Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 martie 2010

Va conduc pe Venus



MESAJ DE LA KRYON
(8 martie 2010, prin Sangitar)

Eu Sunt Kryon, Kryon, prietenul si companionul vostru, mesagerul magnetic al lui Dumnezeu, care soseste in anturajul vostru si va saluta cu cuvintele OMAR TA SATT. Voi v-ati intalnit aici pentru a auzi mesajele de la Kryon, mesajele lumii spirituale a luminii si iubirii.
Cand o fiinta va vorbeste, aceasta fiinta trimite o energie incorporata in tipare si sunete are se revarsa spre voi, spre Sufletul si Corpul vostru de Lumina. Kryon va aduce energia magnetica a Noii Ere.
In acest timp, in care totul se schimba pe planeta voastra in exterior, dualitatea colapseaza din ce in ce mai mult, structurile dualitatii nu se mai pot mentine, noua energie se expandeaza puternic, iar Lady Gaia se curata si se orienteaza din nou. In cest timp este important ca puterea si forta sa se reverse in voi, ca voi sa realizati cine sunteti. Aceasta va lasa sa simtiti cine sunteti si de ce sunteti aici, pe aceasta planeta. Acum aflati ca santeti mai mult decat un uman si tot ceea ce va spune dualitate este doar o iluzie. Pentru ca adevarul este ca voi sunteti un mesager divin. Miezul din voi este divin. Pe durata acestui timp este foarte important ca sufletul vostru sa se relaxeze. In confuzia timpurilor dualitatii, sufletul vostru se va afunda in taramul realitatii Divine, unde acesta este iradiat cu lumina si iubire, unde isi gaseste linistea si siguranta, unde se poate incarca cu pace
si putere pentru ceea ce se intampla in dualitate. Cand noi va invitam sa calatoriti in realitatea Divina, multi dintre voi va intrebati cum se intampla cand voi pareti sa stati asezati in aceasta camera, cu corpul vostru si doar va imaginati ca mergeti intr-o
calatorie.
Deci, auziti mesajul lui Kryon : Aspectele se unifica si in special aspectul sufletului vostru. Noi luam aceasta energie, o incorporam si o aducem prin voaluri in Realitatea Divina. Sufletul vostru cu greu se poate relaxa in aceasta maniera, oriunde altundeva.Desenele pe care le vedeti rasar din Realitatea Divina.

Deoarece aceste timpuri sunt atat de turbulente pentru voi, noi am decis sa va luam intr-o calatorie in Realitatea Divina - catre planeta Venus, unde sufletul vostru are posibilitatea de a se relaxa complet, de a se bucura si de a se incarca cu puterea necesara pentru timpurile viitoare de pe Pamant. Asadar, Kryon va roaga sa respirati profund si sa mergeti adanc in divinitatea voastra, pentru a va unifica chakrele acolo, pentru a va expanda si, in timp ce aceasta se intampla, noi va vom impamanta la toate nivelele. Fiti constienti ca energia de la aspectul sufletului vostru si energia de la cateva din aspectele voastre va fi incorporata intr-un camp magnetic si va merge in Realitatea Divina. Cand va dati permisiunea, noi avem dreptul sa va ghidam in realitatea Divina si deci, asta se va intampla.
Cereti ca unele aspecte sa se unifice. Kryon va incorpora aspectele voastre intr-o lumina magnetica si le va purta prin voal in Realitatea Divina. Deja voi simtiti cum energia se schimba. Poate puteti percepe cum fiintele va saluta, cum pasiti printr-o poarta de lumina.

Si acum, lasti ca sufletul vostru sa experimenteze tot. Luati-va ceva timp, deoarece acesta este important pentru voi. Lasati-va sa fiti ghidati intr-o camera de lumina, auziti sunetele, percepeti energia .( calatoria dureaza cateva minute ).
Kryon va purta energia inapoi si va continua sa reverse energia magnetica asupra voastra, in timp ce energia din realitatea Divina se imprastie si se extinde in merkaba voastra. Pentru ca, credeti-ma, noi stim cat de dificile sunt timpurile in dualitate, pentru voi. Noi stim cat de senzitivi sunteti, cat de vulnerabili si cat de dificil va este sa suportati densitatea dualitatii.
Noi cunoastem simptomele Corpului vostru de Lumina, va onoram si va respectam pentru ceea ce faceti.
Credeti-ma si ascultati mesajul lui Kryon : Energia, energia magnetica a Noii Ere lucreaza din ce in ce mai profund in dualitate si totusi, aceasta se poate simti uneori ca si cum o parte a dualitatii devine chiar si mai densa decat stiati.
Credeti-ma, noi va cunoastem interesele, grijile si fricile si facem totul pentru a va sustine, pentru a va darui energii si a va trimite mesajele de care aveti nevoie. Fiecare mesaj este infasurat intr-un tipar de energie care va poarta mai departe spre Noua Era. Cand atat de multe structuri se destrama, nu este usor pentru fiintele umane sa inteleaga ce trebuie sa se intample, astfel incat Pamantul sa fie nascut din nou. Simtiti cat de magic va hranesc energiile cu iubire si va alimenteaza toate celulele.
Acum, permiteti sa simtiti cum energia din Realitatea Divina pe care ati adus-o cu voi in calatoria voastra, se incorporeaza ca un tipar.
Fiecare individ care este prezent aici, asculta mesajul de la Kryon : Este important ca fiecare dintre voi sa devina constient de ceea ce inseamna sa fii mai mult decat uman, sa simti puterea divina si sa o folosesti - in iubire si modestie. Pentru ca multe fiinte umane nu cred in exprimarea puterii lor divine, desi puterea divina este cea mai inalta insusire pe care o purtati in voi. Cu aceasta putere, voi puteti schimba multe. Sa nu va fie frica de ea si intotdeauna sa va conectati la aceasta putere cu iubire nemasurata. Folositi-o pentru a servi toti umanii de pe aceasta planeta.
Kryon va roaga sa trimiteti iubirea incomensurabila catre Lady Gaia, in colectiv, acum, pentru a va face disponibili ca si canale, pentru a lasa ca energia pacii, iubirea nemasurata si puterea sa curga prin Chakra Omega voastra. Asa cum si voi simtiti senzitivitatea voastra puternic la acest timp, Lady Gaia se percepe, deasemenea, foarte sensibilizata. In timpurile care vin, noi vom face astfel incat sa va simtiti puterea divina si sa o folositi. Cu fiecare mesaj, energia vibreaza si mai inalt si fiecare colectiv devine si mai puternic decat vreodata inainte.
Poate ca este dorinta voastra sa transmiteti un mesaj catre Lady Gaia, puteti sa o faceti.

Acum, intoarceti palmele cu fata in sus si ascultati mesajul lui Kryon : Un grup de ingeri s-a manifestat - ingerii pacii. Ei sunt pregatiti pentru a revarsa energii catre voi, ei vor transmite energia pacii sa curga spre voi acum. Energia pacii curge peste voi acum. Inaltul Consiliu al Luminii a decis sa reverse aceste energii peste voi astazi - in toate aspectele: energia iubirii magnetice, o calatorie in Realitatea Divina, unde sufletul vostru se poate calma si absorbi energia pacii.
Multi dintre voi se intreaba : ce este in neregula cu mine, de ce ma simt cum ma simt, de ce am atatea simptome ale Corpului de Lumina?
Aceasta este Noua Era care soseste. Este singurul raspuns pe care lumea spirituala vi-l poate da.
Voi primiti daruri minunate, pentru ca aceste energii sunt foarte puternice.
Chemati-ma indiferent cand doriti si permiteti sa fiti hraniti cu energia iubirii magnetice.
Aceasta este energia de care fiecare celula are nevoie pentru a se alinia. Atrageti inalta Lumina Prosonodo catre voi si impamantati-va la toate nivelele.
Kryon spune fiecaruie dintre voi si colectivitatii umane: AN`ANASHA.
Sursa : http://www.kryonschool.com/
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu