Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 august 2012

ALEGEREA LOCULUI DE ÎNTÂLNIRE

                                                            F O A R T E    I M P O R T A N T !!!

Mesaj din partea F.G.L.
(31/07/2012; channeler: Greg Giles)                                              
 Astăzi am dori să începem prin a discuta cu voi cum să vă pregătiți cel mai bine pentru a lucra împreună cu organizația noastră, activitate care va începe în curând în zilele care vor urma, deoarece timpul pentru începerea multiplelor noastre proiecte a sosit.
Vrem să începem prin a vă coopta în echipele noastre. În acest scop, vă propunem să organizăm o întâlnire cu voi la bordul navelor noastre unde să ne prezentăm reciproc, pentru a ne putea cunoaște puțin mai bine, înainte de a începe munca împreună.
Întâlnirea poate avea loc și într-o locație aleasă dinainte în preajma sau la casa voastra de reședință. Vă vom contacta în zilele care urmează, începând cu săptămâna viitoare, și atunci vă vom întreba unde preferați să vă întâlniți cu noi.
Vă rugăm ca la această întrebare să dați un răspuns scurt, ceea ce vă va ajuta să  rețineți dialogul care se va produce în stare de vis. Cei care stăpânesc comunicarea telepatică, vor purta acest dialog în starea de veghe (treji), atunci când se vor afla în  meditație sau când noi îi vom găsi într-o stare de liniște și recepție corespunzătoare. Intelegeti aceasta? Ne-am făcut suficient de bine înțeleși?
Noi, Federația Galactică a Luminii, vă vom trimite, telepatic sau prin intermediul stării voastre de vis, o scurtă întrebare despre locația în care doriți să vă întâlniți cu noi, spre a fi teleportați pe una dintre navele noastre în așteptare (n.m. o navetă). Această navetă vă va transporta pe o navă mai mare, unde vă veți întâlni cu reprezentanți ai echipei noastre spre a “sparge gheața”, cum se spune.
Cu acea ocazie, noi vă vom răspunde la toate întrebarile pe care ni le veți adresa, după care vă vom ruga să ne permiteți a vă adresa și noi câteva întrebări, pentru a ne edifica asupra unor chestiuni legate de fiecare dintre voi. Interviul are drept scop înțelegerea de către noi a locului de muncă cel mai favorabil pentru fiecare dintre voi, în funcție de caracteristicile, aptitudinile și abilitățile pe care le deține. Vom stabili și un program individual de lucru în funcție de timpul vostru disponibil și de alegerea voastră.
În acest sens, rugăm pe fiecare ca atunci când va avea loc interviul să-și fi stabilit deja cam ce munci este dispus să presteze (dintre cele cuprinse în program) și care este programul zilnic pe care-l preferă, pentru această activitate.
Pe de altă parte, trebuie să menționăm că va fi necesar să vă grupăm convenabil pentru ca noi să nu efectuăm curse inutile de aducere si transportare a voastră la/și de la locurile unde veți lucra (cursele navetă; n.m.) Apreciem că va trebui să reducem numărul de curse (zboruri) înspre și dinspre suprafața lumii voastre și locurile în care vom lucra. Locațiile de lucru vor fi cu atentie protejate de orice posibile pericole sau amenințări cu represalii din partea forțelor cabalei. Garantăm că vă vom proteja suficient pentru a nu se produce evenimente neplăcute. Trebuie însă să rețineți că nu poate exista o garanție absolută în această direcție, dar că protecția voastră va fi similară cu cea asigurată membrilor echipajelor noastre.
Așa după cum majoritatea dintre cei selecționați deja înțeleg pe deplin, nimic nu poate cu adevărat să vă anihileze viața, căci toți suntem ființe eterne. Orice moarte este doar o poartă de trecere spre un nou început. Mai trebuie amintit că mulți, foarte mulți dintre voi, vă îndreptați în această perioadă către evenimente care vor face o selecție drastică, indiferent unde v-ați afla și ce ați face. Trebuie însă înțeles că nu-și vor părăsi corpul fizic decât cei care trebuie să o facă. Ințelegeți aceasta? Ințelegeți că și în cazul cel mai dur cu putință, adică în care voi ați experimenta moartea fizica, veți avea un început înaintea tuturor celorlalți care vor ascensiona dupa voi, destul de curând?
Credem că acest aspect a fost suficient de bine și corect explicat. Consederăm deci că putem începe selecția celor care vor contribui la realizarea primului nostru proiect comun: PROTECȚIA ȚĂRMURILOR. Lucrarea va dura câteva săptămâni (nu luni), și va începe imediat după întâlnirea noastră programată și punerea la punct a detaliilor.
 Noi căutam ca zonele din care veți fi luați să fie unele retrase, deși știm că unii dintre voi trăiți în preajma unor mari aglomerări metropolitane ceea ce ar putea fi puțin mai dificil pentru voi, să găsiți un asemenea loc. Sperăm însă că veți  putea fi suficient de perspicace pentru a descoperi asemenea locuri, chiar dacă pentru aceasta va fi necesar să  cercetați hărțile zonei în care vă aflați și, mai ales, imaginile făcute din satelit, disponibile pe internet. Uneori, asemenea zonă poate fi ascunsa privirii voastre deși treceți frecvent pe lângă ea. Avem încredere în fiecare dintre voi că veți găsi o asemenea zonă.
După discuția inițială, noi vom păstra legătura cu voi, pentru a vă anunța  momentul când ne vom întâlni pentru a începe activitatea.
Acest semnal trebuie să fie o surpriză, și se va produce cu o rapidă atenționare ce vi se va da înainte; aceasta, deoarece nu ne putem permite ca planurile noastre să fie expuse în vreun fel și nici ca cineva să câștige un avantaj asupra modalităților în care noi ținem legătura. Noi sperăm că voi înțelegeți aceasta și veți păstra cu strictețe secretul modalităților prin care vă întâlnim, orarul și locul de unde vă preluăm.
În consecință, vă rugăm nu faceți comunicări de acest gen pe internet sau prin alte mijloace care ar putea fi interferate de cei care nu doresc executarea programelor noastre comune. Trebuie să rămână secretul nostru, această secretizare evitând orice ingerință nedorită. Deci: nimic din acest program nu trebuie popularizat sau comunicat prin diversele mijloace (internet, televiziune, stații radio, telefonie fixă sau mobilă, scrisori, ori viu grai)        

Există spirite care și-au părăsit trupul și bântuie peste tot pe planeta voastră. Unii dintre voi știți aceasta iar pentru alții, afirmația poate fi o surpriză.

Unul dintre țelurile misiunii noastre este și  acela de a ridica planeta voastră departe de aceste ființe care și-au părăsit trupurile, pentru că ele nu își au locul aici, pe aceeași planeta cu voi. [Noi am discutat aceasta într-o anumită măsură într-un mesaj anterior (23/06/2012). Cei care primesc aceste informații pentru prima dată, sunt rugați să caute acel mesaj].  
Deci, în lumina faptului ca niciodată nu poți fi prea sigur de cine ascultă conversațiile voastre, vă îndemnăm să păstrați discreție totală asupra informațiilor cu privire la întâlnirea noastră cu voi, pentru voi și NUMAI pentru voi. Înțelegeți această necesitate, dragilor? Pe cei care nu vor putea păstra acest secret, îi anunțăm că imediat ce vom constata această scurgere de informație, vom renunța la colaborarea cu ei, anulând orice întâlnire sau legătură.

Considerăm că am expus complet și clar modalitățile prin care vom putea colabora.
Dorim acum să discutăm cu voi ce veți face, mai exact, atunci când veți începe să lucrați la acest prim proiect cu noi.
Ne vom întâlni cu voi și vă vom escorta pe o navă capabilă de zbor în spațiul cosmic, timp în care voi veți primi o formare/instruire asupra metodelor și a tehnologiilor pe care noi le angrenam pentru a construi aceste bariere marine, în vederea protejării zonelor voastre de coastă.
Veți fi instruiți asupra funcționării acestor tehnologii și modul cum le puteți folosi. Veți primi instructaje practice din partea unor instructori foarte calificați. Noi avem echipe de oameni de știință, iar fiecare navă va avea un reprezentant cu un background în domeniul științific, care va putea răspunde tuturor întrebărilor voastre.

Vom începe în curând, căci voi veți fi cei care veți construi aceste baraje folosind tehnologia noastră. Contribuția noastră va consta în înstruirea vostră de specialitate, asigurarea transportului vostru la punctele de lucru și revenirea la domiciliu, punerea la dispoziția voastră a întregii tehnologii necesare, proiectarea și urmărirea calității lucrărilor precum și protecția voastră. Aceasta este tot ceea ce noi vom face. După cum am spus, totul depinde de voi.
 Nu ne așteptăm ca voi să vă mișcați prea repede de la început; în prima fază dorim să vedem că ați învațat să folosiți corespunzător și în siguranță acest echipament, după care, creșterea vitezei de execuție va veni de la sine. 
Când lucrarea se va fi încheiat într-un anume punct de lucru, navele noastre vă vor transporta la următorul, unde, înainte de a începe lucrarea, veți primi instruirea necesară.
Acesta va fi un proces foarte simplu și odată ce veți fi în largul vostru, în a folosi tehnologiile noastre și procedurile, viteza de execuție va crește suficient. În timp de ordinul minutelor, mari poțiuni de parapeți vor fi plantate, condiție stringentă pusă de criza de timp în care am intrat.

Când vom vorbi personal cu voi, vom discuta mai în detaliu care sunt zonele din lumea voastră care vor primi aceste baraje și care zone credem că ar putea necesita relocarea a cel puțin unei anumite părți a populației, dat fiind faptul că, în anumite zone, va exita posibilitatea ca nici aceste înalte baraje să nu facă față 100%, aceasta decurgând din faptul că în anumite puncte, structura placilor tectonice nu este în totalitate certă, în ceea ce privește răspunsul la efort (fricțiunea)
Așteptăm cu multă nerăbdare să începem acest proiect cu voi, frații și surorile noastre de pe Pământ.
 Vă rugăm să rămâneți în așteptarea mesajelor noastre în legătură cu acest proiect. Aceia dintre voi care începeți să stăpâniți abilitatea comunicării telepatice, credem că veți recepționa întrebarea noastra în legatură de locul în care ați dori să vă întâlniți cu noi și ne veți transmite răspunsul. Aceia dintre voi care nu sunteți încă pregătiți în comunicare telepatică, așteptați întrebarea noastră pe alte căi, dintre care una poate fi starea de vis. După ce voi vă veți trezi, după un astfel de vis, în care vi s-a pus întrebarea, vă rugăm ca să formulați răspunsul pentru noi și să îl transmiteți telepatic, prin focalizare asupra noastră și prin afirmarea acestuia în mintea voastră (însă nu cu voce tare), dimineața, la prima oră după trezire. Noi vă vom recepționa răspunsurile.
Va fi o onoare și o placere ca împreună să ducem la îndeplinire aceasta muncă de salvare.
Noi suntem tovarășii voștri de muncă în această direcție, la primul nostru proiect comun. Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.co
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu