Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 septembrie 2010

2012 – LA CE NE PUTEM AŞTEPTA.

De la Lady Sun
(24 AUG.2010, channeler Sheryl Pedersen)

Intrebare : care este importanţa lui Decembrie 2012, ca punct de referinţă al calendarului Mayaş, pentru umanitate şi pentru Pământ?

Răspuns: Multe persoane vorbesc despre calendarul Maya, care ar indica sfârşitul lumii. Mult s-a scris şi s-a vorbit pe această temă, indicându-se oamenilor să se pregătească pentru mari catastrofe, care ar urma să se producă pe planeta voastră. Într-un fel este justificată dorinţa oamenilor de a cunoaşte ceeea ce le rezervă viitorul. Sincer vorbind, neliniştea pe care o provoacă aceste previziuni catastrofice, ne face să zâmbim.

Într-adevăr, lumea voastră, după cum ştiţi, este în schimbare şi la sfârşitul acelui an, un ciclu se va încheia, însă sfârşitul omenirii, ca persoane fizice, nu este posibil deoarece energia şi voinţa care fac ca planeta să existe, nu vor dispărea. Ceea ce se va schimba este energia şi conştiinţa care acum vă face să credeţi că există cu adevărat secvenţele timpului: trecut, prezent şi viitor, când, de fapt, nu există decât momentul de ACUM. (Cunosc că multora dintre voi le este greu să înţeleagă şi să accepte această unică realitate. Acum nu-mi propun să dau explicaţiile de rigoare în acest sens. Voi reveni la acest subiect într-o altă comunicare).

Da, vor exista schimbări şi da, acestea vor fi nu doar semnificative dar şi profunde. Cât de traumantizante vor fi? În mod normal, nu va fi un moment sau o perioadă dureroasă, dacă voi nu veţi alege altfel. Mă refer la faptul că dacă un număr semnificativ dintre oameni se vor concentra asupra acelui moment ca fiind catastrofal, dureros, se poate coagula o energie de o asemenea factură negativă încât totul să se desfăşoare în conformitate cu aceste temeri. O masă suficient de mare de oameni concentându-şi energiile asupra unei singure dorinţe (sau frici, ceea ce este, ca efect, acelaşi lucru) localizată în timp şi spaţiu, o face să devină materială. Aceasta deoarece, din totdeauna, omul a fost abilitat să fie creator. Aşa dar, dacă doriţi haos, durere, tragedie, distrugere, le veţi avea pe toate, aşa cum vi le imaginaţi. 

INCĂ O DATĂ : NU UITAŢI CĂ, DIN PUNCTUL DE VEDERE AL UNIVERSULUI, DORINŢA SAU FRICA SE OBŢIN ÎN ACELAŞI MOD, şi anume, concentrându-vă asupra lor. DACĂ ENERGIA CUMULATĂ DEPĂŞEŞTE PRAGUL CRITIC, EVENIMENTUL VIZAT SE VA PRODUCE, CU CERTITUDINE. Din acest motiv este esenţial să gândiţi pozitiv şi să nu vă lăsaţi antrenaţi în fobiile altora. Fiecare dintre voi are datoria de a răspândi în jurul său încredere, dorinţa de mai bine, compasiunea, bucuria şi iubirea.

În prezent, între sufletul şi Sinele vostru Înalt se interpun multe văluri de separare.Aceste straturi se vor subţia şi vor facilita contopirea voastră cu Sinele Înalt. Aceasta va fi schimbarea principală care se va produce în jurul anului 2012. Omul se va integra deplin cu acest sine, altfel spus, va fi înlesnită comunicarea directă între om şi Dumnezeu. 
Un număr mare de fiinţe umane vor beneficia de acest atribut. Cei cu asemenea abilităţi îşi vor putea auzi şi vedea ghizii şi îngerii personali şi vor înţelege mai clar care sunt măsurile pe care ar trebui să le ia, în drumul lor spre continua evoluţie spirituală. Acestea sunt caracteristici ale celei de a 5-a dimensiuni.
Trebuie spus că nu este fixată o dată fermă pentru această trecere dar, Decembrie 2012 este o bună proximitate pentru ca acest potenţial să se transpună în realitate. Apropierea sau îndepărtarea de acel moment este determinată de fiinţa umană care îşi foloseşte liberul arbitru aşa cum consideră mai potrivit pentru evoluţia şi conştiinţa sa. Certitudidea constă în faptul că trecerea va avea loc (într-un termen pe care omenirea şi-l alege). Până atunci, cei care doriţi, lucraţi cu intuiţia voastră în sensul permanentizării intenţiei şi dorinţei de a vă contopi cu Sinele vostru Înalt. In meditaţiile şi rugăciunile voastre cereţi să fiţi ajutaţi pentru a vă uni cu acest spirit. În acele momente de invocaţie sau meditaţie, credeţi cu tărie că acest fapt se va produce. Trataţi această dorinţă ca şi când deja ea s-ar fi îndeplinit. Exprimaţi-vă recunoştinţa pentru înţelegerea pe care Divinitatea o manifestă faţă de voi.
Concomitent cu această atitudine de mulţumire pentru graţia cu care veţi fi trataţi, încercaţi să deveniţi cât mai înţelegători, mai plini de compasiune şi de iubire faţă de semenii voştri, faţă de întreaga creaţie.
Şi, nu uitaţi să fiţi iubitori si generoşi cu voi înşivă.  
Ieşiţi din anonimatul în care aţi preferat să staţi până acum şi străluciţi-vă lumina din propria fiinţă, pentru ca şi alţii să o poată vedea şi folosi în ascensiunea lor.
Majoritatea dintre voi vă aflaţi acum pe Pământ tocmai pentru a ajuta la conştientizarea celor care încă nu s-au hotărât să înainteze.
In demersul vostru, vă stăm la dispoziţie pentru a vă face ascensiunea mai uşoară. Noi vom interveni însă doar dacă ne-o veţi cere. 
Mulţi îngeri şi alte fiinţe de lumină aşteaptă să le cereţi sprijinul, deoarece, nu uitaţi, nimic nu poate trece de liberul voastru arbitru, de voinţa voastră. Noi aşteptăm permisiunea voastră de a vă ajuta cu orice doriţi, cu tot ceea ce visaţi să aveţi în viaţa voastră.

Vă reamintim că frica este cea care se hrăneşte cu energie negativă, şi că cel cuprins de teamă nu poate evolua spiritual din cauză că fiinţa sa este dominată de această energie a cărei frecvenţă de vibraţie este foarte scăzută, ceea ce este incompatibil cu ascensiunea, care are nevoie de vibraţii superioare.

Mă despart de voi cu speranţa şi gândul că veţi înţelege, cât mai mulţi, cât este de important pentru creşterea voastră spirituală să folosiţi această scurtă perioadă în care nenumărate fiinţe vă stau la dispoziţie, mai mult decât oricând, pentru a nu rata oportunitatea trecerii într-o dimensuune superioară. Aceasta este cheia pentru a face o schimbare cu uşurinţă si cu bucurie. 

Eu sunt Doamna Soarelui
http://spiritspeaksblog.wordpress.com 
(C.M.)

Un comentariu: