Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 iunie 2010

Metatron: PORTALUL OM


(Prima parte)
(19-06-2010, prin Tyberron, susţinătorul Pământului)


Salutări multiubiţilor ! Eu sunt Metatron, Lord al Luminii. In această comunicare voi face, din nou, referire la muntele Shasta. Putem spune că el este important şi prin extinderea Câmpului Cristalin.
Solstiţiul din 21 Iunie 2010 va accentua importanţa acestui incredibil portal, care poate fi numit Portalul OM.
In perioada 19 – 23 Iunie 2010, Consiliul Cosmic al Luminii, Maeştrii Ascensionaţi se vor aduna în portalul multidimensionalul al Mt Shasta.
Va fi prezent şi Saint Germain.
Se va genera un val de energie cu frecvenţa IUBIRII NECONDITIONATE, energie care va fi trimisă spre toate nodurile energetice de pe planetă, prin intermediul Marelui Cristal OM.

Această energie este un adevărat far sacru, extrem de puternic, menit să alimenteze cu speranţă şi să încurajeze umanitatea planetei Pământ.

Îi îndemnăm pe toţi doritorii umani ca, în această perioadă, să acceseze această energie, prin şedinţe de meditaţie. Pentru o eficienţă mai mare, ar fi indicat ca meditaţiile să se facă în grup. Cei care vor participa la aceste meditaţii vor fi încărcaţi cu minunata energie a iubirii necondiţionate, trimisă de Consiliul Cosmic al Luminii. Efectul acestei încărcări va fi că veţi obţine o mare fortificare a sentimentelor de dragoste şi speranţă.
Este cea mai puternică şi mai importantă experienţă, care nu a mai avut loc de eoni pe Pământ.

Încă o dată se va dovedi că voi nu sunteţi abandonaţi, nu sunteţi lăsaţi să vă descurcaţi numai cu propriile voastre mijloace, pentru a depăşi situaţiile de restrişte din existenţa tridimensională. Valul energiei OM se va răspândi pe întregul vostru Pamant.

Cristalul OM

Dragii mei, am să vă spun că, în adâncul masivului muntos Shasa există un important cristal din Atlantis, un cristal de origine Arcturian. Lumina pe care o reflectă acest cristal are o nuanţă argintie, combinată cu frecvenţele aurului si platinii. Cândva, uriasul cristal se afla în Marele Templu al lui UNU, de pe insula Atlantida, şi a fost numit oficial Cristalul OM. Savantul-preot, Atla-Ra, din Atlantis a făcut menţiuni pentru posteritate, despre acest mare cristal cu rezonanţe multidimensionale. Într-adevăr, acest cristal este omnipotent în ceea ce priveşte gama de frecvenţe pe care o emană, iar, structural, are compoziţia unui aliaj de platină, aur şi hiper-cuarţ. Puterea sa de penetraţie este enormă, în ceea ce priveşte timpul şi spaţiul. Raza Cristalului OM atrage şi emană ceea ce se numeşte Raza de Platinum.
Raza Platinum este esenţială şi indispensabilă în ceea ce s-ar putea numi Venirea Domnului. Ea conţine Codul Legii Universale, din Axioma Cosmică precum şi Adevărul Universal, Adevărul multidimensional, care se extinde şi migrează în întregul Cosmos. Se regăseşte în ea, energia feminină, dar, ca totalitate, deţine echilibrul optim între energiile feminină şi masculină. Energia Ray Platinum estompează diferenţele dintre emisferele stângă şi dreaptă ale creierului uman, aflat în dualitate.
Magnificul cristal OM este unul din cele nouă cristale enorme şi puternice care au fost salvate de la potop, din Atlantis, înainte de căderea şi sfărmarea satelitului sferic, supranumit şi cea de a doua lună a Atlantidei (?) Cristalul OM a fost şi a rămas cel mai complex cristal atlantean, al doilea după satelitul de cristal, ca omnipotenţă şi complexitate tehnică. Intr-adevăr, a fost cel mai de preţ şi cel mai râvnit obiect, mutat în ultimele zile haotice ale Atlantidei.
(NOTA lui Tyberron : Magnificul cristal OM este unul din cele nouă cristale enorme şi puternice care au fost salvate de la potop, din Atlantis, înainte de căderea şi sfărmarea satelitului sferic, supranumit şi cea de a doua lună a Atlantidei. Cristalul OM a fost şi a rămas cel mai complex cristal atlanteean, al doilea după satelitul de cristal, ca omnipotenţă şi complexitate tehnică. Intr-adevăr, a fost cel mai de preţ şi cel mai râvnit obiect, mutat în ultimele zile haotice ale Atlantidei).

Maestrii cristalului din Arcturus au construit Cristalul OM folosind un complex proces alchimic aplicat unui conglomerat de cuarţ lichid sintetizat şi diamant, denumit hiper-cuarţ, amalgamate într-un aliaj de argint de înaltă puritate şi platină cristalină, aur şi mercur.
Compozitul a fost făcut să fuzioneze cu forţa de viaţă şi s-a manifestat într-o formă geometrică uimitoare, a cărei structură cristalină cuprindea spirala de aur a intregii compoziţii care se regăseste în Cosmosul Metatronic. Acest complex cristalin se află în rezonanţă, în oscilaţie armonică, cu fiecare dimensiune şi fiecare univers din întregul Cosmos. El funcţionează şi este compatibil atât cu sistemele de viaţă pe bază de carbon cât şi cu sistemele biologice plasmice, care leagă lumea materiei şi antitmateriei. Are 144 de faţete modelate în concavităţi şi convexităţi echitabile şi interdependente, în jurul circumferinţei şi formelor cilindrice. Punctele sale duale formează unghiuri de exact 51,6 grade. Într-adevăr, acest unghi de valoare unică are o mare importanţă în construcţia cristalului, şi se regăseşte şi în construcţia Marii Piramide.
Marea Piramidă a fost astfel construită încât să fie acordată pe una din frecvenţele planului terestru şi este destinată a servi sfericităţii Pământului, având înălţimea un submultiplu al razei măsurată între centrul Pământului şi Polul Nord, iar perimetrul ţine cont de circumferinţa Pământului, măsurată la Ecuator. Numărul 144 este o frecvenţă foarte complexă, reprezintând codul spiralei de aur ce stă la baza atomilor, în universul vostru.
Matricea voastră universală are la bază o constantă geometrică de viaţă(deci, învarialbilă ca valoare) constantă care se regăseşte atât în materie cât şi în antimaterie, în aceeaşi măsură. Geometria produce o calitate tonală foarte distinctă, care este acordată cu proporţiile matematice ale tuturor sferelor cereşti.
SURSA: www.Earth-Keeper.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu