Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 martie 2010

MESAJ PENTRU SAPTAMANA 28 Martie – 3 Apirile, 2010


De la Maestrul Hilarion
(28 March 2010, prin Marlene Swetlishoff)

Bine aţi revenit, preaiubiţi Lucrători in Lumină !
In această săptămână veţi fi martorii unui alt talmeş-balmeş de evenimente si situaţii, atât de ordin personal cât şi la nivel global. Valuri de energie vor sosi pe Pământ şi ele vor determina aceste comportamente non-conformiste ale oamenilor, la nivel colectiv sau individual. In această săptămână, asemenea manifestări vor fi inevitabile şi vor avea impact asupra întregii omeniri. Vor izbucni vechi probleme nesoluţionate în trecut, în diverse domenii de activitate şi la diferite persoane care au asemenea restanţe. Având în vedere că, în marea lor majoritate, oamenii nu sunt conştienţi că acesta este un impact energetic, brambureala care se va crea va produce multă bătaie de cap celor implicaţi, fără ca ei să conştientizeze adevăratele cauze.
Totuşi, schimbările şi revelaţiile vor fi sesizate de multe persoane. Multe lecţii vor putea fi învăţate din experienţele acestei săptămâni şi, în mintea multora, va suna ,,clopoţelul,,
Voi, dragii mei, să vă amintiţi că toată această desfăşurare de evenimente aparent haotice, face parte din Marele Plan Divin, pus în aplicare acum pe planeta voastră. Se va înţelege, sau măcar se va intui, că toate activităţile care au la bază vechea energie, vor fi aduse la suprafaţă pentru a le putea curăţa şi elibera.
Pentru a depăşi cu folos aceste situaţii, cei implicaţi vor trebui sa nu fugă de ele ci sa le abordeze cu curaj şi onestitate pentru ca, în final, să le poata elibera. Tratate astfel, toate aceste experienţe, pe care le veţi avea in săptămâna amimntită, se vor dovedi adevărate daruri care vi se servesc acum, şi de care nu trebuie sa va fie teamă.
Pentru ca forma voastră fizică să reziste bine tuturor încercarilor, vă sfătuiesc sa vă odihniţi bine şi să vă hidrataţi suficient. Prea mulţi dintre voi uită sau bagatelizează cerinţa de a consuma cel puţin 2 l de apă pe zi, cantitate necesară pentru a facilita drenarea energiilor primite prin întregul corp fizic. Este bine să binecuvântaţi paharul de apă pe care urmează să-l beţi, şi să o faceţi în linişte, fără grabă, inghiţitură cu înghiţitură.

Acesta este un timp al discernământului mai accentuat ca altădată, când foarte multe informaţii vi se pun la dispoziţie la pachet, mai cu seamă sub foră de mesaje.
Cei care au căpătat o anume experienţă in primirea sau citirea mesajelor din diverse surse, au ajuns să-şi dezvolte un anume simţ care le permite ca, dintr-o singură privire, să discearnă daca este vorba de un mesaj autentic, de la o sursă autorizată, sau este un fals.

Ne aflăm în faza de trecere de la o dimensiune la alta, si aceasta, indiscutabil, ne marchează pe toţi.
Eu vă asigur, Preaiubiţi Lucrători întru Lumină, că totul se desfăşoară conform Planului Divin, ca urmare a cantităţilor mari de energie divină care s-au primit, şi continuă sa sosească, pe Pămînt.

Vă reamintim că puteţi apela oricând la noi pentru a vă ajuta în tot ceea ce faceţi pentru ascensiunea voastră.
Eu sunt Hilarion
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu