Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

MESAJ DE LA LORD SANANDA.

Sananda

(11 ian. 2012; channeled by Susan Luffman, Ivor & Sheila Hutchings, GRUPUL AMETIST)

Acesta este mesajul pe care-l transmit cu iubire Grupului Ametist pentru a fi dat pământenilor.


Prietenii mei, s-au difuzat, într-adevăr, nu foarte multe informaţii privind modificările care urmează să se producă pe Pământ, în acest an important al înălțării voastre și a planetei, și aceasta deoarece nu au fost suficient propagate către marea masă a populației.

Există în lumea voastră multe grupuri, printre care și Grupul Ametist, care primesc aceleași informații pentru a le difuza umanității. Cu toate acestea, din păcate, mulți oameni privesc cu oarecare circumspecție aceste communicări sau nu găsesc suficientă motivație pentru a le face cunoscute și altora, deși ei cred în conținutul și veridicitatea lor.

Noi nu vom înceta să vă informăm asupra evoluției evenimentelor și ceea ce urmează să se întâmple în anul care a început. 

Acest an va fi perioada în care bărbaţi, femei şi copii de toate vârstele, din toate ţările, de toate confesiunile, vor vedea cu ochii lor că puterea faptelor o depășește cu mult pe cea a cuvintelor. Acţiunile pe care le intenționez şi evenimentele care vor avea loc vor spulbera neîncrederea semenilor voștri, care se vor convinge, în sfârșit, asupra schimbărilor programate pe iubita Planetă Albastră.

Deja, în această perioadă de început, în emisfera în care locuiți voi, Grupul Ametist, au început să se producă evenimente care crează confuzie și nedumerire. Amintiți-vă de profeția pe care a făcut-o Sfântul Ioan, în revelaţiile sale, pe care i le oferea Tatăl Meu: "Când toate anotimpurile se vor amesteca și vor deveni imposibil de deosebit una față de alta, să știți că a sosit timpul ca omenirea să-și ridice privirea către ceruri pentru a afla răspunsul. Atunci se vor ivi zorii unei Noi Ere și va începe dispariția celei vechi."

Noul Babilon (adică haosul născut din iubirea pentru bogățiile materiale), s-a declanșat prin criza financiară globală și recesiune în majoritatea țărilor considerate până atunci stâlpii economiei mondiale.

Nu voi reveni la catastrofele naturale care vor lovi lumea voastră, aceste evenimente fiind greu sau imposibil de suportat de către mulți dintre voi. Ele sunt însă necesare, iminente și inevitabile (Nota C.M.: Sunt cuprinse în programul de purificare a planetei)

Eu vă implor să revedeți comunicările din ultimii doi ani trimise prin Grupul Ametist și prin altele, deoarece tot ceea ce s-a prevăzut se va produce. Meditați asupra acestor mesaje și încercați să înțelegeți și să acceptați conținutul lor. O cunoaștere cât mai completă a acestor mesaje vă va ajuta să fiți mai bine pregătiți în fața evenimentelor care urmează. Planul Tatălui Meu este perfect și făcut cu cea mai profundă iubire (dar și exactitate) pentru planeta voastră și pentru voi, creațiile Lui multiubite. El nu va pune niciodată în pericol ceea ce a creat, căci aceasta ar însemna să accepte că o parte din ființa Sa ar putea fi anihilată, fapt imposibil.

Nu vă fie teamă, nu dați crezare celor care emit tot felul de ipoteze care mai de care mai terifiante! NU VA VENI NICIUN SFĂRȘIT AL LUMII!! Asta nu înseamnă că nu se va întâmpla nimic. Da, va avea loc sfârșitul Vechii Lumi și se va naște Noua Lume, Noua Eră. Locul vostru din Noua Lume nu vi-l ocupă nimeni. Vă așteaptă, dacă faceți această alegere, desigur.

Anul 2012 închide un ciclu al dezvoltării și saltă umanitatea și planeta într-o dimensioune superioară. Este un ciclu al evoluției. Nimic nu poate rămâne pe loc, totul este mișcare; lipsa de mișcare însemnă anihilare.

Pentru mulți dintre voi (adică, pentru cei care, la nivel de suflet și la nivel conștient, au ales schimbarea) această trecere se va face pe nesimțite.

Vă așteaptă o lume în care nu vor mai fi nedreptate, lăcomie, injustiție, minciună sau corupție. Doar dacă, nu cumva, veți face altă alegere! Liberul vostru arbitru va funcționa în continuare și va fi respectat.

NUMAI DE VOI, NU DE ALTCINEVA, DEPINDE!

Cei care simțiți că nu ați făcut destul, grăbiți-vă! Mai aveți un pic de răgaz! Pentru aceasta, folosiți uneltele care vi s-au dat (meditație, contemplare, cinste, compasiune, iubire fără condiții). Utilizați cât mai des aceste daruri, dacă doriți, cu adevărat, să vă înălțați.

Nu vă temeți! Eu vă stau aproape și la dispoziție permanent, până la sfârșitul veacurilor. Cu condiția să mi-o cereți.

Cu Iubire și Lumină,

Sananda (Iisus).

SURSA: http://lightworkers.org


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu