem cam ceea ce ar trebui făcut în perioada care urmează și care ar trebui să fie atitudinea fiecăruia dintre voi, în legătură cu evenimentele ce vor apărea. Încercați să fiți cât mai „pe fază” la ceea ce se întâmlă, dar adoptați o atitudine de deplină încredere. Fiți precum călărețul de la „rodeo”: gata să acceptați încercarea, concentrați la maximum să reacționați cel mai potrivit la orice mișcare.
Călărețul știe că nu poate evita confruntarea și nu se gândește decât cum să se mențină cât mai mult timp în șa. În același timp, comportați-vă precum participanții la carnaval: cu umor și ochii larg deschiși, pentru a prinde cât mai multe aspecte. 
Sau, așa cum umoriștii voștri ar spune: “Hold my beer and watch this!” („Ține-mi berea și fii atent!” - în sensul că urmează ceva nebunesc, riscant).

Așa dar, dragii mei, anul acesta va fi un an plin de evenimente și extrem de „distractiv”, pentru cei care-l vor trata astfel.

Desigur, vor exista multe lucruri care cer să fie îndreptate și care vă vor încerca limitele. Cine se va ține bine în șa va reuși, cu siguranță.
Cu dragoste vă spunem: până pe data viitoare!

Sursa: : http://oraclesandhealers.wordpress.com

 (C.M.)

6 comentarii:

 1. VOI SUNTETI NORMALI SA CREDETI IN ABERATIILOR ACESTOR ESCROCI???? INTORCETI-VA LA DUMNEZEU SI LA CREDINTA NU MAI BATETI CAMPII CU PROSTIILE ASTEA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar tu, de unde știi că nu-i adevărat? Ai vorbit tu cu Dumnezeu? Mă tem că ești convins doar de ceea ce-ți spune popa, și asta, îți garantez eu că nu-i adevărat. Puneți și tu neuronul la muncă, poate ajungi la concluzia logică precum că Dumnezeu-Creatorul n-a făcut Cosmosul doar pentru oamenii de pe Pământ. Păcat că există și ființe atât de încuiate la minte precum ești tu. Ce bine că ăștea ca tine nu vor putea intra în Noua Eră !! Sincer, te compătimesc.

   Ștergere
 2. Eu unul m-am cam saturat de prezicatori si mesageri a caror previziuni nu se mai adeveresc...la fel cum a fost cu 2012...planeta se duce de ripa ( vezi pacificul contaminat masiv de fukushima cu viata din ocean pe cale de disparitie) ,criminalii planetei isi fac mendrele in continuare ,numai nenorociri...iar intergalacticii astia trimit mesaje cu fii optimist..eu zic ca daca chiar exista ar fi cazul sa puna mina si sa se faca simtiti efectiv pe planeta asta ;sintem satui de vorbe...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,mare dreptate ai! Ne-au zapacit cu 21.12.2012, cu mayasii,ascensiuni in constiinta,schimbari fundamentale de paradigm,etc....Si nu s-a intamplat NIMIC,criminalii planetei iezuito-iudeo-masono-khazaro-reptilieni isi vad de treaba bine-mersi si lucreaza cu sarg la instaurarea N.O.M.(Noua Ordine Mondiala),adica sclavia absoluta.....

   Ștergere
  2. V-ați zăpăcit singur dacă n-ați înțeles nimic; măcar din materialele publicate pe acest blog să fi realizat că putem să așteptăm mult și bine să ne pice fericirea din cer, dacă noi nu facem nimic pentru a ne-o apropia. Asta ne tot spun civilizațiile care ne monitorizează, și asta ne spun și ființele divine. Ei nu vor veni niciodată „cu bâta în mână” ca să facă dreptate pe Pământ. Ceea ce fac ei este să ne ajute să ne creștem conștiința, atât de mult încât să înțelegem că sarcina de a scăpa de rău ne aparține nouă înșine; nu este obligația altora să acționeze în locul nostru. Dar, pe lângă faptul că noi, pământenii, nu prea facem nimic, negăm cu inconștiență chiar existența lor iar pe comunicatori (channeleri) îi facem escroci, Și, culmea, tot pe acești „nevăzuți”, a căror existență o negăm din prostie, îi înjurăm că nu fac nimic ca să ne elibereze de întuneric. Observați și dv. de câtă lipsă de logică dau dovadă mulți dintre oameni C.M.

   Ștergere