Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Dialogul meu cu Gaia, din 21 dec.2011(3)


(25 dec.2011; channeler: Ute)  
(ultima parte)
 
Chiar înainte de a-i cere eu lămuriri, Mama Gaia mi le-a furnizat: explicațiile se refereau tot la relația dintre oameni și planetă. Trecerea va fi resimțită la nivel individual și evenimentele vor fi percepute ca realități diferite pentru fiecare individ în funcție de nivelul de elevare la care se va afla. La nivel macro, vor fi două categorii de oameni care vor trăi în mod diferit acele evenimente: grupa celor care sunt înscriși și lucrează pentru creșterea frecvenței de vibrație, ceea ce le va asigura ascensiunea și grupul celor care nu cred și nu vor crede în acest proces. Aceștia din urmă vor rămâne la nivelul existențial al dimensiunii a treia și vor suporta întregul calvar al lumii materiale. 
Am întrebat dacă cei care vor experimenta schimbarea polilor ca pe ceva distructiv, vor mai dori să urmeze planeta în dimensiunile superioare.
Iată cea mi-a răspuns:

"O vor face cu mult entuziasm și se vor precipita să nu rămână în urmă. "
 

În acel moment al ’’discuției’’, din nou s-a auzit corul păsărelelor invizibile care cântau aceeași melodie ca prima oară.
Gaia spune că această tranziţie, această transformare, va deveni bulversantă pentru lumea "veche", care se va agita încolo și în coace căutând un adăpost mai sigur, dar pe care nu-l va găsi nicăieri.

‘’Acele momente de cumpănă pentru ei îi vor trezi și convinge, în sfârșit, că trebuie să facă ceva repede pentru a întra în fluxul ascensional, pe care anterior îl refuzaseră cu un aer superior. Abia atunci, necredincioșii vor deveni conștienți pe deplin de existența și prezenta Duhului Meu și omniprezența Duhului Sfânt. Acel eveniment cataclismic va face, de asemenea, să se dizolve convingerile negative şi comportamentele anormale ale omului, care au fost stocate de-a lungul mileniilor în mintea sa separatoare. Acela va fi un proces de purificare profundă și rapidă a multor ființe umane, care, de atunci încolo, se vor depărta hotărât și definitiv de tentațiile lumii dualității, plină de iluzii și înșelătorie. Ei vor îmbrățișa viața spirituală mai înaltă, ceea ce va însemna că vor reveni la originea existenței lor, atunci când li s-au dat atributele cu care urmau să experimenteze pe cont propriu, în conformitate cu alegerile lor, cu Liberul lor Arbitru.
Acest eveniment puternic de transformare trebuie considerat ca un dar al Creatorului, cuprins în Decretul Divin.

Cu toate acestea, cei care încă vor dori foarte mult să-ți extindă aria experimentelor în dimensiunea a 3-a, vor putea să se „îmbarce” pe “ Nava Pământ”, pentru a străbate calea împreună cu mine, după care vor putea alege să revină pe unul dintre aspectele mele tridimensionale aflate în univers. Aceasta se va putea petrece într-o perioadă destul de lungă de timp.


După cum puteţi vedea, toți oamenii vor primi ceea ce este în conformitate cu dorinţa inimii lor. Prin aceasta, se va respecta una din legile Divine care spune că fiecare primește ceea ce este în conformitate cu năzuințele sale cele mai profunde.


Eu vă imbrațisez pe toţi, copiii mei, cu mare dragoste!


Pe cei care vor dori să mă însoțească în această călătorie, îi voi primi cu multă bucurie și le promit o viață lungă și plină de satsfacții și de împliniri.
Dar binecuvântarea mea este pentru voi toți, fără excepție.
Eu sunt Mama Gaia. "

Dragoste si binecuvântari, prietenii mei!

Ute.

SURSA : http://radiantlyhappy.blogspot.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu