miercuri, 3 august 2022

Y11- Mesaj de la Swaruu (Pleiade): Matricea Originală.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică.
Publicat 17 oct.2018 
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Bună Swaruu! Astăzi vom vorbi despre ceea ce am numi Matricea inițială sau Originală, tipul de Matrice în care vă regăsiți și voi, din câte am înțeles. Dar mai întâi, cum ai defini Matrix-ul din perspectiva voastră, în termeni generali?

Swaruu: Bună Gosia! Matricea este un set de reguli pe care se bazează un joc. E ca un joc video, cu reguli fixe.La fel ca în filmul „The Matrix”. Există mai mult Matrix aici, dar Pământul este o Matrice aparținând unei Matrice mai mari.. Un vis într-un vis.  Nimic nu există, totul este în mintea ta, totul este percepția ta și interpretarea pe care i-o dai. Tu interpretezi ceea ce percepi cu setul de idei pe care ți l-a impus Matricea 3D. Însă totul este percepție. Matricea este un sistem informatic care nici măcar nu este holografic, este unul digital, destul de primitiv, fie vorba între noi..

În momentul în care tu decizi că ceva este real, atunci așa este! Experiența ta este reală, experiența ta, acolo sau oriunde altundeva, este o realitate pentru tine. Depinde de tine. 

Există mai multe realități, nu doar una. Conștiința din spatele experienței este cea care decide ce este real și ce nu este. Dar, la fel ca în cazul unui joc video, jocul și acțiunea nu sunt reale, însă experiența ta în joc este reală. Nu există o lume ca atare. Oricât ar părea de neverosimil, tu nu ai un corp... tot ceea ce ești este spirit, restul face parte din designul tău, pentru ca tu să poți experimenta.Nu există nicio problemă, totul este în minte.

Gosia: Întotdeauna am simțit că realitatea care mă înconjoară este un fel de proiecție; există o parte din mine care țipă să fie deconectată. Acea parte strigă fără încetare: SCOATE-MĂ DIN ASTA!. Mereu am simțit frustrarea de a fi „prinsă” în limitele impuse de percepția fizică a lucrurilor. De exemplu, o lampă, de ce o percep așa, cu această formă? ȘTIU că există ca atare... dar simt că există în mine un program profund din care nu scap, care mă obligă să interacționez cu lampa, să o văd sub formă de LAMPĂ. Mă simt prinsă în această densitate în care percep lucrurile și obiectele într-un singur fel. MODEL IMPUS. Simt că a fost cineva care mi-a impus-o, pentru a ne face să vedem realitatea și obiectele într-un anumit fel. Ni s-a impus o anumită decodare a realității, de la care nu știm să ne abatem.

Swaruu: Exact. Asta face parte și din Matricea Inițială, deoarece v-ați dat acordul să vedeți acel bulgăre de energie potențială ca pe o lampă, nu altfel. Dar totul este energie potențială. Dacă în încăpere nu este nimeni, lampa pe care tu o știi ca fiind acolo nu este decât un bulgăre de energie potențială nu o lampă. Numai tu îi poți da sens, făcând din acel bulgăre o lampă. În 3D Matrix ți-au fost impuse anumite percepții! Ai fost programat cu un set de credințe care limitează ceea ce manifești și ceea ce percepi, modul în care interpretezi acea energie potențială. Acea impunere se cheamă Matrix. Este similar cu codul scris după care se afișează animația în jocul video; și acolo există o „lege” care îți impune să nu poți trece prin pereți.

Gosia: Dar acea percepție a lămpii ca lampă (nu ca altceva) este, de asemenea, o percepție de grup. Toți o percepem în același mod. De aceea simt că asta ne-a fost impus la un nivel masiv: acel acord de a vedea energia condensată ca lampă după un COD determinat. Am fost îndrumați să o percepem ca pe o lampă.

Swaruu: Da, exact! Asta e mintea de stup despre care vorbeam! Timpul, de exemplu, este rezultatul unui acord pentru ca toți (tot stupul) să-l perceapă la fel. Ceasul este metronomul care îi face pe toți oamenii să manifeste acea realitate la unison, la momentul potrivit. Ora și ceasul sunt metronomul sau dirijorul tău.

Gosia: Ok, deci cine este programatorul de coduri?

Swaruu: Tu ești.

Gosia: Eu am programat Matrix-ul? Înțeleg că te referi la Matricea Inițială. L-am programat pe mine?

Swaruu: Tu și ceilalți 7500 de fractali ai tăi de acolo. Și, da... pentru ca tu să poți avea o experiență. Dar nu te considera o victimă, căci ai intrat cu bună știință, cu un scop complet și cu un plan. Tu programezi și schimbi Matricea după bunul tău plac, folosindu-ți emoțiile și dorințele, prin ceea ce intenționezi.

Gosia: Dar dacă am programat Matrix-ul pentru a avea o experiență, atunci de ce trebuie să mă trezesc? L-am conceput pentru mine; deci care este scopul trezirii?

Swaruu: Ca să poți manifesta ceea ce vrei și nu ceea ce „ceilalți” au introdus în mintea ta. Mare parte din ceea ce programați în Matrix nu reprezintă adevărata voastră intenție, ci intenția arhonului, a minții impuse de stup!

Swaruu: Toate aspectele negative și evenimentele din lume, războaiele și evenimentele meteorologice, catastrofele, vulcanii și tsunami-urile sunt o reflectare exteriorizată a Matricei a ceea ce oamenii adevărați au manifestat pentru ei înșiși. Ceea ce se vede în afară, în lume este o reflectare directă a lumii interioare în psihicul oamenilor. Trebuie însă să fii aliniat cu așa-zisul tău sine superior pentru a înțelege ce este impus și ce este acolo de experimentat. Mă bucur că înțelegi. După cum puteți constata, nu toată lumea voastră este pregătită pentru a începe măcar să înțeleagă complexitatea motivului pentru care s-a dat Prima Directivă

Gosia: Da. Ceva pe care încă încerc să înțeleg. Ne impun arhonții ( nu, arhonii ?; n.m) pentru ca noi să-i experimentăm sau ei sunt creatorii de programe care merg împotriva voinței noastre? Pentru că dacă a doua variantă este adevărată, noi NU „dormim” prin proprie voință.

Swaruu: Din nou, ambele variante sunt corecte. Aceasta este o altă problemă cu care ne confruntăm, în special eu: dacă cineva este fals nu înseamnă că celălalt este neapărat corect. Pot exista două explicații corecte dar contradictorii cu toate combinațiile între ele. 

Unii oameni au fost răpiți, alții vin să experimenteze cum este să fii răpit. Unii simt că ceea ce și-au dorit să experimenteze, au fost împiedicați s-o facă. Alții sunt acolo pentru a experimenta lipsa și restricția, pentru că numai atunci pot înțelege și aprecia abundența și libertatea. Mulți, nu toți, mor acolo doar pentru a se trezi aici într-un alt corp care era literalmente „adormit”, adâncit într-un somn criogenic sau somn hiperactiv (în special semințe stelare). Alții revin direct la Sursă.

Gosia: Ești și tu în Matrix? Adică, vezi și lampa și pantofii, de exemplu? Cu toții le percepem în același mod ?

Swaruu: După cum am spus, ești într-o matrice în cadrul unei matrice. Un vis într-un vis. Văd pantofi și văd și lămpi. Am avut amândoi un acord să-i vedem așa din cealaltă parte.

Gosia: Deci ești tot în matrice dar în alt „strat” al ei ?

Swaruu: Așa este.

Gosia: Deci, a vedea lămpi și a pantofi înseamnă că încă ești  într-o matrice, nu?  Percepția mea despre acea energie potențială, așa cum ai spus, ca lampă și pantofi, a fost impusă. De mine sau de arhonți, dar oricum impusă. Adică vrei să spui că în Matrix vedem numai ceea ce ne-au impus întunecații (reptilienii), când au reușit să pirateze programul? Lampa și pantofii sunt doar câmpuri energetice pe care noi le decodificăm ca lampă și pantofi.

Am impresia că Matricea poate fi ORICE FEL de mecanism care poate fi utilizat la decodarea energiei în obiecte, în materie. Nu știu dacă am dreptate. Dar aici, pe Pământ, Matricea este percepută ca ceva negativ, ca PROGRAMUL întunecaților.. Deci, la ce matrice te referi când spui că suntem în matrice?

Swaruu: Sunteți în ambele. Să presupunem că, în timp ce vă aflați într-o matrice, unele lucruri aparțin matricei falsificate, 3D, iar altele, matricei reale sau inițiale. Asta înseamnă că, chiar dacă nu ești conștient de acele lucruri, ele sunt încă acolo și te pot afecta. Arhonii, de exemplu, fac parte din vechea Matrice, prima, dar sunt conștienți de ambele Matrici. Așa că ei profită, sunt vampiri de „sânge” eteric. Dar da, de obicei mă refer la malefici, dar din nou, asta depinde de tine și de interpretarea ta personală; tu decizi dacă ceva este bun sau nu, benefic sau nu pentru tine.

Gosia: Ok, deci dacă suntem amândouă în Matricea Inițială, dacă eu văd un câine, tu vei vedea tot un câine? Amândouă vom percepe acea energie ca pe un câine, de aceeași formă, aceeași culoare etc ., corect?

Swaruu: Da, pentru că avem un acord să vedem lucrurile în acest mod. Dar, există o nuanță diferită în cazul câinelui (luat ca exemplu) văzut de fiecare dintre noi două. Tu vei pute vedea acel animal ca fiind unul de companie, în timp ce eu îl voi considera ca pe un animal sălbatic și periculos. Asta pentru că pe Taygeta câinii sunt doar animale sălbatice. Adică, la noi nu există câini domesticiți precum la voi, ci doar ceva similar cu coioții, câinii Dingo ori lupii de la voi. A avea un câine ca animal de companie pe Taygeta este o raritate, ca și cum la voi ai plimba un leopard în lesă.

Gosia: Foarte interesant și ciudat pentru mine că nu aveți câini ca animale de companie! Dar, revenind la subiect, da, amândouă suntem programate să decodificăm câinele într-un anumit fel și să-l considerăm diferit. Acel acord face parte din matricea inițială, da? Este o înțelegere cu noi înșine, de la nivelul superior?

Swaruu: Ambele! Matrix-ul și noi înșine. Dar, de exemplu, tu nu-ai înțelege dacă ai vedea un Mog-yay. N-ai ști ce este, nu?

Gosia: Nu.

Swaruu: Cândva va trebui să ți-l descriu. Suntem de acord că amândouă „ar trebui” să fi văzut anterior un Mog-yay. Vechiul Matrix (originalul) are încă o puternică influență asupra celui fals.

Gosia: Fascinante sunt pentru mine toate acestea. Eu simt o suprapunere ciudată a Matricelor aici!

Swaruu: A fi încarnat este ca un joc care include tot ceea ce universul material ar putea considera o matrice. 

Să vă dau un exemplu. Noi ne amintim cine eram înainte, cel puțin ultimele noastre 2 sau 3 vieți. De fiecare dată când murim, ajungem mereu în același „loc”, între vieți. Putem merge sărind printre stele într-o navă, putem trece prin găuri de vierme și putem călători departe de casă, până ne pierdem în spațiul adânc. Murim acolo... dar, surpriză !... ajungem înapoi în aceeași viață dintre vieți, programându-ne să ne reîncarnăm din nou pe Taygeta. Deci de ce se întâmplă asta? Pentru că întregul Univers este o Matrice făcută din acorduri perceptuale!

Gosia: Adică universul tău este și el parte din acea Matrice.. Poate de aceea simțim mereu dorul de ACASĂ, tu și cu mine.

Swaruu: Da, toți facem parte din Matrix. De aceea avem corpuri asemănătoare. Dar Matricea de pe Pământ este cu un pic diferită de a mea.. Matrice în cadrul matricei. Dar, cu toții suntem, venim din alt loc.

Gosia: Dar ce s-a întâmplat atunci? Nouă ni s-a impus o matrice comună? 

Swaruu: Da. Se spune că am făcut asta pentru a avea o anumită experiență.

Gosia: Cine a făcut-o mai exact?

Swaruu: Tu, din nou. Tu ai făcut universul. Gosia ta reprezintă punctul tău de vedere, concepția ta. La fel e și la mine. Pisica lui Robert e „realizarea” intenției lui Robert.

Gosia: Da, dar toți împărtășim obiecte similare în universurile noastre; tu, eu și pisica lui Robert. Deci avem un fir comun, o programare comună. Oare pentru că toți suntem una ?

Swaruu: Da, pentru că percepem totul ca pe o consecință a același acord (deși încă nu suntem de acord cu Mog-yay). Acordurile sunt preluate pe măsură ce evoluăm de la viață la viață, de la organisme mai simple la unele mai complexe. Toată experiența acumulată. Motivul pentru care suntem cu toții de acord cu privire la modul în care vedem lucrurile, ce sunt ele, chiar și Mog-yay, este pentru că, în cele din urmă, nu existăm ca entități separate. Cu toții suntem interconectați în conștiință. Cu toții suntem literalmente o singură ființă. Ne împărtășim idei pentru că suntem una.

Gosia: Exact. Ei bine, ne codificăm pentru a percepe lucrurile într-un anumit fel de la nivelul superior al Matricei. Dacă nu ar fi așa, atunci o persoană ar vedea o pisică, iar cealaltă persoană ar vedea o broască. Faptul că toți vedem același lucru indică faptul că toți suntem cu adevărat una! Conștiința s-a programat pentru a decoda lucrurile într-un anumit fel și noi le decodificăm astfel. Pentru că suntem toți UNA, aceeași ființă.

Swaruu: Perfect, corect.

Gosia: Incredibil. Dar dacă este așa... dacă noi ne impunem întreaga Matrice Inițială, atunci de ce să luptăm împotriva a ceva pe care îl percepem ca fiind negativ? Totul este un joc al operatorului matricei de la cel mai înalt nivel... Noi înșine, mă gândesc !?

Swaruu: Da, în cele din urmă totul este o reflectare externă a unui conflict intern bazat pe ideea de dualitate sau contrast.

Gosia: Sunt lucruri incredibil de complexe, greu de înțeles totul. Ok, iată încă ceva care mă deranjează: de ce există reptilieni? Sunt ei o reflectare a unor conflicte interne și în universul tău?

Swaruu: Da, Reptilele (reptilienii; n.m.) fac parte dintr-un conflict intern. Ei există pe Pământ și peste tot pentru că ei, noi și voi suntem UNA. Ei există pentru că, conform celor mai recente date, acest Univers se bazează pe DUALITATE, altfel echilibrul n-ar mai exista iar universul s-ar dezintegra. Așa că balanța: bun/ rău, frumos/urât, iubire/ură etc. asigură (poate că, din păcate !) echilibrul existențial al universului. Noi (și voi) ne considerăm opusul reptilienilor, Nemesisul lor!

Gosia: Am înțeles! Ok, când am vorbit despre Matricea 3D, ai menționat că unele concepte precum Legea Atracției sunt încă prezente în Matricea Originală. Poți extinde comentariul un pic mai mult, te rog?

Swaruu: Lumea materială este reflectarea unei intenții a lumii spirituale. Mai întâi se manifestă ca energie, apoi, prin concentrare și intenție, devine materie. Este Matrixul original care a fost creat de noi toți, suflete adevărate. Ca o nevoie de a ne expansiona cât mai mult, dar păstrându-ne mereu iluzia separării.

Conceptul cheie aici este de a înțelege modul în care concentrarea unei conștiințe poate transforma energia potențială în ceva care să reflecte intenția ei. Acesta este modul în care funcționează universul, căci mintea și conștiința voastră sunt incredibil de puternice.

Puteți intenționa literalmente o lume sau un univers nou, și ele se vor crea. Tu ești sursa, diferența este că aici în 5D știm asta, astfel încât ne putem controla sentimentele și gândurile pentru a schimba lumea. 

Cu toate acestea, chiar și în cadrul matricei originale 5D există un sentiment de limitare, deoarece, pe măsură ce ne deplasăm în sus pe curbă, prin etapele tărâmurilor frecvenței, cu cât mergem mai sus, cu atât lucrurile se manifestă mai repede, deoarece totul este mai puțin dens (mai puțin material; n.m.). Așa funcționează. 

Cum și de unde a apărut acest program, acest dat, nimeni nu știe. Acceptăm că a fost din totdeauna, dar acest răspuns nu poate mulțumi pe nimeni. Dacă te raportezi la timp, poți spune că de o eternitate. Pur și simplu ESTE. Încerci să dai formă a ceea ce nu are formă. O reflectare a conștientizării tale conștiente. Cu cât ești mai extins (adâncit) în interior, cu atât poți vedea mai mult universul.

Gosia: De ce numești Matricea Inițială matrice? Sună ca un negativ aici. Dar înțeleg că nu există neapărat ceva negativ. Este un fel de ACORD al sufletelor care vin de dincolo pentru a experimenta lumea într-un anumit fel, nu-i așa?

Swaru: Corect. Oricum e doar un nume. Accept ideea că impunerea Matricei 3D ar partea fi rezultatul tehnologiei de pe Lună și impus prin inventarea credințelor. La noi, Matricea  ar fi web-ul, rețeaua sau un set de acorduri și convingeri colective la care aderăm cu toții. Așa aș defini Matrix pentru noi. Dar un scaun de la voi, rămâne la noi tot un scaun. Cred că singurele diferențe reale sunt densitatea, controlul tehnologic și conștiința extinsă.

Gosia: Acum, ai spus: Matricea originală a fost creată de noi toți, suflete adevărate. Menționați că din cel mai eteric plan, noi am decis să fim mai fractalizați pentru a experimenta expansiunea materială. Și am stabilit un set de reguli pentru joc, setul original de reguli Matrix.
C
are ar fi acele reguli ale Matricei Originale? Legea Atracției, Dualitatea etc. Altceva?
Swaruu: Da, așa ceva. Dar nu neapărat de către noi, stând în jur și făcând planuri. E mai mult decât să exprimăm ceea ce ne dorim cu toții, ca într-un web. Cred că dualitatea nu face parte din „matricea” originală. Este, de asemenea, rezultatul creierelor divizate pe care le au oamenii.

Lupta necontenită dintre lobul stâng al creierului vostru și lobul drept nu se regăsește și la noi, care avem o altă configurație, deși, se pare, conceptul de dualitate nu a dispărut nici în cazul nostru. Legea Atracției. Să creezi pe ceea ce te concentrezi, asta cred că reprezintă esențialul.

Gosia: Mă gândeam la asta, dar cum spuneai tu, la voi, reptilieni nu prea există; așa că cine sau ce creeează dualitatea?

Swaruu: Da, nu prea avem reptile. Alea pot ajunge până în 4D; oricum, nu ating 5D (căci s-ar „prăji”; n.m.). Pe noi nu ne pot atinge decât dacă ne scădem noi vibrația. Singurele reptile pe care le avem aici sunt cele pozitive, benefice, și cu ele trăim în pace. Cei la care te referi tu pot fi întâlniți în 3D și 4D. De aia e plin Pământul de reptilieni. Ei încearcă să ajungă și la noi folosind tactica creării.

Gosia: Dar atunci cum au fost posibile războaiele de pe Tiamat și de pe Marte? Ai spus că acelea au fost războaie sângeroase. Mulți au murit. Asta se întâmpla înainte de instalarea 3D, așa că, presupun că s-a întâmplat în 5D.

Swaruu: DA, dar amintește-ți că, în majoritatea cazurilor, frecvența nu este fixă, depinde de starea ta de spirit. Urci și cobori în frecvență; toți facem asta.

Toată mizeria (nenorocirea) aceea s-a întâmplat când ființele se aflau majoritar în 4D sau nivelul cel mai coborât al lui 5D.  Totul a depins de media intenției colective. Să inițiezi sau să porți o luptă este o activitate cu frecvență joasă, așa că dacă cauți lupta, vei găsi o lupta! Trucul este să rămâi la o frecvență mai înaltă, pentru a evita să fii accesat sau atins de lucruri negative. După cum am spus mai devreme, 5D-ul nu este un plan fix, este un gradient de frecvență care poate varia de la mic la mare și în care tu decizi ceea ce faci cu frecvența ta personală.

Gosia: Bine, în starea superioară 5D a Matricei Originale, de obicei nu există negativitate și cruzime. Trăiești în armonie, nu?

Swaruu: În mare parte da, însă nu mereu domnește deplina armonie. Totuși, în comparație cu ce se întâmplă la voi, în 3D, suntem destul de armonioși. Mai ales că înțelegem cum funcționează asta.

Gosia: Matrixul original a instalat experiența durerii fizice sau asta are ceva mai mult de-a face cu lumea 3D?

Swaruu: Și aici poate exista durere, dar arată altfel. Durerea aici nu este o problemă insurmontabilă. O asemenea stare denotă că ești departe de a fi aliniat la nevoile și dorințele tale. Asta poate însemna și un deget fracturat. Despre acest subiect ar fi necesar să alocăm o întreagă discuție.

Gosia: Da, o vom face. Există în 5D posibilitatea unei intruziuni (interferări) nedorite, fără ca interferatul să fie conștient de asta, așa cum se întâmplă în 3D?

Swaruu: Nu. Există o diferență față de 3D. Din 5D poți vorbi cu ființele de deasupra ta care-ți vor explica totul cu multă amabilitate și te vor pune în gardă. Lucrurile care sunt uimitoare pentru tine sunt normale aici.

Gosia: Bine. Ultima întrebare Swaruu, și putem încheia pentru astăzi: Matricea Inițială (originală) este o constantă sau are fluiditate și evoluează mereu?

Swaruu: Evoluează pe măsură ce fiecare conștiință o vede și o înțelege de la nivelul ei individual. La nivel colectiv este percepută doar ca un flux de evenimente. Ca generalitate, poate fi considerată un dat, o valoare eternă și imobilă.

Gosia: Frumos! Swaruu, mulțumesc mult! Te apreciez foarte mult.

Swaruu. Și eu pe voi. Până mâine, la revedere!

https://swaruu.org/transcripts/swaruu-matrix-original-contacto-extraterrestre-pleyadiano-11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu