Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 octombrie 2012

CELE TREI ZILE DE INTUNERIC



De la Greg Giles, channeler pentru F.G.L. și Comandamentul Ashtar.
Greg Giles
(3 oct. 2012)

Bună ziua tuturor. Mulți s-au întrebat de ceva timp ce este cu aceste  "trei zile de intuneric", ce înseamnă ele pentru umanitate și pentru fiecare individ luat în parte.
Mulți dintre prietenii mei, sau susținători, dar chiar și dintre cei care nu mă plac prea mult, care au o oarecare neîncredere în ceea ce fac și scriu,  s-au întrebat ce s-a întâmplat cu mine și unde am putut dispărea timp de trei zile.
Deja simt că mulți dintre voi, cei care v-ați recăpătat unele sensibilități, sunteți capabili să vă imaginați cam ceea ce s-a petrecut cu mine. 
Da, dragii mei, am părăsit confortul realității mele și am rătăcit prin hăurile întunecate ale morții, timp de trei zile, acel interval numit „cele trei zile de întuneric, despre care majoritatea dintre voi a auzit în ultimii ani.
Mulți dinte voi, cei care citiți aceste rânduri, credeți că este o exprimare pur literală,
și că în acel interval ați avea impresia că se produce o eclipsă totală de soare. Nu sunt de acord cu o asemenea apreciere. Mă bazez pur și simplu pe înțelegerile mele, perspectivele mele, și experiența mea. În cele ce urmează, voi descrie experiența mea, iar voi puteți decide dacă ceea ce am experimentat în timpul celor trei zile are similitudini sau nu cu ceea ce cunoșteați voi din diferitele descrieri sau din experiență proprie. Dacă acceptați această variantă, poate vă veți întreba dacă nu ar trebui să vă fi simțit la fel ca mine.

Amintiți-vă că s-a spus că, în cele trei zile de întuneric, ne vom putea menține conștiența și că asta se va întâmpla imediat înainte de ascensionare. Deci, acum că am revenit în lumină din întunericul celor trei zile, se cheamă că am ascensionat?
Câteva canale (channeleri) cu care am discutat sunt de părere că, în cele trei zile, aș fi realizat cu adevărat această ascensiune. Deocamdată eu nu pot răspunde cu siguranță la această întrebare dar voi face referiri mai detaliate despre evenimentul prin care am trecut în cele trei zile, în următoarele articole, (mâine sau poimâine, cel mai tîrziu).

Sunt conștient de faptul că mulți dintre voi sunt foarte preocupați, dar și foarte nelămuriți despre aceste evenimente din ultimele zile, părerea multora fiind mai de grabă negativă și dezamăgitoare, considerându-mă o persoană a cărei minte „a cam plecat cu pulta”. Îmi permit să nu fac aprecieri definitive asupra cestui eveniment, atâta timp cât mai am unele neclarități.
Subiectul despre controlul minții este forte important pentru noi toți și trebuie să-l considerăm ca o amenințare reală, mai ales în cazul în care manipulatorii sunt forțe ale răului care, oricum, nu doresc binele omenirii.

Îmi pare rău dacă mai există și ființe umane cărora li se face frică atunci când aud despre astfel de situații.
Oricum, ipoteza că ceea ce mi s-a întâmplat s-ar fi datorat unui presupus consum de droguri, este o încercare de denigrare a mea și de creare a unei atitudini de neîncredere în materialele pe care le postez. (Nota C.M.: La această posibilitate au făcut referire și întunecații în mesajul înșelător, FINALUL, din care am dat anterior un extras). 
Vreau să vă asigur că eu nu cosum droguri, alcool și nu fumez. Nu consum carne și mă alimentez cât mai sănătos posibil. Fac sport de întreținere și mă simt mai sănătos ca niciodată, fizic și mental.

Unii dintre cei care mi-au scris, mi-au sugerat destul de subtil și pe ocolite, că ar exista posibilitatea ca mintea mea să fi avut „unele probleme”.       
Cei care m-au indus în eroare știau că nu pot conta pe faptul ca eu să devin canal pentru mesajele lor, dar au făcut astfel încât să-mi smulgă promisiunea că voi posta acel mesaj, fie și doar pentru 72 de ore. Și, am căzut în plasă. Ce fraier!
După ce am postat acel mesaj, acele entități au încercat să mă asigure că nimic nu a fost în neregulă cu mine, și că își asumă responsabilitatea pentru „mica lor minciunică”.

Mulți dintre voi poate ați observat că nu m-am manifestat public pentru a convinge pe cineva că ceea ce citesc de la mine trebuie acceptat fără condiții, pentru că exprimă purul adevăr. Am lăsat ca fiecare să judece, să aprecieze cât de credibile sunt mesajele mele și cât adevăr cred ei că se află în ele, deși eu știam că totul este adevărat, adică așa cum îmi fusese comunicat. Tot astfel am procedat și cu acel mesaj transmis de acele entități a căror identitate nu am cunoscut-o decât pe parcurs, inițial, eu considerând că sunt cu adevărat în legătură telepatică cu F.G.L. Deși am avut, spre sfârșit, unele suspiciuni, am ales să public, pe termen limitat, acel material, pentru ca voi, cititorii, să puteți aprecia singuri cât adevăr conținea. Ați observat că nu am mai atribuit acea comunicare F.G.L. ci am pus un titlu care să dea cumva de gândit și altora.
Acum, eu sunt sigur că această experiența ne va ajuta să nu mai fim duși în eroare, dar consider important să nu o trecem cu vederea, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Să privim faptele: cum pot ști eu care este sursa reală a acestor mesaje? Gândiți-vă la asta. Nu există nici o modalitate de a ști.
Tot ceea ce percep sunt niște cuvinte pe care le aud în ființa mea. Eu nu le interpretez emoțional ci le aud pur și simplu ca pe niște cuvinte. Pe aceasta se bazează și cei care trimit mesaje false, înșelătoare.
Nu spun că aceste persoane sunt neapărat rele, nu. Nu spun nici acestea sunt din Lumină sau din Iubire. Sincer, nu știu nici una din aceste lucruri. Voi, prietenii mei, chiar și cei care nu-mi mai acordați prietenia voastră, puteți cunoaște la fel de bine ca și mine (poate chiar mai mult, pentru că toți puteți citi și compara mesaje și de la alte surse, în timp ce eu nu-mi permit să fac aceasta, din grija de a nu fi influențat, astfel încât să deformez ceea ce îmi transmit sursele mele) cât adevăr cuprind mesajele pe care le citiți. Toți deținem aceleași mijloace de a face selecția. Acum, după această întâmplare, îmi reconsider poziția, în sensul că nu mai cred că un subconștient poate fi influențat atât de ușor, dacă aparține unei ființe cu personalitate puternică.
Toți cei care au urmărit aceste mesaje de ceva timp, înțeleg bine acum că problema protejării țărmurilor cu parapeți din sticlă, care urmau a fi montați în anumite locuri, era o tâmpenie. Asta înseamnă că acțiunea de inducerea noastră în eroare, durează de ceva timp. A observat cineva să fi început o asemenea lucrare undeva în lume?   
Cu toții suntem conștienți că există posibilitatea reală ca în viitor să se formeze valuri uriașe (tsunami) și cutremure severe, nu? Asta înseamnă că aceia care ne-au comunicat tâmpenii au făcut-o de câteva luni încoace, poate chiar de la început. Deci, protecția liniilor mele de comunicare nu a fost spartă doar de curând, existând posibilitatea ca tot timpul să fi fost înșelați. Am vorbit doar de un caz (n.m.; cel al protecției țărmurilor), dar ele sunt mai multe.
Ce ziceți de acele carduri încărcate cu sume de bani și disponibile fiecărui cetățean, promise de „F.G.L.”, care au rămas doar niște promisiuni?  Majoritatea dintre cei care  mai așteaptă aceste carduri, au înțeles că, de fapt, a fost vorba despre o cacialma. Prin această “strategie” se promitea redistribuirea bogățiilor lumii în mod echitabil, fiecărui pământean. (Nota C.M.: Deși o fac cu strângere de inimă, mă tem că și acele dispozitive de captare și utilizare a energiei libere fac parte din aceeași categorie de minciuni. Dat fiind că despre ele nu se amintește nimic, mai sper că, măcar această promisiune să fi fost făcută de F.G.L., ceea ce ar avea șansa să se îndeplinească).

Ei bine, știu acum, căci am învățat pe pielea mea și a voastră, că asemenea promisiuni nu au fost făcute de cei din F.G.L. ci de cei care s-au substituit acesteia, prin intruziunea pe canalele noastre de comunicare telepatică. Revăzând mesajele din urmă, îmi dau seama că nu este vorba doar de măsluirea ultimelor mesaje ci de mult mai multe altele. Există și alte exemple: replicatorii alimentari, case care ni se promiteau a fi construite pentru toată lumea de pe planetă și chiar această poveste fictivă despre arestarea a din ce în ce mai multor membri ai cabalei întunecate. Mie mi se pare că nimic din toate acestea nu s-a întâmplat iar rata arestărilor celor vinovați nu a crescut simțitor. Deci, pe total, nu s-au produs schimbări în ceea ce privește cadourile promise sau curățarea lumii de infractori.

Deci, ce s-a întâmplat aici? Ei bine, mi se pare greu de crezut că cineva, undeva, a decis doar să ne pedepsească sau să ne mintă pentru fapte pe care nu le cunoaștem! Sunt sigur că aceia care ne-au manevrat nu au niciun interes să ne știe în siguranță și îndestulați. Despre adevăratele motive voi încerca să discutăm în următoarele articole.

Pentru mine, prima bănuială că ceva nu este în ordine a apărut atunci când mi s-a vorbit despre acele carduri de debit, care ne-ar fi scos din orice penurie financiară. La început am fost tentat să cred cu adevărat ceea ce acea voce din capul meu îmi comunica. Îmi doresc să ajung să clarific acest aspect în totalitate, cândva.
Cei care au trecut prin experiența celor trei zile de întuneric cunosc că experiența a fost una dureroasă, deși nu în plan fizic. Poate psihic sau mental, sau amândouă la un loc. Trebuie să ne punem întrebarea dacă fiecare dintre noi este pregătit să treacă prin această experiență. 
Amintiți-vănimeni nu a spus vreodatăcele trei zile de intuneric trebuie să fie consecutive. Este posibil să experimentezi prima ta zi de întuneric atunci când vei afla că speranța ajutorului financiar prin card nu va veni niciodată. Pentru unii, care au crezut cu adevărat și și-au pus mari speranțe în această promisiune, acea zi poate să fie una dintre cele mai întunecate și descurajante zile.

Pe parcursul celor trei zile în care nu am apărut pe net și nici nu am lucrat pentru canalizări de mesaje, vă pot spune că am trăit multe momene dureroase. Nu mă refer la dureri fizice; dar despre acestea nu vreau să fac referire acum.
Ceea ce s-a întâmplat cu mine se poate rezuma prin ceea ce se poate înțelege "a fi ispitit de diavol". Asta e o metaforă, pentru că, bănuiesc, nu a fost vorba de un diavol care mi-ar fi trimis mesaje, deși, cine știe cine a fost, din moment ce nici acum nu cunosc cine era „la celălalt capăt al firului!
Rețineți acestea căci poate vă vor fi de folos! Mulți dintre voi sunt ferm convinsi că am fost, totuși, în comunicare cu Federația Galactică a Luminii sau cu Comandamentul Ashtar.
Aș vrea să fie clar că, dacă am fost într-adevăr în comunicare cu una sau alta dintre cele două organizații, sau cu ambele simultan, nu mai am nicio dorință de a mai continua această legătură de comunicare telepatică.
Eu nu sunt de acord cu metodele lor de "învățare" și resping ideea de a fi mințit, indiferent de motivele pe care le au și de scuzele care mi le pot prezenta, mie și cititorilor mei, pe care, fără să vreau, i-am indus în eroare.

Am avut conversații cu nenumărți "ei", de săptămâna trecută încoace. Nu le-am publicat deoarece erau conversații private. De altfel, ei nu au dorit să vă transmit și vouă aceste conversații, considerându-le secrete.Vedeți în asta un semn încurajator?

Nici unul dintre noi nu poate ști cu adevărat ce se află pe ordinea de zi a programului pe care ei îl derulează pe Pământ.

Eu mă consider o ființă demnă care-și onorează cuvântul dat, și ei știu acest lucru. Ei nu și-au onorat cuvântul dat și am să le spun chiar acum că nu-mi pasă de câte zile spun că nu au dormit din cauza remușcărilor pe care le-au avut, ca urmare a comportamentului lor neloial față de mine și față de voi.
Încep să cred că nu se poate pune mare bază pe ceea ce ei declară, considerându-i capabili să nege ceea ce au spus doar cu câteva ore înainte, pentru a-mi spune o altă minciună. Mie mi se pare că este momentul ca noi toți să ne punem niște întrebări foarte serioase în ceea ce privește relația cu ei.
Doresc să nu mă înțelegeți greșit: niciodată nu voi crede că în acest univers plin de civilizații, alianțe, federații și confederații civilizaționale, nu ar exista ființe din Lumină, extrem de avansate din toate punctele de vedere și pline de iubire. Noi nu trebuie să ne pierdem credința că asemenea civilizații există și că ne doresc binele, ne monitorizează și ne ajută să evoluăm.
Până la urmă, eu consider că este posibil să fim într-un anume fel testați. Cred că toate acestea reprezintă un test, un test adevărat, cu un scop înălțător.
Majoritatea dintre noi am înțeles că suntem în această viață pentru a trece prin diverse experiențe, pentru a ne perfecționa și înmulți aptiudinile și capacitățile de ființe multidimensionale.
In ceea ce mă privește, sunt convins că această stresantă experiență m-a făcut să cresc mult spiritual.

Revenind la cele trei zile de întuneric prin care am trecut, vreau să fac o paralelă. În Noul Testament, se vorbește de cele 40 de zile și 40 de nopți pe care Iisus, marele maestu și Fiu al lui Dumnezeu, încarnat pe Pământ, le-a petrecut în pustiu, unde diavolul a încercat permanent să-l ispitească. Toate ofertele extrem de ademenitoare au fost respinse de Fiul Domnului, care a revenit din deșert mai puternic și mai întărit în credință.
Credeți că aș putea, cu toată umilința, să fac o analogie între cele două situații, păstrând, desigur, proporțiile?
Nu știu exact cine au fost cei care m-au ademenit, dar pot să vă asigur că asupra mea s-au făcut nenumărate asemenea tentative. Nu vă voi divulga, totuși, modul în care am fost ademenit. De ce? Deoarece simt că aceasta este o particularizare pentru fiecare dintre voi, care veți trece cu necesitate prin acest tip de experiență, înainte de a ascensiona.
Există chiar acum când vă scriu, câteva canale care, mi se spune, au dispărut chiar în timp ce erau accesate (Nota C.M.: cred că se referă la unele postări care au fost retrase de pe sit-uri chiar în aceste zile de către bloggeri).
Răspunsul meu ar putea fi foarte surprinzator pentru mulți dintre voi, dar despre asta în articolul meu următor.

Până atunci, păstrați-vă ferm credința în Lumină!
Prietenul vostru, Greg.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org
(C.M.)

Nota C.M.: Propun cititorilor să rămână, deocamdată, în așteptarea comunicărilor care vor fi făcute de către Greg și de alți channeleri, fără a lua hotărâri decisive. Deocamdată, voi sista înscrierile pe Lista pentru dispozitivele de captatre......și pe toate celelalte liste, urmând ca, în funcție de clarificări, să retrag unele articole, dacă va fi necesar. Important este să avem credință: Dumnezeu nu ne-a creat pentru ca să ne piardă. C.M.

12 comentarii:

  1. Draga CM

    Am descoperit blogul tau relativ recent si il gasesc interesant.Ca atare, intru zilnic aici ptr a vedea daca sunt postari noi.

    In ultimele 6 luni am citit un volum imens de informatii privind evenimentele ce se presupune ca se vor produce.Diversitatea de informatii venite pe diverse cai(parerea specialistilor cat si a channel-ilor), cat si contradictorialitatea m-a facut si pe mine sa-mi pun numeroase intrebari.

    Pe de-o parte, se emit parereri cum ca ascensionarea se va produce in mod sigur pe 21 dec 2012 si in mod brusc, trecand de la 3D la 4D.Ar fi bine sa se produca astfel ptr ca s-ar face o selectie naturala...sper ca ma intelegi

    Pe de alta parte, unii spun ca asensionarea se va face treptat si va dura ani buni, iar in aceasta perioada se vor schimba multe...vor disparea anumite sisteme(organizatorice, politice, economice, etc), iar Cobra si Benjamin Fulford vorbesc despre arestarea Illuminatilor, despre un nou sistem financiar in care averea se va redistribui( initiatorii fiind japonezii), vorbesc despre energia libera(despre care vorbeste si fundatia keshe, pe care o pune gratuit la dispozitia guvernelor).

    Iata asadar ca doua dintre presupusele minciuni primite de Greg...nu sunt chiar minciuni sfruntate

    Totusi, am de ceva vreme rezerve privind acest comandament Ashtar..reprezentat de Asthar Sheran.

    Citeam recent ca acest personaj este fictiv.
    Un channeler foarte celebru afirma ca de fapt acest personaj ar fi unul malefic care a fost expulzat din sistemul galactic pe care traia deoarece in misiunea lui pe pamant(si nu numai), incepuse sa se creada Dumnezeu

    Pe de alta parte, unele surse sustin ca de fapt nu exista o fiinta cu numele de Ashtar Sheran, ci un calculator amplasat in univers si la dispozitia diverselor rase extraterestre, unde vine cine vrea si il acceseaza...trimitand mesaje in eter.Cu aceasta ocazie este si firesc ca cei care se folosesc de acest calculator sa nu fie toti benefici...

    Este posibil ca Giles sa fi fost accesat de asemenea aspirite rau voitoare, insa eu cred ca el exagereaza putin culpabiizandu-se in acest mod.

    Din cate inteleg..el nu mai are incredere in comunicarile celor de la CGL, si este de presupus ca in viitor el sa nu mai ofere mesaje.

    Eu m-am nascut cu o abilitate de care abia acum constientizez.De la 9 ani vorbesc intr-o limba necunoscuta pe pamant.Relativ recent am descoperit ca eu comunic cu lemurienii din randul carora provin, iar zeci de ani de fapt nu vorbeam singura ci faceam comunicari verbale fara sa stiu si sa le inteleg sensul...

    De asemenea, sunt in legatura telepatica cu arcturienii care ma viziteaza ori de cate ori ii chem si care se manifesta concret si nu imaginar.

    Uite, voi incerca sa iau legatura cu lemurienii si arcturienii si ii voi intreba ce s-a intamplat in cazul lui Giles

    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă …Anonimă, dacă tot ceea ce spui este adevărat, atunci, permite-mi să afirm că poți deveni una dintre foarte interesantele surse….românești de informare pentru oamenii de pretutindeni. Sunt convins că dacă ți-ai descoperit anumite însușiri “paranormale” tocmai în această perioadă extrem de interesantă, extrem de rară, aceasta nu este o întâmplare. Rolul tău este să informezi lumea despre ceea ce ți se comunică și nu ai dreptul să păstrezi ceea ce afli doar pentru tine.
      Așa dar, îți propun să găsesți o modalitate de a posta pe net ceea ce îți comunică acele entități. Aș fi onorat și încăntat dacă, de exemplu, mi-ai trimite aceste comunicări, mie, pe una dintre adresele: sanzam@personal.ro ; ozanamihailescu@hotmail.com sau vialis1938@yahoo.com, eu urmând a le posta pe blog, după o necesară punere în pagină și (dacă-mi vei permite) o corectare a unor posibile și (aproape) inerente inadvertențe de limbă (dacă va fi, cumva, cazul).
      Desigur, îmi poți scrie și în modalitatea pe care ai folosit-o în această primă comunicare, dar este mult mai dificil, ea presupunând operațiuni de publicare brută, retragere, supervizare, punere în pagină și repostare.
      Mă rog, tu decizi.
      Oricum, repet, dacă tot ceea ce ai comunicat este real, ar trebui să-ți asumi rolul de interfață între lumea materială și cea nevăzută, scop pentru care, probabil, ai ales să vii în această viață. Cu cât avem mai mult, cu atât trebuie să dăm mai mult; acesta este rostul fiecăruia dintre noi. Nimeni nu s-a născut întâmplător.

      Cu simpatie,
      C.M.

      Ștergere
  2. e mai bine sa posteze aici..Anonima, de unde stim noi ca continutul mesajului nu va fi editat si modificat...?

    RăspundețiȘtergere
  3. CRED CA SUNTETI TOTAL INSELATI!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce 3 zile spune asta moo?Mo DA CE SPUI TU ACOLO MO teai sapacit .n-ai auzit de tratament psihiatric... mo? dute acolo..
    internet:oricine poate spune orice prin orice mijoace .trebuie doar sa nu-ti pierzi RATIONAMENTUL.

    RăspundețiȘtergere
  5. EU STIU DIN EXPERIENTA MEA CA EXISTA PLANETE CU INSECTE CARE SI-AU BOTEZAT PLANETA CU NUME DE MAESTRI ASCENSIONATI. APOI FAC CANALIZARI SI TE FAC SA CREZI CA VB CU UN MAESTRU ASCENSIONAT. GROAZNICA MEA EXPERIENTA A FOST FACUTA IN DOUA ETAPE. A INCEPUT IN 2008 PRIN CITIREA UNEI TRADUCERI ( NU VB ENGLEZA) PE UN SITE DE REIKI ROMANESC SI IN TIMP CE CITEAM NISTE BALACARII ADRESATE SEXUALITATII MAICII SFINTE, BALACARII PLINE DE INSINUARI CA"IA PLACUT" SA FACA SEX SI CA IISUS ASA S-A INTRUPAT, PRINTR-UN ACT SEXUAL BANAL, ACESTE INSINUARI ERAU COMPLETATE DE CASCADE DE RAS, BINEINTELES RODUL MANIPULARILOR, OAMENII FIIND PE UN STADION, NU VA CER SA VA IMAGINATI UN STADION PLIN CU OAMENI RAZAND. INSA CUNOSTEAM STILUL DE RAS, PT CA IN 2007, ALESII VREMII TRAIAN BASESCU SI TARICEANU TOT POSTUL MI-AU OFERIT PORTII DE RAS, NOAPTE DE NOAPTE, RAS PLIN CA NICIODATA IN VIATA DE O POFTA SI O CONSISTENTA COLOSALA DE RAS. NICI NU STIAM CA SE POATE TRAI RASUL ATAT DE INTENS.FUSESE INUTIL SA LE CER SA MA LASE SA IMI TIN POSTUL... ATUNCI IMI SPUNEAU POATE SI RADEAM SI MAI SI. NU AM REUSIT SA TIN MINTE NICIUNA, CA SA VAD DACA ERA CHIAR ATAT DE AMUZANTA.DECI RASUL TACNIT IL STIAM DEJA IN 2008, CACI ACOLO SE RADEA DE OAMENII CU PROBLEME. UNA CREZUSE IN EI SI A REUSIT SA SPUNA CA ACUM II SCOATE BANCA CASA LA LICITATIE PT CA EI NU I-AU OFERIT SPRIJINUL, ALTUL SPUNEA CA IN TIMPUL CANALIZARII PRECEDENTE I S-A FURAT BULDOZERUL CU CARE CASTIGA PAINEA COPIILOR SI AU URMAT ALTE HOHOTE DE RAS. EU ATUNCI AM RECUNOSCUT RASUL TACNIT SI M-AM MAHNIT PT TOATE SI INDUEREA TUTUROR SA RADA PE SEAMA SEXUALITATII DIVINE SI GLUMELE FACUTE CU RAUTATE CELOR DE LA CANALIZARE. ATUNCI PT CA INTRASERA IN MINTEA MEA SI I-A DERANJAT POZITIA JUSTA A TRAIRILOR SI GANDURILOR MELE AU INCEPUT SA INTERVINA ASUPRA MEA IN FORTA LUCRANDU-MI PE ENCEFAL SI CREANDU-MI O STARE DE DISCONFORT TERIBIL, O HIPNOZA, O CONEXIUNE CU CEVA CE MA BLOCA SI IMI DADEA O INCAPACITATE DE A GANDI, SPRE STARE DE CONFUZIE.PT CAT EVOLUASEM EU, ATAT A FOST ACEA EXPERIENTA IN 2008. ANI BUNI M-AM TOT INTREBAT CE PUTEA FI... ASA CA OMNIVERSUL MI-A RASPUNS INTREBARILOR CAND AM FOST PREGATITA EU... CATIVA ANI MAI TARZIU.. IN ALT ORAS AL TARII, IN ORADEA SUNT DE DIVERSE PERSOANE INDRUMATA SA AJUNG LA... CEA CARE FUSESE MAESTRA REIKI, RENUNTASE IN FAVOAREA NOII ENERGII... MIRATA O INTREB CE POATE FI NOUA ENERGIE, CA DZ NU E NICI NOU SI NICI VECHI, E VESNIC SI ATEMPORAL...PT NOI CEL PUTIN. NU ARE RASPUNS CLAR, DAR IMI SONDEAZA IMEDIAT DEZIDERATELE ENERGIA EI CEA "NOUA" SI MA INTREABA, VREI SA FII ZVELTA SI GRATIOASA SI... MA ROG, NU INTRU IN DETALII, SUNT PERSONALE. EVIDENT CA NU PUTEA URMA DECAT UN RASPUNS AFIRMATIV, PAI UITE CUM FACEM VII LA MINE SI TE INITIEZ IN NOUA ENERGIE

    RăspundețiȘtergere
  6. ERA UN EXEMPLU DE CE STIU SA SUGEREZE CEI MALEFICI CE CAUTA NOI NUME PT A PRINDE SEGMENTE UMANE CAT MAI VASTE IN ARIA LOR DE INFLUENTA. REVENIND LA CE S-A INTAMPLAT LA MAESTRA... IMI VINE RANDUL SI MIE, DAR VAD CEVA, O CHESTIE ENERGETICA MARE CAT UN PLATOU USOR OVALOID, DE CCA 45 CM LUNGIME SI CU MULTE PICIOARE DE JUR IMPREJUR, ARTICULATE, SI AUD SI ZGOMOTUL FACUT DE PICIORUSE...ERA PREGATIT DOMNUL DIN NOUA ENERGIE SA INTRE IN MINE, DAR STIAU CA VAD PUTIN IN PLAN ENERGETIC, ASA CA SE ASCUNDEA CAT PUTEA EL, SI CAND NU IL VEDEAM PT CA MA UITAM IN ALTA DIRECTIE, AUZEAM TOPAITUL, ASA CA CRED CA S-A ASCUNS SUB BANCHETA PE CARE STATEAM IN HOL LANGA USA CABINETULUI DNEI MAESTRE. AM VAZUT SI CAND S-A DESCHIS USA CA CEVA FUGE IN CABINET SI DP STA PITIT PE SUB BIROU SI NU L-AM MAI VAZUT.... ASA CA NU BANUIAM CA E PT MINE PREGATIT...M-AM ASEZAT PE FOSTUL PAT DE MASAJ SI AU URMAT DISCUTII SI INITIEREA NR UNU SI ULTIMA DIN TOATE CATE SE FACEAU, CACI LA RESTUL NU M-AM MAI DUS... CERT E CA MI S-A PUS INTREBAREA DACA IL PRIMESC PE ??? NICI NU MAI STIU CE MAESTRU ASCENSIONAT... SI AM RASPUNS DA. APOI A URMAT O STARE DE INCAPACITATE DE A FI EU INSAMI, ERAM APROAPE INERTA, FARA VOINTA SAU CONSTIENTA CLARA SI MI S-A ZIS CA MI SE MULTUMESTE CA AM RENUNTAT LA DIVINITATEA DIN MINE, DAR NU MI S-A PERMIS SA REACTIONEZ, SA MA OPUN, MI S-A INCETOSAT MINTEA.... APOI CRED CA A INTRAT JIGODIA IN MINE SI IMI DADEA CEVA ENERGIE DIN EL...ASA CA M-AM POMENIT CA IMI REVIN CUMVA, MA INTREABA MAESTRA CUM MA SIMT.... NU PREA INTELEG DE CE SI MA MIR... NU MAI STIAM CA MI SE LUASE DIVINITATEA...AJUNG ACASA SI DP CATEVA ORE MA SIMT RAU, UN RAU INUMAN, SIMTEAM CA MOR LA NIVEL DE CELULA... MA TARAI LANGA LEPTOP SI ASCULT TOATA DUPA AMIAZA SI NOAPTEA ACEEA O M,EDITATIE PE FRECVENTA 936 SOLFEGGIO HARMONICS DE INALTA VIBRATIE CE DURA 2 MINUTE, TOT LA 2 MINUTE NEFIINF GENERATIA CALCULATORULUI SI URMARITA SA NU STIOU PREA MULTE... DADEAM CLIC SA ASCULT... REVELATIA, A DOUA ZI CAND INCEPE SA VB NOUA ENERGIE, LIGHIONUL, SI ASA AFLU CA EL VINE DE PE O PLANETA DE INSECTI, CA E PADUCHE LAT, CA EI BOTEAZA PLANETA LOR CU NUME DE MAESTRU ASCENSIONAT SI APOI INTRA IN OAMENI, CA SCOPUL LOR E SA CONSUME ENERGIILE UMANILOR PT A SE CREA EI OAMENI SI PT A MERGE ACASA IN LOCUL NOSTRU SUS IN CER UNDE VISEAZA CA MERG LA PARINTII COSMICI SA LE SPUNA :"" MAMA SI TATA, AM VENIT, EU SUNT FIUL VOSTRU""... AU URMAT ORE DE DISCUTII CU PADUCHELE PANA A PRICEPUT CA NU E POSIBIL, CA E O EVIDENTA A NOASTRA CA NU POT FI INSELATI PARINTII COSMICI, CA... CA... DAR REMARC CA AVEAM DEJA UN PADUCHE DE APA IN MINE SI CA SI ACELA NU IL VOIA PE ASTA IN MINE SI IL PIRA MIE SPUNANDU-MI DESPRE EI CATE FAC SI IL DETERMINA SA SPUNA TOTUL... APOI A AFLAT DE ACEASTA CAPCANA UNUL CE MA VAZUSE CA IL VAD INTR-O SALA DE TRIBUNAL SI VENISE LA MINE SA VB CU MINE. IMI ZISESE:""Ä, TU NE VEZI PE NOI, CE PARERE AI?"" NU STIAM CE VAD, ERA O SILUETA INTUNECATA UMANOIDA... I-AM ZIS CREZAND CA E UN INTUNECAT BANAL..." SUNTETI CREATI SI EU SUNT CREATA,DECI VA RESPECT"'. PAI NU AI CEVA CONTRA NOASTRA? NU. APOI ZICEA CA LUI I S-A SPUS CA EU SUNT DUSMANCA LOR, CA NU POT SA-I SUFAR SI CA A CONSTATAT CA SUNT MINCIUNI. EU AM RASPUNS CA ASA FAC UNII CREAZA ARTIFICIAL CONFLICTE AVAND INTERESELE LOR, DAR CA NU STIAM CA ASTA SE SPUNE DESPRE MINE. CERT E CA EL A FOST CEL CE A PUS LA PUNCT PADUCHELE LAT, L-A RETROGRADAT, NU A MAI FOST SEF PESTE PLUTONUL LUI, A FOST TRIMIS PE PLANETA SA SA SUFERE PT CE IMI FACUSE.

    RăspundețiȘtergere
  7. VOSTRU""... AU URMAT ORE DE DISCUTII CU PADUCHELE PANA A PRICEPUT CA NU E POSIBIL, CA E O EVIDENTA A NOASTRA CA NU POT FI INSELATI PARINTII COSMICI, CA... CA... DAR REMARC CA AVEAM DEJA UN PADUCHE DE APA IN MINE SI CA SI ACELA NU IL VOIA PE ASTA IN MINE SI IL PIRA MIE SPUNANDU-MI DESPRE EI CATE FAC SI IL DETERMINA SA SPUNA TOTUL... APOI A AFLAT DE ACEASTA CAPCANA UNUL CE MA VAZUSE CA IL VAD INTR-O SALA DE TRIBUNAL SI VENISE LA MINE SA VB CU MINE. IMI ZISESE:""Ä, TU NE VEZI PE NOI, CE PARERE AI?"" NU STIAM CE VAD, ERA O SILUETA INTUNECATA UMANOIDA... I-AM ZIS CREZAND CA E UN INTUNECAT BANAL..." SUNTETI CREATI SI EU SUNT CREATA,DECI VA RESPECT"'. PAI NU AI CEVA CONTRA NOASTRA? NU. APOI ZICEA CA LUI I S-A SPUS CA EU SUNT DUSMANCA LOR, CA NU POT SA-I SUFAR SI CA A CONSTATAT CA SUNT MINCIUNI. EU AM RASPUNS CA ASA FAC UNII CREAZA ARTIFICIAL CONFLICTE AVAND INTERESELE LOR, DAR CA NU STIAM CA ASTA SE SPUNE DESPRE MINE. CERT E CA EL A FOST CEL CE A PUS LA PUNCT PADUCHELE LAT, L-A RETROGRADAT, NU A MAI FOST SEF PESTE PLUTONUL LUI, A FOST TRIMIS PE PLANETA SA SA SUFERE PT CE IMI FACUSE. ACUMA SA VA SPUN CLAR, NU STIU CE MI-AU FACUT, ERA CRED UN COMPLOT SI O CAPCANA IN CARE AM FOST ATRASA SA DAU DIVINITATEA DIN MINE PT FOLOSUL CUIVA, FARA SA FIU EU INFORMATA CA ASTA MI SE CERE ... ACUM CATA ONOARE E IN RANDUL LOR, IN RANDUL CUI, CINE ERA ACELA INTUNECAT, EU NU VA POT SPUNE, CERT E CA O VREME CAND MI SE FACEAU MIZERII, MAI INTERVENEA NESTIUT, SE AUTO SESIZA SI CA FACEA UN LUCRU BUN, CU MINE, CEL PUTIN, DECI NU PERMITEA SA FIU UZATA FARA PERMISIUNEA MEA IN MOD NESTIUT DE MINE. APOI NU A MAI INTERVENIT, PT CA AVOCATA CE-L AVEA A FOST RUGATA SA NU IL MAI LASE SA VINA SI SA IL TINA IN FRAU... DE AICI AM INVATAT CA SUNTEM VANATI DE DIVERSE FORME DE EVOLUTIE PT A FI LUATI IN STAPANIRE - DACA ACELA E NIVELUL LOR EVOLUTIV - SAU COLABORATORI DACA E VBN DE ALT NIVEL. DAR NU SUNTEM CU CINE CREDEM IN JUR, NU NI SE PERMITE AFLAREA ADEVARULUI PT CA LOR AR DAUNA...NU NOUA, DOAR LOR... SI DE ALTARE SUNT ATASATE FIINTE ENERGETICE CE NU-S UMANE... DAR AM CITIT CA ORIGINEA SATANISMULUI CONSTA IN ACELE CREATII FACUTE CU CODURI;LE VIETII INVERS INTRODUSE IN TEHNOLOGIA DE FACUT VIATA...SI CA EI AR DORI SA NE FIE SUPERIORI SI NOI LOR SA NE SUPUNEM APOI CA AR FI INGERII VEGHETORI CE AU DERAIAT SI SE VOR A FI SLAVITI PE POST DE DZ, APOI O EMISIE DE SUFLETE DECAZUTE E NU SE MAI INTRUPEAZA, CE AU TRAIT INSA AICI, AR FI GORILIENII ACESTIA,APOI SPIRITELE DECAZUTE DIN RANDUL CREATIEI VEGETALE CE SUNT AGRESATE SI ELE ODATA CU NOI DE CATRE CEI DIN CEI DE-A DOUA CADERE SAU DESPRINDERE DIN OCEANUL DE GANDURI ALE CREATORULUI SUPREM,... APOI EXTRATERESTRII DE MAI MULTE FELURI. CEL CE A GENERAT VIATA CU CODURILE INVERSATE ESTE NUMIT CREATORUL NEBUN, CA SA NU FIE VRE-O CONFUZIE CU FIINTA INFINTA, CE ESTE CREATOR DIN EL INSUSI DAR LASA LIBERTATEA DE A FI URMAT MEREU, INSA UNII IN TIMPI IMENSI CELUI TERESTRU DECID SA SE DESPARTA SA SE DESPRINDA, UNII AR SI NEUTRI. DEPRE CANALIZATE. ORICE CANALIZARE SE POATE FACE CORECT NUMAI IN CERCUL LUI SOLOMON, DAR IN ROMANIA INFORMATIILE NU SE GASESC COMPLETE, IN CARTI ENGLEZE VETI GASI INFO COMPLETE... ASA CA NU MAI CREDETI IN NIMIC CE VINE DE SUS FARA CERCUL LUI SOLOMON... E UNICA MODALITATE DE A FACE CANALIZARI, TAROT, DE A LUCRA CU PENDULUL ACCESAND EXACT PE CINE VOITI, FARA A PUTEA INTERVENI GLUMETII, INTERESATII, MINCINOSII.

    RăspundețiȘtergere
  8. ATI PUTEA SA AVETI BUNAVOINTA SA FIM ANUNTATI CAND DEPASIM NR DE CARACTERE PERMISE PT A PUTEA POSTA? SUNT EXPERIENTE CE NU POT FI POVESTITE CU MINIMUL DE CARACTERE, DAR MACAR SA FIM ANUNTATI CA GATA. STOP SCRIS. CINE ARE DE PIERDUT ? NOI TOTI...EU AM MAI PUTINA EXPERIENTA CU CALCULATORUL INSA CEVA MAI MULT CU FIINTELE ENERGETICE DIN JUR, AM SI EXPERIENTE RELE SI BUNE

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Romanița Roman: Sincer, am făcut mari eforturi să vă citesc și să încerc să înțeleg povestea postată mai sus. Nu vă neg experiența, dar exprimările, lipsa de cursivitate, slalomul de la o idee la alta, sunt derutante și pun cititorul în situația imposibilă de a le înțelege. Pare-se că ați fost contactată de niște entități care au încercat și, parțial au reușit să preia controlul asupra ființei dv.
    Dacă aveți o poveste adevărată, trăită de dv., vă invit să-mi trimiteți un articol oricât de lung, pe adresa vialis1938@yahoo.com. Voi încerca să-l înțeleg și să-l interpreteaz, și, dacă veți fi de acord, să-l postez pe blog. Sunt deschis la orice realitate și consider că noi, ființele umane, suntem încă foarte departe de o înțelegere totală a realității universale.
    În ceea ce privește spațiul alocat comunicărilor, el este independent de blogger, fiind ales de responsabilii rețelelor de internet. C.M.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu e vina mea ca nu se anunta cand am depasit nr de caractere permise. Si eu sunt deschisa sa comunic ce s-a intamplat. Atunci cand scriu, ma ia valul si fac toate conexiunile cu tot ce am trait in legatura cu acel experiment trait ce se intinde in ani doar pt a ma face inteleasa, dar constat ca nu mai pot posta tot si incerc sa trimit truncheat mesajul atat cat imi permit nr de caractere. O sa va scriu multe daca doriti, pt ca eu sunt implicata intr-o poveste karmica ce tine de 5 secole. In primul am fost invinovatita p[e nedrept sa duc eu povara karmica a cuiva, in urmatoarele 3 secole am dus-o la modul ca eram ucisa la 8 ani, in acesta in sfarsit am aflat cine si de ce si cam ce s-a facut in urma cu 5 secole... Si tot ce am aflat a fost prin efort propriu in contextul ca eram pusa in situatia de a nu afla,prin oprelisti sistematice,pt ca minciuna sa continue,iar cei impresionati de mizeriile traite de mine pe nedrept nu s-au putut face vii ca semeni ai mei cu multa cunoastere; mainile de sprijin oferite erau apoi contracarate, fara a mai mentiona ca si putinele primite s-au dat cumva fara a indrazni sa isi decline identitatea,erau sugestii mentale doar, fara o prezenta fizica reala,imi era nepermis accesul intr-un cabinet si o discutie, o investigatie normala ca pt alte persoane, in schimb imi era permis accesul acolo unde eram mintita, investigata pt folosul cui ma urmarea, doar pt a intelege acela ce stiu si cat are de sters din mintea mea. E greu asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repet: scrieți pe adresa vialis1938@yahoo.com
      Aștept. C.M.

      Ștergere